Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Τυπε ξέρεις υπάρχει ντιρεκτιβα από την ΟΥΕΦΑ την μέρα του τελικού του Κόνφερενς οι παιχτες των δύο ομάδων να μην έχουν καταναλώσει τυρόπιτα ή παρόμοια σφολιατοειδη για να μην υπάρχουν προβλήματα κατά την απονομή :embarrased::confused:
Τύπε σχετικά με τον τελικό του Κόνφερενς και τους κατακτητές του, ξέρεις αυτό που λέει πως ό,τι δεν μπορούμε να το φτάσουμε το φτύνουμε;

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
δεν ειναι κουραφεξαλα οι τυχερες κληρωσεις τυπε...

1960 - 1990 :
ολυμπιακος επαιξε με :​
μιλαν, τσσκα σοφιας, γιουβεντους, μπενφικα (2 φορες), σελτικ, αντερλεχτ, ντιναμο κιεβου, μπαγερν μοναχου, κραιοβα, αγιαξ, οστερ, αμβουργο, γκορνικ ζαμπριε
δηλαδη σε 30 χρονια αντιμετωπισαμε 15 ομαδες, εκ των οποίων οι 9 ηταν ομαδαρες….
Και αποκλεισαμε τις : σελτικ, οστερ, αγιαξ

παο επαιξε με :​
σπαρτακ κραλοβ, γιουβεντους, πολώνια μπιτοβ, γκλεγκοριαν, κολωνια, φερενσβαρος, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, αγιαξ, τσσκα σοφιας, φλοριανα, κλαμπ μπριζ, φεγενορντ,
οι ομαδες που αποκλεισατε ειναι : γκλεγκοριαν, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, φλοριανα, φεγενορντ, λινφιλτ, γκετεμποργκ

σε 30 χρονια ευρωπης, ο ολυμπιακος ειχε αποκλεισει σελτικ και αγιαξ....εσυ ειχες αποκλεισει εβερτον και φεγενορντ....αντε να σου βαλω και την σλοβαν μπρατισλαβας αν θες...
η διαφορα ειναι οτι εσυ οταν απεκλεισες την φεγενορντ, μετα επαιξες με την λινφιλντ (πρωταθλητρια βορειας ιρλανδιας) και προχωρησες....
εγω οταν απεκλεισα την σελτικ, επεσα πανω στην αντερλεχτ και οταν απεκλεισα τον αγιαξ, επεσα πανω στην μπενφικα

υγ : αν δεις τις ετησιες κληρωσεις, θα σοκαριστεις τυπε...θα καταλαβεις το δουλεμα που τρωτε με τις δηθεν ευρωπαικες πορειες του ευρωβαζελου....σε 30 χρονια (1960-1990), όποτε πεφτατε με κανονικη ομαδα, απλα χανατε...και εμεις το ιδιο φυσικα......
στα 30 χρονια κοιμηθηκε ο θεος 2 χρονιες και αποκλεισαμε σελτικ και αγιαξ....
στα 30 χρονια κοιμηθηκε ο θεος 2 χρονιες και αποκλεισατε εβερτον και φεγενορντ...
αυτη ειναι ολη και ολη η ιστορια...
Τακαρε όταν τα παραμυθακια σου τα χεις δεμένα είσαι λαλιστατος όταν δεν σε συμφέρει όμως αμπελαλε....Ωραίο πάντως το κατεβατό σου για τον άτυχο θρήνο με συγκίνησες ρε μπαγασα....
Βέβαια εδώ
1960 - 1990 :
παο επαιξε με :​
σπαρτακ κραλοβ, γιουβεντους, πολώνια μπιτοβ, γκλεγκοριαν, κολωνια, φερενσβαρος, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, αγιαξ, τσσκα σοφιας, φλοριανα, κλαμπ μπριζ, φεγενορντ,
οι ομαδες που αποκλεισατε ειναι : γκλεγκοριαν, ζενες ες, σλοβαν μπρατισλαβας, εβερτον, φλοριανα, φεγενορντ, λινφιλτ, γκετεμποργκ
μου ξεχασες τις αδερφες σας του ερυθρου αστερα και την Λιβερπουλ και εδω
δεκαετια 70 :

1970 – 1971 ( το επος του γουεμπλει μπουχαχαχα)
βαζελος περασε ζενες ες (πρωταθλητρια λουξεμβουργου), περασε σλοβαν μπρατισλαβας, περασε εβερτον και αποκλειστηκε απο αγιαξ στους 4
μπέρδεψες το 71 με το 96 που όντως μας απεκλεισε ο Αγιαξ στους 4 αλλά καταλαβαίνω κάπως πρέπει να βγει η παραμυθα.....Ειναι τώρα να γράφεις ότι πηγαμε τελικο;;
Μπορείς και καλύτερα πάντως τακαρε.....
Περιμένω τα επόμενα 30 χρονια (1990-2020) να μας πεις οτι μας οδήγησε η μαύρη μαγεία και τα βουντού σε 4 και 8 και για τον καημένο τον θρήνο που του χανε κάνει μαγια και δεν μπορούσε να πάει μέχρι εκει......

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από τη στιγμή που βριζατε τον κοκκαλη επειδή τσακώθηκε ο χοντρος μαζί του δεν σας παίρνει να μιλάτε για ανεμους και φυσηματα......

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
Διόρθωση. Μάιο του 24 και πίσω. Από αρχές Ιούνη αλλάξανε τα κοζα.Μου αρέσεις. Πιστός στην κωλοτουμπα. Έχεις και προσωπική ζωή σωστα. Να λες μαλακίες όμως μια χαρά ξέρεις.

Μην μπλεκεις με αυτά μαζί μου. Ελπίζω να το έμαθες το μάθημα. Δεν βγαζεις άκρη με εμένα τον καμμένο.

Α, και μη σώσεις και πειστείς για το αντίθετο. Τσακωμενος όπως όλοι οι βαζελοι με την αλήθεια είσαι.
Δεν ξέρω που είδες τις κωλοτουμπες και τα υπόλοιπα αλλά θα συμφωνήσω με το ότι είσαι καμμενος και άκρη δεν θα βγει.....Όχι ότι περίμενα κάτι άλλο αλλά είπα μήπως.....Και που σαι αν εμεις είμαστε ντροπή της κοινωνίας εσεις ειστε ολόκληρης της ανθρωπότητας!Αυτα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Δεν ξέρω που είδες τις κωλοτουμπες και τα υπόλοιπα αλλά θα συμφωνήσω με το ότι είσαι καμμενος και άκρη δεν θα βγει.....Όχι ότι περίμενα κάτι άλλο αλλά είπα μήπως.....Και που σαι αν εμεις είμαστε ντροπή της κοινωνίας εσεις ειστε ολόκληρης της ανθρωπότητας!Αυτα
Οι κωλοτουμπες ειναι στο ότι δεν βλέπεις τους βαζελους που κάνανε πάρτυ στο γαυραδικο.

Ο,τι ώρα θέλεις ξανά λέω στα βγάζω εγώ αν βαριέσαι. Έχεις αρχιδια; Μπορείς να δικαιολογήσεις τα όσα γράφεις; Άντε να σε δω. Γιατί εγω ο Καμμένος μπορω. Και μιας και μπήκα στο νημα ας ρίξω ένα ψιλο.

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Από τη στιγμή που βριζατε τον κοκκαλη επειδή τσακώθηκε ο χοντρος μαζί του δεν σας παίρνει να μιλάτε για ανεμους και φυσηματα......
Καλά, και εσείς από εκεί που βριζατε τον Τρακη, αρχίσατε πάλι σωστός ο Πρόεδρος μόλις σας ξανά πήρε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό. Ξεχάσατε και τα γαμω τον Παναθηναϊκό σας και την 13 σας όλη, ξεχάσατε τα πεσιματα και ξύλο στα σουβλατζίδικα.

Αλλά εδώ κλείνετε αυτιά και μάτια σε Τροποποίηση και τουρκοπροκλητικοτητα από τον προπονητή σας θα μου πεις. Ο,τι πει ο Εργκιν.

Ας ρίξω και ένα χέσιμο.

:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.445
Πόντοι
5.006
Τακαρε όταν τα παραμυθακια σου τα χεις δεμένα είσαι λαλιστατος όταν δεν σε συμφέρει όμως αμπελαλε....Ωραίο πάντως το κατεβατό σου για τον άτυχο θρήνο με συγκίνησες ρε μπαγασα....
Βέβαια εδώ

μου ξεχασες τις αδερφες σας του ερυθρου αστερα και την Λιβερπουλ και εδω

μπέρδεψες το 71 με το 96 που όντως μας απεκλεισε ο Αγιαξ στους 4 αλλά καταλαβαίνω κάπως πρέπει να βγει η παραμυθα.....Ειναι τώρα να γράφεις ότι πηγαμε τελικο;;
Μπορείς και καλύτερα πάντως τακαρε.....
Περιμένω τα επόμενα 30 χρονια (1990-2020) να μας πεις οτι μας οδήγησε η μαύρη μαγεία και τα βουντού σε 4 και 8 και για τον καημένο τον θρήνο που του χανε κάνει μαγια και δεν μπορούσε να πάει μέχρι εκει......
Ρε τυπε σου εβαλα ολες τις ομαδες που αντιμετωπισατε και αντιμετωπισαμε σε 30 χρονια....και μου λες οτι ξεχασα τον ερυθρο αστερα και την λιβερπουλ...τις οποιες αντιμετωπισατε στην 4αδα!!!!
Εγω σου λεω πως φτανατε μεχρι εκει...εννοειται και στην 4αδα θα ηταν καλη ομαδα...

Οσο και να μην απαντας επι της ουσιας, στα ποστ μου φαινεται ποιες ομαδες αντιμετωπιζατε στις 2 πρωτες φασεις εσεις, και ποιες αντιμετωπιζαμε εμεις...μονο τυφλος δεν βλεπει την διαφορά...ουτως ή αλλιως 10-15 ομαδες ειναι μεσα σε 30 χρονια, δεν ειναι και απειρες...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Τι έχουμε τύποι έχασα επεισόδια ; :zfuck:
Ο Σαλιαρης προσπαθεί να βγει από πάνω αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις μαλακίες που λεει. Αποτέλεσμα; Να κάνει την μια κωλοτουμπα μετά την άλλη και να συνεχίζει να λέει μαλακίες.
Τον έχει πονέσει και λίγο ο πρωκτός του βέβαια.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
μπήκε δυναμικά πάλι η παναθα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος ;:tooth:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.735
Πόντοι
3.296
δεν χόρτασε η μουρη σας ροχαλες ..ζητιανεύει και τραμπαλες ...:coffee:

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
δεν χόρτασε η μουρη σας ροχαλες ..ζητιανεύει και τραμπαλες ..οχιιιιι....θα βιαστούν σε λιγες μερες και το ξέρουν...ξρκιναει η κατηφορα τους....:coffee:
Στο διόρθωσα χαχαχα

Υγ...σου χα πει βγαλε την βοιδοπουτσα...θα την χρειαστούν τα παιδιά του Πειραιά

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.735
Πόντοι
3.296

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
412
Πόντοι
26
αυτη ειναι η αληθεια τυπε....μεχρι τις αρχες του 90 που στο τσουλου συμμετειχαν μονο οι πρωταθλητριες χωρες και η σεζον ξεκινουσε απο την φαση των 32 ομαδων, για να προχωρησεις ηθελες κυριως τυχη.....
γιατι τα ζευγαρια ηταν φιξ μεχρι τον τελικο...οπως δηλαδη στο ευρωμπασκετ που ειδαμε...
δηλαδη αν κληρωνοσουν στους 32 με την πρωταθλητρια μαλτας, ηξερες οτι μετα θα επαιζες με τον νικητη του ζευγαριου αναμεσα στον πρωταθλητη βορειας ιρλανδιας εναντιον του πρωταθλητη δανιας (ή λουξεμβουργου)....ετσι ηξερες οτι μπορεις να πας 8αδα....

Που το διάβασες αυτό;
πρωτη φορά το ακούω
Πάντα για κληρώσεις θυμάμαι όχι ότι ήταν φιξ τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό
Δεν υπήρχαν ισχυροί-ανίσχυροι μπορούσες να κληρωθεις με οποιοδήποτε από τον α γυρο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.445
Πόντοι
5.006
Που το διάβασες αυτό;
πρωτη φορά το ακούω
Πάντα για κληρώσεις θυμάμαι όχι ότι ήταν φιξ τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό
Δεν υπήρχαν ισχυροί-ανίσχυροι μπορούσες να κληρωθεις με οποιοδήποτε από τον α γυρο
αυτο ακριβως λεω.....μπορουσες να κληρωθεις με την πρωταθλητρια ισπανιας ή με την πρωταθλητρια μαλτας....ηταν καθαρα θεμα τυχης....
και αν απεκλειες την πρωταθλητρια ισπανιας, να παιξεις μετα με τον νικητη αναμεσα στην πρωταθλητρια ιταλιας με πρωταθλητρια γερμανιας...
και αν απεκλειες την πρωταθλητρια μαλτας, να παιξεις με τον νικητη αναμεσα στην πρωταθλητρια φιλανδιας με πρωταθλητρια ιρλανδιας...

μετα που μπηκαν παραπανω ομαδες, γινανε γκρουπακια ισχυρων - ανισχυρων, τελειωσε και η κωλοφαρδια που μπορουσες να ειχες...

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
412
Πόντοι
26
Εσύ έγραψες ότι ηξερες από πριν το ζευγάρι που θα έπαιζες στον επόμενο γυρο
Κλήρωση γινόταν για τον επόμενο γυρο

Stories

Νέο!