brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.374
- Πόντοι
- 2.606
ναι αλλα θα σε κυνηγαγε ο τρακης τυπεΆμα ήμουν σουβλατζής θα μουν κονομημενος
ναι αλλα θα σε κυνηγαγε ο τρακης τυπεΆμα ήμουν σουβλατζής θα μουν κονομημενος
Με έκαψε ο μΠΑΟΚ χθες (εντάξει προσπάθησε αρκετά να μην σκοράρει) λέγε τι περιμένεις σήμερις στας Ελβετικάς Άλπειςμην απαξιωνεις τους συνομιλητες σου...

Όταν λες Τράκης εννοείς τον γαμώ τον Παναθηναικό σας και την 13 σας μαζί;ναι αλλα θα σε κυνηγαγε ο τρακης τυπε
τυπε καλα και περνατε καμμια βολτα απο εδω ..μην ξεχασεις την κυριακη να βαλεις φωτο το πρωτο και μοναδικο τροπαιο που θα παρετε την φετινη χρονια στο μπασκετγια να δουμε τα κοτοπουλα ποση ωρα θα ειναι ξαπλα στο κορταρι σημερα 3-0 το βλεπω![]()
τυπε θα το βαλω το πρωτο βαλε και συ το τελευταιο απο τη μπαλα και ας ειναι και ασπρομαυρη η φωτο δεν πειραζειτυπε καλα και περνατε καμμια βολτα απο εδω ..μην ξεχασεις την κυριακη να βαλεις φωτο το πρωτο και μοναδικο τροπαιο που θα παρετε την φετινη χρονια στο μπασκετ

μηπως σε βολευει καλυτερα να βαλω την φανελα με τα 7 αστερια που πιανει και μεγαλυτερο χωροτυπε θα το βαλω το πρωτο βαλε και συ το τελευταιο απο τη μπαλα και ας ειναι και ασπρομαυρη η φωτο δεν πειραζει![]()
Οι βαζελες ακόμα κάτω είναι?????
βρε βρε καλως το παιδι του waterΟι βαζελες ακόμα κάτω είναι?????
σιγα το χωρο που πιανει μηπως θες να σου βαλω κανα μπλουζακι του καραπαπα να σκεπαστεις και να περισσευουν και καμια δεκαρια ποντοι υφασμα?μηπως σε βολευει καλυτερα να βαλω την φανελα με τα 7 αστερια που πιανει και μεγαλυτερο χωρο
αν και αυτον δεν τον ξερω εγω πιστεψε με φοραω 11xl μπλουζα ενω ο προεδρος σας φοραει 10xlσιγα το χωρο που πιανει μηπως θες να σου βαλω κανα μπλουζακι του καραπαπα να σκεπαστεις και να περισσευουν και καμια δεκαρια ποντοι υφασμα?
φανταζομαι δεν ειναι η μονη σας διαφορααν και αυτον δεν τον ξερω εγω πιστεψε με φοραω 11xl μπλουζα ενω ο προεδρος σας φοραει 10xl
μπακαλακο και γαυρος ??παρεξηθήκαν τα βαζέλια
φανταζομαι δεν ειναι η μονη σας διαφορα
εννοειται ειμαι 1.95 και δεν εχω μουσιφανταζομαι δεν ειναι η μονη σας διαφορα
Να πάω και στα παιδιά κάνα νεράκι μήπως είναι κουρασμένα??βρε βρε καλως το παιδι του water
δεν ψωνιζουμε ρε απο κλεφτες εχεις μαδησει ολα τα γεροντιαΝα πάω και στα παιδιά κάνα νεράκι μήπως είναι κουρασμένα??
τυπε αυτο το 1.95 επρεπε να μου το πεις πριν ξεκινησουμε το μπιφεννοειται ειμαι 1.95 και δεν εχω μουσι
ασφαλώςμπακαλακο και γαυρος ??
Είναι ψυχούλα....τυπε αυτο το 1.95 επρεπε να μου το πεις πριν ξεκινησουμε το μπιφ