Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.556
Πάνε εσύ τζάμπα έκανα κονεΠανε και πες μας
Εχει μία στα κυβικά σου
Πάνε εσύ τζάμπα έκανα κονεΠανε και πες μας
Γιατί έτσι;Οχι φιλε πρωην και νυν καριολα ειναι ...ηταν ειναι και θα ειναι εις τους αιωνες των αιωνων....
εσυ μικρε δεν θα ρωτας...θα λες μονο ΄΄ναι δασκαλε΄΄Γιατί έτσι;
ωραιοs ο μυστηs και πολυ καλα εκανεs ........το τιμημα τηs Νανσηs ποιο ειναι ?Πέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!
ειναι οντωs???Η αγαπημένη του @Μέγας Παπατζής ;![]()
Eσυ Ψηλε που μηλαs πολυ εισαι πολυ κρυοs .......να ξεs βρε......ηρεμα το λεωΝα σε πάρουμε από το πουλάκι και να σε πάμε
Mεγαs Παπατζηs = Mεγαs ...XρυσοστομοsΟχι φιλε πρωην και νυν καριολα ειναι ...ηταν ειναι και θα ειναι εις τους αιωνες των αιωνων....
Ορκίζομαι λες και περιγράφεις αντζελιναΠέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!
Εμένα πάντως μου το έπαιζε φοιτήτρια όταν Πήγα μαζί της στο λουξουρηΟχι φιλε πρωην και νυν καριολα ειναι ...ηταν ειναι και θα ειναι εις τους αιωνες των αιωνων....
Και σε εμένα παρθένα,αλλά έχωνα 3 δάχτυλα ταυτόχρονα στο μούνι της ...Εμένα πάντως μου το έπαιζε φοιτήτρια όταν Πήγα μαζί της στο λουξουρη
Ελενη tatoo αλλαΚαλησπέρα υπάρχει καποια που να το εχει πολύ με το dirty talking
Ελα ρε..Νομιζα ολες οι παρθενες στα μασαζ ειναι..Και σε εμένα παρθένα,αλλά έχωνα 3 δάχτυλα ταυτόχρονα στο μούνι της ...
Φίλε έχεις δίκιο αλλά μεταφέρεις και κάτι ανακριβές. Επειδή πηγαίνω πάντα στο Nirvana είναι ένας παράδεισος όχι μόνο για τα δικά μας άθλια δεδομένα ακόμα και για των Αθηνών.60 € έχει όμως το μισάωροΜάγκες θα θίξω ένα θέμα χιλιοειπωμενο αλλά θέλω να μιλήσω για προσωπική εμπειρία. Πήγα Αθήνα για ταξίδι με φίλο και πήγαμε σε μασατζιδικο της πρωτεύουσας-στο Nirvana.
Η εμπειρία ήταν σοκαριστική- 60€ φουλ πρόγραμμα 40λεπτο με μασάζ και γαμησι.
Το μαγαζί είχε ρόστερ 9 μουνια τοπ, με λατινες και μια Ρουμάνα να βολταρουν στο σαλόνι.
Τρομερά μουνια, μοντελίσια, απίστευτα κορμιά, τρελή όρεξη για γαμησι. Τα δωμάτια πέρα από πεντακάθαρα με ντουζ και παντόφλες και πετσετες καθαρες, είχαν και ένα έξτρα καναπέ για να γαμας και μάλιστα το μαγαζί είχε και mliking table μια gloryhole.
Και οι Θεσσαλονικείς εμείς παρακαλάμε ακόμη για μια μαλακια και τρώμε το παπατζιλικι του κάθε προμοτορα εδώ μέσα.
Ζήτησα ειλικρινά από το κατάστημα να ανέβει να ανοίξει παράρτημα.
Κατεβείτε για εκδρομή και κόψτε την χρηματοδότηση στις καργιολες τις φακλανες τις δικές μας. Εμ είναι μπάζα πλέον (σε σχέση με Αθήνα το 90% απτις δικές μας δεν βλέπεται καν!) εμ είναι και οι μισές υπηρεσίες σχεδόν σε ίδια τιμή.
Αυτά τα ολίγα, εύχομαι σε όλους σας να το ζήσετε έστω και μια φορά αυτό που ζήσαμε εμείς. Φύγαμε πανευτυχεις!!!