Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.472
- Πόντοι
- 28.246
Και όσοι μείνανε, ταξί δεν γεμίζουν.Ηρεμία, δεν έχουν απομείνει πολλοί.......
Και όσοι μείνανε, ταξί δεν γεμίζουν.Ηρεμία, δεν έχουν απομείνει πολλοί.......
Ε μα......Και όσοι μείνανε, ταξί δεν γεμίζουν.
αυτον τον μηνα cheese και λιγο amnesia σπιτικο.πες μας τι χορτο μαγικο πινεις
Άμα θα πάει προς τα εκεί, θα γεμίσει μια λεκάνη με θαλασσινό νερό από το λιμάνι ο @troubakhs θα κατουρήσει μέσα κιόλας και θα του βουτήξει το κεφάλι να κάνει γαργάρες..Ρε την Κελλυ, μας κυνηγαει σε ολα τα θρεντ, μεχρι και πιπες στον μητσοτακη παιρνει για να μας θιξει και καλα, και ολα αυτα επειδη αμα κυκλοφορησει στον Πειραια θα τον κρεμασουν απο το στρινγκ οι παλιοι συμμαθητες του![]()
Άμα θα πάει προς τα εκεί, θα γεμίσει μια λεκάνη με θαλασσινό νερό από το λιμάνι ο @troubakhs θα κατουρήσει μέσα κιόλας και θα του βουτήξει το κεφάλι να κάνει γαργάρες..
Aυτά λέει η θεωρία ως πιθανά σκορ, επομένως πριν την έναρξη που θα έχουν κλειδώσει οι αρχικές αποδόσεις οι κυρΠαντελήδες θα δώσουν εκτίμηση τελικού σημείου και όποιο από τα σκορ είναι Κυπαρισσιακής κάνναβης θα πονταριστεί ως όπιο γιατί τα σκορ οποιαδήποτε στιγμής είναι το όπιο του τζογαδόρουΠοιότης μεσσηνιακή φίλε ντουντα?
Καλα ο @raopau δικαιολογειται να εχει ανοια και να λεει οτι υπερασπιζομουν εγω το παραμυθακι του γουεμπλεϊ του βαζελου, λογω ανηκεστου βλαβης απο τα ανελεητα χτυπήματα που εχει φαει απο την πεθερα του στο κεφαλι.Αν τον θυμάμαι λέει; Μπαίνουν να σιγινταρουν τα βαζελια.Για κάτσε να δούμε ζει αυτός ο μαλακας;
@teaserman
Καλα ο @raopau δικαιολογειται να εχει ανοια και να λεει οτι υπερασπιζομουν εγω το παραμυθακι του γουεμπλεϊ του βαζελου, λογω ανηκεστου βλαβης απο τα ανελεητα χτυπήματα που εχει φαει απο την πεθερα του στο κεφαλι.
Εσυ ομως νεο παιδι ακομα (με μυαλο δωδεκαχρονου) να λες οτι σιγονταρω τον βαζελο?
Γιατι δεν παραδεχεστε οτι εχετε φλομωσει ολα τα ποδοσφαρικα και μη νήματα στη μαλακια, με αποτελεσμα να μην θελει να μιλησει κανενας μαζι σας? Και καθοσαστε σαν τον Beavis και Butthead και χασκογελατε μεταξυ σας σαν μαλακες?
Μαζι και ο Γιουχου , εισαστε ετοιμοι να μπειτε στο λεωφορειο του Ολυμπιακου με μια σταση : Δρομοκαϊτειο ή Βρωμοκαϊτειο που το ελεγε και ενας «ακαδημαϊκος».
PS
Αμα ζεστανει το πρωταθλημα (και η Ευρωπη) θα ελθω για ξεκατινιασμα, don’t worry
τυπε ειμαι απο τους λιγους εδω μεσα που ειπα απο την αρχη μπραβο στην επιτυχια του Ολυμπιακου. Ψαξε λιγο τα μηνυματα , με τα πρησμενα απο τις ξυλιες χερακια σου.δεν ειπαμε οτι υπερασπιζοσουν τον βαζελο τυπε...απλα ηθελες να βγαλεις το αντιολυμπιακο σου μένος............αλλα δυστυχως διαλεξες την χειροτερη στιγμη που θα μπορουσε κανεις : οταν μολις ειχαμε κατακτησει τον ευρωπαικο τιτλο....
