Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Οταν γυρίσω θα σας γαμησωκράτα γερά έρχεται ο πρόεδρος με φόρα![]()
Οταν γυρίσω θα σας γαμησωκράτα γερά έρχεται ο πρόεδρος με φόρα![]()
Οταν γυρίσω θα σας γαμησω
Δεν μειώνετε το χρέος?υποστηρίζεις οτι το εξωτερικό μειώνεται, κατι που είναι αναληθές, αλλα για να μη βγαίνουμε απο το θέμα μας που είναι τι είναι αυτό που καθορίζει ένα κόμμα ως αντισυστημικό, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος οτι και η νδ είναι αντισυστημικό κόμμα επειδή μείωσε το εξωτερικό χρέως της χώρας
Ελα ρε μπρο βάλτους λιγο σε μια τάξη εδώ μέσα γιατί έχουν χαζεψει από την προπαγάνδα της ΝΔΔεν μειώνετε το χρέος?
Πόσο είναι τώρα?
Εγώ σου είπα μέσα σε 15 χρόνια έχει μειωθεί μόνο 42% του αεπ και αυτό μετά από εφαρμογή 3 σκληρών δημόσιονομικών μέτρων
Αντισυστημικο δεν λέγεται αυτός που μειώνει η αυξάνει το χρέος μη μπερδεύεις τους όρους
Αντισυστημικος ήταν ο σύριζα που για 8 μήνες δεν δεχόταν καμία δημοσιονομικη εφαρμογή των μέτρων,έφτασε ο κόμπος στο χτένι τράπεζες αδειασαν από χρήμα και εκεί ήταν όλα ρευστά.
Η ΝΔ δέχτηκε τα μνημόνια χωρίς διαπραγμάτευση χωρίς τίποτα,πως τι λες αντισυστημικη?
Απλά η ΝΔ τους έχει κάνει βιολογική πλύση εγκεφάλουΕλα ρε μπρο βάλτους λιγο σε μια τάξη εδώ μέσα γιατί έχουν χαζεψει από την προπαγάνδα της ΝΔ
Το αντυσυριζα μέτωπο ηταν αποτελεσματικόΑπλά η ΝΔ τους έχει κάνει βιολογική πλύση εγκεφάλου
Αν ρωτήσουμε ένα μέσο πολίτη το 2025 η το 2018 ήταν καλύτερα οικονομικα η πλειοψηφία της τάξης 70 80% θα σου απαντήσει το 2018,πως όμως ένα κόμμα που κυβέρνησε σωστά και καλά έπεσε τόσο?Το αντυσυριζα μέτωπο ηταν αποτελεσματικό
Οι Εβραίοι κυβερνούν τον δυτικό κόσμο, γιαυτο ο Τσιπρας εκανε πισω στο δημοψήφισμα γιατί του το κάνανε ταληρακια, η θα κανεις οτι θελουμε η θα σε φαει η μαρμάγκαΟ σύριζα αν κέρδιζε τη πλειοψηφία έως τώρα στη χώρα και να καταφέρνε με σωστές πολιτικές κινήσεις να εξολόθρευση την αντιπολίτευση ο πόλεμος μετά θα ερχόταν από το δυτικό λόμπι,οι χώρες τις δύσης ποτέ δεν θα δεχοντουσαν μια αριστερή κυβέρνηση με τελείως άλλη ιδεολογία και οράμα,με λίγα λόγια θα μας πολεμούσαν οι ίδιοι οι δυτικοί και δεν λέω πολεμικά αλλά με οικονομικό στραγγάλισμο αλλά και αποκλεισμό στο εμπόριο στις αγορές κλπ
Κοιτάξτε Νεπάλ τι έγινε...
Μόνο αν βρίσκαμε προστασία κάτω από τη ρωσική ομπρέλα και λέγαμε ρωσια Κίνα φέρτε εδώ όπλα και κάντε βάσεις δικές σας
Μητσοτακη ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές μπρο
Οπου φυσαει ο ανεμος ειμαι
Ο Μητσοτακης ειναι μεγαλη γατα οσοι τον υποτίμησαν τον ηπιαν κανονικα, εστειλε σπιτακι του τον βλακα τον Τσιπρα και διελυσε τον Συριζα, θα κυβερνάει μεχρι να βαρεθει
Αντε και φεύγει ο Κουλης ποιος θα κυβερνήσει μετά ο γιδοβοσκος ;
Ξευτιλα εγινε το λαμογιο ο Κασελας δειτε βιντεο
Στος επομενες εκλογες δαγκωτο Κασσελακη
Πολλα κιλά αρχιδια ο Κας
Φιλε εγω δεξιος ειμαι αλλα τους νδουλους τους εχω σιχαθει στις επομενες εκλογες δαγκωτο Κας και οτι γινει
Εχω κανει παρεα με γκει
Αμα βρεις ποιανού κλωνος ειμαι σε κερνάω βιζιτα
Ο χαν κλωντ δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, είναι ιδέα
Αν αυτοκτονήσεις σε κερναω κηδεια
Ωραιος2024
παρτε και αυτα τα λιγα πετυχημενα για δωρο![]()
Στελέχη του σύριζα είπαν ότι απειλύθηκε η χώρα με πόλεμο αν δεν δεχοντουσαν τους ορουςΟι Εβραίοι κυβερνούν τον δυτικό κόσμο, γιαυτο ο Τσιπρας εκανε πισω στο δημοψήφισμα γιατί του το κάνανε ταληρακια, η θα κανεις οτι θελουμε η θα σε φαει η μαρμάγκα
Χαχαχα βάλε και αλλα2024
παρτε και αυτα τα λιγα πετυχημενα για δωρο![]()
Προπαγάνδα της δύσης μη τα πιστεύεις αυτά που λένε τα εδώ μμεΑλλά απο την αλλη Κίνα και Ρωσσια είναι κομουνιστικές χώρες δηλαδή δεν υπάρχει ελευθερία λόγου
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραιος
Το εβραϊκό λόμπι αφού και η Μαρεβα Εβραία είναι μάλλονΣτελέχη του σύριζα είπαν ότι απειλύθηκε η χώρα με πόλεμο αν δεν δεχοντουσαν τους ορους
Εγω πιστεύω ότι τον κουλή τον στήριξαν πολλοί και εκτός χώρας εννοώ του ευρωπαϊκού χώρου γι αυτο και έχει μπαστακωθει
Τυπε εχω αλλάξει πολλές φορες την ψήφο μου, έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και στις τελευταίες ευρωεκλογές εκανα μαλακια και ψήφισα ΝΔοι Κουλικοι μας λενε Ζαιους.
ΕΝΑΣ ζαιος ομως μας λεει Κουλικους
λοιπον ο εναδερ φρικ μπαινει στο μικροσκοπιο της επιστημονικης ομαδας του μπου.
Εικαζω οτι ειναι μπαχαλακιας προπαγανδιστης που θολωνει τα νερα.
Με 500 μηνυματα ειναι θεμα λεπτων, επανερχομαι![]()