Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.042
Πόντοι
6.056
:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ξεπάτωσε το ΕΣΥ ο μαλάκας ο Άδωνης αααααχαχαχαχαχαχα

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Η αριστερά εχει διασπαστεί σε 10 κομματίδια και ο Κούλης κοιμάται ησυχος και αλωνίζει η μαφία

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567
υποστηρίζεις οτι το εξωτερικό μειώνεται, κατι που είναι αναληθές, αλλα για να μη βγαίνουμε απο το θέμα μας που είναι τι είναι αυτό που καθορίζει ένα κόμμα ως αντισυστημικό, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος οτι και η νδ είναι αντισυστημικό κόμμα επειδή μείωσε το εξωτερικό χρέως της χώρας
Δεν μειώνετε το χρέος?
Πόσο είναι τώρα?
Εγώ σου είπα μέσα σε 15 χρόνια έχει μειωθεί μόνο 42% του αεπ και αυτό μετά από εφαρμογή 3 σκληρών δημόσιονομικών μέτρων
Αντισυστημικο δεν λέγεται αυτός που μειώνει η αυξάνει το χρέος μη μπερδεύεις τους όρους
Αντισυστημικος ήταν ο σύριζα που για 8 μήνες δεν δεχόταν καμία δημοσιονομικη εφαρμογή των μέτρων,έφτασε ο κόμπος στο χτένι τράπεζες αδειασαν από χρήμα και εκεί ήταν όλα ρευστά.
Η ΝΔ δέχτηκε τα μνημόνια χωρίς διαπραγμάτευση χωρίς τίποτα,πως τι λες αντισυστημικη?

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Δεν μειώνετε το χρέος?
Πόσο είναι τώρα?
Εγώ σου είπα μέσα σε 15 χρόνια έχει μειωθεί μόνο 42% του αεπ και αυτό μετά από εφαρμογή 3 σκληρών δημόσιονομικών μέτρων
Αντισυστημικο δεν λέγεται αυτός που μειώνει η αυξάνει το χρέος μη μπερδεύεις τους όρους
Αντισυστημικος ήταν ο σύριζα που για 8 μήνες δεν δεχόταν καμία δημοσιονομικη εφαρμογή των μέτρων,έφτασε ο κόμπος στο χτένι τράπεζες αδειασαν από χρήμα και εκεί ήταν όλα ρευστά.
Η ΝΔ δέχτηκε τα μνημόνια χωρίς διαπραγμάτευση χωρίς τίποτα,πως τι λες αντισυστημικη?
Ελα ρε μπρο βάλτους λιγο σε μια τάξη εδώ μέσα γιατί έχουν χαζεψει από την προπαγάνδα της ΝΔ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567
Το αντυσυριζα μέτωπο ηταν αποτελεσματικό
Αν ρωτήσουμε ένα μέσο πολίτη το 2025 η το 2018 ήταν καλύτερα οικονομικα η πλειοψηφία της τάξης 70 80% θα σου απαντήσει το 2018,πως όμως ένα κόμμα που κυβέρνησε σωστά και καλά έπεσε τόσο?
1 λάθος εσωκομματική πολιτική
2 συστημικο λόμπι είχε στόχο να το εξαφανίσει και τα κατάφερε
Όταν εγώ έστελνα μειλ στη κουμουνδουρου και έλεγα ο εχθρός είναι εντός της χώρας αυτοί κοίταγαν πως θα ρίξουν τον τσιπρα από πάνω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
οι Κουλικοι μας λενε Ζαιους.
ΕΝΑΣ ζαιος ομως μας λεει Κουλικους :coffee:

λοιπον ο εναδερ φρικ μπαινει στο μικροσκοπιο της επιστημονικης ομαδας του μπου.
Εικαζω οτι ειναι μπαχαλακιας προπαγανδιστης που θολωνει τα νερα.
Με 500 μηνυματα ειναι θεμα λεπτων, επανερχομαι :coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567
Ο σύριζα αν κέρδιζε τη πλειοψηφία έως τώρα στη χώρα και να καταφέρνε με σωστές πολιτικές κινήσεις να εξολόθρευση την αντιπολίτευση ο πόλεμος μετά θα ερχόταν από το δυτικό λόμπι,οι χώρες τις δύσης ποτέ δεν θα δεχοντουσαν μια αριστερή κυβέρνηση με τελείως άλλη ιδεολογία και οράμα,με λίγα λόγια θα μας πολεμούσαν οι ίδιοι οι δυτικοί και δεν λέω πολεμικά αλλά με οικονομικό στραγγάλισμο αλλά και αποκλεισμό στο εμπόριο στις αγορές κλπ
Κοιτάξτε Νεπάλ τι έγινε...
Μόνο αν βρίσκαμε προστασία κάτω από τη ρωσική ομπρέλα και λέγαμε ρωσια Κίνα φέρτε εδώ όπλα και κάντε βάσεις δικές σας

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Ο σύριζα αν κέρδιζε τη πλειοψηφία έως τώρα στη χώρα και να καταφέρνε με σωστές πολιτικές κινήσεις να εξολόθρευση την αντιπολίτευση ο πόλεμος μετά θα ερχόταν από το δυτικό λόμπι,οι χώρες τις δύσης ποτέ δεν θα δεχοντουσαν μια αριστερή κυβέρνηση με τελείως άλλη ιδεολογία και οράμα,με λίγα λόγια θα μας πολεμούσαν οι ίδιοι οι δυτικοί και δεν λέω πολεμικά αλλά με οικονομικό στραγγάλισμο αλλά και αποκλεισμό στο εμπόριο στις αγορές κλπ
Κοιτάξτε Νεπάλ τι έγινε...
Μόνο αν βρίσκαμε προστασία κάτω από τη ρωσική ομπρέλα και λέγαμε ρωσια Κίνα φέρτε εδώ όπλα και κάντε βάσεις δικές σας
Οι Εβραίοι κυβερνούν τον δυτικό κόσμο, γιαυτο ο Τσιπρας εκανε πισω στο δημοψήφισμα γιατί του το κάνανε ταληρακια, η θα κανεις οτι θελουμε η θα σε φαει η μαρμάγκα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
2024
Μητσοτακη ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές μπρο
Οπου φυσαει ο ανεμος ειμαι

Ο Μητσοτακης ειναι μεγαλη γατα οσοι τον υποτίμησαν τον ηπιαν κανονικα, εστειλε σπιτακι του τον βλακα τον Τσιπρα και διελυσε τον Συριζα, θα κυβερνάει μεχρι να βαρεθει

Αντε και φεύγει ο Κουλης ποιος θα κυβερνήσει μετά ο γιδοβοσκος ;

Ξευτιλα εγινε το λαμογιο ο Κασελας δειτε βιντεο

Στος επομενες εκλογες δαγκωτο Κασσελακη

Πολλα κιλά αρχιδια ο Κας

Φιλε εγω δεξιος ειμαι αλλα τους νδουλους τους εχω σιχαθει στις επομενες εκλογες δαγκωτο Κας και οτι γινει

παρτε και αυτα τα λιγα πετυχημενα για δωρο:coffee:

Εχω κανει παρεα με γκει

Αμα βρεις ποιανού κλωνος ειμαι σε κερνάω βιζιτα

Ο χαν κλωντ δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, είναι ιδέα

Αν αυτοκτονήσεις σε κερναω κηδεια

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Αλλά απο την αλλη Κίνα και Ρωσσια είναι κομουνιστικές χώρες δηλαδή δεν υπάρχει ελευθερία λόγου
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

2024

παρτε και αυτα τα λιγα πετυχημενα για δωρο:coffee:
Ωραιος

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567
Οι Εβραίοι κυβερνούν τον δυτικό κόσμο, γιαυτο ο Τσιπρας εκανε πισω στο δημοψήφισμα γιατί του το κάνανε ταληρακια, η θα κανεις οτι θελουμε η θα σε φαει η μαρμάγκα
Στελέχη του σύριζα είπαν ότι απειλύθηκε η χώρα με πόλεμο αν δεν δεχοντουσαν τους ορους
Εγω πιστεύω ότι τον κουλή τον στήριξαν πολλοί και εκτός χώρας εννοώ του ευρωπαϊκού χώρου γι αυτο και έχει μπαστακωθει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567
Αλλά απο την αλλη Κίνα και Ρωσσια είναι κομουνιστικές χώρες δηλαδή δεν υπάρχει ελευθερία λόγου
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραιος
Προπαγάνδα της δύσης μη τα πιστεύεις αυτά που λένε τα εδώ μμε

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Στελέχη του σύριζα είπαν ότι απειλύθηκε η χώρα με πόλεμο αν δεν δεχοντουσαν τους ορους
Εγω πιστεύω ότι τον κουλή τον στήριξαν πολλοί και εκτός χώρας εννοώ του ευρωπαϊκού χώρου γι αυτο και έχει μπαστακωθει
Το εβραϊκό λόμπι αφού και η Μαρεβα Εβραία είναι μάλλον

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
οι Κουλικοι μας λενε Ζαιους.
ΕΝΑΣ ζαιος ομως μας λεει Κουλικους :coffee:

λοιπον ο εναδερ φρικ μπαινει στο μικροσκοπιο της επιστημονικης ομαδας του μπου.
Εικαζω οτι ειναι μπαχαλακιας προπαγανδιστης που θολωνει τα νερα.
Με 500 μηνυματα ειναι θεμα λεπτων, επανερχομαι :coffee:
Τυπε εχω αλλάξει πολλές φορες την ψήφο μου, έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και στις τελευταίες ευρωεκλογές εκανα μαλακια και ψήφισα ΝΔ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom