Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.824
Πόντοι
16.235
Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και σντικομφορμιστριες...
Εγκλωβισμένες δυστυχώς σε σαθρή ιδεολογία(-κουλτουρα).....
Δυστυχώς όμως στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα....
Ξέρω μια που είναι αισθηματιας ( κι αυτή βέβαια κοντοχωριανο ψώνισε άρα τα περί κύκλου δικαιώνονται και εδω) και για να τα βγάλει πέρα με τα οικογενειακά βάρη τρέχει από δουλειά σε δουλειά .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.824
Πόντοι
16.235
Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και σντικομφορμιστριες...
Εγκλωβισμένες δυστυχώς σε σαθρή ιδεολογία(-κουλτουρα).....
Δυστυχώς όμως στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα....
Δεν θα υπέκυπτε σε κάποιον εκτός περιοχής διότι ήθελε να μην είναι μακρυά από γονείς.
Μυαλά χωριού λίγο πολύ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Το ξαναέγραψα,ναι θα άλλαζα γιατί δεν μπορώ να συμβαδισω με Ελληνίδες στη κουλτούρα.
Δεν μου αρέσει το στυλ των Ελληνίδων γενικα
Και οι χειρότερες εδώ που τα λέμε Ζαν ... είναι του ιδεολογικού χώρου που γουστάρεις ....
Αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....
συχνάζουν σε τεκέδες .... παρτούζες με χασικλήδες και πρεζάκηδες ...

άστα να πάν στο διάολο .

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
150
Πόντοι
1
αυτες που βλεπεις πανω σε μηχανακια ομορφες ειναι συνηθως μικρες 17 χρονων που μεγαλοδειχνουν και νομιζεις οτι ειναι καμια φοιτητρια, σε τετοια ηλικια την αλλη δεν την ενδιαφερει το χρημα, ολη την ωρα που εισαι ρε μπρο ειναι και ριχνει καντηλια,
τωρα καποιες που ανεβαινουν σε σκουτερακια 25 χρονων, συνηθως κατι μπαζολες ειτε ασχημες ειτε χοντρες ειναι που ενταξει ο αλλος με ενα μεταφορικο μεσο της πλακας την βγαζει και γκομενα, δεν εχει τοσες μεγαλες απαιτησεις η αλλη, εναν ταξιτζη ψαχνει να την πηγαινει στις βολτες, ασχετα ο αλλος αν εχει και ακριβο μεταφορικο.
οι καλες ομως οι 25 χρονες εννοειται θελουν απο μεταφορικο να εχεις καινουργιο ακριβο αμαξακι να την πας βολτα, να βγαλει τα στορι της που εσυ οδηγας, καλα φυσικα μονο το χερι σου θα φαινεται και το τιμονι, οχι εσυ ολοκληρος, και να παιζει η μουσικη,
και φυσικα παιζει πολυ και το σεναριο που πολλοι λιγουρες απελπισμενοι πανε βολτες με ακριβα αμαξια τις γκομενες χωρις καν να εχουν σχεση, απλα κανουν τον ταξιτζη με την ελπιδα η αλλη να τους επιλεξει.
Αξιοθρηνητοι.....
Άμα θέλουν κ τζάμπα ταξιτζή οι τσοκαριες,να αγοράσουν δικό τους . ....
Αρκετά με τις λαμακιες τους....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκηνικό που είδα χθες και μου ήρθε να ξεράσω: Σιχαμερή ελλεηνίδα περίπου 16 χρονών πήγε και την έπεσε σε συνομήλικό της μουσλίμι με κουραδέ χρώμα δέρματος, και ρούχα από Αγία Βαρβάρα. Του ζήτησε ινστα και οι φίλες της πιο πίσω την κοιτούσαν χαμογελώντας

:tn36:
Εμετικές.....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Δεν θα υπέκυπτε σε κάποιον εκτός περιοχής διότι ήθελε να μην είναι μακρυά από γονείς.
Μυαλά χωριού λίγο πολύ....
Β Θεσσαλονίκης πιστεύω είναι εκπληκτικά μουνιά για τα ελληνικά δεδομένα.
Πολύ πάνω από το μέσο όρο νότιας ελλάδας.

Στην .... άλφα ... είναι καλύτερες .... αλλά λίγο πιο ζόρικα ....

Γενικά ... πιστεύω ακράδαντα ότι αν κάποιος στο νομό θεσσαλονίκης δεν κάνει τίποτε ....
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ.

Ούτε στο όνειρό του δεν θα του κάτσει γκόμενα.
Και στον ύπνο του .... χυλόπιτες θα τρώει !

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Σκηνικό που είδα χθες και μου ήρθε να ξεράσω: Σιχαμερή ελλεηνίδα περίπου 16 χρονών πήγε και την έπεσε σε συνομήλικό της μουσλίμι με κουραδέ χρώμα δέρματος, και ρούχα από Αγία Βαρβάρα. Του ζήτησε ινστα και οι φίλες της πιο πίσω την κοιτούσαν χαμογελώντας

:tn36:
Εμετικές.....
Δηλαδή ο μάστορας σαμπ ζιροου μας λέει πχ ότι στη Θεσσαλονίκη Πάτρα και δε ξέρω πού αλλού δεν καθοντε οι γκόμενες αλλά στην Αθήνα είναι με τα μπούτια ανοιχτά όλη την ώρα και περιμένουνε πότε θα τις γαμησουμε άντε βγάλε άκρη με αυτό το παιδί.
Δεν ισχύει αυτό ....
Όλα σχετικά είναι...
Για να βγάλεις καλή γκόμενα,πρέπει να ματωσεις,κ συνεχώς θα "δίνεις εξετάσεις".....
Γι αυτό κ πολλοί είναι μόνοι τους,κ τους έχει φάει η μοναξιά,οι καταχρησεις,τα στούντιο-εσκορτιλικια,κλπ ..

Τελευταία τροποποίηση:

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Και οι χειρότερες εδώ που τα λέμε Ζαν ... είναι του ιδεολογικού χώρου που γουστάρεις ....
Αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....
συχνάζουν σε τεκέδες .... παρτούζες με χασικλήδες και πρεζάκηδες ...

άστα να πάν στο διάολο .
Φιλτατε σε παρακολουθώ να ξέρεις από καταβολής bou(2007)..
Είσαι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας,ταύτιση στο 90% των αντιλήψεων.
Αξέχαστοι δε οι πολεμικοί γύροι εδώ με πορνοπαπο κλπ αντιφρονούντες.
Οι τάπες σου ,με επιχειρήματα,επίσης αξέχαστες!
Τα σέβη μου!
Θεσμός!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Φιλτατε σε παρακολουθώ να ξέρεις από καταβολής bou(2007)..
Είσαι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας,ταύτιση στο 90% των αντιλήψεων.
Τα σέβη μου
Για πες τη γνώμη σου ....

Θεωρώ ότι σήμερα , ο σημερινός 25ρης και 30ρης .... είναι λιγότερο δύσκολο να βγάλει οποιαδήποτε γκόμενα ....
σε σχέση με πριν 20-25 χρόνια.

Αυτό ισχύει για όλες τις βαθμίδες.ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΟ . ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αλλά σήμερα είναι λιγότερο δύσκολο ... και για μουνάρα ... και για μέτρια ... και για μπάζο .

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
78
Πόντοι
0
Β Θεσσαλονίκης πιστεύω είναι εκπληκτικά μουνιά για τα ελληνικά δεδομένα.
Πολύ πάνω από το μέσο όρο νότιας ελλάδας.

Στην .... άλφα ... είναι καλύτερες .... αλλά λίγο πιο ζόρικα ....

Γενικά ... πιστεύω ακράδαντα ότι αν κάποιος στο νομό θεσσαλονίκης δεν κάνει τίποτε ....

Στο Σάμπ ζιροου πεστα απο Θεσσαλονίκη μια προχτές στη δουλειά μου την έπεφτε μπροστά στη μάνα της εγώ νομίζω οι Θεσσαλονικιες είναι αρκετά πιο εύκολες να κάτσουν σε σχέση με τις μπλαζε σνομπ Αθηναίες,αμα δε γαμαει Θεσσαλονίκη πως είναι δυνατόν να περιμενει οτι θα βρει να γαμησει στην Αθήνα,ζωντανό θα τον φάνε το σαμπ οι γκόμενες εδώ περα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.854
Πόντοι
6.056

Για τον φοιτητή...που μένει κέντρο ή κοντά στο κέντρο...ναι.Οσο απομακρύνεται απ'τα φοιτητικά όρια,τόσο θα ζορίζουν τα πράγματα.Και θα ψάχνει κι αυτος τη μονιμη σχέση για να μη μείνει ρέστος

Αττική υπάρχουν και οι επιλογές που έγραψες πάνω...αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....για όσους ενδιαφέρονται

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Για πες τη γνώμη σου ....

Θεωρώ ότι σήμερα , ο σημερινός 25ρης και 30ρης .... είναι λιγότερο δύσκολο να βγάλει οποιαδήποτε γκόμενα ....
σε σχέση με πριν 20-25 χρόνια.

Αυτό ισχύει για όλες τις βαθμίδες.ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΟ . ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αλλά σήμερα είναι λιγότερο δύσκολο ... και για μουνάρα ... και για μέτρια ... και για μπάζο .
Ισχύει....
Έχουν στρωμένο το ταμπλό στα πόδια τους ..
Τυχερές γενιές ..και αδικημένες οι δικές μας (gen X)
Κάπου εκεί στα 90 s,όταν πήγαινα γυμνασιο-λυκειο,από τις 10 νεάνιδες,οι 9 ήταν πάρε τη μια-βαρα την άλλη ..τζιν δύο νούμερα μεγαλύτερα,αξύριστες μασχάλες,φρύδια αβγαλτα που θύμιζαν τον πολιτικό Φρυδια,αβυζες....
Μαύρο χάλι....
Οπότε το "πρόγραμμα"για πλύσιμο στα λευκά ήταν μονόδρομος για εμάς τότε...
Όσο για καθηγήτριες,μην πουμε....
Στην καλύτερη των περιπτώσεων θύμιζαν βετα μπετινη η Γεωργία Βασιλειάδου.....μπρρρρ...
Τυχεροί οι πιτσιρικάδες σήμερα....

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
78
Πόντοι
0
Για τον φοιτητή...που μένει κέντρο ή κοντά στο κέντρο...ναι.Οσο απομακρύνεται απ'τα φοιτητικά όρια,τόσο θα ζορίζουν τα πράγματα.Και θα ψάχνει κι αυτος τη μονιμη σχέση για να μη μείνει ρέστος

Αττική υπάρχουν και οι επιλογές που έγραψες πάνω...αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....για όσους ενδιαφέρονται
Γιατί βρε έξυπνε στην Αττική όλοι στο κέντρο της Αθήνας μένουμε?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Στο Σάμπ ζιροου πεστα απο Θεσσαλονίκη μια προχτές στη δουλειά μου την έπεφτε μπροστά στη μάνα της εγώ νομίζω οι Θεσσαλονικιες είναι αρκετά πιο εύκολες να κάτσουν σε σχέση με τις μπλαζε σνομπ Αθηναίες,αμα δε γαμαει Θεσσαλονίκη πως είναι δυνατόν να περιεμενει οτι θα βρει γαμησει στην Αθήνα,ζωντανό θα τον φάνε το σαμπ οι γκόμενες εδώ περα
Όπως τα λες. Συν το ότι στο νομό θεσσαλονίκης , δεν υπάρχουν τόσες τρελές .... ανισόρροπες σε τόσο μεγάλα νούμερα ....
αναρχοαριστερές ... εναλλακτικές .... λέσια κτλ .... ταγάρια ... επαναστάτριες του κώλου ... φεμινίστριες ....
αυτές που ζουν με κατοικίδια είναι πολύ λιγότερες κοκ .
Πολύ μικρότερο ποσοστό δηλ γυναικών είναι ... εκτός μάχης !

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
78
Πόντοι
0
Όπως τα λες. Συν το ότι στο νομό θεσσαλονίκης , δεν υπάρχουν τόσες τρελές .... ανισόρροπες σε τόσο μεγάλα νούμερα ....
αναρχοαριστερές ... εναλλακτικές .... λέσια κτλ .... ταγάρια ... επαναστάτριες του κώλου ... φεμινίστριες ....
αυτές που ζουν με κατοικίδια είναι πολύ λιγότερες κοκ .
Πολύ μικρότερο ποσοστό δηλ γυναικών είναι ... εκτός μάχης !
Εγώ με όσες έχω μιλήσει από βόρεια,χωρίς να έχω κάνει κάτι,μου φάνηκαν αρκετά εύκολες,η μια ήταν σχεδόν έτοιμη αλλά εγω δε ήθελα τότε γιατί ήταν μέτρια,ήταν από Χαλκηδόνα και μιλούσε κανονικά,αφού νομιζα ότι δεν είναι Ελληνίδα στην αρχή,λέω για να μου μιλάει κανονικά σίγουρα ξένη θα είναι,Θεσσαλονίκη σίγουρα θέλω να πάω για να δω τι παίζει γκομενικα,πιστευω για έναν Αθηναίο είναι πιο εύκολη πιστα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056

Τι λες ρε ;
Να κυνηγήσει κανείς.... αναρχοαριστερές κτλ ; Να γίνει χασικλής , να αρχίσει πρέζα ... να πηγαίνει σε καταλήψεις ....
φυλακές ... για να τον γουστάρουν αυτά τα σκουπίδια ; Αυτές άλλωστε οι ελευθεριακές .... δεν έχουν γαμιάδες αν μονάς ...
στο κατά ριπάς το πάνε ... πάνε στις καταλήψεις και τις γαμάνε όλοι όσοι δεν είναι σε αφασία ή κώμα.

Θεσσαλονίκη και στα πέριξ .... έχει γυναίκες που έχουν γυναικείο σκεπτικό σαν των μανάδων μας ..... και σαν των γυναικών του 70-80 .... πριν γίνει σκατά η κοινωνία στα 90s με τις ουρές ... τις κρατήσεις ... και τα κλαμπ εστιατόρια ......
Πολύ πιο εύκολα από αττική , τη χαβούζα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Θεσσαλονίκη σίγουρα θέλω να πάω για να δω τι παίζει γκομενικα,πιστευω για έναν Αθηναίο είναι πιο εύκολη πιστα
Είναι . Σαφώς πιο εύκολα όπως και σε άλλες μεγάλες πόλεις βόρεια, πχ λάρισσα. Πιο νορμάλ γυναίκες με πιο ολντ σκουλ σκεπτικό και πιο γυναικεία εμφάνιση ... όχι ταγάρια τσε πι ελ οου !

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.854
Πόντοι
6.056
Κάπου εκεί στα 90 s,όταν πήγαινα γυμνασιο-λυκειο,από τις 10 νεάνιδες,οι εννιά ήταν πάρε τη μια-βαρα την άλλη ..τζιν δύο νούμερα μεγαλύτερα,αξύριστες μασχάλες,φρύδια αβγαλτα,αβυζες....
Μαύρο χάλι....
Οπότε το "πρόγραμμα"για πλύσιμο στα λευκά ήταν μονόδρομος για εμάς τότε...
Όσο για καθηγήτριες,μην πουμε....
Στην καλύτερη των περιπτώσεων θύμιζαν βετα μπετινη η Γεωργία Βασιλειάδου.....μπρρρρ...
Τυχεροί οι πιτσιρικάδες σήμερα....

Δεν υπάρχει καμια σύγκριση στην εμφάνιση των γυναικών

Τοτε,αν κάποια ερχόταν στο σχολείο με σορτσάκι,θα ήταν η 'πουτάνα' του σχολείου.Τώρα,πάνε όλες ημίγυμνες και ολες ψάχνονται με συμμαθητές.Μ'αυτήν την έννοια,σαφώς και είναι τυχεροί αφού το κάθε καφρο ούγκανο βγάζει γκομενάκι απ'τα 15

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Δεν υπάρχει καμια σύγκριση στην εμφάνιση των γυναικών

Τοτε,αν κάποια ερχόταν στο σχολείο με σορτσάκι,θα ήταν η 'πουτάνα' του σχολείου.Τώρα,πάνε όλες ημίγυμνες και ολες ψάχνονται με συμμαθητές.Μ'αυτήν την έννοια,σαφώς και είναι τυχεροί αφού το κάθε καφρο ούγκανο βγάζει γκομενάκι απ'τα 15
Επίσης ... δεν έχει τόσο ακριβή νύχτα και ξενύχτι ....
Και ακριβή ήταν ... και απρόσιτη ... και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα για τους πελάτες ... ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΑΜΑΓΕ ....
και απορροφούσε τις γκόμενες .... όταν γύριζαν στις 08.00 ... από το ξενύχτι ... μετά κοιμούνταν αγάμητες ....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.824
Πόντοι
16.235
Εμετικές.....

Δεν ισχύει αυτό ....
Όλα σχετικά είναι...
Για να βγάλεις καλή γκόμενα,πρέπει να ματωσεις,κ συνεχώς θα "δίνεις εξετάσεις".....
Γι αυτό κ πολλοί είναι μόνοι τους,κ τους έχει φάει η μοναξιά,οι καταχρησεις,τα στούντιο-εσκορτιλικια,κλπ ..
Ενώ ο άλλος που έχει "περάσει εξετάσεις" καταντάει σκυλάκι της γυναίκας του να μην μπορεί να επιβληθεί στα παιδιά του τα οποία έχουν κάψει φλατζες και τσιμουχες από το κωλοκινητο που το έχουν στα χεράκια τους από τα τέσσερα η τα πέντε τους....κι έχουν στερητικό σύνδρομο χωρίς κινητό...και γενικά τα έχουν όλα γραμμένα .
Ο ορισμός της προκοπής....!
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί συναγωνισται μας είναι παντρεμενοι...μόνο στα λατρεμένα μας ιδρύματα μπορούν να κάνουν κάτι και όχι με τις γυναίκες τους.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.824
Πόντοι
16.235
Επίσης ... δεν έχει τόσο ακριβή νύχτα και ξενύχτι ....
Και ακριβή ήταν ... και απρόσιτη ... και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα για τους πελάτες ... ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΑΜΑΓΕ ....
και απορροφούσε τις γκόμενες .... όταν γύριζαν στις 08.00 ... από το ξενύχτι ... μετά κοιμούνταν αγάμητες ....
Τότε όλοι είχαμε λεφτά και δεν μας ένοιαζε.
Ακόμα και σε κωλομπαρα έβγαζες γούστα χωρίς να ξεπαραδιαζεσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom