Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Τότε όλοι είχαμε λεφτά και δεν μας ένοιαζε.
Ακόμα και σε κωλομπαρα έβγαζες γούστα χωρίς να ξεπαραδιαζεσαι...
Σε κωλόμπαρο ... δεν έβγαζες γκόμενα .....

Όλοι ξενυχτούσαν ναι ... τσάμπα .... στο ξενύχτι γκόμενα δεν έβγαζες. Γαμαγαν οι μαγαζάτορες και το προσωπικό .
Με τα λεφτά του μαλάκα πελάτη .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Σε κωλόμπαρο ... δεν έβγαζες γκόμενα .....

Όλοι ξενυχτούσαν ναι ... τσάμπα .... στο ξενύχτι γκόμενα δεν έβγαζες. Γαμαγαν οι μαγαζάτορες και το προσωπικό .
Με τα λεφτά του μαλάκα πελάτη .
Το διευκρίνισα...γούστα βγάζαμε...όχι γκόμενα.
Έτσι και αλλιώς η γκόμενα είναι πολύ πιο δαπανηρή και λιγότερο αποδοτική ,συνήθως χάνει στο VFM.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Εγώ πάντως δεν τους βλέπω ούτε σε καλή φυσική κατάσταση ούτε να έχουν υψηλή πεποίθηση,μάλλον οι γκόμενες τους πήρανε γιατί μυριστηκανε λεφτάκια,ότι δηλαδή ο μπαμπάς τους έχει λεφτά σου λεει κάτσε να τα φτιάξω με το κελεπουρι για να έχω τζάμπα ρούχα τσαντες διακοπές εξωτερικό και νησιά..αλλά εσύ βλέπεις αυτοπεποίθηση και στυλ..εντωμεταξυ όλοι αυτοί που μας λες είναι φουλ μουνοδουλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαζή ερώτηση έχω δύο πατίνια και όταν θέλω παίρνω αμάξι από το πατέρα..θα πάρω και.μηχανη?και άμα δε βρω γκόμενα τι θα τη κανω?
Θα καβαλας την μηχανη!

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Ενώ ο άλλος που έχει "περάσει εξετάσεις" καταντάει σκυλάκι της γυναίκας του να μην μπορεί να επιβληθεί στα παιδιά του τα οποία έχουν κάψει φλατζες και τσιμουχες από το κωλοκινητο που το έχουν στα χεράκια τους από τα τέσσερα η τα πέντε τους....κι έχουν στερητικό σύνδρομο χωρίς κινητό...και γενικά τα έχουν όλα γραμμένα .
Ο ορισμός της προκοπής....!
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί συναγωνισται μας είναι παντρεμενοι...μόνο στα λατρεμένα μας ιδρύματα μπορούν να κάνουν κάτι και όχι με τις γυναίκες τους.
Εγώ πάντως, εκλεκτέ συναγωνιστή δηλώνω πανευτυχής που πέρασε ξωφαλτσα κανά δυο φορές το θέμα του γάμου για μενα....
Ο μόνος λόγος να παντρευτείς,τα παιδιά...
Για ένα κοριτσάκι,θαδινα τα ρέστα μου,κι ας χώριζα μετά....
Δε συμβιβάζομαι,την περηφάνια δεν την απεμπολησα ποτέ για καμία....
Τέλος..πλέον στα 40+μου έχω περάσει καλά στη ζωή μου(9-10 σχέσεις,στούντιο,Στριπ,εσκορτ,κλπ),δεν έχω απωθημένα,προσέχω σωμα-διατροφη,έχω δουλειά που μ αρέσει κ μ ευχαριστεί ,οπότε τάζω βρει με τον εαυτό μου....ξέρω ότι το "τραίνο" του γάμου έχει χαθεί,αλλά ποσως με απασχολεί....

Τελευταία τροποποίηση:

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Τι λες ρε ;
Να κυνηγήσει κανείς.... αναρχοαριστερές κτλ ; Να γίνει χασικλής , να αρχίσει πρέζα ... να πηγαίνει σε καταλήψεις ....
φυλακές ... για να τον γουστάρουν αυτά τα σκουπίδια ; Αυτές άλλωστε οι ελευθεριακές .... δεν έχουν γαμιάδες αν μονάς ...
στο κατά ριπάς το πάνε ... πάνε στις καταλήψεις και τις γαμάνε όλοι όσοι δεν είναι σε αφασία ή κώμα.

Θεσσαλονίκη και στα πέριξ .... έχει γυναίκες που έχουν γυναικείο σκεπτικό σαν των μανάδων μας ..... και σαν των γυναικών του 70-80 .... πριν γίνει σκατά η κοινωνία στα 90s με τις ουρές ... τις κρατήσεις ... και τα κλαμπ εστιατόρια ......
Πολύ πιο εύκολα από αττική , τη χαβούζα.
Απόλαυση!

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει καμια σύγκριση στην εμφάνιση των γυναικών

Τοτε,αν κάποια ερχόταν στο σχολείο με σορτσάκι,θα ήταν η 'πουτάνα' του σχολείου.Τώρα,πάνε όλες ημίγυμνες και ολες ψάχνονται με συμμαθητές.Μ'αυτήν την έννοια,σαφώς και είναι τυχεροί αφού το κάθε καφρο ούγκανο βγάζει γκομενάκι απ'τα 15
Πέρα απ' την ενδυματολογική τάση και συμπεριφορες,τα κορίτσια τα περισσότερα είναι ένα δυνάμει εκκολαπτόμενα μοντέλα...
Κουκλάκια....
Δεν υπήρχε τότε αυτό.....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Εγώ πάντως, εκλεκτέ συναγωνιστή δηλώνω πανευτυχής που πέρασε ξωφαλτσα κανά δυο φορές το θέμα του γάμου για μενα....
Ο μόνος λόγος να παντρευτείς,τα παιδιά...
Για ένα κοριτσάκι,θαδινα τα ρέστα μου,κι ας χώριζα μετά....
Δε συμβιβάζομαι,την περηφάνια δεν την απεμπολησα ποτέ για καμία....
Τέλος..πλέον στα 40+μου έχω περάσει καλά στη ζωή μου(9-10 σχέσεις,στούντιο,Στριπ,εσκορτ,κλπ),δεν έχω απωθημένα,προσέχω σωμα-διατροφη,έχω δουλειά που μ αρέσει κ μ ευχαριστεί ,οπότε τάζω βρει με τον εαυτό μου....ξέρω ότι το "τραίνο" του γάμου έχει χαθεί,αλλά ποσως με απασχολεί....
Μην το λες...
Θα σου πω αυτό που λέω και για εμένα.
Ίσως σε πιο μεγάλη ηλικία ξυπνήσουμε σε κάποια κάτι σε στυλ"ανάγκη προστασίας από σουγκαρ νταντυ".
Έχουμε χρόνο ...
Οι γυναίκες όμως μέχρι τα 30-35 πρέπει να έχουν καθαρίσει με αυτό.Ξερουν ότι όσο περναει ο χρόνος φαίνεται το ράφι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.073
Και οι χειρότερες εδώ που τα λέμε Ζαν ... είναι του ιδεολογικού χώρου που γουστάρεις ....
Αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....
συχνάζουν σε τεκέδες .... παρτούζες με χασικλήδες και πρεζάκηδες ...

άστα να πάν στο διάολο .
Φίλος μου με αριστερή όπως λες έκανε τα καλύτερα γαμήσια,τύφλα να είχε το μετάξι
Εσύ είσαι της δεξιάς σχολής,θες δεξιές με τουαλέτες κωστετσου γοβινι Σανέλ και αρώματα και κρέμες,αυτές τις κόβεις να κάνουν καλο πηδημα?σποστειρωμενο πηδημα κανουν

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Μην το λες...
Θα σου πω αυτό που λέω και για εμένα.
Ίσως σε πιο μεγάλη ηλικία ξυπνήσουμε σε κάποια κάτι σε στυλ"ανάγκη προστασίας από σουγκαρ νταντυ".
Έχουμε χρόνο ...
Οι γυναίκες όμως μέχρι τα 30-35 πρέπει να έχουν καθαρίσει με αυτό.Ξερουν ότι όσο περναει ο χρόνος φαίνεται το ράφι.
Είναι αλλιώς,ναι....
Αλλά στενεύουν κ για τον άντρα τα περιθώρια μετά τα 35-40.....τεσπά ..
Καλά ναμαστε...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Ναι ζαν τη μηχανή πρέπει να τη αγοράσεις για διασκέδαση αλλά οι μουνοδουλοι σου λέει θα πάρω μεγάλη μηχανή για να βρω γκόμενα και έχεις και το σαντμαν να μας τη λέει γιατι δεν αγοράζεις μηχανη μας λεει,όταν ο ίδιος μας λέει πως στην Αθηνα όλοι γαμανε και τότε γιατί δεν έρχεται να μείνει στην Αθήνα να γαμαει?
Είναι εύκολο να το λες όταν είσαι ήδη στην Αθήνα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Είναι αλλιώς,ναι....
Αλλά στενεύουν κ για τον άντρα τα περιθώρια μετά τα 35-40.....τεσπά ..
Καλά ναμαστε...
Δεν νομίζω...ο Lover-dos και ο Παπαντρεας μια χαρά γούστα βγάλανε σε ώριμη ηλικία.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Γιατί πρέπει να κάνει το σκατο του παξιμάδι για να νοικιάζει Αθήνα
Ενω οι Αθηνεζοι είναι ήσυχοι...π.χ.πληρώνει άλλος ενοίκια ,φαγητό,λογαριασμούς και με δέκα εουρος στην τζέπη ( άντε βάλε αλλά τόσα για Μετρό και έναν καφέ) ακόμα και άνεργοι να είναι τον χώνουν κάπου ,έστω στο βρωμοΜεταξο.
Αν κάνουν λογαριασμό τι θέλουμε εμείς πάνω θα λαλήσουν...χωρια τα μεταφορικά αν μένεις εκτός Θεσσαλονίκης .

Παπαντρεας;
Χαχαχα!
Τον είχε ξετιναξει στο μπουκιτσι το σλαβακι!
Σλαβακι;

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Φίλος μου με αριστερή όπως λες έκανε τα καλύτερα γαμήσια,τύφλα να είχε το μετάξι
Εσύ είσαι της δεξιάς σχολής,θες δεξιές με τουαλέτες κωστετσου γοβινι Σανέλ και αρώματα και κρέμες,αυτές τις κόβεις να κάνουν καλο πηδημα?σποστειρωμενο πηδημα κανουν
Όλα σχετικά είναι....

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Ενω οι Αθηνεζοι είναι ήσυχοι...π.χ.πληρώνει άλλος ενοίκια ,φαγητό,λογαριασμούς και με δέκα εουρος στην τζέπη ( άντε βάλε αλλά τόσα για Μετρό και έναν καφέ) ακόμα και άνεργοι να είναι τον χώνουν κάπου ,έστω στο βρωμοΜεταξο.
Αν κάνουν λογαριασμό τι θέλουμε εμείς πάνω θα λαλήσουν...χωρια τα μεταφορικά αν μένεις εκτός Θεσσαλονίκης .

Σλαβακι;
Η πρώην αεροσυνοδός!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Η πρώην αεροσυνοδός!
Μην μπερδεύεσαι...την είδες ψηλή και ξανθιά και την πέρασες για Σλαβα.
Αλλά αν είναι να ξεχωρίζει από τη μέση ελλεεινιδα που γυφτοφερνει εμφανισιακά ,τότε δεκτον.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.073
Δηλαδή ο μάστορας σαμπ ζιροου μας λέει πχ ότι στη Θεσσαλονίκη Πάτρα και δε ξέρω πού αλλού δεν καθοντε οι γκόμενες αλλά στην Αθήνα είναι με τα μπούτια ανοιχτά όλη την ώρα και περιμένουνε πότε θα τις γαμησουμε άντε βγάλε άκρη με αυτό το παιδί.
Στα χωριά έτσι λένε όλοι

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Μην μπερδεύεσαι...την είδες ψηλή και ξανθιά και την πέρασες για Σλαβα.
Αλλά αν είναι να ξεχωρίζει από τη μέση ελλεεινιδα που γυφτοφερνει εμφανισιακά ,τότε δεκτον.
Χαριτολογώντας -σχημα λόγου.
Φλωρινιωτισα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom