argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.922
- Πόντοι
- 16.235
Ο Στέφανος στη φωτό με φόρμα εργασίας?
Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου από τους ροζουλι που θα κράζουν...
Ο Στέφανος στη φωτό με φόρμα εργασίας?
...στην ΦΡΟΥΡΑ του εννοούσα!Eλπιζω να μην έχει αστυνομικους στην φρούτα του στην Ευρώπη αλλά στοιχεία από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες...
Πολύ χαμηλό προφίλ κράτησε ο αστυνομικός στους διαδικτυακούς διαλογους...πολύ ψύχραιμος...εκτός αν φοβήθηκε μην τον στείλουν "στον Έβρο".
Θα εφαρμοσθεί από αύριο κιόλας!!!Ευνούχους αραπαδες θα έχει... Με φτερα
Η πεθερά τουΟ Στέφανος στη φωτό με φόρμα εργασίας?
Αφενός, είναι μια πρακτική που εφαρμόζουν εκεί στην USA, καλή-κακή αυτή είναι.Δώστε κάτι ρε τσίπιδες να πάνε τα παιδιά κάπου να περάσουν καλά. Σας κάνανε και τη χάρη να πάνε Σεπτέμβρη που είναι πιο φτηνά τα εισιτήρια.
Πιστεύω ότι ο Στεφάν Κασέλη είναι περίπτωση Βαρουφάκη. Παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου, γελάει με τα αποτελέσματα και περιμένει πότε θα τον πάρουν χαμπάρι.
Δηλαδή ο τύπος αγόρασε μεζονέτα στο Κολωνάκι ,καμαρώνει ότι τα εισοδήματά του από τη δουλειά ήταν 40 μύρια δολάρια (και μπράβο του που είναι τόσο πετυχημένος, δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο σαν επαγγελματία ,σαν πολιτικός δε με πείθει), έχει σπίτι στις Σπέτσες και κάνει fund για το μήνα του μέλιτος!!!!!!!!!!
Και πριν πει κανείς "εντάξει ρε φίλε περιμένει να του δώσουν οι δικοί του άνθρωποι τι πρόβλημα έχεις;" η απάντηση είναι ότι θα μπορούσε να στείλει το ΙΒΑΝ του fund με e mail σε όσους θέλει να καλέσει (όπως κάνουν σε όλο τον κόσμο) και σε όσους θέλουν να δώσουν λεφτά και ας μην πάνε στο γάμο αντί να το κάνει δημόσια.
Ρεεεεεε ποιος είναι τόσο ηλίθιος να πιστεύει ακόμη στον Κασελάκη, λίγο αξιοπρέπεια ρε σεις!
Αφού η πάνω από αυτόν δήλωσε πως δεν παραιτείται.μπας και πάρει τελικά την έδρα
Δεν υπάρχει πουθενά το απόδημος σε απόδημος.Αφού η πάνω από αυτόν δήλωσε πως δεν παραιτείται.
Είναι και αχτσιογλουτσιπρικιά, θα του βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι του Στέφανου.
Νομίζω δήλωσε και κάποιος κυβερνητικός πως δεν πηγαίνει αυτόματα η έδρα από απόδημο σε απόδημο.
Ωραίο μπαχαλάκι.
Θα ήταν κορόιδο να τη δεχτεί. Δεν είναι η ώρα των προεδρικών ακόμη.Δεν υπάρχει πουθενά το απόδημος σε απόδημος.
Ένας ένας θα ρωτηθούν ξεκινώντας από την Τσαπανίδου και ένας ένας θα πρέπει να παραιτηθούν μέχρι να φτάσει η σειρά του Κασελλάκη.
Γνώμη μου πως η έδρα θα μείνει στην Τσαπανίδου.
Κάτσε ρε συ, η γυναίκα παράτησε τη δουλειά της για να αναλάβει τα επικοινωνιακά του τσύριζα στις εκλογές.Θα ήταν κορόιδο να τη δεχτεί. Δεν είναι η ώρα των προεδρικών ακόμη.
Πιστεύω ότι για λογους πολιτικής σκοπιμότητας, οι από πανω της θα αφήσουν τη Ζωρζετα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
![]()
Που το δήλωσε κιόλας. Δεν παραιτείται υπέρ του Στέφανου. Είναι και φιλική προς τη ΝΑ, θα γίνει πανηγύρι όταν αποδεχτεί την έδρα.
Μη βάζεις και στοίχημα. Κάπου διάβασα ότι στις μετρήσεις ο Τσίπρας προηγείται σε δημοφιλία οποιουδήποτε, στο χώρο της κεντροαριστεράς.Θα πάρει την έδρα, θα κάτσει σε μια γωνιά και αν πότε έρθει η ώρα των προεδικόνε (που δεν).......
Πότε είναι οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ και πότε μιλάει ο Κασελλάκης στη ΔΕΘ??Μη βάζεις και στοίχημα. Κάπου διάβασα ότι στις μετρήσεις ο Τσίπρας προηγείται σε δημοφιλία οποιουδήποτε, στο χώρο της κεντροαριστεράς.
Οπότε το ίδρυμά του δουλεύει γι αυτό. Την επάνοδό του μετά το βέβαιο ναυάγιο Κασσελακη και Ανδρουλάκη.
Ο Μητσοτάκης χάνει κι άλλο στις μετρήσεις κι οι δυο μπαγλαμαδες δεν κερδίζουν τίποτα. Αυτό δε θα συνεχιστεί για πολύ. Θα τους σουτάρουν.
Θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις στη ΔΕΘ ο Κυριάκος. Κι ο Σκερτσος έλεγε τους τομείς στους οποίους θα αναφερθεί.
Δάκρυσα.
Το 28 το βλέπω για 25, μην πω και παρακάτω, αν πει αυτά.
Υ.Γ. Πόπη νομιζω μετοίκησε Αμερική.
Τραγικός και απαράδεκτος ο παππάςEλπιζω να μην έχει αστυνομικους στην φρούτα του στην Ευρώπη αλλά στοιχεία από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες...
Πολύ χαμηλό προφίλ κράτησε ο αστυνομικός στους διαδικτυακούς διαλογους...πολύ ψύχραιμος...εκτός αν φοβήθηκε μην τον στείλουν "στον Έβρο".
Noμιζω ξεκίνησε με ατάκες του τύπου "σώσατε σπίτια πλουσίων και αφήσατε την φτωχολογιά" από πλευράς Παππά και μετά ξέφυγε το πράγμα.Τραγικός και απαράδεκτος ο παππάς
Ναι αλλά θίχτηκαν οι ΝΔκράτες που απάντησε στο σκουπίδι τον μπάτσο, ενώ οι ίδιοι βρίζουν μανάδες και απειλούν οικογένειες και παιδιά.Αρχιδατος ο Παπας γαμουσε και ωραιο μουνακι τη Βαλια που ειναι με τη Χριστηδου
Φιλε εγω δεξιος ειμαι αλλα τους νδουλους τους εχω σιχαθει στις επομενες εκλογες δαγκωτο Κας και οτι γινειΝαι αλλά θίχτηκαν οι ΝΔκράτες που απάντησε στο σκουπίδι τον μπάτσο, ενώ οι ίδιοι βρίζουν μανάδες και απειλούν οικογένειες και παιδιά.
Η ΝΔ μόνο δεξιά δεν είναι. Φόροι, καρτέλ, ακρίβεια, συγκέντρωση πλούτου σε λίγους, μηδενική ασφάλεια, αυτά και άλλα πολλά μόνο δεξιά δεν είναι. Οπουδήποτε αλλού η ψήφος (εκτός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και ειδικά σε ΣΥΡΙΖΑ θα πονέσει πολύ τα αφεντικά του Κούλη.Φιλε εγω δεξιος ειμαι αλλα τους νδουλους τους εχω σιχαθει στις επομενες εκλογες δαγκωτο Κας και οτι γινει