Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 419K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.590
Σου το έστειλα αλλά δεν έχεις @@ να το βγάλεις στη φορα.
Ωραία σκρινσοτ και ανέβασμα εδώ τώρα δημόσια κριψε αν θες το επώνυμο να μη φαινεται
Και να φαίνεται η ώρα του μνμ 20 λεπτών πριν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Ωραία σκρινσοτ και ανέβασμα εδώ τώρα δημόσια κριψε αν θες το επώνυμο να μη φαινεται
Και να φαίνεται η ώρα του μνμ 20 λεπτών πριν
Ου να μου χαθείς χέστη, κότα, αχαΐρευτε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.590
Μετά από το ξεφτυλικι χθες του μπαρόκ και το ξεμπροστιασμα με τη τζοαννα σήμερα τρώει απανωτά δεύτερο.
Ειναι ένας ψεύτης και συκοφαντης μια λουγκρα αναρχιδη.
Λέει ότι τάχα μου έστειλε σε π.μ το επώνυμο του αλλά δεν έχει στείλει τίποτα
Του είπα να το δημοσιεύσει εδώ μέσα έστω την ώρα του μηνύματος αλλά τι να στείλει?
Ουδέν και κανένα μήνυμα δεν ήρθε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.590
Screenshot_20251003_085206.jpg

Φλορες βιτκορι
Απόδειξη ότι δεν έστειλε τίποτα δημόσια

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.899
Πόντοι
456
Μετά από το ξεφτυλικι χθες του μπαρόκ και το ξεμπροστιασμα με τη τζοαννα σήμερα τρώει απανωτά δεύτερο.
Ειναι ένας ψεύτης και συκοφαντης μια λουγκρα αναρχιδη.
Λέει ότι τάχα μου έστειλε σε π.μ το επώνυμο του αλλά δεν έχει στείλει τίποτα
Του είπα να το δημοσιεύσει εδώ μέσα έστω την ώρα του μηνύματος αλλά τι να στείλει?
Ουδέν και κανένα μήνυμα δεν ήρθε.
Για στείλε τα πμ σου σε σκρινσοτ....για να σε πιστέψουμε

Ολαααααααααα

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.590

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.887
Πόντοι
16.131
Ενώ η Ρουμανία....αδιαφθορη
Μην λες μαλακίες...εγώ επειδή την έχω ζήσει την χώρα σε πληροφωρο πολύ ότι κλείνουν φυλακή δημάρχους περιφερειάρχες κλπ .. πριν κάποια χρόνια ο δήμαρχος Βουκουρεστίου έκανε μια ρεμουλα κάποια λίγα εκατομμύρια ευρώ πήγε φυλακή του δέσμευσαν την περιουσία οπότε μην λες

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.887
Πόντοι
16.131
Σάλτα γαμήσου ρε μπάσταρδε!

Ξαναγράφω γιατί μας θεωρούν βλάκες:

Σε άλλα νέα ο πρώην πασόκος κουλομάχος του τουίτερ, νυν υπουργός δικαιοσύνης Φλωρίδης δήλωσε σε ένα κουλοραδιόφωνο ότι είναι απατεώνες οι επιστήμονες πραγματογνώμονες των συγγενών των θυμάτων. Οι μόνοι καλοί είναι οι δικοί τους

Επίσης, είπε ότι έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στους μηχανοδηγούς και δε βρέθηκε κάτι. Ναι, έγιναν για αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες. Δεν έγιναν όμως καμία χημική εξέταση για το μηχανισμό που οδήγησε στην πυρόσφαιρα. Νομίζουν ότι είμαστε ανόητοι.
Ρε φίλε όχι σάλτα....σε τέτοια ηλικία είναι για άλματα...σκέτο του αρέσει έτσι και αλλιώς

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.262
Πόντοι
33.405
Αντιθετως, η ερωτηση μου απλώς αναδεικνύει τη σκληρη πραγματικοτητα. Ολοι ιδιοι ειμαστε, απλα δεν εχουν ολοι τις ιδιες ευκαιριες, οταν ομως τους δωθουν θα τα γαμησουν τη μανα.

Εφόσον λοιπόν είμαστε όλοι ίδιοι γιατί εμένετε στην διακυβέρνηση από τη Ν.Δ;

Αφού, κατά αυτό το σκεπτικό, και η Κωνσταντοπούλου π.χ. τα ίδια θα κάνει. :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Screenshot_20251003_085206.jpg

Φλορες βιτκορι
Απόδειξη ότι δεν έστειλε τίποτα δημόσια
Tελεια, άνοιξε μας τώρα και τα πιμια να δούμε τι συζητάς με τον τραλαλακη, τη γίδα τη βραστή και το λιονταριτσο το lion7 :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Εφόσον λοιπόν είμαστε όλοι ίδιοι γιατί εμένετε στην διακυβέρνηση από τη Ν.Δ;

Αφού, κατά αυτό το σκεπτικό, και η Κωνσταντοπούλου π.χ. τα ίδια θα κάνει. :coffee:
Γιατί θεωρώ πως είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ από όλο το υπόλοιπο συνοθύλευμα στο τέλος της ημέρας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.262
Πόντοι
33.405
Γιατί θεωρώ πως είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ από όλο το υπόλοιπο συνοθύλευμα στο τέλος της ημέρας.

Άρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν διαβαθμίσεις.

Συνεπώς απαξιώνετε από μόνος σας το προηγούμενο επιχείρημα σας.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.458
Πόντοι
6.256
ουτε την αποκλείει όμως, συμβαίνει πολλές φορές και έτσι εμείς από την καρέκλα μας δεν μπορούμε να είμαστε 100 % βέβαιοι οτι ξέρουμε την απόλυτη αλήθεια και είχε με το ζόρι μέσα ξυλολιο το τραίνο
προφανώς,

είπα εγώ ξυλόλιο?

εγώ σχολίασα την ηλιότητα που έγραψε για τα πυράντοχα υλικά και την σύγκρουση. 100% βέβαιος δεν μπορεί να είναι ούτε ο μηχανικός που σχεδίασε τις μηχανές. Όμως η έκρηξη δεν προκαλείται απλά επειδή έγινε σύγκρουση πρέπει να συντρέχουν κάποιες συνθήκες..άλλο ή έκρηξη και άλλο η φωτιά έτσι?

Τώρα αυτοί που έχουν ψάξει το θέμα λένε ότι τα λάδια και τα υλικά που βρίσκονται στις μηχανές δεν δικαιολογούν τέτοια έκρηξη κάτι το οποίο μερικοί το αγνοούν και το απορρίπτουν λες και ήξεραν από χθες για τις μηχανές αυτές. Αυτό λέω...επειδή δεν ξέρω...υπολογίζω και αυτά που λένε αυτοί που το έχουν ψάξει.

Βέβαια αυτό δεν έχει σημασία διότι τα παιδάκια που κάηκαν ζωντανά δεν κάηκαν την ώρα την έκρηξης κάηκαν στα πιο πίσω βαγόνια διότι η φωτιά προχωρά όπου βρει να κάψει. Οι άνθρωποι συνήθως δεν καίγονται ζωντανοί...έχουν πεθάνει πριν καούν από τις δηλητηριώδης αναθυμιάσεις και πριν από αυτό από την έλλειψη οξυγόνου.

Τα "καθισματάκια" που κοροιδεύει ο μαλάκας της χρονιάς δεν πήραν φωτιά αυτόματα....ανέβασαν θερμοκρασία τόσο που οι άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα πέθαναν από ασφυξία. Τουλάχιστον αυτό θέλουν να διαπιστώσουν οι γονείς των παιδιών γιαυτό ζητάνε τοξικολογικές εξετάσεις που δεν έγιναν παράτυπα. Τόσο κακό είναι αυτό?

Και για να καταλάβουμε για τι μαλακίες μιλάμε : Το κράτος (εμείς) κάναμε σύμβαση με την χελένικ τρειν να τους δίνουμε κάτι ΔΙΣ το χρόνο για να μας φέρει τρένα που πληρούν τις προυποθέσεις ασφαλείας (και πυρασφάλειας προφανώς). Αν η χελένικ τρειν δεν τήρησε τις προδιαγραφές αυτές για να κάνει οικονομία και πέθαναν άνθρωποι για αυτό (δεν το γνωρίζω εγώ...θα το πουν οι ειδικοί ΑΝ ερευνηθεί)...στην ουσία τους πληρώσαμε για να μας κοροιδέψουν?

Και κοροιδεύει ο μόγγολος μπαρόκ για τα "καρεκλάκια" λες και δεν ήταν και τα δικά του λεφτά που δώσαμε. Για τόσο καθυστερημένο μιλάμε.

Εγώ δεν λέω αν αυτά ισχύουν ή όχι...εγώ λέω ότι δεν έχουν ερευνηθεί από τον ανακριτή. Αν είχαν ερευνηθεί θα είχε διαρρεύσει στα κανάλια όπως όλα τα υπόλοιπα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.590
Tελεια, άνοιξε μας τώρα και τα πιμια να δούμε τι συζητάς με τον τραλαλακη, τη γίδα τη βραστή και το λιονταριτσο το lion7 :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Κάτσε όταν δέσει το γλυκό με τη τζοαννα θα στα μοστράρω στη μούρη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.590

Νομίζω ότι από συνήγορος θα γίνεις κατηγορος
Δεν το έχετε καταλάβει ότι ο μπαρόκ είναι πανακι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506

Μην τα μπερδεύεις, το ίδιοι πάει ξεκάθαρα στο ότι οποίος και να βρεθεί μπροστά στο βάζο με το μέλι θα βουτήξει το δάχτυλο του μέσα. Οι διάφορες που μπορεί να υπάρχουν είναι πως άλλος μπορεί να απλώσει λίγο, άλλος να βάλει το χέρι μέχρι τον αγκώνα και άλλος θα πάρει το βάζο και θα φυγει. Επίσης υπάρχουν και οι περιπτώσεις αυτών που απαιτούν το βάζο και δεν αρκούνται απλά στο αν και όταν βρεθεί μπροστά τους, βλ. γιατροί-φακελακια, πολεοδομίες, εφορίες, οπεκεπεδες.

Και τέλος υπάρχει και το τελικό αποτέλεσμα, ότι κι αν κάνουν αυτοί, τι μένει στη χώρα, είτε σε οικονομικές συνθήκες, είτε σε όλα τα αλλά επίπεδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom