Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Πέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!
ωραιοs ο μυστηs και πολυ καλα εκανεs ........το τιμημα τηs Νανσηs ποιο ειναι ?

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21

janman211

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Περασμα απο Κρυσταλ τις προαλλες. Με υποδεχθηκαν Ισμηνη και διμετρη Ευα. Τελικα εσκασε και η Νεφελη και κατεληξα να κανω με αυτη. Ξεκινησαμε με μασαζ αλλα με καυλωσε και γυρισε στο ατακτο πολυ γρηγορα. Τα βγαζει ολα απο την αρχη και σε αφηνει να γλυφεις και να πιανεις παντου εκτος απο του μουνακι της που θελει +20ε (εγω τα εδωσα). Η τυπισσα ειναι φοβερη, θελει να σε καυλωσει και να σε ευχαριστησει. Τελικα εχυσα στα βυζια της. Πηγε πλυθηκε και συνεχισαμε με μασαζ (τιμιο). Πολυ καλο σοσιαλ επισης. Θα την ξανασυναντουσα σιγουρα. Συνολικο κοστος συναντησης, 30+20+20=70ε

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
427
Πόντοι
21
Πέρασμα στο golden με την Νάνσυ. Πρώτη φορά στα τυφλά χωρίς να την ξέρω ή να την έχω δει. Καθόλου ομιλητική στην αρχή και πολύ ψυχρή. Κατευθείαν σκέφτηκα ότι το χάσαμε το παιχνίδι και τσάμπα θα προσπαθήσω για κάτι περισσότερο. Παρ'ολα αυτά έκανα την κίνηση μου , πίεσα την συζήτηση και κατάφερα κ πήρα και καλαμακι στον φραπέ μου! Το μασάζ εγώ δεν το δίνω σημασία οπότε δεν το αξιολογώ κιόλας . Τα υπόλοιπα παίρνουν ένα 6/10, έχω περάσει και καλύτερα με αλλά κορίτσια στο παρελθόν εκεί!
Ορκίζομαι λες και περιγράφεις αντζελινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μάγκες τελευταία πολύ golden παίζει και καλαμάκια κλπ εμείς δυτικοί είμαστε πείτε αξίζει τόσο πολυ και παίρνεις και έξτρα γιατί γυρνάω από εξωτερικό σε καμια βδομάδα και θέλω λίγο να τα κάψω εκεί που αξίζουν

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
114
Πόντοι
0

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.925
Πόντοι
2.256

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
289
Πόντοι
21
Καλημέρα στο νήμα ! Πέρασμα προ ολίγων ημερών στο κρυσταλ με Νεφέλη ! Φοβερή και στα δύο μέρη ,πέρασα τέλεια , και με περισσότερο παιχνίδι παρά μασάζ !

Kir1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρετε καινούργιος είμαι πρώτο μύνημα,δεν μπορώ ακόμη ούτε να στείλω ούτε να δεχτώ μύνημα,θα ηθελα με κάποιον τρόπο να μου πείτε την διεύθυνση της Μαριάννας θέλω να κάνω μασάζ με την Ελισσάβετ, ευχαριστώ

Kir1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Η και κάποιο τηλ.επικοινωνιας,το ξέρω είναι πριβέ αλλά θα το προσπαθήσω

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Καλησπέρα υπάρχει καποια που να το εχει πολύ με το dirty talking

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201

Schmarn81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
20
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο Imperial την περασμένη εβδομάδα. Επιλέγει η Αλεξία (πρώτη φορά). Η κοπέλα έχει καρέ μελαχρινό μαλλί, γύρω στα 25, κοντουλα, νορμαλ από κιλά. Πρόγραμμα των 70€. Το μασάζ ήταν οκ, θα του έδινα 6 στα 10. Το δεύτερο μέρος καλό, χωρίς πολύ χέρι, αλλά μάλλον δεν είναι φαν του DT. 8 στα 10 στο δεύτερο. Θα την επέλεγα ξανά; Ναι. Δεν ρώτησα αν προσφέρει κάτι παραπάνω. Πάντως η καλύτερη πίπα εκεί κατ' εμε δίνει η Ντάρια. Βέβαια με ανύπαρκτο σοσιαλ λόγω γλώσσας.

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
390
Πόντοι
21
Μάγκες θα θίξω ένα θέμα χιλιοειπωμενο αλλά θέλω να μιλήσω για προσωπική εμπειρία. Πήγα Αθήνα για ταξίδι με φίλο και πήγαμε σε μασατζιδικο της πρωτεύουσας-στο Nirvana.

Η εμπειρία ήταν σοκαριστική- 60€ φουλ πρόγραμμα 40λεπτο με μασάζ και γαμησι.
Το μαγαζί είχε ρόστερ 9 μουνια τοπ, με λατινες και μια Ρουμάνα να βολταρουν στο σαλόνι.

Τρομερά μουνια, μοντελίσια, απίστευτα κορμιά, τρελή όρεξη για γαμησι. Τα δωμάτια πέρα από πεντακάθαρα με ντουζ και παντόφλες και πετσετες καθαρες, είχαν και ένα έξτρα καναπέ για να γαμας και μάλιστα το μαγαζί είχε και mliking table μια gloryhole.
Και οι Θεσσαλονικείς εμείς παρακαλάμε ακόμη για μια μαλακια και τρώμε το παπατζιλικι του κάθε προμοτορα εδώ μέσα.

Ζήτησα ειλικρινά από το κατάστημα να ανέβει να ανοίξει παράρτημα.
Κατεβείτε για εκδρομή και κόψτε την χρηματοδότηση στις καργιολες τις φακλανες τις δικές μας. Εμ είναι μπάζα πλέον (σε σχέση με Αθήνα το 90% απτις δικές μας δεν βλέπεται καν!) εμ είναι και οι μισές υπηρεσίες σχεδόν σε ίδια τιμή.

Αυτά τα ολίγα, εύχομαι σε όλους σας να το ζήσετε έστω και μια φορά αυτό που ζήσαμε εμείς. Φύγαμε πανευτυχεις!!!

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Μάγκες θα θίξω ένα θέμα χιλιοειπωμενο αλλά θέλω να μιλήσω για προσωπική εμπειρία. Πήγα Αθήνα για ταξίδι με φίλο και πήγαμε σε μασατζιδικο της πρωτεύουσας-στο Nirvana.

Η εμπειρία ήταν σοκαριστική- 60€ φουλ πρόγραμμα 40λεπτο με μασάζ και γαμησι.
Το μαγαζί είχε ρόστερ 9 μουνια τοπ, με λατινες και μια Ρουμάνα να βολταρουν στο σαλόνι.

Τρομερά μουνια, μοντελίσια, απίστευτα κορμιά, τρελή όρεξη για γαμησι. Τα δωμάτια πέρα από πεντακάθαρα με ντουζ και παντόφλες και πετσετες καθαρες, είχαν και ένα έξτρα καναπέ για να γαμας και μάλιστα το μαγαζί είχε και mliking table μια gloryhole.
Και οι Θεσσαλονικείς εμείς παρακαλάμε ακόμη για μια μαλακια και τρώμε το παπατζιλικι του κάθε προμοτορα εδώ μέσα.

Ζήτησα ειλικρινά από το κατάστημα να ανέβει να ανοίξει παράρτημα.
Κατεβείτε για εκδρομή και κόψτε την χρηματοδότηση στις καργιολες τις φακλανες τις δικές μας. Εμ είναι μπάζα πλέον (σε σχέση με Αθήνα το 90% απτις δικές μας δεν βλέπεται καν!) εμ είναι και οι μισές υπηρεσίες σχεδόν σε ίδια τιμή.

Αυτά τα ολίγα, εύχομαι σε όλους σας να το ζήσετε έστω και μια φορά αυτό που ζήσαμε εμείς. Φύγαμε πανευτυχεις!!!
Φίλε έχεις δίκιο αλλά μεταφέρεις και κάτι ανακριβές. Επειδή πηγαίνω πάντα στο Nirvana είναι ένας παράδεισος όχι μόνο για τα δικά μας άθλια δεδομένα ακόμα και για των Αθηνών.60 € έχει όμως το μισάωρο

Ενδεχομένως να έγραψες 40 λεπτά γιατί τόσο έκατσες μέσα. Στην Αθήνα ο χρόνος του ραντεβού αρχίζει να μετράει από τη στιγμή που έρχεται η κοπέλα μέσα. Στα δικά μας και το έχω γράψει κι άλλες φορές το ραντεβού ξεκινάει από την ώρα που πατάς το θυροτηλέφωνο. Πάντως όσοι κατεβαίνετε Αθήνα να περάσετε από το Nirvana και θα σταματήσετε να δίνετε τα χρήματα σας στις απάτες της πόλης μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom