jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.957
Ναι αλλά αν είχαν βολευτεί όλοι με γκομενες τι θα κάνατε εσείς?Αμα δεν μπορουν να βγάλουν γκομενα στην εξω ζωη και ασχολουνται με εμας,τι να τους κάνω εγω;
Ναι αλλά αν είχαν βολευτεί όλοι με γκομενες τι θα κάνατε εσείς?Αμα δεν μπορουν να βγάλουν γκομενα στην εξω ζωη και ασχολουνται με εμας,τι να τους κάνω εγω;
Απο τους πιο σωστούς είσαι εσύ,εχω συμφωνήσει με όλα όσα λες!σε αυτο εχεις δικιο αγαπητε , μακαρι να ξεκοβουν οι αγαπητικοι , αγαπουληδες , και πυρφοροι απο τα κοριτσια .επισης αποτι εχω καταλαβει αυτοι αποτελουν μαστιγα και για τις ιδιες τις κοπελες , γινονται φορτικοι ,απαιτητικοι και αποκτουν οικειοτητα με το ετσι θελω χωρις να τους εχει δοθει δικαιωμα
η αγγελικη ειναι μια κοπελα που ξερει να ισορροπει καλα τις καταστασεις . ειναι πανεξυπνη , δροσερη και παθιαρα . ολα αυτα στις σωστες αναλογιες
Εμένα άλλο ήταν το point μουΝαι αλλά αν είχαν βολευτεί όλοι με γκομενες τι θα κάνατε εσείς
Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει και πάντα μέσα στα όρια της ευπρέπειας, εφόσον δεν ενοχλεί την ίδια την @Αγγελική, για την οποία τρέφω απεριόριστο σεβασμό και την θεωρώ πολύ τίμια κοπέλα σε όλα τα επίπεδα!Θα αναφερθώ στον παραπάνω κύριο είναι σχέση αυτή επαγγελματία πελάτη?
Εδώ λέει η Αγγελική ότι δεν την νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από το επαγγελματικό και έχουμε τους άλλους με αφιερώσεις και καρδούλες
Η Αγγελική δέχεται τέτοιες συμπεριφορές πέρα του επαγγελματικόυ?
Θέλω να πω δεν γίνεται να λέει δημόσια ή Αγγελική ότι όλα πάνε επαγγελματικά εκ μέρους της αλλά να δεχεται πυρφορικες συμπεριφορές και δημόσια
Γιατί αυτά δεν πάνε σε π.μ φάση ας πουμε?
Εγω δέχομαι ότι υπάρχουν πολλοί αλλά εφόσον είναι προσωπικό το ζήτημα γιατί δεν πηγαίνει σε π.μ και πάει δημόσια?.
Μετά θα με πείτε κακοπροαιρετο αλλά τροφή σχολιασμού δίνετε
Aκριβώς ,εδω στο νήμα ο καθένας αμα εχει να πει κάτι καλοπροαίρετο,ας το γράψει ελεύθεραΟ καθένας εκφράζεται όπως θέλει και πάντα μέσα στα όρια της ευπρέπειας, εφόσον δεν ενοχλεί την ίδια την @Αγγελική, για την οποία τρέφω απεριόριστο σεβασμό και την θεωρώ πολύ τίμια κοπέλα σε όλα τα επίπεδα!
Την αγαπώσαν άνθρωπο πρώτα απ όλα…
Στο viber βασικά το θέμα μου είναι να στέλνονται μηνύματα αυστηρά για ραντεβου,και η συνεννοηση να ειναι "κλεινουμε μέρα,ώρα, τέλος"εδω στο νημα που είναι δημόσιο, και απο κοντά στο σοσιαλ ας μου πουν ότι θέλουν. Ενω τα μηνύματα είναι προσωπικά σε εμένα. Νομιζω οτι τα κάλυψα ολα,οτι τα εξήγησα επαρκώςΘα αναφερθώ στον παραπάνω κύριο είναι σχέση αυτή επαγγελματία πελάτη?
Εδώ λέει η Αγγελική ότι δεν την νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από το επαγγελματικό και έχουμε τους άλλους με αφιερώσεις και καρδούλες
Η Αγγελική δέχεται τέτοιες συμπεριφορές πέρα του επαγγελματικόυ?
Θέλω να πω δεν γίνεται να λέει δημόσια ή Αγγελική ότι όλα πάνε επαγγελματικά εκ μέρους της αλλά να δεχεται πυρφορικες συμπεριφορές και δημόσια
Γιατί αυτά δεν πάνε σε π.μ φάση ας πουμε?
Εγω δέχομαι ότι υπάρχουν πολλοί αλλά εφόσον είναι προσωπικό το ζήτημα γιατί δεν πηγαίνει σε π.μ και πάει δημόσια?.
Μετά θα με πείτε κακοπροαιρετο αλλά τροφή σχολιασμού δίνετε
Είσαι καυλαAκριβώς ,εδω στο νήμα ο καθένας αμα εχει να πει κάτι καλοπροαίρετο,ας το γράψει ελεύθερα
Kοιμόμουν όταν εκανες αυτό το ποστ,οπότε θα πω καλημέραΚαλό ξημέρωμα Αγγελικούλα
Όνειρα γλυκά
![]()
Ναι αλλά σε ένα δημόσιο θρεντ είναι καλύτερα να γράφονται κριτικές εμπειρίες φωτογραφίες κλπ και όχι προσωπικές αφιερωσειςΣτο viber βασικά το θέμα μου είναι να στέλνονται μηνύματα αυστηρά για ραντεβου,και η συνεννοηση να ειναι "κλεινουμε μέρα,ώρα, τέλος"εδω στο νημα που είναι δημόσιο, και απο κοντά στο σοσιαλ ας μου πουν ότι θέλουν. Ενω τα μηνύματα είναι προσωπικά σε εμένα. Νομιζω οτι τα κάλυψα ολα,οτι τα εξήγησα επαρκώς
Να σαι καλά,καλό βράδυ
Βάλε μας βιντεο αναλ καιρό έχειςΝα σαι καλά,καλό βράδυ
Δεν έτυχε να βγάλω πρόσφαταΒάλε μας βιντεο αναλ καιρό έχεις
Οπότε βγάλεις ξέρεις…Δεν έτυχε να βγάλω πρόσφατα