Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 420K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Κάτσε όταν δέσει το γλυκό με τη τζοαννα θα στα μοστράρω στη μούρη
Είπαμε, κότα λειρατη, Πολακης, που να βγάλεις στη φορά τι οδηγίες σου δίνουν η λακου, η γίδα βραστή και η κομμώτρια η λιονταριτσα. :2funny::2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.267
Πόντοι
33.405
Μην τα μπερδεύεις, το ίδιοι πάει ξεκάθαρα στο ότι οποίος και να βρεθεί μπροστά στο βάζο με το μέλι θα βουτήξει το δάχτυλο του μέσα. Οι διάφορες που μπορεί να υπάρχουν είναι πως άλλος μπορεί να απλώσει λίγο, άλλος να βάλει το χέρι μέχρι τον αγκώνα και άλλος θα πάρει το βάζο και θα φυγει. Επίσης υπάρχουν και οι περιπτώσεις αυτών που απαιτούν το βάζο και δεν αρκούνται απλά στο αν και όταν βρεθεί μπροστά τους, βλ. γιατροί-φακελακια, πολεοδομίες, εφορίες, οπεκεπεδες.

Και τέλος υπάρχει και το τελικό αποτέλεσμα, ότι κι αν κάνουν αυτοί, τι μένει στη χώρα, είτε σε οικονομικές συνθήκες, είτε σε όλα τα αλλά επίπεδα.

Μα δεν τα μπερδεύω εγώ. Εσείς τα γυρίζετε. :coffee:

Από το όλοι κάνουν τα ίδια όταν τους δοθεί η ευκαιρία, το γυρίσατε στο ότι δεν κάνουν ακριβώς τα ίδια.

Τώρα το ότι αυτή είναι μια λογική τύπου "λίγο πούστης" (δηλαδή λιγότερο πουστηδες από τους άλλους που είναι πολύ πουστηδες) φαντάζομαι πως το αντιλαμβάνεστε και μόνος σας.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.480
Πόντοι
3.786
Χωρίς λόγια....

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.901
Πόντοι
456
Κοιτα επειδή πάω συχνά λογω δουλειάς με συζητήσεις που έχω και από την καθημερινότητα τους έχουν θέματα....όλες οι ευρωπαϊκές χώρες...οι πιο διεφθαρμένοι είναι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί
Μην λες μαλακίες...εγώ επειδή την έχω ζήσει την χώρα σε πληροφωρο πολύ ότι κλείνουν φυλακή δημάρχους περιφερειάρχες κλπ .. πριν κάποια χρόνια ο δήμαρχος Βουκουρεστίου έκανε μια ρεμουλα κάποια λίγα εκατομμύρια ευρώ πήγε φυλακή του δέσμευσαν την περιουσία οπότε μην λες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Μα δεν τα μπερδεύω εγώ. Εσείς τα γυρίζετε. :coffee:

Από το όλοι κάνουν τα ίδια όταν τους δοθεί η ευκαιρία, το γυρίσατε στο ότι δεν κάνουν ακριβώς τα ίδια.

Τώρα το ότι αυτή είναι μια λογική τύπου "λίγο πούστης" (δηλαδή λιγότερο πουστηδες από τους άλλους που είναι πολύ πουστηδες) φαντάζομαι πως το αντιλαμβάνεστε και μόνος σας.
Διαφωνείτε δηλαδή στο ότι και ο "καλύτερος" άνθρωπος του κόσμου θα μπει στον πειρασμό να κλέψει;

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.901
Πόντοι
456
Χωρίς λόγια....

Επετράπη η εξσκάφη και του ασλανιδη και του ρουτσι ....νομιζω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Χωρίς λόγια....

Μακάρι να γίνει καλά ο άνθρωπος και όσοι τον νοιάζονται να τον συνετίσουν.

Όπως ανακοίνωσε το ΕΚΑΒ, δεν έχει δεχτεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε τον αγώνα του στο Σύνταγμα.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.958
Πόντοι
6.495
Κοιτα επειδή πάω συχνά λογω δουλειάς με συζητήσεις που έχω και από την καθημερινότητα τους έχουν θέματα....όλες οι ευρωπαϊκές χώρες...οι πιο διεφθαρμένοι είναι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί
Από τη δουλειά μου έχοντας επαφή με αλλοδαπούς, έχω πειστεί ότι είμαστε σκατάδες αλλά ότι και οι αλλοδαποί δεν είναι λιγότερο σκατάδες σε άλλα επίπεδα από εμάς. Και φυσικά υπάρχει διαφθορά, και το ''μέσο'' γνωρίζουν, και το ''λάδωμα'', και τα πάντα.

Διαφωνείτε δηλαδή στο ότι και ο "καλύτερος" άνθρωπος του κόσμου θα μπει στον πειρασμό να κλέψει;
Έντιμος δεν είναι όποιος δεν έκλεψε, αλλά όποιος δεν το έκανε ενώ είχε την ευκαιρία.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.091
Πόντοι
6.056
Σάλτα γαμήσου ρε μπάσταρδε!

Ξαναγράφω γιατί μας θεωρούν βλάκες:

Σε άλλα νέα ο πρώην πασόκος κουλομάχος του τουίτερ, νυν υπουργός δικαιοσύνης Φλωρίδης δήλωσε σε ένα κουλοραδιόφωνο ότι είναι απατεώνες οι επιστήμονες πραγματογνώμονες των συγγενών των θυμάτων. Οι μόνοι καλοί είναι οι δικοί τους

Επίσης, είπε ότι έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στους μηχανοδηγούς και δε βρέθηκε κάτι. Ναι, έγιναν για αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες. Δεν έγιναν όμως καμία χημική εξέταση για το μηχανισμό που οδήγησε στην πυρόσφαιρα. Νομίζουν ότι είμαστε ανόητοι.
μην εκνευρίζεσαι , αντιγραφή την γραμμή του κόμματος κάνει

Η διαφορά με τους άλλους μπραβοκούληδες είναι ότι αυτός ο καψερός τα πιστεύει
ενώ οι άλλοι ξέρουν ότι λένε μακακίες αλλά τις λένε λόγω κομματικού μικροσυμφέροντος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
μην εκνευρίζεσαι , αντιγραφή την γραμμή του κόμματος κάνει

Η διαφορά με τους άλλους μπραβοκούληδες είναι ότι αυτός ο καψερός τα πιστεύει
ενώ οι άλλοι ξέρουν ότι λένε μακακίες αλλά τις λένε λόγω κομματικού μικροσυμφέροντος
Εσύ βλακακο θα απαντήσεις γιατί ο τύπος Πίπα είναι μπουκωμένος στα φλόκια και δε μπορεί;

Τελικα ποιος κοροιδευει ποιον, οι Λακαφωσηδες τοτε ή η Κοβεσι τωρα; Ο κυριος Πλακιας ρωταει, οχι εγω.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.091
Πόντοι
6.056
Εσύ βλακακο θα απαντήσεις γιατί ο τύπος Πίπα είναι μπουκωμένος στα φλόκια και δε μπορεί;

Τελικα ποιος κοροιδευει ποιον, οι Λακαφωσηδες τοτε ή η Κοβεσι τωρα; Ο κυριος Πλακιας ρωταει, οχι εγω.
έμπα στο κλουβί σου μωρή παλιόγρια ξεμωραμένη που μου θες και αντιπαράθεση , γαλάζιε κίναιδε :cool2:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131
ΟΚ απλος επειδη τα της ρουμανιας τα ξερω καλα φαντασου μια ημερα στον δρομο απο το πιτεστι προς το βουκουρεστι ενας υπουργος εκανε τον μαγκα γιατι ηθελαν να τον γραψουν για υπερβολικη ταχυτητα και εκει που λες που εβαζε χερι στους μπατσουληδες σκαει ξαφνικα εσαγγελεας οι οποιοι να ξερεις οπλοφορουν εννοειτε και εχουν δικαιωμα να κανουν συλληψη οποτε την συνεχεια την ξερεις ο τυπος εγινε καγκελαριος απο απλος υπουργος

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131
έμπα στο κλουβί σου μωρή παλιόγρια ξεμωραμένη που μου θες και αντιπαράθεση , γαλάζιε κίναιδε :cool2:
ακου κιναιδος :embarrased: απλος μπουστης με πιστοποιητικο αντρα απο σεξεργατρια:headbaning1: :headbaning2:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.091
Πόντοι
6.056
ακου κιναιδος :embarrased: απλος μπουστης με πιστοποιητικο αντρα απο σεξεργατρια:headbaning1: :headbaning2:
αφού είναι οπισθογεμής ,πως να τον πούμε ?
ήταν καψούλι ,έχαψε και όλο το φροντιστήριο του Σκέρτσου και η σούφρα του είναι σε παροξυσμό :tooth:

Να διαβάσει να αναμορφωθεί αν και τώρα στα γεράματα είναι αργά για γράμματα :confused:
https://www.public.gr/product/books...-social-sciences/politics/oi-kinaidoi/1019440
εξαντλήθηκε, θα παραμείνει κίναιδος :2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131
αφού είναι οπισθογεμής ,πως να τον πούμε ?
ήταν καψούλι ,έχαψε και όλο το φροντιστήριο του Σκέρτσου και η σούφρα του είναι σε παροξυσμό :tooth:

Να διαβάσει να αναμορφωθεί αν και τώρα στα γεράματα είναι αργά για γράμματα :confused:
https://www.public.gr/product/books...-social-sciences/politics/oi-kinaidoi/1019440
εξαντλήθηκε :2funny:
δεν χρειαζεται να διαβασει του τα λενε στα τσοντοσινεμα νερακι :pipa1::pipa2::pipa3:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.267
Πόντοι
33.405
Από τον πειρασμό μέχρι την πράξη ο δρόμος είναι μακρύς και με δύο μονοπάτια. Το ένα σε κάνει κλέφτη και το άλλο όχι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131

Stories

Νέο!