The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.209
- Πόντοι
- 33.405
Τι μαν?Ήρεμα ρε μλκς τσιμπάμε![]()
Εδώ μέσα βρήκες να τσιμπήσεις; Εδώ είναι χωρίς αφοδευσης.Ήρεμα ρε μλκς τσιμπάμε![]()
Είμαι σε διατροφή αδερφέΤι μαν?
Πάνω από όλα η ευγενής άμιλλα και το φίλαθλο πνεύμα αδερφένα ειστε ηρεμοι και πολιτισμενοι
Ωραία και εγω εφαγα τρία το μεσημέρι, παω για τα δυο τωρα και ζιρο.Είμαι σε διατροφή αδερφέ
Μόνο δύο πίτα γύρο απ' όλα χωρίς κρεμμύδι και δύο καλάμια χοιρινά
Σβήσιμο με zero![]()
Εντάξει αδερφε, ξεχαστηκαμε. Πιο πέρα έχει χώρο να κατουρήσεις.να ειστε ηρεμοι και πολιτισμενοι
Δεν υπάρχει ρε μαλακα αυτό που γράφεις.απ' όλα χωρίς κρεμμύδι
Μόνο δύο πίτα γύρο απ' όλα χωρίς κρεμμύδι και δύο καλάμια χοιρινά![]()
Δεν υπάρχει ρε μαλακα αυτό που γράφεις.![]()
Καλός μαλακας και αυτός.![]()
![]()
Αφού έτσι τα παραγγέλνω και τα φέρνει το παιδί σωστά![]()
Έχω δει γαβρους να κοροϊδεύουν τις πορειες και μετά να κάνουν όλε όλε επειδή πέρασαν στους 16!Άσε ρε Τάκη τώρα εδώ το κονφερενς το κάνατε μιλκο και μόλις το πηρατε το κάνατε τσουλου!Όσο για τους δημοσιογράφους πιο πολύ διαβάζετε εσεις τι γράφουν πάρα εμεις καμία επαφή αυτα που γράφεις.....εχεις δει πολλους ολυμπιακους να μιλανε για ευρωπαικο dna ή οτι ειμαστε πρεσβης????
ουτέ εσεις τα λεγατε αυτα...δεν υπαρχει βαζελος που να λεει για ευρωπαικο dna την δεκαετια του 70 ή του 80 ή του 90....
τα καραγκιοζιλικια αυτα τα φυτεψαν στα μυαλα σας η στρατια δημοσιογραφων που δημιουργησατε ως αντιβαρο στον κοκκαλη....και γι αυτο καταστραφηκατε σαν συλλογος....γιατι σε καθε αποτυχια σας, ειχατε και μια δικαιολογια...παραγκα, ευρωπη, κτλ κτλ....
υγ : κανεις δεν αμφισβητει οτι πηγατε στους 4 και τους 8....αλλα πηγαινατε 5 φορες σε 70 χρονια....
δεν ειπα τυχαια το ονομα της τιρναβας....δες τι ομαδες πηγαινανε τοτε στους 8....ηταν καθαρα θεμα τυχης, αφου ηξερες τους αντιπαλους σου ως τον τελικο βασει της κληρωσης....αν ησουν λιγο τυχερος, υπηρχε περιπτωση αν παρεις στους 32 την πρωταθλητρια μαλτας και στους 16 την πρωταθλητρια ισλανδιας....οσες φορες προχωρησες, εκμεταλλευτηκες τις κληρωσεις...μπραβο σου γιατι το εκανες περισσοτερες φορες απο εμας, αλλα όποτε πεφταμε με κανονικη ομαδα και εμεις και εσεις, αποκλειζομασταν κατευθειαν....απλα τις περισσοτερες φορες ησουν πιο τυχερος στις κληρωσεις...
εχεις προλαβει εσυ πρωταθλημα ελλαδας μαν?Έχω δει γαβρους να κοροϊδεύουν τις πορειες και μετά να κάνουν όλε όλε επειδή πέρασαν στους 16!Άσε ρε Τάκη τώρα εδώ το κονφερενς το κάνατε μιλκο και μόλις το πηρατε το κάνατε τσουλου!Όσο για τους δημοσιογράφους πιο πολύ διαβάζετε εσεις τι γράφουν πάρα εμεις καμία επαφή αυτα που γράφεις.....
Υγ: Δεν μπορεις να κοροϊδεύεις κάτι που δεν έχεις καταφέρει.....Εκεί ειμασταν εκεί εισασταν εμεις φτάσαμε κάπου εσεις πουθενά!Οπότε άσε τις τυχερές κληρωσεις και τα κουραφέξαλα και άναψε λαμπάδες που κοιμήθηκε ο Θεός και πηρατε το μιλκο αλλιώς με μια φορά στους 8 όλη και ολη θα εισασταν ακόμα.....
Δεν ξεχνιέμαι απλά θυμίζω στον γκεμπελισκο ότι έχουμε πάει και παραπανω από αυτά που γράφει όπως και ότι άμα κοροϊδεύει εμάς που παίζαμε με τις πρωταθλητριες ισλανδιας και λουξεμβουργου ας ρίξει μια ματιά στην ομάδα του που δεν κατάφερνε να παίζει ούτε με αυτές!Μιας και βλέπω ότι ξεχνιέσαι και εσύ. Ο πρωταθλητής, σήκωσε ευρωπαϊκό Σαλιαρη. Οι πορείες είναι για τους συνταξιούχους, Σαλιαρη.
Και τώρα που το ξανά σκέφτομαι ξέχασες και εκείνο το μεγάλο διπλό στο Άμστερνταμ μαζί με το 52% κατοχή στο Old Trafford.
Είμαι σε διατροφή αδερφέ
Μόνο δύο πίτα γύρο απ' όλα χωρίς κρεμμύδι και δύο καλάμια χοιρινά
Σβήσιμο με zero![]()
Αμέ.....Σκέψου ότι έχω προλάβει να σας λέμε για μπαλα και να λέτε ποια μπαλα ρε Έντι Τζόνσον οε οε οε τόσο ποδοσφαιροφιλοι εισασταν οι οπαδοί της κωλοτουμπας......εχεις προλαβει εσυ πρωταθλημα ελλαδας μαν?
Και που έπαιξες τι καταλαβες; Τι πήρες; Ένα αρχιδι. Αλλοι πήρανε τις κουπες στας ευρωπας.Δεν ξεχνιέμαι απλά θυμίζω στον γκεμπελισκο ότι έχουμε πάει και παραπανω από αυτά που γράφει όπως και ότι άμα κοροϊδεύει εμάς που παίζαμε με τις πρωταθλητριες ισλανδιας και λουξεμβουργου ας ρίξει μια ματιά στην ομάδα του που δεν κατάφερνε να παίζει ούτε με αυτές!