ολοι ειχανε εξαφανιστει, γιατι ξερανε οτι δεν τους επαιρνε να πουνε τιποτα εκεινη την στιγμη...
μονο εσυ ως τιμιος δον κιχωτης εμπαινες και ρουφουσες ολο το σκατό...ετσι, χωρις λογο, επειδη γουσταρες ξεφτυλισμα......το τι μαλακιες ελεγες για να μειωσεις τον ευρωπαικο τιτλο δεν λεγεται....
εφαγες και τον μπουλκουμέ απο την νόα 2 μηνες μετα και ηρθε και εδεσε το γλυκο....![]()
Καλώς τον σκατατζη. Καιρό είχαμε να σε δούμε.Καλα ο @raopau δικαιολογειται να εχει ανοια και να λεει οτι υπερασπιζομουν εγω το παραμυθακι του γουεμπλεϊ του βαζελου, λογω ανηκεστου βλαβης απο τα ανελεητα χτυπήματα που εχει φαει απο την πεθερα του στο κεφαλι.
Εσυ ομως νεο παιδι ακομα (με μυαλο δωδεκαχρονου) να λες οτι σιγονταρω τον βαζελο?
Γιατι δεν παραδεχεστε οτι εχετε φλομωσει ολα τα ποδοσφαρικα και μη νήματα στη μαλακια, με αποτελεσμα να μην θελει να μιλησει κανενας μαζι σας? Και καθοσαστε σαν τον Beavis και Butthead και χασκογελατε μεταξυ σας σαν μαλακες?
Μαζι και ο Γιουχου , εισαστε ετοιμοι να μπειτε στο λεωφορειο του Ολυμπιακου με μια σταση : Δρομοκαϊτειο ή Βρωμοκαϊτειο που το ελεγε και ενας «ακαδημαϊκος».
PS
Αμα ζεστανει το πρωταθλημα (και η Ευρωπη) θα ελθω για ξεκατινιασμα, don’t worry
Δεν εχει σημασια….πνευματικα εισαι βρεφος, αυτο να σε νοιαζει….Καλώς τον σκατατζη. Καιρό είχαμε να σε δούμε.
Διαλέξτε. Άλλος λέει ότι είμαι γέρος, άλλος νέος, τι στο διάολο είμαι τελικά;
Επειδή τα θυμάμαι και μάλιστα πολύ καλά, μας είπες ότι έδωσες τα συγχαρητήρια σε γαύρους του προσωπικού σοτ κύκλου, που τους έβλεπες συγκινημένους.τυπε ειμαι απο τους λιγους εδω μεσα που ειπα απο την αρχη μπραβο στην επιτυχια του Ολυμπιακου. Ψαξε λιγο τα μηνυματα , με τα πρησμενα απο τις ξυλιες χερακια σου.
Απλα το ….ολυμπιακο σας μενος και το μισος που εχετε για τις αλλες ομαδες, σας εκανε, αντι να γιορταζετε για την επιτυχια σας, να προσπαθειτε να μειωσετε τους αντιπαλους σας!!! Βιτσιο μοναδικο!!
Ετσι κι εμεις σας μειωνουμε, γιατι ειστε οι μονοι οπαδοι με τοσο κομπλεξ , αντι να γιορταζετε τις επιτυχιες σας χαιρεστε με τις αποτυχιες των αλλων!
Σαν τον Χοτζα που αντι να χαιρεται που κερδισε γαϊδουρι στενοχωριεται γιατι δεν ψοφησε το γαϊδουρι του γειτονα.
Σαν το παραδειγμα προεδρου που εχετε, που οταν τον καλεσαν στα εγκαινεια στα Φιλαδελφεια, δεν δεχθηκε να ελθει γιατι ειπε θα μας στενοχωρησει γιατι θα μας θυμισει τις…ηττες μας. Απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι…(κυριολεκτικα ο γαυρος εδω).
Ετσι κι εμεις, σας μειωνουμε γιατι ξερουμε οτι σας αρεσει, δεν σας χαλαμε χατηρι…
Τι να κανουμε? αυτοι ειστε τυπε μου.
Έλα τυπε, ξεκινά το διάβασμα (link αρχείου)τυπε ειμαι απο τους λιγους εδω μεσα που ειπα απο την αρχη μπραβο στην επιτυχια του Ολυμπιακου. Ψαξε λιγο τα μηνυματα , με τα πρησμενα απο τις ξυλιες χερακια σου.
Απλα το ….ολυμπιακο σας μενος και το μισος που εχετε για τις αλλες ομαδες, σας εκανε, αντι να γιορταζετε για την επιτυχια σας, να προσπαθειτε να μειωσετε τους αντιπαλους σας!!! Βιτσιο μοναδικο!!
Ετσι κι εμεις σας μειωνουμε, γιατι ειστε οι μονοι οπαδοι με τοσο κομπλεξ , αντι να γιορταζετε τις επιτυχιες σας χαιρεστε με τις αποτυχιες των αλλων!
Σαν τον Χοτζα που αντι να χαιρεται που κερδισε γαϊδουρι στενοχωριεται γιατι δεν ψοφησε το γαϊδουρι του γειτονα.
Σαν το παραδειγμα προεδρου που εχετε, που οταν τον καλεσαν στα εγκαινεια στα Φιλαδελφεια, δεν δεχθηκε να ελθει γιατι ειπε θα μας στενοχωρησει γιατι θα μας θυμισει τις…ηττες μας. Απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι…(κυριολεκτικα ο γαυρος εδω).
Ετσι κι εμεις, σας μειωνουμε γιατι ξερουμε οτι σας αρεσει, δεν σας χαλαμε χατηρι…
Τι να κανουμε? αυτοι ειστε τυπε μου.
Δεν πιστευω οτι το γράφω αυτο αλλα ευχομαι καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο σημερα (ειλικρινα).
Η πιθανοτητα να διεκδικησει ελληνικη ομαδα ευρωπαϊκο τροπαιο με τελικο σε ελληνικο γηπεδο ξανα ειναι σχεδον μηδεινικη.
Αν ειναι λοιπον το τυχερο του γαυρου, τοτε να χτυπησει το ματς και να το παρει.
Εχουμε ολοι φιλους Ολυμπιακους, οτι ομαδα και να υποστηριζουμε, αν ειναι να γινουν ευτυχισμενοι οι Ολυμπιακοι φιλοι μου αυριο και γω μαζι τους.
Μετα θα ’ χουμε να βριζομαστε για χρονια, καλα να ειμαστε.
το νου σας, κοσμια στο γηπεδο…
Σου εχω αφησει σημαδια….σου γαμησα τη ψυχουλα λιγακι φαινεται…Επειδή τα θυμάμαι και μάλιστα πολύ καλά, μας είπες ότι έδωσες τα συγχαρητήρια σε γαύρους του προσωπικού σοτ κύκλου, που τους έβλεπες συγκινημένους.
Εδώ έβγαζες το απωθημένα σου μιας και το κακο ήτανε διπλό για εσένα. Δεν το πήρε ο πιο μισητός σου αντίπαλος αλλά το πήρε και μέσα στο σπιτικό σας.
Από δικαιολογίες χορτάσαμε κατά τα άλλα
Μονος σου τα μολογας ρε παπαρα…Έλα τυπε, ξεκινά το διάβασμα (link αρχείου)
Πήρατε ένα νταμπλ την προηγούμενη χρονιά από το ευρωπαϊκό εο δικό μας και κάνανε σαν κάποιον από αποφυλακίστηκε και ξανά γάμησε μετά είκοσι χρόνια κάθειρξης. Αρχίσατε δηλώσεις, γαύροι τέρμα δεν ξανά βλέπετε τίποτα και θα σας γαμανε και θα σας σκίζουμε και ωχ αμάν.
Οι άλλοι οι ακατονομαστου εδώ μέσα που δεν έχουν πετύχει τίποτα στην ευρωπαϊκη τους ζωή χτύπαγαν για τόσα χρόνια πορείες και δίπλα και κάτι 52% κατοχή και δεν έχουν τίποτα να επιδείξουν από την Ευρωπαϊκή τους ζωή.
Καλά για τους Παοκτσηδες τι να πεις. Αυτοί ακόμα με την μέση λυγισμένη και την παλάμη ανοιχτή στην ζητιανιά είναι
Και πήρα ολόκληρο ευρωπαϊκό και είχες την απαίτηση να μην μου πούνε και μια, και δύο, και δέκα και σαράντα δέκα κουβέντες παραπάνω;
Σου εχω αφησει σημαδια….σου γαμησα τη ψυχουλα λιγακι φαινεται…
Ναι ρε μπουφο, σε φιλους μου γαυρους ειπα συγχαρητηρια που ειναι ανθρωποι με περιεχομενο και αγαπη στην ομαδα τους, να πω σ’ εσενα που ποσταρες πριν και κατα τον αγωνα οτι θα τα κανετε πουτανα στα Φιλαδελφεια?
Αντι να αγωνιας αν θα κερδισετε σ’ ενοιαζε μονο αν θα μαγαρισετε το γηπεδο μας.
Αφου ενδιαφερεσαι, πηγα και προσφατα Καραϊσκακη με την Εθνικη, ουτε κατουρησα, ουτε εχεσα, ουτε πηρα καθισμα για ενθυμιο ( εβγαλα βεβαια καποια αντιολυμπιακα εξανθηματα τα οποια υποχωρησαν αμεσα μολις βρεθηκα σε αποσταση 5 χλμ. απο την εστια του κακου).
Μου έχεις κλάσει τα αρχιδια. Θέλεις να σου βάλω και το λινκ που σκουζεις σαν το γουρούνι που το βάζουν κάτω για σφάξιμο, στον Αντισθένη μολις σου έριξε την πόρτα στα μουτρα τι προπαγάνδα κάνεις για να μου ρίξει καμπάνα; Με προπαγάνδα ξανά λέωΜονος σου τα μολογας ρε παπαρα…
Μετα λεει ο ψυχοδιαταραγμενος @raopau για αντιολυμπιακο μενος…
Ζειτε σε παραλληλη πραγματικοτητα….
Φετος με Νικολιτς θελω νικες εναντι σε ολους σας με ….μισο μηδεν, ετσι για το σπασιμο.
Και να δινουν πεναλτι εναντιον σας σαν το μουσαντενιο που εδωσαν για την ….πλατη του Βιντα.
Οχι οτι θα γινει βεβαια, γιατι τα κορακια φορανε κοκκινα εσωρουχα, αλλα λεμε….
Θα ζεις μια ζωή με το καημό και το γαμησι που σου έχει ρίξει σε σώμα και ψυχή ο Ολυμπιακός μαλακά. Πάντα θα βλέπεις φαντάσματα, πάντα θα ονειρευεσαι πως να τον κερδίσεις με μεγάλο σκορ και εγώ θα σου πανηγυρίζω τέσσαρες και εξάρες μέχρι να χάσεις τελείως το μέτρημα.Μονος σου τα μολογας ρε παπαρα…
Μετα λεει ο ψυχοδιαταραγμενος @raopau για αντιολυμπιακο μενος…
Ζειτε σε παραλληλη πραγματικοτητα….
Φετος με Νικολιτς θελω νικες εναντι σε ολους σας με ….μισο μηδεν, ετσι για το σπασιμο.
Και να δινουν πεναλτι εναντιον σας σαν το μουσαντενιο που εδωσαν για την ….πλατη του Βιντα.
Οχι οτι θα γινει βεβαια, γιατι τα κορακια φορανε κοκκινα εσωρουχα, αλλα λεμε….
Θα ζεις μια ζωή με το καημό και το γαμησι που σου έχει ρίξει σε σώμα και ψυχή ο Ολυμπιακός μαλακά. Πάντα θα βλέπεις φαντάσματα, πάντα θα ονειρευεσαι πως να τον κερδίσεις με μεγάλο σκορ και εγώ θα σου πανηγυρίζω τέσσαρες και εξάρες μέχρι να χάσεις τελείως το μέτρημα.
Έλα μαλακά. Μόλις σου την έχει σφίξει ο Αντισθένης και μου βγάζεις ότι προσεβσλα την μνήμη του Κατσούρη, που έβαλα λινκ με την κατάθεση στεφάνου από γαύρους για να αποδώσουν τιμή.
Το σκουπιδι που εγραψε αυτο το πραγμα εκραζε σαν την πουτανα οταν του ειπα παλιοτερα ότι ταυτιζεται με δολοφονους, λέγοντας οτι διαστερεβλωνω τα λογια του.
Δεν μπορει να κρυψει ομως το ποσο μικροψυχος και αναρχιδος ειναι και επεστρεψε με αυτο το μηνυμα.
Να τον χαιρονται οι administrators.