Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.813
Πόντοι
6.056
Μια ερωτηση. Εγω που μαρεσουν τα RPG, εχω δωσει σχεδον τεσσερα χιλιαρικα για PC, με 65αρα TV, home cinema,σμαρτακι 600 cc, μεζονετα 140 τ.μ. απο κουκλακια, δεν ξερω αν μπορω τα υπολογισω μια συλογη με φιγουρες του "αρχοντα των δακτυλιδιων", δεν ειμαι για τον κανονα? Πρεπει να γινω ινφλουενσερ για να παρω εγκριση?
ναι πρεπει να εχεις και 15.000.000 βιουζ αλλιως εισαι "ερασιτεχνης γκειμερ" δεν μετραει :undecided:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.813
Πόντοι
6.056
...αρκεί αυτό το ναυάγιο να βγάζει φράγκα έστω διαδικτυακά η ως εισοδηματιας.
Αν το πετυχαίνει αυτό θα βρεθούν πολλές να τον αποθεώνουν πιστεύοντας -ευλογως- ότι αν τον σαγηνεύσουν θα βρουν τον πολυπόθητο μήνα που θρέφει τους έντεκα.
γιατι ο μπαρμαν τι βγαζει? κλαιν μαιν καθε 15 του μηνος κοβει το καπνισμα για να βγει ο μηνας

φορτωνει μουνι αβερτα ομως :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
γιατι ο μπαρμαν τι βγαζει? κλαιν μαιν καθε 15 του μηνος κοβει το καπνισμα για να βγει ο μηνας

Είναι η (ψευδ)-αισθηση της εξουσίας που ζητάνε πολλές γκόμενες ,ιδίως οι πιο καμένες στα μυαλά.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.813
Πόντοι
6.056

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Πλέον ΟΛΟΙ -άνδρες-γυναίκες- παραμένουν εντός αγοράς είτε παντρεμένοι, είτε δεσμευμένοι, είτε αρραβωνιασμένοι κλπ.
Είναι πλέον τόσο εύκολο -και αυτονόητο- όλοι να έχουν έναν ολόκληρο κρυφό κόσμο μέσα στα κινητά τους. Ούτε στοιχίζει, ούτε απαιτεί κανέναν κόπο, η έκθεση είναι ελεγχόμενη κλπ κλπ.
Οι άνδρες μια ζωή λιγούρια μήπως και τον βρέξουν οπουδήποτε (ειδικά οι παντρεμένοι σαν τον Τομ Χανκς στον 'ναυαγό' κατάντησαν), και οι γυναίκες παίζουν το παιχνιδάκι της επιβεβαίωσης καθημερινά, βλέπουν και 'τι ψάρια πιάνουν' παραέξω, με την ελπιδα να πιστέψουν πως 'πιάστηκαν κορόιδα που παντρεύτηκαν μικρές' πχ.
Ένα κοίταγμα στο κινητό οποιουδήποτε αρκεί να γκρεμίσει τα πάντα, ακαριαία!

Στα κινητά απλά όλοι τρέφουν τον ναρκισσισμό τους.Αλλά απο αυτό μέχρι το 'κερατώνουν όλοι',υπάρχει πολύς δρόμος.

Ειδικά για τις γυναίκες,τα likes έχουν αντικαταστήσει πια τα γαμήσια.Πρέπει να φάνε πολύ μεγάλη καψούρα με κάποιον για να διαλύσουν το σπίτι τους.Αν ζουν και σε μικρή κοινωνία,θα το σκεφτούν 100 φορές παραπάνω.Και μάλλον θα καταπιούν τον όποιο πόθο έχουν και θα συνεχίσουν αφοσιωμένες σε σύζυγο-παιδιά

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Το να βρω καποια σε ενα μπαρ και να καταληξουμε, αφου εχουμε γινει ντιρλα απο ξυδια, να γαμιθουμε, δεν μου λεει κατι, ουτε καν το μετραω. Την επομενη το εχω ξεχασει, οπως πολυ πυθανο να κανει κι εκεινη.

Τύπε εδώ δεν είμαστε Αγγλία,Αμερική,Σκανδιναβία που αυτά είναι ρουτίνα

Ποσες φορές μπορεί να συμβεί σε μη επώνυμο/λεφτά/μουράτο άντρα να βγει σε ελληνικο μαγαζί και να καταλήξει σε κρεβάτι με σουρωμένη γκόμενα;

Άμα του συμβεί,θα το θυμάται με κάθε λεπτομέρεια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656

Ο Μπάρμαν είναι το χρυσόψαρο που λάμπει μέσα στο μαγαζί. Η Υπεργαμία όλων των θηλυκών τις σπρώχνει από ένστικτο να επιλέξουν τον άντρα που ξεχωρίζει. Είτε έχει εμφάνιση, είτε χρήματα, είτε διασημότητα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.073
Ο Μπάρμαν είναι το χρυσόψαρο που λάμπει μέσα στο μαγαζί. Η Υπεργαμία όλων των θηλυκών τις σπρώχνει από ένστικτο να επιλέξουν τον άντρα που ξεχωρίζει. Είτε έχει εμφάνιση, είτε χρήματα, είτε διασημότητα
Πότε δεν πρόκειται να καταλαβαιτε πως σκέφτεται μια γυναίκα, το μυαλό τους λειτουργεί σε άλλο μήκος κύματος,κοινή λογική δεν υπάρχει σ αυτή τη σκέψη που κάνει η κάθε μία.
Όλες λειτουργούν με ορισμένα στάνταρ που έχουν μέσα στο μυαλό τους.
Πχ άλλη σου λέει τώρα δεν είμαι σε φάση να δεσμευτώ αυτό το λέει γιατί έχει άλλες προταιρεοτητες,άλλη λέει αν δεν μου κάνει κλικ η να μου κινήσει το ενδιαφέρον δεν κάνω σχέση,αυτή έχει στο μυαλό της κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει ο άλλος να πλήρει.
Γενικά η μέθοδος της αυτοβελτιωσης βοηθάει τον καθένα να μπορεί να κινηται στοχεύμενα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.813
Πόντοι
6.056
να αυτο ελεγα
αν ειναι να πουλησουν μουρη δεν πα ναναι ο αλλος σαν γαμω την τυχη του και να μην βγαζει το μηνα..φευγουν κατευθειαν οι απαιτησεις κλπ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.073
να αυτο ελεγα
αν ειναι να πουλησουν μουρη δεν πα ναναι ο αλλος σαν γαμω την τυχη του και να μην βγαζει το μηνα..φευγουν κατευθειαν οι απαιτησεις κλπ
Είχα πάει σε ένα μπαράκι 2 ψωλουδες γύρω στα 30 στη μπαρά δίπλα ακριβώς στη μπάρα 2 άντρες συνομήλικοι ο ένας καραφλουλης ο άλλος ψιλογεματουλης ακριβώς από πίσω τους σε τραπέζι άλλοι 2 ψωλεοι στα 35 με 40
Οι γκομενες αυτές όμως μιλούσαν και ασχολιοντουσαν με τον μπάρμαν,ο μπάρμαν ήταν στα 25 28 αλλά δεν νομίζω να παίζει η ηλικία ρόλο,ρόλο έπαιζε η θέση του μπάρμαν,ήξεραν ότι με τον μπάρμαν δεν είχαν μέλλον αλλά από ότι φάνηκε δεν τις ένοιαζε
Οι δύο διπλά τους τις κέρασαν το κλασσικό σφηνάκια αλλά μετά από αυτό μάπα τους έγραψαν στα παπαρακια τους

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.813
Πόντοι
6.056
Είχα πάει σε ένα μπαράκι 2 ψωλουδες γύρω στα 30 στη μπαρά δίπλα ακριβώς στη μπάρα 2 άντρες συνομήλικοι ο ένας καραφλουλης ο άλλος ψιλογεματουλης ακριβώς από πίσω τους σε τραπέζι άλλοι 2 ψωλεοι στα 35 με 40
Οι γκομενες αυτές όμως μιλούσαν και ασχολιοντουσαν με τον μπάρμαν,ο μπάρμαν ήταν στα 25 28 αλλά δεν νομίζω να παίζει η ηλικία ρόλο,ρόλο έπαιζε η θέση του μπάρμαν,ήξεραν ότι με τον μπάρμαν δεν είχαν μέλλον αλλά από ότι φάνηκε δεν τις ένοιαζε
Οι δύο διπλά τους τις κέρασαν το κλασσικό σφηνάκια αλλά μετά από αυτό μάπα τους έγραψαν στα παπαρακια τους
ετσι

να κλειδωσει το νημα μετα απο 9696 σελιδες

βρηκαμε τι φταει..οι μπαρμαν :happy:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.073
ετσι

να κλειδωσει το νημα μετα απο 9696 σελιδες

βρηκαμε τι φταει..οι μπαρμαν :happy:
Χρήμα διασημοτητα εξουσία σαρώνουν τις γυναίκες
Αν αυτό το καταλαβαιτε θα μπορέσετε να προχωρήστε παρακάτω

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Μαλακες που άνοιξαν πορτοφόλι για ψωλες που δε θα τους κάθονταν.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
να αυτο ελεγα
Aυτο πολλές ισχύει αλλά πιο πολύ για ξεπετα από τίποτα νταλκαδιασμενες σουωμενες η φρεσκοχωρισμενες .
Για το σίγουρο ,δεν θα φύγουν από τον χρηματοδότη ακόμα κι αν αυτός μοιάζει με πατημένο κρουασαν.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056

Γνωστά αυτά ρε Ζαν

Προτιμούν να είναι η 8η επιλογή του μπαρμαν παρά η 1η ενος τυχαίου ελεύθερου

Γενικά στα μαγαζιά θα ψαχτουν με το stuff (μπαρμαν,dj,ιδιοκτήτη,κολλητούς ιδιοκτήτη,σερβιτόρους) παρά με πελάτες

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Χρήμα διασημοτητα εξουσία σαρώνουν τις γυναίκες

Αν θες να βγάλεις γκόμενα τη Νομικού και τη Μαριγκόνα,ναι

Με καθημερινές γκόμενες που βλέπουμε γύρω μας και μας αρέσουν,θέλει κύκλο (το νο 1),αυτοκίνητο και εισόδημα έστω χιλιάρικου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.073
Αν θες να βγάλεις γκόμενα τη Νομικού και τη Μαριγκόνα,ναι

Με καθημερινές γκόμενες που βλέπουμε γύρω μας και μας αρέσουν,θέλει κύκλο (το νο 1),αυτοκίνητο και εισόδημα έστω χιλιάρικου
Κύκλο αν είσαι γιωτας θα γνωρίσεις πολλές αλλά καμία δεν θα έχεις,μη νομίζεις ότι σε κύκλο θα λύσεις το πρόβλημα σου
Εδώ πετυχα μια φορά σε κύκλο μια αληθωρη μια χοντρή και μια βλαμμένη αυτή ήταν η ποιότητα του κύκλου και τελικά 5 ψωλεοι συνολικά τρώγονταν μέσω του κύκλου ποιος θα πρωτοπορεί αυτά τα κελεπούρια,εγώ τότε δεν ασχολήθηκα καν προτιμούσα μπουρδελα και ο κύκλος αυτός σε κάτι μήνες έσπασε,οι γκομενες βρήκαν από αλλού και οι ψωλεοι γυμνάζαν τα χουφτωνια τους με κατάντια ο ένας να τα μπλέξει με μια άλλη χοντρή 10 χρόνια μεγαλύτερη ο άλλος να μην έχει βρει ούτε που ψάχνει και οι λοιποί 3 δεν ξέρω αν και ο ενας από αυτούς τον τρωει η μαρμαγκα
Θέλω να πω κόψε συνέχεια με τους κύκλους το εχεις καραμελα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Κύκλο αν είσαι γιωτας θα γνωρίσεις πολλές αλλά καμία δεν θα έχεις,μη νομίζεις ότι σε κύκλο θα λύσεις το πρόβλημα σου

Θέλω να πω κόψε συνέχεια με τους κύκλους το εχεις καραμελα

Ανευ κύκλου...δεν έχεις καν ευκαιρία να γνωρίσεις.Αυτο είναι το θέμα

Εκτος αν...γνωρίζεις απ'τα σοσιαλ ή με καμάκι σε άγνωστες...με πιθανότητες στην Ελλάδα απο 0-1%

Οτι σχέσεις βλέπουμε γύρω μας,είναι απο προξενιά και φιλους,φίλων

Εξαίρεση οσοι ε΄χουν τα επαγγέλματα-γυναικομαγνήτες που οι γυναίκες έρχονται απο μόνες τους

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Τύπε εδώ δεν είμαστε Αγγλία,Αμερική,Σκανδιναβία που αυτά είναι ρουτίνα

Ποσες φορές μπορεί να συμβεί σε μη επώνυμο/λεφτά/μουράτο άντρα να βγει σε ελληνικο μαγαζί και να καταλήξει σε κρεβάτι με σουρωμένη γκόμενα;

Άμα του συμβεί,θα το θυμάται με κάθε λεπτομέρεια
Φιλε, αν οχι ολο, τον μισο κοσμο τον εχω γυρισει. Μου εχει συμβει αρκετες φορες, αλλα και 3-4 στην Ελλαδα. Δεν ξερω επαρχια, αλλα Αθηνα ειχε κι εχει ακομα νομιζω καποια μπαρακια που πανε μοναχικοι (χωρισμενοι/ες ισως) για να πνιξουν τον "καυμο" τους στο πιοτι.
Τεσπα, αμυδρες οι θυμισες, ονοματα, τι ειπαμε τι καναμε. Πιο εντονα θυμαμαι μια Ανασταζια, κι αυτο γιατι ειμασταν σε ενα μερος με ενεα τουριστες και καμια εικοσαρια ντοπιους. Αμα ειναι να σου κατσει, θα σου κατσει ακομα και στην Ψερημο!

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
ναι πρεπει να εχεις και 15.000.000 βιουζ αλλιως εισαι "ερασιτεχνης γκειμερ" δεν μετραει :undecided:
Good to know, φιλος! Διστυχως καραερασυτεχνης που παιζω για την πλακα μου. Εδωσα και το Rover coupe 2.0, γαμωτο. Με το σμαρτακι δεν εχω δοκιμασει ακομα, γκομενοτσαρκα, ωστε να εχω αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom