Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 540K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
642
Πόντοι
81
Για κάτσε να στείλω ένα μήνυμα στον ηγέτη Κυριάκο με την διεύθυνση και την ip σου :cheesy::cheesy::cheesy:
να θυμάσαι φιλαράκο ότι τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν , τον ρουφιάνο ουδείς....:cheesy:

ΥΓ: trelos 1989 κάνω και τον συνήγορό σου...έτσι για να μη μου στεναχωριέσαι....

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
και δη των ερωτικών ταινιών....
αμα τη βρισκεις ετσι αγορινα μου ποιος ειμαι εγω να σου πω τι θα κανεις? ελπιζω ομως να εχεις βαλει αδιαβροχο πανακι πανω απο το πληκτρολογιο σου κριμα να κολλαει μετα :P:P:buck2::buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να θυμάσαι φιλαράκο ότι τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν , τον ρουφιάνο ουδείς....:cheesy:

ΥΓ: trelos 1989 κάνω και τον συνήγορό σου...έτσι για να μη μου στεναχωριέσαι....
δεν χρειαζομαι κανεναν να μου κανει το συνηγορο......ειμαι αυταρκεις

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
642
Πόντοι
81
αμα τη βρισκεις ετσι αγορινα μου ποιος ειμαι εγω να σου πω τι θα κανεις? ελπιζω ομως να εχεις βαλει αδιαβροχο πανακι πανω απο το πληκτρολογιο σου κριμα να κολλαει μετα :P:P:buck2::buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν χρειαζομαι κανεναν να μου κανει το συνηγορο......ειμαι αυταρκεις
Είμαι βέβαιος ότι είσαι αυτάρκης και δεν έχεις ανάγκη κανέναν και .....καμία.......
Τα μπορείς όλα μόνος σου....

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
Είμαι βέβαιος ότι είσαι αυτάρκης και δεν έχεις ανάγκη κανέναν και .....καμία.......
Τα μπορείς όλα μόνος σου....
τα πρωτεια σε αυτον τον τομεα τα αφηνω σε εσενα......την επομενη φορα που θα προσπαθησεις να πουλησεις πνευμα βρες κατι εξυπνο να πεις και οχι να χρησιμοποιεις την τακτικη καθρεφτακι :buck2::buck2::buck2::buck2:

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
642
Πόντοι
81
τα πρωτεια σε αυτον τον τομεα τα αφηνω σε εσενα......την επομενη φορα που θα προσπαθησεις να πουλησεις πνευμα βρες κατι εξυπνο να πεις και οχι να χρησιμοποιεις την τακτικη καθρεφτακι :buck2::buck2::buck2::buck2:
θα ήταν ανόητο να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί θα έχανα με μαθηματική ακρίβεια, καθώς όπως γνωρίζω η βλακεία είναι ανίκητη!

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
θα ήταν ανόητο να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί θα έχανα με μαθηματική ακρίβεια, καθώς όπως γνωρίζω η βλακεία είναι ανίκητη!
οποτε προτιμας να πετας μπιχτουλες αριστερα και δεξια δειχνωντας το μεγαλειο της σπανιας μεγαλοφυιας σου. η τακτικη του δειλου πεταω αερολογιες και πουλαω πνευμα :P:P:buck2::buck2:

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
642
Πόντοι
81
οποτε προτιμας να πετας μπιχτουλες αριστερα και δεξια δειχνωντας το μεγαλειο της σπανιας μεγαλοφυιας σου. η τακτικη του δειλου πεταω αερολογιες και πουλαω πνευμα :P:P:buck2::buck2:
έχεις καλαμπούρι φιλαράκο άλλα δεν θα συνεχίσω για τον λόγο που σου εξήγησα παραπάνω......(στο τέλος θα χάσω)

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Μήπως έχουν περισσέψει ποπκόρν, επειδή δεν πρόλαβα να φτιάξω και φαίνεται να χρειάζονται;

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
642
Πόντοι
81
Αυτός ο μπαγάσας ο τρελούλης, είχε δεν είχε τα ποπ κορν που εφτιαξε χαμένα δεν πήγαν......μόνο που τα φαγαν άλλοι....

ΥΓ: τρελούλη μην μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις γιατί αποσυνδέομαι.... ανοίγει το παζάρι στη Λάρισα και έχει συναυλία ο Κιάμος ....
Να έχεις Υγεία και μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς!

Τελευταία τροποποίηση:

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
Μήπως έχουν περισσέψει ποπκόρν, επειδή δεν πρόλαβα να φτιάξω και φαίνεται να χρειάζονται;
οχι τα εφαγα ολα μονος μου μπουαχαχαχαχαχαχα......τελικα αντι για σειρα αποφασισα να με διακσεδασει το κατα νικολα ευαγελοιον :buck2::buck2::P:P

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
339
Πόντοι
21

Πίστεψε με αδερφέ τον τρελό δεν τον πιάνει ούτε η Ιντερπόλ και να τον πιάσουν θα τον στείλουν πίσω με κορδελα :cheesy::cheesy:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Jon Stewart Popcorn GIF

Επίσης...

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
Πίστεψε με αδερφέ τον τρελό δεν τον πιάνει ούτε η Ιντερπόλ και να τον πιάσουν θα τον στείλουν πίσω με κορδελα :cheesy::cheesy:
μπα την τελευταια φορα επινα τσιπουρα με τον μαζωνακη :buck2::buck2::buck2::buck2:

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.229
Πόντοι
1.056
Καλημέρα πλάσματα μου.

Σε λίγο θα ανακοινωθεί το επόμενο ταξίδι μου..

Επειδή όμως κάθε φορά πάω όπου θέλω, αυτή τη φορά, θα επιλέξετε εσείς τον προορισμό....

Α) Πάτρα
Β) Καλαμάτα
Γ) Ναύπλιο

Τελευταία τροποποίηση:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
121
Πόντοι
0
Καλημέρα πλάσματα μου.

Επειδή όμως κάθε φορά πάω όπου θέλω, αυτή τη φορά, θα επιλέξετε εσείς τον προορισμό....

Α) Πάτρα
Β) Καλαμάτα
Γ) Ναύπλιο
Γ (Γάμα :knockinb:), παλιά πόλη κατά προτίμηση

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Καλημέρα πλάσματα μου.

Α) Πάτρα
Β) Καλαμάτα
Γ) Ναύπλιο
Δεν ξέρω τι θα κάνεις για επόμενο ταξίδι, για την ώρα όμως πάρε την έταιρη κολλητή μας (ξέρεις εσύ ποια, αυτήν που σε απειλώ ότι θα σε βάλω ανάμεσά μας) και πες της ότι ο τρελός από το Βορρά σας έβγαλε εισιτήρια για το Σ/Κ αυτό στη Φραπεδούπολη, και δεν ακούει κιχ για δικαιολογία... Άντε να τα κάψουμε όλα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom