Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.603
Πόντοι
10.656
Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.
τυπε αν θες απαντησεις "για την κουβεντα" και οχι για ενημερωση, ας γραφουμε εδω και οχι στο αλλο νημα να μην σπαμαρουμε :coffee:

Εγω εχω εντελως αντιθετη αποψη, καθε φορα που επισκεπτομαι μια κοπελα συνεχομενα, παιρνω παντα το κατι παραπανω γιατι η αλλη με θυμαται και μαλλον με εμπιστευεται περισσοτερο, ξεροντας πως δεν ειμαι κανενας περιεργος... Βεβαια ελαχιστες κοπελες παιρνω τοσο συχνα, μετα την δευτερη-τριτη φορα πρεπει η αλλη να αφησει υποσχεσεις για τρελα κολπα για να την ξαναπροτιμησω, εκτος και οταν δεν βρω καμια μα καμια αξιογαμητη "καινουρια" οποτε αναγκαστικα θα "ξαναφαω φακες". Δεν ψαχνουμε γκομενα για γαμο στα μπουρδελα, ενα φρεσκο μουνι να τον χωσουμε θελουμε, οσο μεγαλυτερη ποικιλια τοσο καλυτερα.

Θα βαλω εξαιρεση στις περισσοτερες Λατινες ομως, γιατι οι περισσοτερες απο αυτες πεφτουν συνολικα σαν αποδοση καθε βδομαδα που περναει, οχι οτι ριχνουν στοχευμενα φολες σε εμενα ή σε εσενα, απλα μπουχτιζουν και κοιτανε μονο την αρπαχτη. Δεν τις νοιαζει να κανουν ονομα στην πιατσα, αφου ξερουν οτι θα πρεπει να επιστρεψουν συντομα στη χωρα τους. Οι υπολοιπες που εργαζονται σε καθεστως "μονιμοτητας" κρατανε ενα σταθερο επιπεδο υπηρεσιων, και αναλογως την χημεια ανεβαινοκατεβαινουν αναλογα τον πελατη. Αυτα...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.125
Πόντοι
446
Δεν ψαχνουμε γκομενα για γαμο στα μπουρδελα, ενα φρεσκο μουνι να τον χωσουμε θελουμε, οσο μεγαλυτερη ποικιλια τοσο καλυτερα.
εδώ είναι όλο το ζουμί...άμα είναι η άλλη τόσο μουναρα και θες να πηγαίνεις συνέχεια θα σε κόψεις και η ίδια μιας και δουλειά θα έχει ούτως ή άλλως. τώρα δεν βρίσκω λόγο για τόσες επαναλήψεις μόνο κακό θα κάνεις.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.
εμένα το ρεκόρ μου με την ίδια κοπέλα είναι 5 φορές αν θυμάμαι καλά. Και σε μεγάλο χρονικό διάστημα, όχι επαναλήψεις καπάκι.
Παρατήρησα μάλιστα ότι από ένα σημείο και μετά ξενερώνω κι ο ίδιος, σαν να πήρα από την κοπέλα αυτό που είχε να μου δώσει και να μη με ενδιαφέρει άλλο πλέον.
Ή ξενερώνω με το παραμικρό φάουλ που θα κάνει η κοπέλα στο παιχνίδι, λες και ψάχνω αφορμή μα δώσω τέλος στο ειδύλλιο.
Μήπως και σε σένα συμβαίνει το ίδιο και δεν είναι πάντα φόλιασμα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Screenshot_20250926_210520.jpg

Screenshot_20250926_210539.jpg
Screenshot_20250926_210553.jpg
Screenshot_20250926_210607.jpg
Screenshot_20250926_210607.jpg
Screenshot_20250926_210622.jpg
Screenshot_20250926_210635.jpg

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
314
Πόντοι
20
Καταρχάς σόρρυ για το σπαμαρισμα, μου το είχαν ξανά επισημάνει οι admin παλιότερα.
Στο θέμα τώρα .. σπάνια με την ίδια λοιπόν εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων λοιπόν. Έχω πάνω από 10! περιπτώσεις που θυμάμαι και κατέληξαν έτσι.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.145
Πόντοι
35.948
Αυτό που βγάζετε φωτογραφίες ακάλυπτους και κρεβάτια γιατί το κάνετε;
Για να μας αποδείξετε οτι πήγατε να γαμησετε ;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σας πιστεύουμε και χωρίς φωτογραφίες.
Περνάμε το ρεπορτάζ σε άλλη διάσταση τύπε, με φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Εσύ προφανώς είσαι εδώ κάτι αιώνες, χωρίς να προσφέρεις απολύτως τίποτα...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.125
Πόντοι
446
Καταρχάς σόρρυ για το σπαμαρισμα, μου το είχαν ξανά επισημάνει οι admin παλιότερα.
Στο θέμα τώρα .. σπάνια με την ίδια λοιπόν εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων λοιπόν. Έχω πάνω από 10! περιπτώσεις που θυμάμαι και κατέληξαν έτσι.
Νταξει άμα βρήκες τόσες πουτανες να θες να πας και να ξαναπάς μπράβο αλήθεια...

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
η πιο εύκολη κατηγορία πουτάνας για να βγεί έξω και να κάνει κάτι μαζί σου είναι οι μαύρες. Δέστε τους λίγο αέρα, θα αυτοπροταθούν θέλουν sugar daddy.
Φυλής 65Β, όπου πληροφορήθηκα ότι ήταν η σοκολάτα γάλακτος Μπιούτι... :cool2:

Επίσης, όταν άκουσε ότι λατρεύω τις μαύρες, σε βαθμό που θέλω η γυναίκα μου κάποτε να είναι μαύρη, είπε "I just want a sugar daddy"... :rolleyes::2funny::badair:

Γενικά ο καλός πελάτης είναι αυτός που έχει μέτριο πουλί
200.gif

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
  • Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Γενικά όλες οι εκδιδόμενες θέλουν χρήμα (προφανώς)...
Αλλιώς δε θα έκαναν και το επάγγελμα. :cool2:

Ωστόσο εγώ με όποια έχω βγει δεν έκανα ποτέ ούτε show off μαλακίες, ούτε καν πρόσφερα τίποτα (κέρασμα ή λεφτά) για κανένα λόγο.

Άλλες μου είπαν από μόνες τους για ξενοδοχείο, για ώρα κλπ, αλλά καμία δε σκοπεύω να πάρω και να μαθαίνει έτσι μετά.. :2funny::2funny::rockon:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
με τη σειρά...
1) Ουκρανές
2) Βουλγάρες, Αλβανές
3) Ρωσίδες, Λατίνες
4) Ρουμάνες, Μολδαβές κτλ
Λατίνες γιατί ρε μύστη;
Βαρέθηκες τα λεφτά σου και θες να τους τα πετάς με το κιλό; :think::2funny:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Λατίνες γιατί ρε μύστη;
Βαρέθηκες τα λεφτά σου και θες να τους τα πετάς με το κιλό; :think::2funny:
γιατί....Εχω σουξέ με τις Λατίνες, μα επίσης ξέρω να τις διαλέγω και καλά.
όταν ο κάθε μπουρδελιάρης που έχει εμπειρία πάει στο κάθε κωλομάγαζο και βλέπει την κάθε Λατίνα που έχει έρθει απ του διαόλου τη μάνα και φαίνεται στα μούτρα της ότι δεν κάνει ΔΕΝ του φταίω εγώ.
Δες ονόματα που ΔΕΝ είναι φόλες είναι Λατίνες και δουλεύουν ή δεν έχουν σταματήσει οριστικά τουλάχιστον...Βάνα, Νικόλ μιλφ, Μερλίνα, Άντρεα, Τζούλια, Ιζαμπέλλα, Ρόζα, Μιράντα, Αναμπέλλα, Αγάπη (μμ καμιά φορά), Μαριάννα. Και πλέον δεν ασχολούμαι και να μαθαίνω και άλλες, κάπου δεν χρειάζεται κιόλας, το καλό το πράγμα μαθαίνεται.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Περισσότερο από περιέργεια...

Πρωί πρωί σήμερα κατέβηκα Βαρβάκειο και βρήκα φρεσκότατο βακαλάο!!!

:wanker::wanker::wanker:

Λοιπόν η συνταγή απλά Γαμάει!!!
Έφαγα μόλις τρία πιάτα!!!
Περιμένουμε σύντομα και άλλη συνταγή.
Ένας Πρόεδρος ξέρει Πάντα!!!
:woldman:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom