paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.618
- Πόντοι
- 10.656
τυπε αν θες απαντησεις "για την κουβεντα" και οχι για ενημερωση, ας γραφουμε εδω και οχι στο αλλο νημα να μην σπαμαρουμεΚαλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.

Εγω εχω εντελως αντιθετη αποψη, καθε φορα που επισκεπτομαι μια κοπελα συνεχομενα, παιρνω παντα το κατι παραπανω γιατι η αλλη με θυμαται και μαλλον με εμπιστευεται περισσοτερο, ξεροντας πως δεν ειμαι κανενας περιεργος... Βεβαια ελαχιστες κοπελες παιρνω τοσο συχνα, μετα την δευτερη-τριτη φορα πρεπει η αλλη να αφησει υποσχεσεις για τρελα κολπα για να την ξαναπροτιμησω, εκτος και οταν δεν βρω καμια μα καμια αξιογαμητη "καινουρια" οποτε αναγκαστικα θα "ξαναφαω φακες". Δεν ψαχνουμε γκομενα για γαμο στα μπουρδελα, ενα φρεσκο μουνι να τον χωσουμε θελουμε, οσο μεγαλυτερη ποικιλια τοσο καλυτερα.
Θα βαλω εξαιρεση στις περισσοτερες Λατινες ομως, γιατι οι περισσοτερες απο αυτες πεφτουν συνολικα σαν αποδοση καθε βδομαδα που περναει, οχι οτι ριχνουν στοχευμενα φολες σε εμενα ή σε εσενα, απλα μπουχτιζουν και κοιτανε μονο την αρπαχτη. Δεν τις νοιαζει να κανουν ονομα στην πιατσα, αφου ξερουν οτι θα πρεπει να επιστρεψουν συντομα στη χωρα τους. Οι υπολοιπες που εργαζονται σε καθεστως "μονιμοτητας" κρατανε ενα σταθερο επιπεδο υπηρεσιων, και αναλογως την χημεια ανεβαινοκατεβαινουν αναλογα τον πελατη. Αυτα...