ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.434
- Πόντοι
- 3.556
Δυνατούς θάμνους.Εννοείται
Κ είχαν κ τριχωτούς "μπούφους"!
Δυνατούς θάμνους.Εννοείται
Κ είχαν κ τριχωτούς "μπούφους"!
Λείπουν πολύ....Δυνατούς θάμνους.
Ισχύει.Λείπουν πολύ....
Χεχεχε!
Αν είναι μαλλιαρομούνα πώς θα το βλέπεις να κλάνει, το έχεις σκεφτεί ως ούφο με σκούφο;Δυνατούς θάμνους.
Καλός ελαιοπαραγωγός?Skase eipame...
Αν είναι μαλλιαρομούνα πώς θα το βλέπεις να κλάνει, το έχεις σκεφτεί ως ούφο με σκούφο;
Λοιπόν λέγε τώρα που έχω ΓΚΡ, θες να σε πάω όπως ο Σκαφίδας;
ΨΨ @dimigoall ο Σκαφίδας είναι ένας χοντρομπαλάς ελαιοπαραγωγός, βγάζει τόνους, θες να σου δώσω κινητό;
Μη στείλεις εκεί το ξάδελφο.Στη ντούντα για την Ειρήνη, λέγε σε αυτό που σε ρώτησα παραπάνω
Ο Σκαφίδας - δεν έχει και πολλά χωράφια - κυρίως μεροκαμματιάρης είναι αλλά μαζεύει κάμποσα παρατημένα από τρισάθλιους κληρονόμους![]()
Σε 13 χρόνια που θα έχω επίσης γρουσούζικο σε πολλαπλάσιο αριθμό ηλικίας, θα μπλέξω με καμμιά αλβανίδα για να συζήσουμε, αφού δεν με πλησιάζει καμμιά ελλεηνίδα, έχει δίκιο ο ΔημητράκηςΟ Δάσκαλος παιδιά σκυλιά δεν έχει, μια χαρά είναι ευτυχισμένος.
Καλά θα στείλω το Ροντ στο Σκαφίδα που παντρεύτηκε τελικά αλβανίδα (δεν κάνω χαβαλέ)
Σε 13 χρόνια που θα έχω επίσης γρουσούζικο σε πολλαπλάσιο αριθμό ηλικίας, θα μπλέξω με καμμιά αλβανίδα για να συζήσουμε, αφού δεν με πλησιάζει καμμιά ελλεηνίδα, έχει δίκιο ο Δημητράκης
Σιγά μην τα αφήσω στα ανίψια, θα πάρουν του Μιλχεσεδίκ![]()
Σκάσε είπαμε...Πάει σουτζουκάκια.Είσαι σεφ?
Τόσο είναι το σαλόνι του γραφείου μοναχάΚλασικό σπίτι 60 τ.μ.
Προεδρικό Μέγαρο είναι η οικία?Τόσο είναι το σαλόνι του γραφείου μοναχά![]()
Αφαντος ο Ροντ σήμερα.Είχα ανεβάσει βίντεο παλιότερα και σε είχα επίσης κογιότ, λοιπόν ψιλοροχαλίζω μου φαίνεται ότι το χαμομήλι με χαλάρωσε, καλύτερα να την πέσω νωρίς και ξυπνώ πρωί για τις αρχικές αποδόσεις.
Καλό μήνα (σε 90 λεπτά αλλάζει).
Αμέ γιατί όχι; τι διαφορές έχουν τον κώλο μπρος ή το μουνί στο πλάι που λένε για τις ασιάτισεςΣε 13 χρόνια που θα έχω επίσης γρουσούζικο σε πολλαπλάσιο αριθμό ηλικίας, θα μπλέξω με καμμιά αλβανίδα για να συζήσουμε, αφού δεν με πλησιάζει καμμιά ελλεηνίδα, έχει δίκιο ο Δημητράκης
Σιγά μην τα αφήσω στα ανίψια, θα πάρουν του Μιλχεσεδίκ![]()
Υπερμουύναρος,Την έχεις δει από κοντά ποτέ τη Νίκη?
Την ψήφισα , είναι πετιτΚακώς δεν έβαλα την Ινα.
![]()
Eίναι και Ταυγέτου.Αμέ γιατί όχι; τι διαφορές έχουν τον κώλο μπρος ή το μουνί στο πλάι που λένε για τις ασιάτισες
Βρήκα μέλι ΚΟΥΜΑΡΙΆΣ![]()
Με μπερδέψατε και έγραψα σε άλλο νήμαEίναι και Ταυγέτου.
Θα χαρεί ο Ντούντας.
Ο Δάσκαλος δεν ψήφισε Φιλίππα.Με μπερδέψατε και έγραψα σε άλλο νήμα
Εδώ είναι για μοντέλες αλλά δε βλέπω φιλίππα να ανεβαίνει