Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 426K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.547
Πόντοι
6.256
Το έχω ξαναπεί η κόντρα εδώ μέσα είναι καθαρά πολιτική,αν ήμουν δεξιός και στηρίζα νδ τα τσιράκια θα μου κάναν ντεμεναδες
αυτο ισχυει μονο για τον μπαροκ που για να κανει παρεα και να παρει aprooval από νεοδημοκράτες είναι ικανός να φάει και σκατά ουρακοτάγκου :coffee::coffee::coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.547
Πόντοι
6.256
Πολλούς. Αλλά δεν εκδηλώνονται επειδή φοβούνται τους φασίστες. Μόνο ο Ζαν Πιερ έχει το σθένος .:coffee:
Ο Κασελάκης αυτές τις μέρες δήλωσε ότι ο Ρούτσι είναι ο ήρωας του,

Είναι επειδή ακόμα δεν έχει γνωρίζει τον Ζαν :coffee::coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.395
Πόντοι
33.405
Ο Κασελάκης αυτές τις μέρες δήλωσε ότι ο Ρούτσι είναι ο ήρωας του,

Είναι επειδή ακόμα δεν έχει γνωρίζει τον Ζαν :coffee::coffee:

Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι τον έχει γνωρίσει και ήθελε να το πει, αλλά ο Ζαν Ζακ τον παρακάλεσε να μην το κάνει, γιατί θέλει να διατηρηθεί το χαμηλό προφίλ που έχει επιλέξει . :coffee:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.392
Πόντοι
10.411
Καλά όλα τα παραπάνω,ενδιαφέρον,περνάει η ώρα,αλλά διαλέξατε λάθος νήμα :rolleyes:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.547
Πόντοι
6.256
Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι τον έχει γνωρίσει και ήθελε να το πει, αλλά ο Ζαν Ζακ τον παρακάλεσε να μην το κάνει, γιατί θέλει να διατηρηθεί το χαμηλό προφίλ που έχει επιλέξει . :coffee:
πόσο καλά τον έχει γνωρίσει δηλαδή :confused::confused::confused::confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.672
Έχει δίκιο ο μινιμαλ το γανησατε το νήμα

Εδώ ένας πατέρας κινδυνεύει από την απεργία πείνας επειδή ζητάει τα δικαιώματα του να γίνει εκταφή του παιδιού του

Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.672
Πολλούς. Αλλά δεν εκδηλώνονται επειδή φοβούνται τους φασίστες. Μόνο ο Ζαν Πιερ έχει το σθένος .:coffee:
Ο βλαροκ σήμερα με την ουρά στα σκέλια η γραμματέας του Τζο το ίδιο ο διάλογος βγήκε εμμεσα στη Φόρα και κάτι κωλοτρυπιδες Αγίου Σαιντ κλπ έμειναν μόνο στις συσπάσεις
Μαζική από 5 τσιράκια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Από δημοσίευμα, για όσους ισχυρίζονται ότι μόνο η Καρυστιανου και 2-3 άλλοι ζητάνε να προστεθούν στοιχεία και να κωλυσιεργησουν την δική.

"Η πρόεδρος Εφετών Λάρισας απέρριψε τα αιτήματα εκταφής που κατέθεσαν η Μαρία Καρυστιανού, ο Παύλος Ασλανίδης, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να διενεργηθούν βιοχημικές εξετάσεις στις σορούς των νεκρών, διότι, όπως αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο: «Στο παρόν δικονομικό στάδιο δεν απαιτείται η διενέργεια της ανακριτικής πράξης για τυχόν ανεύρεση ουσιών στους θανόντες, αφού στις εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης δεν διαπιστώθηκε ως αιτία ανάφλεξης μετά τη σύγκρουση των τρένων ύποπτο φορτίο».

Η κυρία Λιάνου, ομοίως απέρριψε τα αιτήματα των 80 συγγενών για περαιτέρω ανακριτικές πράξεις, σύμφωνα με το υπόμνημα που κατέθεσαν την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της, με το σκεπτικό ότι έχουν ήδη απορριφθεί τα αντίστοιχα αιτήματα από τον ανακριτή της υπόθεσης κι έχουν εκδοθεί απορριπτικά βουλεύματα από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο."
Για να είμαστε ακριβείς η Καρυστιανου και κατα καιρούς άλλοι 3-4 γίνονται τσίρκο στα μάτια του κόσμου από αυτούς που τους πατρωναρουν. Οι υπόλοιποι πολύ ορθώς ακολουθούν τη νόμιμη οδό και καλώς κάνουν. Στα μανταλάκια και στα κανάλια δε ρεζιλεύονται πάντως.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.672
Για να είμαστε ακριβείς η Καρυστιανου και κατα καιρούς άλλοι 3-4 γίνονται τσίρκο στα μάτια του κόσμου από αυτούς που τους πατρωναρουν. Οι υπόλοιποι πολύ ορθώς ακολουθούν τη νόμιμη οδό και καλώς κάνουν. Στα μανταλάκια και στα κανάλια δε ρεζιλεύονται πάντως.
Ποιοι ρε τους πατρωναρουν?.
Δεν έχει δικαίωμα ένας γονιός να είναι δυναμικός και να απαιτήσει δικαίωση
Πες ότι σε τσούζει γιατί αυτοί έχουν βγει μπροστά και λασπονουν τη ΝΔ σου
Νομική οδός υπάρχει αλλά θέλει και τη στήριξη της κοινωνίας
Πότε δικαστική απόφαση δεν ήταν ενάντια της λαϊκής πλειοψηφίας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Ο διάλογος πήγε ως εξής
Βανταμ.Καλησπέρα τζοαννα
Τζ.Γιατί λες γκει τον Μπαρόκ βρε,μια χαρά παιδί είναι
Βανταμ.αστο τζοανα δεν πειράζει άλλη φορά
Τζ.οκ όπως νομίζεις έχω κάνει ραντεβού μαζί του και εννοειται δεν είναι τετοιος
Βανταμ.Μπες στο νήμα με το οξυγόνο που το έχουμε περιλάβει να το πεις εκεί,ξερεις μια κοπέλα είναι απόδειξη για το τι είναι.
ΑΝ είναι έτσι δηλαδή, επιβεβαιώνεις ότι ενόχλησες την κοπέλα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και πως στο τέλος την παρακάλεσες ή πρόσταξες να μπει στο νήμα και να επιβεβαιώσει αυτό που σου έγραψε ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι "δεν είναι γκει ο μπαρόκ, είναι μια χαρά παιδί, έχει κάνει ραντεβού μαζί της και εννοείται πως δεν είναι τέτοιος".

Υπάρχει περίπτωση να καταλαβαίνεις πως όσο το σκαλίζεις περισσότερο τόσο πιο πολύ ξεφτιλίζεσαι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Έχει δίκιο ο μινιμαλ το γανησατε το νήμα

Εδώ ένας πατέρας κινδυνεύει από την απεργία πείνας επειδή ζητάει τα δικαιώματα του να γίνει εκταφή του παιδιού του

Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση?
Πάμε πάλι γιατί δεν τα πιάνεις με τις πρώτες εκατό, ο πατέρας κινδυνεύει γιατί η μουρλή τον έβαλε να κάνει απεργία φρούτων (κλαίω) και ενώ δόθηκε τελικά η άδεια για την εκταφή μεθαύριο Παρασκευή, η θεόμουρλη δε φρόντισε να είναι έτοιμος ο τεχνικός σύμβουλος και ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΒΟΔΑΡΕ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Ο βλαροκ σήμερα με την ουρά στα σκέλια η γραμματέας του Τζο το ίδιο ο διάλογος βγήκε εμμεσα στη Φόρα και κάτι κωλοτρυπιδες Αγίου Σαιντ κλπ έμειναν μόνο στις συσπάσεις
Μαζική από 5 τσιράκια
Ψοφάς για πουστλουκια, δεν εξηγείται αλλιώς.

Όντως, μαζικό :piss::piss::piss::piss::piss:από πέντε τρως και νομίζεις πως βρέχει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.672
Πάμε πάλι γιατί δεν τα πιάνεις με τις πρώτες εκατό, ο πατέρας κινδυνεύει γιατί η μουρλή τον έβαλε να κάνει απεργία φρούτων (κλαίω) και ενώ δόθηκε τελικά η άδεια για την εκταφή μεθαύριο Παρασκευή, η θεόμουρλη δε φρόντισε να είναι έτοιμος ο τεχνικός σύμβουλος και ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΒΟΔΑΡΕ.
Αν ο ρουτσι πάθει τίποτα ευθύνη θα έχει το δικαστικό σύστημα αλλά και η κυβέρνηση που τόσο καιρό τα αιτήματα του δεν έχουν πραγματοποιηθεί
Τι άλλο θα σκαρφίστητε για να δικαιολόγησετε τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης
Ο λαός δεν ξέχνα τι σημαίνει δεξια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.672
ΑΝ είναι έτσι δηλαδή, επιβεβαιώνεις ότι ενόχλησες την κοπέλα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και πως στο τέλος την παρακάλεσες ή πρόσταξες να μπει στο νήμα και να επιβεβαιώσει αυτό που σου έγραψε ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι "δεν είναι γκει ο μπαρόκ, είναι μια χαρά παιδί, έχει κάνει ραντεβού μαζί της και εννοείται πως δεν είναι τέτοιος".

Υπάρχει περίπτωση να καταλαβαίνεις πως όσο το σκαλίζεις περισσότερο τόσο πιο πολύ ξεφτιλίζεσαι;
Ρε διάβασε καλά τον διάλογο,ούτε τη πρώτη δημοτικού δεν έχεις βγάλει?
Εγώ ήθελα να ρωτήσω για ραντεβού όταν έρθω Ελλάδα και αυτή άρχισε να λέει για σένα ότι εισαι "αντλας"
Ξέρεις τι σημαίνει να θες να μιλήσεις για ραντεβού και να μου πετάει για σένα μαλακιες?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Αν ο ρουτσι πάθει τίποτα ευθύνη θα έχει το δικαστικό σύστημα αλλά και η κυβέρνηση που τόσο καιρό τα αιτήματα του δεν έχουν πραγματοποιηθεί
Τι άλλο θα σκαρφίστητε για να δικαιολόγησετε τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης
Ο λαός δεν ξέχνα τι σημαίνει δεξια
Ειδικότερα, εάν και έχει δοθεί η παραγγελία για εκταφή του Ντένις Ρούτσι -την οποία η ιατροδικαστής είχε ορίσει να γίνει την Παρασκευή- υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να δοθεί αναβολή στην εκταφή, προκειμένου να οριστεί τεχνικός σύμβουλος.

ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ; ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ "ΝΑΙ" Ή ΜΕ ΕΝΑ "ΕΙΜΑΙ".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Ρε διάβασε καλά τον διάλογο,ούτε τη πρώτη δημοτικού δεν έχεις βγάλει?
Εγώ ήθελα να ρωτήσω για ραντεβού όταν έρθω Ελλάδα και αυτή άρχισε να λέει για σένα ότι εισαι "αντλας"
Ξέρεις τι σημαίνει να θες να μιλήσεις για ραντεβού και να μου πετάει για σένα μαλακιες?
Πες την αλήθεια τώρα, μήπως τη ρώτησες για ραντεβού μαζί μου και με διαφήμιζε μέχρι που σου έδωσε τελικά άκυρο επειδή δεν ασχολούμαι με πούστηδες και γι αυτό κανείς όλη τη φασαρία;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.028
Πόντοι
6.056
Ρε Ζαν .... μελέτησε λίγο ιστορία ....

Διάβασε τι έλεγε η κυβέρνηση της Θάτσερ , όταν πέθανε ο Μπόμπυ Σαντς και καμιά 20ρια ακόμη.
Ήμουν πιτσιρίκι τότε και είχα συγκλονιστεί και έγινα φανατικός υποστηρικτής του IRA για παντα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.672
Πες την αλήθεια τώρα, μήπως τη ρώτησες για ραντεβού μαζί μου και με διαφήμιζε μέχρι που σου έδωσε τελικά άκυρο επειδή δεν ασχολούμαι με πούστηδες και γι αυτό κανείς όλη τη φασαρία;
Θα ρωτούσα τη Τζο για σένα?
Ρε κόψε τα τσοντοσινεμα γιατί έχεις χειροτερευσει πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom