Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.264
Πόντοι
206
Καλά δεν ισχύει απόλυτα αυτό με τα λεφτά,φυσικά και οι πιο πολλές ελλεινιδες θέλουν λεφτά αλλά εγώ βλέπω και πολλους μέτριας εμφάνισης που οδηγάνε σκουτερακι να έχουν φορτώσει από πίσω μια χαρά γκομενάκια,τώρα αν ο μπαμπάς τους έχει λεφτά και αυτοί οδηγάνε και καλό αμάξι και σκουτερακι,δεν το ξέρω μπορεί να είναι και έτσι,αλλά ειδικά όσοι έχουν μηχανές φορτώνουν αβερτα πιπινια,καλά και με μηχανάκια βλέπω να φορτώνουν μικρουλες
αυτες που βλεπεις πανω σε μηχανακια ομορφες ειναι συνηθως μικρες 17 χρονων που μεγαλοδειχνουν και νομιζεις οτι ειναι καμια φοιτητρια, σε τετοια ηλικια την αλλη δεν την ενδιαφερει το χρημα, ολη την ωρα που εισαι ρε μπρο ειναι και ριχνει καντηλια,
τωρα καποιες που ανεβαινουν σε σκουτερακια 25 χρονων, συνηθως κατι μπαζολες ειτε ασχημες ειτε χοντρες ειναι που ενταξει ο αλλος με ενα μεταφορικο μεσο της πλακας την βγαζει και γκομενα, δεν εχει τοσες μεγαλες απαιτησεις η αλλη, εναν ταξιτζη ψαχνει να την πηγαινει στις βολτες, ασχετα ο αλλος αν εχει και ακριβο μεταφορικο.
οι καλες ομως οι 25 χρονες εννοειται θελουν απο μεταφορικο να εχεις καινουργιο ακριβο αμαξακι να την πας βολτα, να βγαλει τα στορι της που εσυ οδηγας, καλα φυσικα μονο το χερι σου θα φαινεται και το τιμονι, οχι εσυ ολοκληρος, και να παιζει η μουσικη,
και φυσικα παιζει πολυ και το σεναριο που πολλοι λιγουρες απελπισμενοι πανε βολτες με ακριβα αμαξια τις γκομενες χωρις καν να εχουν σχεση, απλα κανουν τον ταξιτζη με την ελπιδα η αλλη να τους επιλεξει.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.264
Πόντοι
206
Ναι καλά τα λες ότι θέλουν λεφταδες,εγώ έβλεπα τιμές σε γυναικεία σουτιέν και κάνει το ένα 60ευρω,που στο πουτσο τα βρίσκουνε τα λεφτά και αγοράζουνε τόσα ρούχα όταν θέλουν ένα σκασμό λεφτά μονο για σουτιέν?ακόμα και να δουλεύουνε πόσα λεφτά βγάζουν,το πολύ να παίρνουνε ένα χιλιάρικο,άρα καταλήγουμε στα ίδια ότι οι Ελληνίδες είτε έχουνε χορηγό να τα πληρώνει όλα ρούχα τσαντες παπούτσια ταξίδια,η τις βοηθάει ο μπαμπάς οικονομικά είτε και τα δύο μαζι
οι πιο πολλες παντως απο 30 και κατω εχουν τελειωσει απο σχολες κατι κοινωνιολογια, πολιτικες επιστημες. διεθνων ευρωπαικων σπουδων, αν παει καποιος σε τετοιες σχολες το 80% ειναι γυναικες, αρα η αλλη τελειωνοντας μια μουφα σχολη μενει ουσιαστικα ανεργη, και δουλεια να βρει ως πωλητρια ή σε κανα σουπερ μαρκετ συνηθως δουλευουν 6ωρα, αρα η αλλη αντε να βγαζει 500 ευρω το μηνα, εδω μια τσαντα καλη μονο κανει 150 ευρω, η αλλη θελει καθε μηνα για νυχια, μακιγιαζ, κομμωτηριο, βλεφαριδες, αξεσουαρ, λογικο να μην την φτανουν τα λεφτα που παιρνει απο την δουλεια, αν οι γονεις τους δεν την βοηθανε, εεε τοτε η αλλη θα βρει κανα φραγκατο ασχετα ο αλλος αν ειναι ωραιος ή ασχημος,
αφου τις βλεπεις εκει στο τικ τοκ, συναγωνισμο κανει η μια με την αλλη ποια θα ανεβασει το ακριβοτερο φορεμα που αγορασε, σε ποιο μαγευτικο μερος πηγε διακοπες, σε ποιο ακριβο εστιατοριο πηγε και ανεβασε ακριβα φαγητα, ανεβαζουν μεσα σε πολυτελη αμαξια να τις πηγαινουν βολτες.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.841
Πόντοι
456
Λοιπόν μύστες updated με το τελευταίο ραντεβού με την ελλεηνίδα που νταραβερίστηκα τον τελευταίο καιρό. Αφού έγινε η πράξη την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξε χαλαρή ιντερνετική επικοινωνία κ μία τελευταία πιθανόν κ οριστική συνάντηση χτες. Αύριο μπαίνει για ένα δύσκολο χειρουργείο κ ποιος ξέρει πότε κ πώς θα αποκατασταθεί. Μου απεκάλυψε λοιπόν τα εξής : παρόλο που πίστευα πως έχει πάει με πολλούς, τελικά έχει πάει με 8-9 άτομα καθώς περνούσε μεγάλες περιόδους αγαμησιάς από επιλογή όπως είπε. Χώριζε κ αργούσε πολύ να προχωρήσει στον επόμενο. Στο ενδιάμεσο στα πράιμ της, της την έπεφταν πολλοί. Βγαίναν λέει με φίλες κ τους την έπεφταν αβέρτα αλλά αυτές δεν έδιναν σημασία. Λουλούδια, γαρύφαλλα, σαμπάνιες κλπ στα μπουζούκια, ήταν μόνιμα, πεσίματα αβέρτα. Όταν άρχισε να παχαίνει πάνω από 60-65 κιλά κ πάτησε τα 35( τώρα 45) αυτό σταμάτησε απότομα είπε. Πλέον ήμουν απαρατήρητη είπε. Παίξαν 2 φλερτ την τελευταία 10ετία κ ήταν αγάμητη σχεδόν 4 χρόνια. Κ αισθάνθηκε πολύ ωραία με το φλερτάρισμα. Όμως μετά το χειρουργείο δε θαναι ποτέ πια το ίδιο όπως είπε. Συν το γεγονός πως θα αναγκαστεί να ξενιτευτεί επαγγελματικά, οπότε πιθανότατα η όποια μίνι περιπέτεια τελειώνει εδώ.
Πολλοί δύτες σκοτώνονται όταν ψάχνουν για ναυάγια. Και για πιο λόγο; Να βλέπουν φωτογραφίες από τα ναυάγια και μελαγχολικά να τις συγκρίνουν με όταν ήταν στα φόρτε τους. Τα ναυάγια είναι καταραμένα θέλουν να σε πάρουν μαζί τους.
Από την άλλη το ψαροντούφεκο σε τσιτώνει και έχει και μια ένταση επειδή βλέπεις ζωντανό πράγμα. Αν σηκώσεις φωτογραφία με μια καλή ψαριά θα προκαλέσεις θαυμασμό ενώ η φωτογραφία ενός ναυαγίου θα προκαλέσει γενική κατάθλιψη.

Αν ακόμα το λέει η ψυχή σου μακριά από ναυάγια. Τα ναυάγια περιμένουν θύματα και το ζωντανό πράγμα κυνηγό.
Φίλε μου σώθηκες. Το ναυάγιο παραλίγο να σε πάρει μαζί του και να σε καταδικάσει σε αιώνια μιζέρια.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
Σκηνικό που είδα χθες και μου ήρθε να ξεράσω: Σιχαμερή ελλεηνίδα περίπου 16 χρονών πήγε και την έπεσε σε συνομήλικό της μουσλίμι με κουραδέ χρώμα δέρματος, και ρούχα από Αγία Βαρβάρα. Του ζήτησε ινστα και οι φίλες της πιο πίσω την κοιτούσαν χαμογελώντας

:tn36:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456
Πολλοί δύτες σκοτώνονται όταν ψάχνουν για ναυάγια. Και για πιο λόγο; Να βλέπουν φωτογραφίες από τα ναυάγια και μελαγχολικά να τις συγκρίνουν με όταν ήταν στα φόρτε τους. Τα ναυάγια είναι καταραμένα θέλουν να σε πάρουν μαζί τους.
Από την άλλη το ψαροντούφεκο σε τσιτώνει και έχει και μια ένταση επειδή βλέπεις ζωντανό πράγμα. Αν σηκώσεις φωτογραφία με μια καλή ψαριά θα προκαλέσεις θαυμασμό ενώ η φωτογραφία ενός ναυαγίου θα προκαλέσει γενική κατάθλιψη.

Αν ακόμα το λέει η ψυχή σου μακριά από ναυάγια. Τα ναυάγια περιμένουν θύματα και το ζωντανό πράγμα κυνηγό.
Φίλε μου σώθηκες. Το ναυάγιο παραλίγο να σε πάρει μαζί του και να σε καταδικάσει σε αιώνια μιζέρια.
Μάρεσε πολύ όπως το είπες. Πάντως η συγκεκριμένη ήταν τίμια. Μου πε πως δε μπορεί να μου προσφέρει αυτά που θέλω κ να προχωρήσω αλλού

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
82
Πόντοι
0
Ξέχασες μερικά σημαντικά:
1. Να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να έχει περιποιημένο στυλ.
2. Να έχει υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για αυτό που είναι.
3. Να μην είναι μισογύνης αλλά ούτε και μουνόδουλος.
Εγώ πάντως δεν τους βλέπω ούτε σε καλή φυσική κατάσταση ούτε να έχουν υψηλή πεποίθηση,μάλλον οι γκόμενες τους πήρανε γιατί μυριστηκανε λεφτάκια,ότι δηλαδή ο μπαμπάς τους έχει λεφτά σου λεει κάτσε να τα φτιάξω με το κελεπουρι για να έχω τζάμπα ρούχα τσαντες διακοπές εξωτερικό και νησιά..αλλά εσύ βλέπεις αυτοπεποίθηση και στυλ..εντωμεταξυ όλοι αυτοί που μας λες είναι φουλ μουνοδουλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι δεν παιρνεις κι εσυ μηχανακι τότε;
Χαζή ερώτηση έχω δύο πατίνια και όταν θέλω παίρνω αμάξι από το πατέρα..θα πάρω και.μηχανη?και άμα δε βρω γκόμενα τι θα τη κανω?

Τελευταία τροποποίηση:

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
82
Πόντοι
0
αυτες που βλεπεις πανω σε μηχανακια ομορφες ειναι συνηθως μικρες 17 χρονων που μεγαλοδειχνουν και νομιζεις οτι ειναι καμια φοιτητρια, σε τετοια ηλικια την αλλη δεν την ενδιαφερει το χρημα, ολη την ωρα που εισαι ρε μπρο ειναι και ριχνει καντηλια,
τωρα καποιες που ανεβαινουν σε σκουτερακια 25 χρονων, συνηθως κατι μπαζολες ειτε ασχημες ειτε χοντρες ειναι που ενταξει ο αλλος με ενα μεταφορικο μεσο της πλακας την βγαζει και γκομενα, δεν εχει τοσες μεγαλες απαιτησεις η αλλη, εναν ταξιτζη ψαχνει να την πηγαινει στις βολτες, ασχετα ο αλλος αν εχει και ακριβο μεταφορικο.
οι καλες ομως οι 25 χρονες εννοειται θελουν απο μεταφορικο να εχεις καινουργιο ακριβο αμαξακι να την πας βολτα, να βγαλει τα στορι της που εσυ οδηγας, καλα φυσικα μονο το χερι σου θα φαινεται και το τιμονι, οχι εσυ ολοκληρος, και να παιζει η μουσικη,
και φυσικα παιζει πολυ και το σεναριο που πολλοι λιγουρες απελπισμενοι πανε βολτες με ακριβα αμαξια τις γκομενες χωρις καν να εχουν σχεση, απλα κανουν τον ταξιτζη με την ελπιδα η αλλη να τους επιλεξει.
Εγώ πάντως βλέπω και πολλές 30αρες να καβαλάνε μηχανες και φοράνε κάτι σορτσάκια με τα μπουτακια εξω μια χαρά μουνάκια και βλέπεις τον γκόμενο που οδηγαει και είναι μάλλον κάτω του μετριου,αγυμναστοι,σκατοφατσες,με κοιλιες και τατουαζ,προφανώς οι τύποι κάτι έχουν απο λεφτά,πιθανόν να έχουν και μηχανή και ακριβό αμαξι,δεν,εξηγείται αλλιώς,καλά οι Ελληνίδες είναι τόσο χαζές που δε σκέφτονται ότι μπορεί να τις σκοτώσει ο γκόμενος έτσι όπως πάει σαν τρελός με τη μηχανη,ούτε κράνος δε φοράνε οι κότες, μιλάμε όταν μοιράζανε μυαλά οι Ελληνίδες κρατούσανε ομπρελα

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.072
Εγώ πάντως δεν τους βλέπω ούτε σε καλή φυσική κατάσταση ούτε να έχουν υψηλή πεποίθηση,μάλλον οι γκόμενες τους πήρανε γιατί μυριστηκανε λεφτάκια,ότι δηλαδή ο μπαμπάς τους έχει λεφτά σου λεει κάτσε να τα φτιάξω με το κελεπουρι για να έχω τζάμπα ρούχα τσαντες διακοπές εξωτερικό και νησιά..αλλά εσύ βλέπεις αυτοπεποίθηση και στυλ..εντωμεταξυ όλοι αυτοί που μας λες είναι φουλ μουνοδουλοι

Χαζή ερώτηση έχω δύο πατίνια και όταν θέλω παίρνω αμάξι από το πατέρα..θα πάρω και.μηχανη?και άμα δε βρω γκόμενα τι θα τη κανω?
Εγώ ποτέ δεν παίρνω μεταφορικό με χαρακτηριστικό γνώρισμα να ρηξω γκόμενά από εκεί.
Εγώ τώρα ζαχαρώνω μια e90 320 αλλά τι θέλω για κωλιδια συν να είναι ολίγον μεγάλη να κουβαλάω πράγματα.

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
82
Πόντοι
0
Εγώ ποτέ δεν παίρνω μεταφορικό με χαρακτηριστικό γνώρισμα να ρηξω γκόμενά από εκεί.
Εγώ τώρα ζαχαρώνω μια e90 320 αλλά τι θέλω για κωλιδια συν να είναι ολίγον μεγάλη να κουβαλάω πράγματα.
Ναι ζαν τη μηχανή πρέπει να τη αγοράσεις για διασκέδαση αλλά οι μουνοδουλοι σου λέει θα πάρω μεγάλη μηχανή για να βρω γκόμενα και έχεις και το σαντμαν να μας τη λέει γιατι δεν αγοράζεις μηχανη μας λεει,όταν ο ίδιος μας λέει πως στην Αθηνα όλοι γαμανε και τότε γιατί δεν έρχεται να μείνει στην Αθήνα να γαμαει?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.072
Ναι ζαν τη μηχανή πρέπει να τη αγοράσεις για διασκέδαση αλλά οι μουνοδουλοι σου λέει θα πάρω μεγάλη μηχανή για να βρω γκόμενα και έχεις και το σαντμαν να μας τη λέει γιατι δεν αγοράζεις μηχανη μας λεει,όταν ο ίδιος μας λέει πως στην Αθηνα όλοι γαμανε και τότε γιατί δεν έρχεται να μείνει στην Αθήνα να γαμαει?
O σαμπ ζιρο πρέπει να αναθεώρηση πολλά πράγματα στη ζωή του,πάντα φταίνε οι άλλοι γύρω του,αυτό πρέπει να το αποβάλει να πει στον εαυτό του εγώ και μόνο εγώ φταίω και να βρει λύση του προβλήματος αν μπορέσει

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
467
Πόντοι
21

Αν γουστάρεις να είσαι σπόνσορας στο κάθε τσουλί, τότε μόνο τα λεφτά μετράνε. ΥΓ. Και θα τρως και ένα κάρο κέρατο απο πάνω

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.857
Πόντοι
6.056
O σαμπ ζιρο πρέπει να αναθεώρηση πολλά πράγματα στη ζωή του,πάντα φταίνε οι άλλοι γύρω του,αυτό πρέπει να το αποβάλει να πει στον εαυτό του εγώ και μόνο εγώ φταίω και να βρει λύση του προβλήματος αν μπορέσει

Δεν είναι έτσι

Ο καθένας μπορεί να κάνει κινήσεις βελτίωσης της ζωής του,όμως για το κάτι παραπάνω,πρέπει να τον ευνοεί και το περιβάλλον που κινείται

Εσένα πχ άμα στην Αθήνα σου καθόταν καμια καλή γκόμενα,θα άλλαζες μετά 10 μέρη;Μάλλον όχι

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Βασικά δεν είμαι υπέρ στο να ρήξεις γκομενα με αμάξι η μηχανή
Απλά πολλές τα κοιτάνε και εφόσον τα κοιτάνε γίνεται όπως είπες
Αν δεν πας για σχέση απλά είναι καλά να τις ρίχνεις και ας φύγει,γενικά το πρόβλημα που έχουν πολλοι άντρες είναι η αποκλειστικοτητα,αυτό καμία φορα πνίγει τις γυναίκες η τους εκμεταλλευονται.
Θέλω να πω ότι αν σας δει η άλλη χύμα θα έχετε μεγαλύτερο βαλιου,αν τώρα στο πρώτο πηδημα αρχίσετε όνειρα ακρογιαλιές αρραβώνας γάμους γνωριμία σε γονείς συγγενείς πόσα παιδιά θα κάνετε και σε ποιο γηροκομείο θα πάτε λογικό είναι να ξενερώσει,οι γυναίκες θέλουν τον άντρα μη προβλέψιμο ασταθή,μια δεν μου άρεσε αλλά πήγαμε μαζί και μετά άρχιζα να τη διώχνω με τρόπο έλα όμως που κόλλησε και της είπα χύμα και πάλι δεν καταλάβαινε.
Μην τις θεωρείται ιδιοκτησία σας εκεί είναι το λαθος,εφόσον φάγατε νινί χαλαρώστε αφήστε ο χρόνος θα δείξει και μην τη θεωρείται δικιά σας
Σωστός ο
παικτης !

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Iσχυει αλλα ίσως μια φοιτήτρια να μην έχει πολλές απαιτήσεις για να την πηγαινοφερνει ο γκόμενος σε θάλασσα ,μπουζούκια και λοιπές πλεμποσυναξεις και εκεί ίσως να είναι αρκετό το πατίνι για προσωπικές καθαρά μετακινήσεις.
Από τα 25 και πάνω εννοείται ότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.
Κάποτε ,εκλεκτέ συναγωνιστή
( παρακολουθώ το bou από καταβολής του,το 07,κ πριν λιγες μέρες έγινα κ γω μέλος )είχα διαβάσει ένα βαθιά φιλοσοφημένο σχόλιο( από τα πολλά πουχω διαβάσει εδώ) που ένας συναγωνιστής έγραφε:
"Η 18αρα-25 άρα έχει την ικανότητα να σε ερωτευτεί..
Οι άνω των 25 είναι διεφθαρμένες ήδη κ το μόνον που κοιτάνε είναι να εκμεταλλευτούν κ να αρπάξουν ότι μπορούν....κάτι σαν συνεχής εμπορική συναλλαγή....."
Και πράγματι έτσι είναι...
Μεγάλη κουβέντα ...
Νασαι καλά όπου κι αν είσαι,αγαπητέ...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.834
Πόντοι
16.235
Κάποτε ,εκλεκτέ συναγωνιστή
( παρακολουθώ το bou από καταβολής του,το 07,κ πριν λιγες μέρες έγινα κ γω μέλος )είχα διαβάσει ένα βαθιά φιλοσοφημένο σχόλιο( από τα πολλά πουχω διαβάσει εδώ) που ένας συναγωνιστής έγραφε:
"Η 18αρα-25 άρα έχει την ικανότητα να σε ερωτευτεί..
Οι άνω των 25 είναι διεφθαρμένες ήδη κ το μόνον που κοιτάνε είναι να εκμεταλλευτούν κ να αρπάξουν ότι μπορούν....κάτι σαν συνεχής εμπορική συναλλαγή....."
Και πράγματι έτσι είναι...
Μεγάλη κουβέντα ...
Νασαι καλά όπου κι αν είσαι,αγαπητέ...
Tα 25 είναι ένα τυπικό όριο.
Στην πραγματικότητα η αλλαγή κατευθύνσεως προς το ωφελιμιστικοτερον είναι μόλις η γυναίκα φύγει από τα θρανία - που μπορεί να είναι και στα 15 - και μπει στην βιοπάλη.Εκει θα καταλάβει ότι μόνη δεν θα πετύχει πολλά παρά μόνο αν υποκύψει στην πιο γεμάτη τσέπη που θα βρεθεί μπροστά της...η εμφάνιση του χρηματοδότη συνήθως είναι σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.072
Δεν είναι έτσι

Ο καθένας μπορεί να κάνει κινήσεις βελτίωσης της ζωής του,όμως για το κάτι παραπάνω,πρέπει να τον ευνοεί και το περιβάλλον που κινείται

Εσένα πχ άμα στην Αθήνα σου καθόταν καμια καλή γκόμενα,θα άλλαζες μετά 10 μέρη;Μάλλον όχι
Το ξαναέγραψα,ναι θα άλλαζα γιατί δεν μπορώ να συμβαδισω με Ελληνίδες στη κουλτούρα.
Δεν μου αρέσει το στυλ των Ελληνίδων γενικα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.857
Πόντοι
6.056
Το ξαναέγραψα,ναι θα άλλαζα γιατί δεν μπορώ να συμβαδισω με Ελληνίδες στη κουλτούρα.

Καλά,το οτι δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε,δε σημαίνει ότι δε θέλουμε και να μας κάθονται

Απλά επειδή έγραψες ότι απο τους κύριους λόγους που άλλαζες μέρη ήταν και το ότι δεν έβρισκες γκόμενα,γι'άυτό ρωτάω αν θα το έκανες με λυμένο το γκομενικό στην Αθήνα

Και σε χωριό να μένει κάποιος,αν εκεί έχει γκόμενα και γαμάει,τουλάχιστον έχει λύσει το ένα απο τα δυο μεγάλα θέματα (το άλλο είναι το εργασιακό)

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
82
Πόντοι
0
Δηλαδή ο μάστορας σαμπ ζιροου μας λέει πχ ότι στη Θεσσαλονίκη Πάτρα και δε ξέρω πού αλλού δεν καθοντε οι γκόμενες αλλά στην Αθήνα είναι με τα μπούτια ανοιχτά όλη την ώρα και περιμένουνε πότε θα τις γαμησουμε άντε βγάλε άκρη με αυτό το παιδί.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Tα 25 είναι ένα τυπικό όριο.
Στην πραγματικότητα η αλλαγή κατευθύνσεως προς το ωφελιμιστικοτερον είναι μόλις η γυναίκα φύγει από τα θρανία - που μπορεί να είναι και στα 15 - και μπει στην βιοπάλη.Εκει θα καταλάβει ότι μόνη δεν θα πετύχει πολλά παρά μόνο αν υποκύψει στην πιο γεμάτη τσέπη που θα βρεθεί μπροστά της...η εμφάνιση του χρηματοδότη συνήθως είναι σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα.
Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και σντικομφορμιστριες...
Εγκλωβισμένες δυστυχώς σε σαθρή ιδεολογία(-κουλτουρα).....
Δυστυχώς όμως στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom