You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195K
- Εμφανίσεις 8M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.234
Εγώ ποτέ δεν παίρνω μεταφορικό με χαρακτηριστικό γνώρισμα να ρηξω γκόμενά από εκεί.Εγώ πάντως δεν τους βλέπω ούτε σε καλή φυσική κατάσταση ούτε να έχουν υψηλή πεποίθηση,μάλλον οι γκόμενες τους πήρανε γιατί μυριστηκανε λεφτάκια,ότι δηλαδή ο μπαμπάς τους έχει λεφτά σου λεει κάτσε να τα φτιάξω με το κελεπουρι για να έχω τζάμπα ρούχα τσαντες διακοπές εξωτερικό και νησιά..αλλά εσύ βλέπεις αυτοπεποίθηση και στυλ..εντωμεταξυ όλοι αυτοί που μας λες είναι φουλ μουνοδουλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαζή ερώτηση έχω δύο πατίνια και όταν θέλω παίρνω αμάξι από το πατέρα..θα πάρω και.μηχανη?και άμα δε βρω γκόμενα τι θα τη κανω?
Εγώ τώρα ζαχαρώνω μια e90 320 αλλά τι θέλω για κωλιδια συν να είναι ολίγον μεγάλη να κουβαλάω πράγματα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.234
O σαμπ ζιρο πρέπει να αναθεώρηση πολλά πράγματα στη ζωή του,πάντα φταίνε οι άλλοι γύρω του,αυτό πρέπει να το αποβάλει να πει στον εαυτό του εγώ και μόνο εγώ φταίω και να βρει λύση του προβλήματος αν μπορέσειΝαι ζαν τη μηχανή πρέπει να τη αγοράσεις για διασκέδαση αλλά οι μουνοδουλοι σου λέει θα πάρω μεγάλη μηχανή για να βρω γκόμενα και έχεις και το σαντμαν να μας τη λέει γιατι δεν αγοράζεις μηχανη μας λεει,όταν ο ίδιος μας λέει πως στην Αθηνα όλοι γαμανε και τότε γιατί δεν έρχεται να μείνει στην Αθήνα να γαμαει?
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Αν γουστάρεις να είσαι σπόνσορας στο κάθε τσουλί, τότε μόνο τα λεφτά μετράνε. ΥΓ. Και θα τρως και ένα κάρο κέρατο απο πάνωΕγώ πάντως δεν τους βλέπω ούτε σε καλή φυσική κατάσταση ούτε να έχουν υψηλή πεποίθηση,μάλλον οι γκόμενες τους πήρανε γιατί μυριστηκανε λεφτάκια,ότι δηλαδή ο μπαμπάς τους έχει λεφτά σου λεει κάτσε να τα φτιάξω με το κελεπουρι για να έχω τζάμπα ρούχα τσαντες διακοπές εξωτερικό και νησιά..αλλά εσύ βλέπεις αυτοπεποίθηση και στυλ..εντωμεταξυ όλοι αυτοί που μας λες είναι φουλ μουνοδουλοι
Χαζή ερώτηση έχω δύο πατίνια και όταν θέλω παίρνω αμάξι από το πατέρα..θα πάρω και.μηχανη?και άμα δε βρω γκόμενα τι θα τη κανω?
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.894
- Πόντοι
- 6.056
O σαμπ ζιρο πρέπει να αναθεώρηση πολλά πράγματα στη ζωή του,πάντα φταίνε οι άλλοι γύρω του,αυτό πρέπει να το αποβάλει να πει στον εαυτό του εγώ και μόνο εγώ φταίω και να βρει λύση του προβλήματος αν μπορέσει
Δεν είναι έτσι
Ο καθένας μπορεί να κάνει κινήσεις βελτίωσης της ζωής του,όμως για το κάτι παραπάνω,πρέπει να τον ευνοεί και το περιβάλλον που κινείται
Εσένα πχ άμα στην Αθήνα σου καθόταν καμια καλή γκόμενα,θα άλλαζες μετά 10 μέρη;Μάλλον όχι
Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 288
- Πόντοι
- 21
Σωστός οΒασικά δεν είμαι υπέρ στο να ρήξεις γκομενα με αμάξι η μηχανή
Απλά πολλές τα κοιτάνε και εφόσον τα κοιτάνε γίνεται όπως είπες
Αν δεν πας για σχέση απλά είναι καλά να τις ρίχνεις και ας φύγει,γενικά το πρόβλημα που έχουν πολλοι άντρες είναι η αποκλειστικοτητα,αυτό καμία φορα πνίγει τις γυναίκες η τους εκμεταλλευονται.
Θέλω να πω ότι αν σας δει η άλλη χύμα θα έχετε μεγαλύτερο βαλιου,αν τώρα στο πρώτο πηδημα αρχίσετε όνειρα ακρογιαλιές αρραβώνας γάμους γνωριμία σε γονείς συγγενείς πόσα παιδιά θα κάνετε και σε ποιο γηροκομείο θα πάτε λογικό είναι να ξενερώσει,οι γυναίκες θέλουν τον άντρα μη προβλέψιμο ασταθή,μια δεν μου άρεσε αλλά πήγαμε μαζί και μετά άρχιζα να τη διώχνω με τρόπο έλα όμως που κόλλησε και της είπα χύμα και πάλι δεν καταλάβαινε.
Μην τις θεωρείται ιδιοκτησία σας εκεί είναι το λαθος,εφόσον φάγατε νινί χαλαρώστε αφήστε ο χρόνος θα δείξει και μην τη θεωρείται δικιά σας
παικτης !
Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 288
- Πόντοι
- 21
Κάποτε ,εκλεκτέ συναγωνιστήIσχυει αλλα ίσως μια φοιτήτρια να μην έχει πολλές απαιτήσεις για να την πηγαινοφερνει ο γκόμενος σε θάλασσα ,μπουζούκια και λοιπές πλεμποσυναξεις και εκεί ίσως να είναι αρκετό το πατίνι για προσωπικές καθαρά μετακινήσεις.
Από τα 25 και πάνω εννοείται ότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.
( παρακολουθώ το bou από καταβολής του,το 07,κ πριν λιγες μέρες έγινα κ γω μέλος )είχα διαβάσει ένα βαθιά φιλοσοφημένο σχόλιο( από τα πολλά πουχω διαβάσει εδώ) που ένας συναγωνιστής έγραφε:
"Η 18αρα-25 άρα έχει την ικανότητα να σε ερωτευτεί..
Οι άνω των 25 είναι διεφθαρμένες ήδη κ το μόνον που κοιτάνε είναι να εκμεταλλευτούν κ να αρπάξουν ότι μπορούν....κάτι σαν συνεχής εμπορική συναλλαγή....."
Και πράγματι έτσι είναι...
Μεγάλη κουβέντα ...
Νασαι καλά όπου κι αν είσαι,αγαπητέ...
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.988
- Πόντοι
- 16.235
Tα 25 είναι ένα τυπικό όριο.Κάποτε ,εκλεκτέ συναγωνιστή
( παρακολουθώ το bou από καταβολής του,το 07,κ πριν λιγες μέρες έγινα κ γω μέλος )είχα διαβάσει ένα βαθιά φιλοσοφημένο σχόλιο( από τα πολλά πουχω διαβάσει εδώ) που ένας συναγωνιστής έγραφε:
"Η 18αρα-25 άρα έχει την ικανότητα να σε ερωτευτεί..
Οι άνω των 25 είναι διεφθαρμένες ήδη κ το μόνον που κοιτάνε είναι να εκμεταλλευτούν κ να αρπάξουν ότι μπορούν....κάτι σαν συνεχής εμπορική συναλλαγή....."
Και πράγματι έτσι είναι...
Μεγάλη κουβέντα ...
Νασαι καλά όπου κι αν είσαι,αγαπητέ...
Στην πραγματικότητα η αλλαγή κατευθύνσεως προς το ωφελιμιστικοτερον είναι μόλις η γυναίκα φύγει από τα θρανία - που μπορεί να είναι και στα 15 - και μπει στην βιοπάλη.Εκει θα καταλάβει ότι μόνη δεν θα πετύχει πολλά παρά μόνο αν υποκύψει στην πιο γεμάτη τσέπη που θα βρεθεί μπροστά της...η εμφάνιση του χρηματοδότη συνήθως είναι σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.234
Το ξαναέγραψα,ναι θα άλλαζα γιατί δεν μπορώ να συμβαδισω με Ελληνίδες στη κουλτούρα.Δεν είναι έτσι
Ο καθένας μπορεί να κάνει κινήσεις βελτίωσης της ζωής του,όμως για το κάτι παραπάνω,πρέπει να τον ευνοεί και το περιβάλλον που κινείται
Εσένα πχ άμα στην Αθήνα σου καθόταν καμια καλή γκόμενα,θα άλλαζες μετά 10 μέρη;Μάλλον όχι
Δεν μου αρέσει το στυλ των Ελληνίδων γενικα
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.894
- Πόντοι
- 6.056
Το ξαναέγραψα,ναι θα άλλαζα γιατί δεν μπορώ να συμβαδισω με Ελληνίδες στη κουλτούρα.
Καλά,το οτι δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε,δε σημαίνει ότι δε θέλουμε και να μας κάθονται
Απλά επειδή έγραψες ότι απο τους κύριους λόγους που άλλαζες μέρη ήταν και το ότι δεν έβρισκες γκόμενα,γι'άυτό ρωτάω αν θα το έκανες με λυμένο το γκομενικό στην Αθήνα
Και σε χωριό να μένει κάποιος,αν εκεί έχει γκόμενα και γαμάει,τουλάχιστον έχει λύσει το ένα απο τα δυο μεγάλα θέματα (το άλλο είναι το εργασιακό)
Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 288
- Πόντοι
- 21
Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και σντικομφορμιστριες...Tα 25 είναι ένα τυπικό όριο.
Στην πραγματικότητα η αλλαγή κατευθύνσεως προς το ωφελιμιστικοτερον είναι μόλις η γυναίκα φύγει από τα θρανία - που μπορεί να είναι και στα 15 - και μπει στην βιοπάλη.Εκει θα καταλάβει ότι μόνη δεν θα πετύχει πολλά παρά μόνο αν υποκύψει στην πιο γεμάτη τσέπη που θα βρεθεί μπροστά της...η εμφάνιση του χρηματοδότη συνήθως είναι σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα.
Εγκλωβισμένες δυστυχώς σε σαθρή ιδεολογία(-κουλτουρα).....
Δυστυχώς όμως στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα....
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.988
- Πόντοι
- 16.235
Ξέρω μια που είναι αισθηματιας ( κι αυτή βέβαια κοντοχωριανο ψώνισε άρα τα περί κύκλου δικαιώνονται και εδω) και για να τα βγάλει πέρα με τα οικογενειακά βάρη τρέχει από δουλειά σε δουλειά .Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και σντικομφορμιστριες...
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.988
- Πόντοι
- 16.235
Δεν θα υπέκυπτε σε κάποιον εκτός περιοχής διότι ήθελε να μην είναι μακρυά από γονείς.Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και σντικομφορμιστριες...
Μυαλά χωριού λίγο πολύ....
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.883
- Πόντοι
- 6.056
Και οι χειρότερες εδώ που τα λέμε Ζαν ... είναι του ιδεολογικού χώρου που γουστάρεις ....Το ξαναέγραψα,ναι θα άλλαζα γιατί δεν μπορώ να συμβαδισω με Ελληνίδες στη κουλτούρα.
Αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....
συχνάζουν σε τεκέδες .... παρτούζες με χασικλήδες και πρεζάκηδες ...
άστα να πάν στο διάολο .
Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 288
- Πόντοι
- 21
Αξιοθρηνητοι.....αυτες που βλεπεις πανω σε μηχανακια ομορφες ειναι συνηθως μικρες 17 χρονων που μεγαλοδειχνουν και νομιζεις οτι ειναι καμια φοιτητρια, σε τετοια ηλικια την αλλη δεν την ενδιαφερει το χρημα, ολη την ωρα που εισαι ρε μπρο ειναι και ριχνει καντηλια,
τωρα καποιες που ανεβαινουν σε σκουτερακια 25 χρονων, συνηθως κατι μπαζολες ειτε ασχημες ειτε χοντρες ειναι που ενταξει ο αλλος με ενα μεταφορικο μεσο της πλακας την βγαζει και γκομενα, δεν εχει τοσες μεγαλες απαιτησεις η αλλη, εναν ταξιτζη ψαχνει να την πηγαινει στις βολτες, ασχετα ο αλλος αν εχει και ακριβο μεταφορικο.
οι καλες ομως οι 25 χρονες εννοειται θελουν απο μεταφορικο να εχεις καινουργιο ακριβο αμαξακι να την πας βολτα, να βγαλει τα στορι της που εσυ οδηγας, καλα φυσικα μονο το χερι σου θα φαινεται και το τιμονι, οχι εσυ ολοκληρος, και να παιζει η μουσικη,
και φυσικα παιζει πολυ και το σεναριο που πολλοι λιγουρες απελπισμενοι πανε βολτες με ακριβα αμαξια τις γκομενες χωρις καν να εχουν σχεση, απλα κανουν τον ταξιτζη με την ελπιδα η αλλη να τους επιλεξει.
Άμα θέλουν κ τζάμπα ταξιτζή οι τσοκαριες,να αγοράσουν δικό τους . ....
Αρκετά με τις λαμακιες τους....
Εμετικές.....Σκηνικό που είδα χθες και μου ήρθε να ξεράσω: Σιχαμερή ελλεηνίδα περίπου 16 χρονών πήγε και την έπεσε σε συνομήλικό της μουσλίμι με κουραδέ χρώμα δέρματος, και ρούχα από Αγία Βαρβάρα. Του ζήτησε ινστα και οι φίλες της πιο πίσω την κοιτούσαν χαμογελώντας
![]()
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.883
- Πόντοι
- 6.056
Β Θεσσαλονίκης πιστεύω είναι εκπληκτικά μουνιά για τα ελληνικά δεδομένα.Δεν θα υπέκυπτε σε κάποιον εκτός περιοχής διότι ήθελε να μην είναι μακρυά από γονείς.
Μυαλά χωριού λίγο πολύ....
Πολύ πάνω από το μέσο όρο νότιας ελλάδας.
Στην .... άλφα ... είναι καλύτερες .... αλλά λίγο πιο ζόρικα ....
Γενικά ... πιστεύω ακράδαντα ότι αν κάποιος στο νομό θεσσαλονίκης δεν κάνει τίποτε ....
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ.
Ούτε στο όνειρό του δεν θα του κάτσει γκόμενα.
Και στον ύπνο του .... χυλόπιτες θα τρώει !
Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 288
- Πόντοι
- 21
Εμετικές.....Σκηνικό που είδα χθες και μου ήρθε να ξεράσω: Σιχαμερή ελλεηνίδα περίπου 16 χρονών πήγε και την έπεσε σε συνομήλικό της μουσλίμι με κουραδέ χρώμα δέρματος, και ρούχα από Αγία Βαρβάρα. Του ζήτησε ινστα και οι φίλες της πιο πίσω την κοιτούσαν χαμογελώντας
![]()
Δεν ισχύει αυτό ....Δηλαδή ο μάστορας σαμπ ζιροου μας λέει πχ ότι στη Θεσσαλονίκη Πάτρα και δε ξέρω πού αλλού δεν καθοντε οι γκόμενες αλλά στην Αθήνα είναι με τα μπούτια ανοιχτά όλη την ώρα και περιμένουνε πότε θα τις γαμησουμε άντε βγάλε άκρη με αυτό το παιδί.
Όλα σχετικά είναι...
Για να βγάλεις καλή γκόμενα,πρέπει να ματωσεις,κ συνεχώς θα "δίνεις εξετάσεις".....
Γι αυτό κ πολλοί είναι μόνοι τους,κ τους έχει φάει η μοναξιά,οι καταχρησεις,τα στούντιο-εσκορτιλικια,κλπ ..
Τελευταία τροποποίηση:
Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 288
- Πόντοι
- 21
Φιλτατε σε παρακολουθώ να ξέρεις από καταβολής bou(2007)..Και οι χειρότερες εδώ που τα λέμε Ζαν ... είναι του ιδεολογικού χώρου που γουστάρεις ....
Αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....
συχνάζουν σε τεκέδες .... παρτούζες με χασικλήδες και πρεζάκηδες ...
άστα να πάν στο διάολο .
Είσαι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας,ταύτιση στο 90% των αντιλήψεων.
Αξέχαστοι δε οι πολεμικοί γύροι εδώ με πορνοπαπο κλπ αντιφρονούντες.
Οι τάπες σου ,με επιχειρήματα,επίσης αξέχαστες!
Τα σέβη μου!
Θεσμός!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.883
- Πόντοι
- 6.056
Για πες τη γνώμη σου ....Φιλτατε σε παρακολουθώ να ξέρεις από καταβολής bou(2007)..
Είσαι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας,ταύτιση στο 90% των αντιλήψεων.
Τα σέβη μου
Θεωρώ ότι σήμερα , ο σημερινός 25ρης και 30ρης .... είναι λιγότερο δύσκολο να βγάλει οποιαδήποτε γκόμενα ....
σε σχέση με πριν 20-25 χρόνια.
Αυτό ισχύει για όλες τις βαθμίδες.ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΟ . ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αλλά σήμερα είναι λιγότερο δύσκολο ... και για μουνάρα ... και για μέτρια ... και για μπάζο .
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.894
- Πόντοι
- 6.056
Γενικά ... πιστεύω ακράδαντα ότι αν κάποιος στο νομό θεσσαλονίκης δεν κάνει τίποτε ....
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ.
Ούτε στο όνειρό του δεν θα του κάτσει γκόμενα.
Και στον ύπνο του .... χυλόπιτες θα τρώει !
Για τον φοιτητή...που μένει κέντρο ή κοντά στο κέντρο...ναι.Οσο απομακρύνεται απ'τα φοιτητικά όρια,τόσο θα ζορίζουν τα πράγματα.Και θα ψάχνει κι αυτος τη μονιμη σχέση για να μη μείνει ρέστος
Αττική υπάρχουν και οι επιλογές που έγραψες πάνω...αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....για όσους ενδιαφέρονται