Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.813
Πόντοι
6.056
Good to know, φιλος! Διστυχως καραερασυτεχνης που παιζω για την πλακα μου. Εδωσα και το Rover coupe 2.0, γαμωτο. Με το σμαρτακι δεν εχω δοκιμασει ακομα, γκομενοτσαρκα, ωστε να εχω αποψη.
δεν εχω αποψη μαν μου θα σε γελασω

δοκιμασε και την αυτοβελτιωση του ζαν κλοντ αν δεν δουλεψει με το σμαρτ

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
δεν εχω αποψη μαν μου θα σε γελασω

δοκιμασε και την αυτοβελτιωση του ζαν κλοντ αν δεν δουλεψει με το σμαρτ
Και το " μύτη - τακουνάκι". Αν είναι να αντιγράψει τον Ζαν Κλωντ, να το κάνει ολοκληρωμένα τουλάχιστον. :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.813
Πόντοι
6.056
Και το " μύτη - τακουνάκι". Αν είναι να αντιγράψει τον Ζαν Κλωντ, να το κάνει ολοκληρωμένα τουλάχιστον. :coffee:
πως δουλευει αυτο? δεν το εχω μελετησει

θυμαμαι οτι ειχε κατι μαθητες και τους αυτοβελτιωνε σε καποια φαση

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
πως δουλευει αυτο? δεν το εχω μελετησει

θυμαμαι οτι ειχε κατι μαθητες και τους αυτοβελτιωνε σε καποια φαση

Μέθοδος αγωνιστικής οδήγησης για να βλέπουν και να χύνουν ποτάμια. :coffee:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reznov

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.071
Πόντοι
216
Σε πόσες σχολές χορού και σε πόσες άσχετες εκδρομές και σε πόσες σελίδες "κοιν.δικτυωσης"να γραφτεί κάποιος;
Αν πας με τέτοιον σκοπό μπορει απλώς να χάνεις χρόνο...
Μόνη ρεαλιστική επιλογή το πέσιμο...και ο,τι βγει.
καλά, αυτό με τις σχολές χορού είναι το απόλυτο φέηλ κλισέ!
Τρέχουν 500 λιγούρια με την ελπίδα να γνωρίσουν γκόμενες (βασίζονται και στην ίση αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών) και όπως γνωρίζουμε όλοι, όσες βλέπονται τις σκίζουν οι δάσκαλοι.
Κι αν παραμέινουν εντός του κύκλου, παίζουν στο ψωλοκαρουζέλ.....

Πλέον παίζουν φουλ και οι οργανωμένες πεζόπορίες για τις 'μοναχικές' ψυχούλες.....δεν τολμώ να φανταστώ ΠΟΙΑ ευπαρουσίαστη 30άρα γυναίκα στην Ελλάδα θα ξύπναγε 7-8 το πρωί για να περπατήσει στα βουνά....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
καλά, αυτό με τις σχολές χορού είναι το απόλυτο φέηλ κλισέ!
Τρέχουν 500 λιγούρια με την ελπίδα να γνωρίσουν γκόμενες (βασίζονται και στην ίση αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών) και όπως γνωρίζουμε όλοι, όσες βλέπονται τις σκίζουν οι δάσκαλοι.
Κι αν παραμέινουν εντός του κύκλου, παίζουν στο ψωλοκαρουζέλ.....

Πλέον παίζουν φουλ και οι οργανωμένες πεζόπορίες για τις 'μοναχικές' ψυχούλες.....δεν τολμώ να φανταστώ ΠΟΙΑ ευπαρουσίαστη 30άρα γυναίκα στην Ελλάδα θα ξύπναγε 7-8 το πρωί για να περπατήσει στα βουνά....
Η αλήθεια είναι ότι μόνο καλοφτιαγμένες γυναίκες θα τολμήσουν κάτι τέτοιο ,όσες δεν είναι για πολλά -πολλα δεν θα τολμήσουν κάτι τέτοιο.
Φυσικά αυτές θα είναι ελάχιστες και μάλλον συγγενείς ή και γκόμενες των διοργανωτών.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Ευτυχώς δεν ειναι όλες οι ευπαρουσίαστες βλαμμενα μπουζουκοχυσοδοχεια, ούτε μουσκεύουν μονο με το "δασκαλο", μπαρμαν κτλ. Πολλές γυναίκες δουλεύουν , βγάζουν χρήματα , ταξιδεύουν , εχπυν χομπι και κανουν διαφορα. Επίσης, ευτυχώς, ανιχνεύουν τον κάθε γελοίο πεινασμένο που ζητιανεύει να γλύψει κανένα κοκκαλάκι και σπανε πλακα μαζι του και γελανε ολοι. Εννοείται οτι με ενοχλεί η έλλειψη αξιοπρεπειας απο κάποιους...

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456
Λοιπόν μύστες updated με το τελευταίο ραντεβού με την ελλεηνίδα που νταραβερίστηκα τον τελευταίο καιρό. Αφού έγινε η πράξη την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξε χαλαρή ιντερνετική επικοινωνία κ μία τελευταία πιθανόν κ οριστική συνάντηση χτες. Αύριο μπαίνει για ένα δύσκολο χειρουργείο κ ποιος ξέρει πότε κ πώς θα αποκατασταθεί. Μου απεκάλυψε λοιπόν τα εξής : παρόλο που πίστευα πως έχει πάει με πολλούς, τελικά έχει πάει με 8-9 άτομα καθώς περνούσε μεγάλες περιόδους αγαμησιάς από επιλογή όπως είπε. Χώριζε κ αργούσε πολύ να προχωρήσει στον επόμενο. Στο ενδιάμεσο στα πράιμ της, της την έπεφταν πολλοί. Βγαίναν λέει με φίλες κ τους την έπεφταν αβέρτα αλλά αυτές δεν έδιναν σημασία. Λουλούδια, γαρύφαλλα, σαμπάνιες κλπ στα μπουζούκια, ήταν μόνιμα, πεσίματα αβέρτα. Όταν άρχισε να παχαίνει πάνω από 60-65 κιλά κ πάτησε τα 35( τώρα 45) αυτό σταμάτησε απότομα είπε. Πλέον ήμουν απαρατήρητη είπε. Παίξαν 2 φλερτ την τελευταία 10ετία κ ήταν αγάμητη σχεδόν 4 χρόνια. Κ αισθάνθηκε πολύ ωραία με το φλερτάρισμα. Όμως μετά το χειρουργείο δε θαναι ποτέ πια το ίδιο όπως είπε. Συν το γεγονός πως θα αναγκαστεί να ξενιτευτεί επαγγελματικά, οπότε πιθανότατα η όποια μίνι περιπέτεια τελειώνει εδώ.

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
288
Πόντοι
21
εγω εχω παρατηρησει οτι το λεγόμενο ghosting ειδικα απο νεες πεφτει σύννεφο. δηλαδη εκει που υπαρχει επικονωνια και γουσταρετε ξαφνικα εξαφανιζονται και μη τις ειδατε

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456
εγω εχω παρατηρησει οτι το λεγόμενο ghosting ειδικα απο νεες πεφτει σύννεφο. δηλαδη εκει που υπαρχει επικονωνια και γουσταρετε ξαφνικα εξαφανιζονται και μη τις ειδατε

Δεν ειναι γκοστινγκ, απλα η γκομενα ειναι σαν τη μαιμου στο δασος, που πηδαει απο κλαδι σε κλαδι ασταματητα. Οταν αφηνει ενα κλαδι, απλα πηγαινει σε αλλο, μετα σε αλλο, κλπ

Εσυ εισαι το κλαδι, οι μαλλον ολοι οι αντρες

Οι μαιμουδες ειναι παντα σε ενα κλαδι, αλλα τα κλαδια δεν εχουν παντα μαιμου

Μαλιστα οι μαιμουδες τεινουν να πιανονται απο τα ιδια κλαδια, τα πιο γερα, στοιβαρα, αυτα που περασαν αλλες μαιμουδες πριν χωρις να σπασουν, κλπ ενω πολλα κλαδια δε βλεπουν μαιμου σχεδον ποτε

Τι γραφω παλι ρε ο πουστης...:tooth:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Ευτυχώς δεν ειναι όλες οι ευπαρουσίαστες βλαμμενα μπουζουκοχυσοδοχεια, ούτε μουσκεύουν μονο με το "δασκαλο", μπαρμαν κτλ. Πολλές γυναίκες δουλεύουν , βγάζουν χρήματα , ταξιδεύουν , εχπυν χομπι και κανουν διαφορα.

Οσες δεν είναι έτσι,είναι καπαρωμένες απο χρόνια

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
111
Πόντοι
0
Μαλακες που άνοιξαν πορτοφόλι για ψωλες που δε θα τους κάθονταν.
Η προσαρμογή στη γυναικοκεντρικη δυστοπία λόγω απελπισίας πλέον έχει γίνει κάτι φυσικό για πολλούς πτωματοφάγους μουνίτζες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Η προσαρμογή στη γυναικοκεντρικη δυστοπία λόγω απελπισίας πλέον έχει γίνει κάτι φυσικό για πολλούς πτωματοφάγους μουνίτζες.
Μαλακιες.

Με σφηνάκια δε γαμησε κανείς, εκτός αν ήταν παίδαρος ή μπάρμαν. Έτσι στο ξεκάρφωτο πάρε σφηνάκια μωρή καργιολα γιατί έχεις μια κατουρημένη μουνοτρυπα

Μαλακες πυρφόροι

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Δεν ειναι γκοστινγκ, απλα η γκομενα ειναι σαν τη μαιμου στο δασος, που πηδαει απο κλαδι σε κλαδι ασταματητα. Οταν αφηνει ενα κλαδι, απλα πηγαινει σε αλλο, μετα σε αλλο, κλπ

Εσυ εισαι το κλαδι, οι μαλλον ολοι οι αντρες

Οι μαιμουδες ειναι παντα σε ενα κλαδι, αλλα τα κλαδια δεν εχουν παντα μαιμου

Μαλιστα οι μαιμουδες τεινουν να πιανονται απο τα ιδια κλαδια, τα πιο γερα, στοιβαρα, αυτα που περασαν αλλες μαιμουδες πριν χωρις να σπασουν, κλπ ενω πολλα κλαδια δε βλεπουν μαιμου σχεδον ποτε

Τι γραφω παλι ρε ο πουστης...:tooth:
Κλαδί μπανανιάς ; χαχα

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Οσες δεν είναι έτσι,είναι καπαρωμένες απο χρόνια
Κάποιες σχέσεις δεν θα προχωρήσουν. Έχω τους (ρεαλιστικούς) στόχους μου , δείχνω το ενδιαφέρον μου χωρίς να με/την εκθέσω και πάντα κάτι γίνεται...

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
86
Πόντοι
0
εδω σημερα κηφισια βλεπω εναν νεαρο θα ηταν καπου 21 χρονων εμφανισιμος ψηλος, και ειχε γκομενα μια στην ηλικια του, κοντη χοντρη θα ηταν η τυπισσα κοντα στα 100 κιλα, και ο τυπος εκει αγκαλιες φιλια, φαντασου τι ακυρο θα ειχε φαει απο γκομενες να εχει μια τετοια μπαζολα και να κανει σαν λιγουρης, δυστυχως εχει πεσει τρελη λιγουριαση στα νεα παιδια, τρωνε εκατονταδες ακυρα απο ψωνισμενες, και με οποια καταληξουν απο την παρεα και τους πει το ναι, την ερωτευονται τρελα, προτιμανε τις μπαζολες , απο το να βγαινουν με την ψωλαρια .
Εγώ βόρεια γενικα βλέπω τρέλλα mismatches ωραία γκομενάκια με τύπους που γενικά δεν βλέπονται σε κάνει να απορεις για ποιο λόγο είναι μαζι του,και τα βλέπω συχνά αυτά, όχι μια δυο φορές..Πολλές φορές οι τύποι κουβαλάνε και έξι εφτά τσάντες από τα μαγαζιά με την Ελληνίδα να περπατάει αυτή μπροστά με ύφος χιλίων καρδιναλίων και τον ασχημουλη μαλακά από πίσω,προφανώς τα έχεις πληρώσει όλα αυτος

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Πάντως στο μετρό Θεσσαλονίκη,ούτε γύφτους βλέπεις μέσα,ούτε πακιστανούς,καμια σχέση με τη βρώμα της Αθήνας.Και πάμπολλα μουνάκια απο ανατολικά που πηγαινοέρχονται κέντρο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.071
Πόντοι
216
Λοιπόν μύστες updated με το τελευταίο ραντεβού με την ελλεηνίδα που νταραβερίστηκα τον τελευταίο καιρό. Αφού έγινε η πράξη την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξε χαλαρή ιντερνετική επικοινωνία κ μία τελευταία πιθανόν κ οριστική συνάντηση χτες. Αύριο μπαίνει για ένα δύσκολο χειρουργείο κ ποιος ξέρει πότε κ πώς θα αποκατασταθεί. Μου απεκάλυψε λοιπόν τα εξής : παρόλο που πίστευα πως έχει πάει με πολλούς, τελικά έχει πάει με 8-9 άτομα καθώς περνούσε μεγάλες περιόδους αγαμησιάς από επιλογή όπως είπε. Χώριζε κ αργούσε πολύ να προχωρήσει στον επόμενο. Στο ενδιάμεσο στα πράιμ της, της την έπεφταν πολλοί. Βγαίναν λέει με φίλες κ τους την έπεφταν αβέρτα αλλά αυτές δεν έδιναν σημασία. Λουλούδια, γαρύφαλλα, σαμπάνιες κλπ στα μπουζούκια, ήταν μόνιμα, πεσίματα αβέρτα. Όταν άρχισε να παχαίνει πάνω από 60-65 κιλά κ πάτησε τα 35( τώρα 45) αυτό σταμάτησε απότομα είπε. Πλέον ήμουν απαρατήρητη είπε. Παίξαν 2 φλερτ την τελευταία 10ετία κ ήταν αγάμητη σχεδόν 4 χρόνια. Κ αισθάνθηκε πολύ ωραία με το φλερτάρισμα. Όμως μετά το χειρουργείο δε θαναι ποτέ πια το ίδιο όπως είπε. Συν το γεγονός πως θα αναγκαστεί να ξενιτευτεί επαγγελματικά, οπότε πιθανότατα η όποια μίνι περιπέτεια τελειώνει εδώ.
Με όλον τον σεβασμό φίλε μου, -δε σε γνωρίζω δηλαδή κιόλας- αλλά αντιλαμβάνεσαι πως μας περιγράφεις μια παντελώς ξοφλημένη και νεκρή γυναίκα?
Δε λέω, μπορεί εσένα κάτι να σε φτιάχνει και να γουστάρεις σε αυτή, και μαγκιά σου εννοείται (ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος άλλωστε? άνθρωποι είμαστε στην τελική).

Αλλά βάσει όσων μας έχεις περιγράψει για αυτή, αντικειμενικά είναι ξοδεμένη περίπτωση. Και στο λέω όχι για να στην πω προφανώς -μη με παρεξηγείς- αλλά απλούστατα για να μην ξεχνιέσαι και αναλώνεσαι τζάμπα.
Σοβαρά τώρα, αντικειμενικά ΧΕΣΤΗΚΕΣ με πόσους έχει πάει, χεστηκες τι έκανε στα ντουζένια της, πόσο καιρό της έπαιρνε να προχωρήσει στον επόμενο κλπ., χέστηκες αν της την πέφτουν ή όχι, χλεστηκες αν αισθάνθηκε καλά με το φλερτ, χέστηκες χέστηκες χέστηκες (ούτε dulcolax δηλαδή), εφ όσον έκανες τα γούστα σου μαζί της κι όλα καλά!
Σ αυτή την ηλικία δεν έχει τίποτα να περιμένει ούτε αυτή, ούτε εσύ από δαύτη, κι αυτό βάλε το καλά στο μυαλό σου.
Στην τελική, θέμα χρόνου είναι να πάνε όλα σκατά απτη στιγμή που τη γάμησες. Νομοτελειακά!

Καλά νάναι, καλή ανάρρωση, καλή αρχή, και έχεις φύγει ήδη για άλλα, πρέπει να πας παρακάτω.

Καλά να περνάει και να σου γράφει...

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456
Με όλον τον σεβασμό φίλε μου, -δε σε γνωρίζω δηλαδή κιόλας- αλλά αντιλαμβάνεσαι πως μας περιγράφεις μια παντελώς ξοφλημένη και νεκρή γυναίκα?
Δε λέω, μπορεί εσένα κάτι να σε φτιάχνει και να γουστάρεις σε αυτή, και μαγκιά σου εννοείται (ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος άλλωστε? άνθρωποι είμαστε στην τελική).

Αλλά βάσει όσων μας έχεις περιγράψει για αυτή, αντικειμενικά είναι ξοδεμένη περίπτωση. Και στο λέω όχι για να στην πω προφανώς -μη με παρεξηγείς- αλλά απλούστατα για να μην ξεχνιέσαι και αναλώνεσαι τζάμπα.
Σοβαρά τώρα, αντικειμενικά ΧΕΣΤΗΚΕΣ με πόσους έχει πάει, χεστηκες τι έκανε στα ντουζένια της, πόσο καιρό της έπαιρνε να προχωρήσει στον επόμενο κλπ., χέστηκες αν της την πέφτουν ή όχι, χλεστηκες αν αισθάνθηκε καλά με το φλερτ, χέστηκες χέστηκες χέστηκες (ούτε dulcolax δηλαδή), εφ όσον έκανες τα γούστα σου μαζί της κι όλα καλά!
Σ αυτή την ηλικία δεν έχει τίποτα να περιμένει ούτε αυτή, ούτε εσύ από δαύτη, κι αυτό βάλε το καλά στο μυαλό σου.
Στην τελική, θέμα χρόνου είναι να πάνε όλα σκατά απτη στιγμή που τη γάμησες. Νομοτελειακά!

Καλά νάναι, καλή ανάρρωση, καλή αρχή, και έχεις φύγει ήδη για άλλα, πρέπει να πας παρακάτω.

Καλά να περνάει και να σου γράφει...
Συμφωνώ 100% . Το ανέφερα στο φόρουμ σαν άξιο σχολιασμού μίας ακόμη συμπεριφοράς νεοελληνίδας. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Πάντως στο μετρό Θεσσαλονίκη,ούτε γύφτους βλέπεις μέσα,ούτε πακιστανούς,καμια σχέση με τη βρώμα της Αθήνας.Και πάμπολλα μουνάκια απο ανατολικά που πηγαινοέρχονται κέντρο.

Αθήνα ειναι αισχρή κατάσταση ειδικά στο μετρό από αεροδρόμιο.Στις τελευταίες στάσεις ειναι τίγκα στο γυφταριό.Εδω πήγε ο διευθυντής του νοσοκομείου Πύργου να παρακολουθήσει διεθνές συνέδριο και όχι μόνο έχασε την πτήση αλλα αναγκάστηκε να ζητιανεψει για να γυρίσει πίσω αφού του τα ψειρισαν όλα μετρητά,κάρτες,ταυτότητες,έγγραφα.

Και τις δύο φορές που πήγα να πάρω μετρό από αεροδρόμιο προσπάθησαν να με κλέψουν γύφτοι στην αποβίβαση οπότε δεν ξαναπήρα.Θεσσαλονικη ειναι διαφορετικά ο ένας ξερει τον αλλο και δεν υπάρχει τόση αλητεια και πλεμπα,υπόκοσμος,ύστερα ο γύφτος σιγά μην την πέσει σε καναν Παοκτζη ή Αρειανο,πιο δύσκολα γίνονται ανεκτά αυτά.

• Θυμός
Αντιδράσεις: j 1973

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom