ουτε την αποκλείει όμως, συμβαίνει πολλές φορές και έτσι εμείς από την καρέκλα μας δεν μπορούμε να είμαστε 100 % βέβαιοι οτι ξέρουμε την απόλυτη αλήθεια και είχε με το ζόρι μέσα ξυλολιο το τραίνο
προφανώς,
είπα εγώ ξυλόλιο?
εγώ σχολίασα την ηλιότητα που έγραψε για τα πυράντοχα υλικά και την σύγκρουση. 100% βέβαιος δεν μπορεί να είναι ούτε ο μηχανικός που σχεδίασε τις μηχανές. Όμως η έκρηξη δεν προκαλείται απλά επειδή έγινε σύγκρουση πρέπει να συντρέχουν κάποιες συνθήκες..άλλο ή έκρηξη και άλλο η φωτιά έτσι?
Τώρα αυτοί που έχουν ψάξει το θέμα λένε ότι τα λάδια και τα υλικά που βρίσκονται στις μηχανές δεν δικαιολογούν τέτοια έκρηξη κάτι το οποίο μερικοί το αγνοούν και το απορρίπτουν λες και ήξεραν από χθες για τις μηχανές αυτές. Αυτό λέω...επειδή δεν ξέρω...υπολογίζω και αυτά που λένε αυτοί που το έχουν ψάξει.
Βέβαια αυτό δεν έχει σημασία διότι τα παιδάκια που κάηκαν ζωντανά δεν κάηκαν την ώρα την έκρηξης κάηκαν στα πιο πίσω βαγόνια διότι η φωτιά προχωρά όπου βρει να κάψει. Οι άνθρωποι συνήθως δεν καίγονται ζωντανοί...έχουν πεθάνει πριν καούν από τις δηλητηριώδης αναθυμιάσεις και πριν από αυτό από την έλλειψη οξυγόνου.
Τα "καθισματάκια" που κοροιδεύει ο μαλάκας της χρονιάς δεν πήραν φωτιά αυτόματα....ανέβασαν θερμοκρασία τόσο που οι άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα πέθαναν από ασφυξία. Τουλάχιστον αυτό θέλουν να διαπιστώσουν οι γονείς των παιδιών γιαυτό ζητάνε τοξικολογικές εξετάσεις που δεν έγιναν παράτυπα. Τόσο κακό είναι αυτό?
Και για να καταλάβουμε για τι μαλακίες μιλάμε : Το κράτος (εμείς) κάναμε σύμβαση με την χελένικ τρειν να τους δίνουμε κάτι ΔΙΣ το χρόνο για να μας φέρει τρένα που πληρούν τις προυποθέσεις ασφαλείας (και πυρασφάλειας προφανώς). Αν η χελένικ τρειν δεν τήρησε τις προδιαγραφές αυτές για να κάνει οικονομία και πέθαναν άνθρωποι για αυτό (δεν το γνωρίζω εγώ...θα το πουν οι ειδικοί ΑΝ ερευνηθεί)...στην ουσία τους πληρώσαμε για να μας κοροιδέψουν?
Και κοροιδεύει ο μόγγολος μπαρόκ για τα "καρεκλάκια" λες και δεν ήταν και τα δικά του λεφτά που δώσαμε. Για τόσο καθυστερημένο μιλάμε.
Εγώ δεν λέω αν αυτά ισχύουν ή όχι...εγώ λέω ότι δεν έχουν ερευνηθεί από τον ανακριτή. Αν είχαν ερευνηθεί θα είχε διαρρεύσει στα κανάλια όπως όλα τα υπόλοιπα.