pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.900
- Πόντοι
- 5.946
Να πάω και στα παιδιά κάνα νεράκι μήπως είναι κουρασμένα??βρε βρε καλως το παιδι του water
Να πάω και στα παιδιά κάνα νεράκι μήπως είναι κουρασμένα??βρε βρε καλως το παιδι του water
δεν ψωνιζουμε ρε απο κλεφτες εχεις μαδησει ολα τα γεροντιαΝα πάω και στα παιδιά κάνα νεράκι μήπως είναι κουρασμένα??
τυπε αυτο το 1.95 επρεπε να μου το πεις πριν ξεκινησουμε το μπιφεννοειται ειμαι 1.95 και δεν εχω μουσι
ασφαλώςμπακαλακο και γαυρος ??
Είναι ψυχούλα....τυπε αυτο το 1.95 επρεπε να μου το πεις πριν ξεκινησουμε το μπιφ
το μπιφτυπε αυτο το 1.95 επρεπε να μου το πεις πριν ξεκινησουμε το μπιφ
Γρήγορα θα ανεβάσω το ΦΠΑ....δεν ψωνιζουμε ρε απο κλεφτες εχεις μαδησει ολα τα γεροντια
να συνεργαστεις με το αλλο εξαιρετο μελος που ειναι κατα επαγγελμα αγιογδυτης @BAKALIS74Γρήγορα θα ανεβάσω το ΦΠΑ....
κατσε να σφυριξω στον προεδρο οτι εισαι αγκαλιτσα με τον κουλη να σου σενιαρει λιγο τα πρεκιαασφαλώς
Γιουνγκ μποις παο 4-0Με έκαψε ο μΠΑΟΚ χθες (εντάξει προσπάθησε αρκετά να μην σκοράρει) λέγε τι περιμένεις σήμερις στας Ελβετικάς Άλπεις![]()
Με σκάλα????εννοειται ειμαι 1.95 και δεν εχω μουσι
Με σκάλα????
Κοντεύει 24ωρο και ακόμα κανένας αιώνια πιστός δεν αντέδρασε στο ποστ. Ας αντιδράσω εγώ για την πιο ξεφτιλισμένη φανέλα στον κόσμο.![]()
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτή είναι η νέα φανέλα για τη σεζόν 2025/26
Δείτε την πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR για τη σεζόν 2025/26.www.sport24.gr
Που εισαι ρε κλωνε πειραιωτακο;Γιουνγκ μποις παο 4-0
δεν χρειάστηκα ποτέ να κρυφτώ με άλλο προφίλ πουθενά
IQ ραδικιουΠου εισαι ρε κλωνε πειραιωτακο;
Εεεεεεεεεετσι εξηγειται το κομπλεξΑπο μικρος στην φαπα στις γειτονιες του Πειραια, με τετοιο σβερκο δεν θα κανεις καμπουρα ποτε
Κοιτα να δεις και τι αλλο βρηκαΕβαλες και φωτο προφιλ το super paradise μωρη λουκια
Τωρα οπως καταλαβαινεις εχεις μπλεξειβλεπω ουτε το προηγουμενο προφιλ δεν ειχε παει πολυ καλα...
Απο χλεπα σε χλεπα πηγαινες σε ολα τα θρεντακιαΑλλαζες ονοματα αλλαζες προφιλ αλλα παντα σε ξετρυπωναν, τετοια βλακεια δεν κρυβεται
![]()
Το vag-ma εχει καμια σχεση με το vag-elis? Να σε λεω Κελλυ απο δω και περα μωρη τρελη;
κανε χαχα παλιIQ ραδικιου
5 χρονια ο ιδιος μαλακας παρεμεινετελικα μονο χαχας εισαι και τιποτα παραπανω.
μονο φατσουλες ξερεις να βαζεις στα ποστ,να βριζεις και μολις σε προκαλουν να αποδειξεις τα γραφομενα σου,πετας χαρταετο.
καλα το πας,συνεχισε.
Ου ουυυυυυ ΚΕΕΕΕΕΕΕΕΛΥΥΥΥΥΥΥΥ!Που εισαι ρε κλωνε πειραιωτακο;
Εεεεεεεεεετσι εξηγειται το κομπλεξΑπο μικρος στην φαπα στις γειτονιες του Πειραια, με τετοιο σβερκο δεν θα κανεις καμπουρα ποτε
Κοιτα να δεις και τι αλλο βρηκαΕβαλες και φωτο προφιλ το super paradise μωρη λουκια
Τωρα οπως καταλαβαινεις εχεις μπλεξειβλεπω ουτε το προηγουμενο προφιλ δεν ειχε παει πολυ καλα...
Απο χλεπα σε χλεπα πηγαινες σε ολα τα θρεντακιαΑλλαζες ονοματα αλλαζες προφιλ αλλα παντα σε ξετρυπωναν, τετοια βλακεια δεν κρυβεται
![]()
Το vag-ma εχει καμια σχεση με το vag-elis? Να σε λεω Κελλυ απο δω και περα μωρη τρελη;
Ένα χαχα από την Κέλυ είναι ό,τι πρέπει τώρα.κανε χαχα παλι
πες μας τι χορτο μαγικο πινειςκανε χαχα παλι
5 χρονια ο ιδιος μαλακας παρεμεινε
φτιαξε αλλο προφιλ τωρα, (και) αυτο θα το βαλουμε φωτια
Καλώς την Μαίρη Πόπινς.πες μας τι χορτο μαγικο πινεις