Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (0 μέλη και 91 επισκέπτες)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.828
Πόντοι
201
Επίσης το βρακάκι δε βγαίνει .ακόμα κ σε b2b.
Επίσης στοματικό με προφύλαξη.

Προχωράμε!
το επομενο βημα θα ειναι να μας βαζει διαφανη σακουλα για τα χαλιά και να τριβεται πανω μας b2b :-D πιστευω παντως περα απο την πλακα οτι σωστα πρεπει οσοι εχουν αφροδισια,να θεραπευονται πριν κανουν συνεδριες για καλο των κοριτσιων αλλα και δικο μας,αλλιως δέν σεβονται ουτε εκεινες ούτε ολους εμας !!! επισης παιζει να κόλησε η ιδια κατι και να εκανε θεραπεια...αλλωστε πολλες κανουν θεραπεια στον χωρο του μασαζ,σπιτιων,studio κλπ

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.293
Πόντοι
1.796
Παίκτες με έχει πιάσει θλίψη με αυτά που διαβάζω.
Ή ψάχνετε να δώσετε 150άρια σε κάτι γιαγιάδες, ή ασχολείστε με τα προγράμματα της Τέας.
Ήμαρτον.

tolius

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
37
Πόντοι
0
Πριν 1.5 χρόνο είχα δοκιμάσει από το γραφείο της ΤΕΑΣ , έμεινα ευχαριστημένος, είχε b2b τελείως γυμνή η κοπέλα και στη 1 ώρα είχα δύο εκτόνωσης στο στόμα της , και από όσα διάβαζα στο νήμα που είχε πήγαινε τρένο με τα τα ραντεβού .
Φέτος δεν ξέρω γιατί το άλλαξε …. αλλά όπως είπαν … προχωράμε .. κρίμα πάντως ..

tolius

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
37
Πόντοι
0
Παίκτες με έχει πιάσει θλίψη με αυτά που διαβάζω.
Ή ψάχνετε να δώσετε 150άρια σε κάτι γιαγιάδες, ή ασχολείστε με τα προγράμματα της Τέας.
Ήμαρτον.
Φίλε μου για μένα ήταν το καλύτερο γραφείο … για αυτό σχολιάζουν αρκετοί , το άλλαξε το θέμα .

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Τελευταία ενημέρωση από το προφίλ της ΤΕΑΣ στο insta: το topless χωρίς έξτρα χρέωση!!
Προχωράμε!
Μάγκες θέλω ποσοστά από το 15αρι που θα δίνατε όσοι πάτε γιατί εγώ έκανα το σχόλιο για το τόπλες

• Like
Αντιδράσεις: tolius

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.520
Πόντοι
456

Tommmymeme

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας συνάδελφος καμία κορασίδα ή καμία θεία καλή για μασάζ για Πάτρα;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.224
Πόντοι
506
Ναι δεν έχει πάνω από 2-3 αυτό το jadore από τον Αύγουστο τις ίδιες προτείνουν

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
22
Like
1.538
Πόντοι
1.071
Έκανα με Ζέτα από ντελουξ και μου πρότεινε μια Ελληνίδα φίλη της από το γραφείο για διπλό. Δεν θυμάμαι όνομα. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει τι παίζει;

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
1
Συνάντηση χθες με Κάτια από γραφείο Τέας.

Εμφάνιση καλή έως πολύ καλή, στα γούστα μου, αλλά αυτό είναι και προσωπικό του καθενός.

Μασάζ αρκετά καλό, δεν επέμεινα σε αυτό πολύ, προφανώς και ξέρει να κάνει.
Κυρίως όμως ξέρει να σε "διαβάσει" και προχωράει αναλόγως κι αυτό για μένα μετράει πολύ!

Τρομερή διάθεση να σε ικανοποιήσει, αλλά και να περάσει καλά η ίδια.

Το κόστος transparent και συννενοημένο από πριν με Τέα. Για μένα vfm, αλλά ο καθένας το βλέπει όπως θεωρεί, οπότε μη μου ζαλίσετε τον πάπαρον με το μακρύ σας και το κοντό σας.

Προσωπικά θα ξαναπάρω.

Καλά μασάζ παίδες.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikisim_23

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
68
Πόντοι
0
Μιας και πλεον η Μελίνα απο royal είναι άφαντη, είμαι ανάμεσα σε Χριαστιανα απο deluxe και Βανεσσα απο nuru.
Και επειδη με ενδιαφερει η εμφανιση και η επικοινωνία και οχι το full extra, αν καποιος έχει άποψη καλοδεχούμενη.
ευχαριστώ.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.320
Πόντοι
371
Καθυστερημενη κριτική…αλλη μια κοπελα γαλουχημενη στη γνωστη σε ολους ΤΕΑ σχολη…μεσημεριανο ραντεβου, η κοπελα στην ωρα της…ανοιγει η πορτα και βλεπω μια γλυκια κοπελα της διπλανης πορτας..ευγενικη καλοσυνατη λεμε τα τυπικα και επειτα απο γρηγορο φρεσκάρισμα στο μπανιο εμφανίζεται με εσωρουχα..αφαιρεση τοπ και εναρξη μασαζικης εμπειρίας μπρουμυτα…στην αρχη σημαδια amateur μασαζ τα οποια ομως κυριως οφειλοταν σε καποια αμηχανια ισως και λογω πρωτης φορας…σιγα σιγα οσο ο χρονος περνούσε και εσπασε ο παγος ακολουθησε ενα πολυ αισθησιακο body to body με περασματα απο τις ευαίσθητες περιοχες…ρωγα τουμπανο, καυλωτικα βλεμματα, κοιταγματα στον καθρέφτη και ταυτοχρονο τουρλωμα της κωλαρας της αυξαναν αρδην τη θερμοκρασία..ψιθυριστά λογια φωνουλες και χαδια καθόλη τη διαρκεια του μασαζ εδιναν και επαιρναν ενω τυχαια αγγιγματα δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη συνεχεια..γυρισμα σε καποια στιγμη και εναρξη β μερους οπου ξεκινωντας με χερακι και λάγνα βλέμματα φτασαμε σε στοματικο (με σκουφακι) σεμιναριακού επιπέδου…τερμα βαθυ με φτυσιματα και χτυπηματα στη γλωσσα..η κοπελα ξερει πολύ καλα το αντικείμενο…τελειωμα και λυτρωση στο στομα της για να ολοκληρωθεί μια ανελπιστα καλη πρώτη συνάντηση…θα ακολουθήσει και μεγαλύτερο ραντεβού πλεον των δυο ωρών για να αξιολογηθεί πιο ενδελεχώς το κομματι του μασαζ…ραντεβου 1.30 ωρα στα 145 ευρω..
Καλα συγνώμη εδωσες 145 + 25 το ξενοδοχειο για ενα μασαζ και μια πιπα?
παλια Τεα επαιζε μπανιο με τον πελατη, πρωτη πιπα μεσα εκει στο ντουζ, μετα μασαζ, χορους, πιπες...οκ σεξ δεν ειχε αλλα εδινες 130 με 150 για 2 ωρες και χανοσουν.
εκτος αν μας κρυβεις πραγματα φιλος!!χαχα

• Like
Αντιδράσεις: tolius

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
524
Πόντοι
81
Μιας και πλεον η Μελίνα απο royal είναι άφαντη, είμαι ανάμεσα σε Χριαστιανα απο deluxe και Βανεσσα απο nuru.
Και επειδη με ενδιαφερει η εμφανιση και η επικοινωνία και οχι το full extra, αν καποιος έχει άποψη καλοδεχούμενη.
ευχαριστώ.
Χριστιάνα deluxe αν θες μέχρι φραπέ

tolius

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
37
Πόντοι
0
Καλα συγνώμη εδωσες 145 + 25 το ξενοδοχειο για ενα μασαζ και μια πιπα?
παλια Τεα επαιζε μπανιο με τον πελατη, πρωτη πιπα μεσα εκει στο ντουζ, μετα μασαζ, χορους, πιπες...οκ σεξ δεν ειχε αλλα εδινες 130 με 150 για 2 ωρες και χανοσουν.
εκτος αν μας κρυβεις πραγματα φιλος!!χαχα
Πες τα ρε φίλε !
Ετσι είναι, το άλλαξε η ΤΕΑ, δεν προλάβαινε ούτε στορυ στο ινστα να ανεβάσει , ήταν όλες τις μέρες κλεισμένη .
Τωρα δεν νομίζω να έχει κόσμο όπως πριν …

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.110
Πόντοι
3.246
ευχαριστώ.
αν η εμφάνιση είναι στα πρώτα
που σε ενδιαφέρουν τότε Βανέσσα δαγκωτό φίλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom