Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 421K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.901
Πόντοι
456
Δε σε ρωτησα τι ψηφισες, μου ειναι παγερα αδιαφορο. Φτανει να ριχνεις ψηφοδελτιο στην καλπη κ οχι αχυρο.....
Ειναι τόσο μπιπ που πάω στοίχημα οτι ρίχνει άκυρο στην κάλπη

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.926
Πόντοι
47.293
Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά πάντα γίνεται συγχώνευση δικογραφιών. Όχι το αντίθετο.
Τώρα που είπες δικηγόρος ,τι να κάνεις εκεί η η ψυχή ο μπατζανακης μου ;;:confused:προψρες έστελνε φωτογραφίες στην Buenaventura παραλία με haeainas και ρόμπα ....η δικιά του δούλευε κ αυτός απολάμβανε τα μοχιτος..είχε κ μπατανα του Τσε Γκεβάρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.271
Πόντοι
33.405
Εξαιρετικό χιούμορ ότι κάποιοι άνθρωποι κατέληξαν διαλυμένα οστά και σάρκες ανακατεμένα.

Και εξαιρετική σκατοψυχιά ότι κάποιοι εξαντλώντας το γράμμα του νόμου, ή βγάζοντας την ουρά τους απέξω ενώ έχουν υπογράψει τόσες υπουργικές αποφάσεις και διατάγματα που παρακάμπτουν το νόμο κατά τα δικά τους συμφέροντα, δεν επιτρέπουν στους συγγενείς να ταυτοποιήσουν τους νεκρούς τους. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Και εξαιρετική σκατοψυχιά ότι κάποιοι εξαντλώντας το γράμμα του νόμου, ή βγάζοντας την ουρά τους απέξω ενώ έχουν υπογράψει τόσες υπουργικές αποφάσεις και διατάγματα που παρακάμπτουν το νόμο κατά τα δικά τους συμφέροντα, δεν επιτρέπουν στους συγγενείς να ταυτοποιήσουν τους νεκρούς τους. :coffee:
Ε, μη γίνεσαι σαν αυτούς τότε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Δυστυχώς λοιπόν, όλοι οι ενεργοί συνεργάτες των καταπιεστών (αλλόθρησκων όπως οι Οθωμανοί, αλλοδαπών όπως οι Γερμανοί, αλλά και ομόθρησκων ντόπιων όπως οι συνταγματάρχες της χούντας), όπως και όσοι συνεργάστηκαν παθητικά καθήμενοι στα αυγά τους και μην κάνοντας απολύτως τίποτα για να ανατραπεί η τυραννία, αντί να παραδεχθούν ότι είναι ατομιστές που φρόντιζαν μόνο τους εαυτούς τους και την δική τους επιβίωση ανεξάρτητα αν πέθαινε ο διπλανός τους, ή στην καλύτερη περίπτωση να ομολογήσουν ότι από φόβο δεν είχαν το σθένος, πρόβαλαν ως επιχείρημα την ρεαλιστική τους στάση και αντιμετώπιση.

Ευτυχώς λοιπόν να λέμε που υπήρξαν και οι ιδεαλιστές, γιατί σήμερα μπορεί και να φοράγαμε τούρκικο φεσάκι, ή να κυκλοφορούσαμε με υποχρεωτικά ραμμένη πάνω στα ρούχα μας ταμπελίτσα με σύμβολο υπήκοου Β΄ κατηγορίας ή δούλου.
Να προσθεσω οτι ολοι αυτοι εχουν παντα τη κλασσικη ατακα..."παντα ετσι ηταν εμεις θα τα φτιαξουμε;Ας τα φτιαξουν οι επομενοι..."

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.496
Πόντοι
5.506
Να τος ο πρώτος...... Ξεκίνησε το γλέντι :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
G2qUHHLW4AA8AB8.jpeg

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.496
Πόντοι
5.506
σύζυγος του Πάνου Ρούτση:
-Θέλω να ευχαριστήσω και τον υπ. Υγείας τον κύριο Γεωργιάδη, που παρά τα προβλήματα στη Δημόσια Υγεία, αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να ρίξει «λάσπη» και να αμφισβητήσει το δίκαιο και καθαρό αγώνα του άνδρα μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.271
Πόντοι
33.405
σύζυγος του Πάνου Ρούτση:
-Θέλω να ευχαριστήσω και τον υπ. Υγείας τον κύριο Γεωργιάδη, που παρά τα προβλήματα στη Δημόσια Υγεία, αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να ρίξει «λάσπη» και να αμφισβητήσει το δίκαιο και καθαρό αγώνα του άνδρα μου.

Ο Σπυρέτος είναι τόσο υπάνθρωπος, που αν πίστευε πως θα τον έπαιρνε έστω και ένα άτομο στα σοβαρά, θα υποστήριζε ότι η Ζωή είναι βρυκόλακας και δάγκωσε και το Ρουτσι προκειμένου να τον κάνει αθάνατο για να κάνει άφοβα απεργία πείνας.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.473
Πόντοι
6.256
Μπορείς μέχρι 5 μηνύματα να παραμένεις μόνο σπασαρχιδας και ισχυρογνωμων παντογνώστης, στο αμέσως επόμενο δεν αντέχεις να μην το γυρίσεις στη μαλακια, ο ατενεζος κάτι ξέρει που προσπαθεί να σε σώσει.
έκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω κανονική συζήτηση όπως είδες

να με προστατέψει από τι? να μην εκτεθώ δημόσια ως saul στο bourdela.com συζητόντας με εσένα? :tooth::tooth::tooth::tooth:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.496
Πόντοι
5.506
σας γαμησε το σπιτι ο απεργος φρουτων παλιομπουρδελα...

G2rsi4ZWIAAH1Nh.jpeg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
έκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω κανονική συζήτηση όπως είδες

να με προστατέψει από τι? να μην εκτεθώ δημόσια ως saul στο bourdela.com συζητόντας με εσένα? :tooth::tooth::tooth::tooth:
Έκανες μεγάλη προσπάθεια να ακούσεις αυτά που θέλεις καλά και σώνει.

Όχι, συνέχισε ελεύθερα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.496
Πόντοι
5.506
Θα πέσει κάποια στιγμή ο Μητσοτάκης και θα βγει ο βαροκ να πει επιτέλους δικαιώθηκα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που έλαβε τέλος αυτό το τοξικό σύστημα της διαφθοράς.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.631
Άντε στο διάολο σκουπίδι και πιάσε μια φέτα ψητή και ένα μαρουλάκι σαλάτα με μπόλικο κρεμμυδάκι πηγαίνοντας.
Ούτε αυτό δεν ξέρει να κάνει,καλύτερα να του πεις να πλένει σωβρακα του πεθερου,έχει γίνει ξεφτέρι,τα κάνει λαμπικο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.473
Πόντοι
6.256
Έκανες μεγάλη προσπάθεια να ακούσεις αυτά που θέλεις καλά και σώνει.

Όχι, συνέχισε ελεύθερα.
η μόνη άποψη που εξέφρασες είναι ότι κάποιος δικηγόρος έβαλε τα γέλια.

κατά τα άλλα δεν είπες τίποτα, δεν είχες άποψη, δεν ήξερες τίποτα δεν κατάλαβες τίποτα.

δεν με αφορά η εικόνα μου στο σαιτ....τη γνώμη μου γράφω και αυτό είναι σοβαρό θρεντ οπότε γράφω σοβαρά.

σε άλλα που τρολλάρουμε γράφω μη σοβαρά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
η μόνη άποψη που εξέφρασες είναι ότι κάποιος δικηγόρος έβαλε τα γέλια.

κατά τα άλλα δεν είπες τίποτα, δεν είχες άποψη, δεν ήξερες τίποτα δεν κατάλαβες τίποτα.

δεν με αφορά η εικόνα μου στο σαιτ....τη γνώμη μου γράφω και αυτό είναι σοβαρό θρεντ οπότε γράφω σοβαρά.

σε άλλα που τρολλάρουμε γράφω μη σοβαρά.

Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να είναι προτιμότερο να μην ξέρεις κάτι από το να νομίζεις πως τα ξέρεις όλα;

Δε σου είπα κάποιος δικηγόρος έβαλε τα γέλια, οι περισσότεροι δικηγόροι βάζουν τα γέλια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.631
εγώ ψηφίζω πάντα αλλά ποτέ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
Ναι αλλά δεν λες τί ψηφίζεις ρε σαουλακι
Πως λες εσείς οι συριζαιοι εμείς πως θα κάνουμε διάλογο αν εσυ είσαι μυστικός.
Γι αυτό σου λέω πες τι ψηφίζεις για να έχουμε βάση επιχειρηματων

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.496
Πόντοι
5.506
ειτε ετσι ειτε αλλοιως Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ.....ο βαροκαδονις θα πει ειναι για τα λεφτα αλλα θα το πει επειδη ειναι ενα μπασταρδο ατεκνο μουνι
G2rsSd6W4AAzTc3.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom