lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.295
- Πόντοι
- 1.796
Έχει αδυνατίσει. Το βυζί και η κωλάρα παραμένουν ακμαία όμως!Καπου ειδα οτι καποιος ανεφερε γεματουλα
Έχει αδυνατίσει. Το βυζί και η κωλάρα παραμένουν ακμαία όμως!Καπου ειδα οτι καποιος ανεφερε γεματουλα
Nuru massage spa athens γραψεΒανέσσα που τη βρίσκουμε παιδιά; Ποιο είναι αυτό το νουρου;
Πήρε το μάτι μου ότι έχει βάλει αγγελία Χε.. Οποτε θα έχει πέσει η κίνηση... Πολύ λογικό... Δεν είμαστε όλοι αγρότεςΠες τα ρε φίλε !
Ετσι είναι, το άλλαξε η ΤΕΑ, δεν προλάβαινε ούτε στορυ στο ινστα να ανεβάσει , ήταν όλες τις μέρες κλεισμένη .
Τωρα δεν νομίζω να έχει κόσμο όπως πριν …
ξερεις ομως βλεπουν κιολας οι μεγαλωνουν και φαρδαινουν και σου λεει και 2 ραντεβου να κανω τη μερα καλα εινια, αν το σκεφτεις 260 τη μερα ποιος βγαζει? δκλδ με 5 μερες εργασια πας 5κ το μηνα!!! μια χαρα τη βγαζει, γιατι να σκασει για υπηρεσιες?Πες τα ρε φίλε !
Ετσι είναι, το άλλαξε η ΤΕΑ, δεν προλάβαινε ούτε στορυ στο ινστα να ανεβάσει , ήταν όλες τις μέρες κλεισμένη .
Τωρα δεν νομίζω να έχει κόσμο όπως πριν …
Πολλά για ένα ραντεβού όντως βγάζουν αρκετάξερεις ομως βλεπουν κιολας οι μεγαλωνουν και φαρδαινουν και σου λεει και 2 ραντεβου να κανω τη μερα καλα εινια, αν το σκεφτεις 260 τη μερα ποιος βγαζει? δκλδ με 5 μερες εργασια πας 5κ το μηνα!!! μια χαρα τη βγαζει, γιατι να σκασει για υπηρεσιες?
Πιστεύω πως σχεδόν τα μισά πάνε σε άλλες τσέπες...Πολλά για ένα ραντεβού όντως βγάζουν αρκετά
ναι ...αλλά το θέμα είναι ότι "βγαίνουν" από 1α τσέπη....Πιστεύω πως σχεδόν τα μισά πάνε σε άλλες τσέπες...
ε οχι και γεματούλα λίγο περιφέρειαΚαπου ειδα οτι καποιος ανεφερε γεματουλα
Το ζουμπουρλουδικο δε ξέρω τι κάνει κ αν κάνει αλλά από πρόσωπο είναι κούκλα!!!! Προχωράει καθόλου???Login • Instagram Αυτό εδώ το ζουμπουρλούδικο το έχει δοκιμάσει κανεις
έτσι όπως τη βλέπω μάλλον τσουλάει αντί να προχωράειΤο ζουμπουρλουδικο δε ξέρω τι κάνει κ αν κάνει αλλά από πρόσωπο είναι κούκλα!!!! Προχωράει καθόλου???
Καλά ναι αυτό είναι σίγουροΠιστεύω πως σχεδόν τα μισά πάνε σε άλλες τσέπες...
Login • Instagram Αυτό εδώ το ζουμπουρλούδικο το έχει δοκιμάσει κανεις
αυτο δεν ειναι ζουμπουρλουδικο μυστες μου.Το ζουμπουρλουδικο δε ξέρω τι κάνει κ αν κάνει αλλά από πρόσωπο είναι κούκλα!!!! Προχωράει καθόλου???
αυτο δεν ειναι ζουμπουρλουδικο μυστες μου.
αυτο ειναι φαλαινοθηρικο![]()
Πάρα πολύ καιρό σαν Αγγελική στο Luminous Massage με ό,τι συνεπάγεται αυτόΑριάδνη από your massage μέχρι που το πάει; Μου έστειλαν φωτογραφίες και φαίνεται πολύ καλή. Ας ενημερώσει όποιος έχει άποψη
Μέχρι τέλος με 100€,δεν είναι έτσι ακριβώς όπως στις φωτο αλλά οκ.μασάζ εννοείται δεν ξερει...Αριάδνη από your massage μέχρι που το πάει; Μου έστειλαν φωτογραφίες και φαίνεται πολύ καλή. Ας ενημερώσει όποιος έχει άποψη
Είναι νομίζω το ίδιο πρόσωπο με Άντζελα απο Luminous....Πάρα πολύ καιρό σαν Αγγελική στο Luminous Massage με ό,τι συνεπάγεται αυτό
Ναι σωστά Αγγελική ξεκίνησε, μετά το γύρισε στο καλλιτεχνικό ΆντζελαΕίναι νομίζω το ίδιο πρόσωπο με Άντζελα απο Luminous....