Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
289
Πόντοι
21
Για πες τη γνώμη σου ....

Θεωρώ ότι σήμερα , ο σημερινός 25ρης και 30ρης .... είναι λιγότερο δύσκολο να βγάλει οποιαδήποτε γκόμενα ....
σε σχέση με πριν 20-25 χρόνια.

Αυτό ισχύει για όλες τις βαθμίδες.ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΟ . ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αλλά σήμερα είναι λιγότερο δύσκολο ... και για μουνάρα ... και για μέτρια ... και για μπάζο .
Ισχύει....
Έχουν στρωμένο το ταμπλό στα πόδια τους ..
Τυχερές γενιές ..και αδικημένες οι δικές μας (gen X)
Κάπου εκεί στα 90 s,όταν πήγαινα γυμνασιο-λυκειο,από τις 10 νεάνιδες,οι 9 ήταν πάρε τη μια-βαρα την άλλη ..τζιν δύο νούμερα μεγαλύτερα,αξύριστες μασχάλες,φρύδια αβγαλτα που θύμιζαν τον πολιτικό Φρυδια,αβυζες....
Μαύρο χάλι....
Οπότε το "πρόγραμμα"για πλύσιμο στα λευκά ήταν μονόδρομος για εμάς τότε...
Όσο για καθηγήτριες,μην πουμε....
Στην καλύτερη των περιπτώσεων θύμιζαν βετα μπετινη η Γεωργία Βασιλειάδου.....μπρρρρ...
Τυχεροί οι πιτσιρικάδες σήμερα....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.886
Πόντοι
6.056
Στο Σάμπ ζιροου πεστα απο Θεσσαλονίκη μια προχτές στη δουλειά μου την έπεφτε μπροστά στη μάνα της εγώ νομίζω οι Θεσσαλονικιες είναι αρκετά πιο εύκολες να κάτσουν σε σχέση με τις μπλαζε σνομπ Αθηναίες,αμα δε γαμαει Θεσσαλονίκη πως είναι δυνατόν να περιεμενει οτι θα βρει γαμησει στην Αθήνα,ζωντανό θα τον φάνε το σαμπ οι γκόμενες εδώ περα
Όπως τα λες. Συν το ότι στο νομό θεσσαλονίκης , δεν υπάρχουν τόσες τρελές .... ανισόρροπες σε τόσο μεγάλα νούμερα ....
αναρχοαριστερές ... εναλλακτικές .... λέσια κτλ .... ταγάρια ... επαναστάτριες του κώλου ... φεμινίστριες ....
αυτές που ζουν με κατοικίδια είναι πολύ λιγότερες κοκ .
Πολύ μικρότερο ποσοστό δηλ γυναικών είναι ... εκτός μάχης !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.886
Πόντοι
6.056
Για τον φοιτητή...που μένει κέντρο ή κοντά στο κέντρο...ναι.Οσο απομακρύνεται απ'τα φοιτητικά όρια,τόσο θα ζορίζουν τα πράγματα.Και θα ψάχνει κι αυτος τη μονιμη σχέση για να μη μείνει ρέστος

Αττική υπάρχουν και οι επιλογές που έγραψες πάνω...αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....για όσους ενδιαφέρονται
Τι λες ρε ;
Να κυνηγήσει κανείς.... αναρχοαριστερές κτλ ; Να γίνει χασικλής , να αρχίσει πρέζα ... να πηγαίνει σε καταλήψεις ....
φυλακές ... για να τον γουστάρουν αυτά τα σκουπίδια ; Αυτές άλλωστε οι ελευθεριακές .... δεν έχουν γαμιάδες αν μονάς ...
στο κατά ριπάς το πάνε ... πάνε στις καταλήψεις και τις γαμάνε όλοι όσοι δεν είναι σε αφασία ή κώμα.

Θεσσαλονίκη και στα πέριξ .... έχει γυναίκες που έχουν γυναικείο σκεπτικό σαν των μανάδων μας ..... και σαν των γυναικών του 70-80 .... πριν γίνει σκατά η κοινωνία στα 90s με τις ουρές ... τις κρατήσεις ... και τα κλαμπ εστιατόρια ......
Πολύ πιο εύκολα από αττική , τη χαβούζα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.886
Πόντοι
6.056
Θεσσαλονίκη σίγουρα θέλω να πάω για να δω τι παίζει γκομενικα,πιστευω για έναν Αθηναίο είναι πιο εύκολη πιστα
Είναι . Σαφώς πιο εύκολα όπως και σε άλλες μεγάλες πόλεις βόρεια, πχ λάρισσα. Πιο νορμάλ γυναίκες με πιο ολντ σκουλ σκεπτικό και πιο γυναικεία εμφάνιση ... όχι ταγάρια τσε πι ελ οου !

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Κάπου εκεί στα 90 s,όταν πήγαινα γυμνασιο-λυκειο,από τις 10 νεάνιδες,οι εννιά ήταν πάρε τη μια-βαρα την άλλη ..τζιν δύο νούμερα μεγαλύτερα,αξύριστες μασχάλες,φρύδια αβγαλτα,αβυζες....
Μαύρο χάλι....
Οπότε το "πρόγραμμα"για πλύσιμο στα λευκά ήταν μονόδρομος για εμάς τότε...
Όσο για καθηγήτριες,μην πουμε....
Στην καλύτερη των περιπτώσεων θύμιζαν βετα μπετινη η Γεωργία Βασιλειάδου.....μπρρρρ...
Τυχεροί οι πιτσιρικάδες σήμερα....

Δεν υπάρχει καμια σύγκριση στην εμφάνιση των γυναικών

Τοτε,αν κάποια ερχόταν στο σχολείο με σορτσάκι,θα ήταν η 'πουτάνα' του σχολείου.Τώρα,πάνε όλες ημίγυμνες και ολες ψάχνονται με συμμαθητές.Μ'αυτήν την έννοια,σαφώς και είναι τυχεροί αφού το κάθε καφρο ούγκανο βγάζει γκομενάκι απ'τα 15

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.886
Πόντοι
6.056

Τοτε,αν κάποια ερχόταν στο σχολείο με σορτσάκι,θα ήταν η 'πουτάνα' του σχολείου.Τώρα,πάνε όλες ημίγυμνες και ολες ψάχνονται με συμμαθητές.Μ'αυτήν την έννοια,σαφώς και είναι τυχεροί αφού το κάθε καφρο ούγκανο βγάζει γκομενάκι απ'τα 15
Επίσης ... δεν έχει τόσο ακριβή νύχτα και ξενύχτι ....
Και ακριβή ήταν ... και απρόσιτη ... και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα για τους πελάτες ... ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΑΜΑΓΕ ....
και απορροφούσε τις γκόμενες .... όταν γύριζαν στις 08.00 ... από το ξενύχτι ... μετά κοιμούνταν αγάμητες ....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Εμετικές.....

Δεν ισχύει αυτό ....
Όλα σχετικά είναι...
Για να βγάλεις καλή γκόμενα,πρέπει να ματωσεις,κ συνεχώς θα "δίνεις εξετάσεις".....
Γι αυτό κ πολλοί είναι μόνοι τους,κ τους έχει φάει η μοναξιά,οι καταχρησεις,τα στούντιο-εσκορτιλικια,κλπ ..
Ενώ ο άλλος που έχει "περάσει εξετάσεις" καταντάει σκυλάκι της γυναίκας του να μην μπορεί να επιβληθεί στα παιδιά του τα οποία έχουν κάψει φλατζες και τσιμουχες από το κωλοκινητο που το έχουν στα χεράκια τους από τα τέσσερα η τα πέντε τους....κι έχουν στερητικό σύνδρομο χωρίς κινητό...και γενικά τα έχουν όλα γραμμένα .
Ο ορισμός της προκοπής....!
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί συναγωνισται μας είναι παντρεμενοι...μόνο στα λατρεμένα μας ιδρύματα μπορούν να κάνουν κάτι και όχι με τις γυναίκες τους.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Επίσης ... δεν έχει τόσο ακριβή νύχτα και ξενύχτι ....
Και ακριβή ήταν ... και απρόσιτη ... και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα για τους πελάτες ... ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΑΜΑΓΕ ....
και απορροφούσε τις γκόμενες .... όταν γύριζαν στις 08.00 ... από το ξενύχτι ... μετά κοιμούνταν αγάμητες ....
Τότε όλοι είχαμε λεφτά και δεν μας ένοιαζε.
Ακόμα και σε κωλομπαρα έβγαζες γούστα χωρίς να ξεπαραδιαζεσαι...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.886
Πόντοι
6.056
Τότε όλοι είχαμε λεφτά και δεν μας ένοιαζε.
Ακόμα και σε κωλομπαρα έβγαζες γούστα χωρίς να ξεπαραδιαζεσαι...
Σε κωλόμπαρο ... δεν έβγαζες γκόμενα .....

Όλοι ξενυχτούσαν ναι ... τσάμπα .... στο ξενύχτι γκόμενα δεν έβγαζες. Γαμαγαν οι μαγαζάτορες και το προσωπικό .
Με τα λεφτά του μαλάκα πελάτη .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Σε κωλόμπαρο ... δεν έβγαζες γκόμενα .....

Όλοι ξενυχτούσαν ναι ... τσάμπα .... στο ξενύχτι γκόμενα δεν έβγαζες. Γαμαγαν οι μαγαζάτορες και το προσωπικό .
Με τα λεφτά του μαλάκα πελάτη .
Το διευκρίνισα...γούστα βγάζαμε...όχι γκόμενα.
Έτσι και αλλιώς η γκόμενα είναι πολύ πιο δαπανηρή και λιγότερο αποδοτική ,συνήθως χάνει στο VFM.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
Εγώ πάντως δεν τους βλέπω ούτε σε καλή φυσική κατάσταση ούτε να έχουν υψηλή πεποίθηση,μάλλον οι γκόμενες τους πήρανε γιατί μυριστηκανε λεφτάκια,ότι δηλαδή ο μπαμπάς τους έχει λεφτά σου λεει κάτσε να τα φτιάξω με το κελεπουρι για να έχω τζάμπα ρούχα τσαντες διακοπές εξωτερικό και νησιά..αλλά εσύ βλέπεις αυτοπεποίθηση και στυλ..εντωμεταξυ όλοι αυτοί που μας λες είναι φουλ μουνοδουλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαζή ερώτηση έχω δύο πατίνια και όταν θέλω παίρνω αμάξι από το πατέρα..θα πάρω και.μηχανη?και άμα δε βρω γκόμενα τι θα τη κανω?
Θα καβαλας την μηχανη!

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
289
Πόντοι
21
Ενώ ο άλλος που έχει "περάσει εξετάσεις" καταντάει σκυλάκι της γυναίκας του να μην μπορεί να επιβληθεί στα παιδιά του τα οποία έχουν κάψει φλατζες και τσιμουχες από το κωλοκινητο που το έχουν στα χεράκια τους από τα τέσσερα η τα πέντε τους....κι έχουν στερητικό σύνδρομο χωρίς κινητό...και γενικά τα έχουν όλα γραμμένα .
Ο ορισμός της προκοπής....!
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί συναγωνισται μας είναι παντρεμενοι...μόνο στα λατρεμένα μας ιδρύματα μπορούν να κάνουν κάτι και όχι με τις γυναίκες τους.
Εγώ πάντως, εκλεκτέ συναγωνιστή δηλώνω πανευτυχής που πέρασε ξωφαλτσα κανά δυο φορές το θέμα του γάμου για μενα....
Ο μόνος λόγος να παντρευτείς,τα παιδιά...
Για ένα κοριτσάκι,θαδινα τα ρέστα μου,κι ας χώριζα μετά....
Δε συμβιβάζομαι,την περηφάνια δεν την απεμπολησα ποτέ για καμία....
Τέλος..πλέον στα 40+μου έχω περάσει καλά στη ζωή μου(9-10 σχέσεις,στούντιο,Στριπ,εσκορτ,κλπ),δεν έχω απωθημένα,προσέχω σωμα-διατροφη,έχω δουλειά που μ αρέσει κ μ ευχαριστεί ,οπότε τάζω βρει με τον εαυτό μου....ξέρω ότι το "τραίνο" του γάμου έχει χαθεί,αλλά ποσως με απασχολεί....

Τελευταία τροποποίηση:

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
289
Πόντοι
21
Τι λες ρε ;
Να κυνηγήσει κανείς.... αναρχοαριστερές κτλ ; Να γίνει χασικλής , να αρχίσει πρέζα ... να πηγαίνει σε καταλήψεις ....
φυλακές ... για να τον γουστάρουν αυτά τα σκουπίδια ; Αυτές άλλωστε οι ελευθεριακές .... δεν έχουν γαμιάδες αν μονάς ...
στο κατά ριπάς το πάνε ... πάνε στις καταλήψεις και τις γαμάνε όλοι όσοι δεν είναι σε αφασία ή κώμα.

Θεσσαλονίκη και στα πέριξ .... έχει γυναίκες που έχουν γυναικείο σκεπτικό σαν των μανάδων μας ..... και σαν των γυναικών του 70-80 .... πριν γίνει σκατά η κοινωνία στα 90s με τις ουρές ... τις κρατήσεις ... και τα κλαμπ εστιατόρια ......
Πολύ πιο εύκολα από αττική , τη χαβούζα.
Απόλαυση!

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
289
Πόντοι
21

Πέρα απ' την ενδυματολογική τάση και συμπεριφορες,τα κορίτσια τα περισσότερα είναι ένα δυνάμει εκκολαπτόμενα μοντέλα...
Κουκλάκια....
Δεν υπήρχε τότε αυτό.....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Εγώ πάντως, εκλεκτέ συναγωνιστή δηλώνω πανευτυχής που πέρασε ξωφαλτσα κανά δυο φορές το θέμα του γάμου για μενα....
Ο μόνος λόγος να παντρευτείς,τα παιδιά...
Για ένα κοριτσάκι,θαδινα τα ρέστα μου,κι ας χώριζα μετά....
Δε συμβιβάζομαι,την περηφάνια δεν την απεμπολησα ποτέ για καμία....
Τέλος..πλέον στα 40+μου έχω περάσει καλά στη ζωή μου(9-10 σχέσεις,στούντιο,Στριπ,εσκορτ,κλπ),δεν έχω απωθημένα,προσέχω σωμα-διατροφη,έχω δουλειά που μ αρέσει κ μ ευχαριστεί ,οπότε τάζω βρει με τον εαυτό μου....ξέρω ότι το "τραίνο" του γάμου έχει χαθεί,αλλά ποσως με απασχολεί....
Μην το λες...
Θα σου πω αυτό που λέω και για εμένα.
Ίσως σε πιο μεγάλη ηλικία ξυπνήσουμε σε κάποια κάτι σε στυλ"ανάγκη προστασίας από σουγκαρ νταντυ".
Έχουμε χρόνο ...
Οι γυναίκες όμως μέχρι τα 30-35 πρέπει να έχουν καθαρίσει με αυτό.Ξερουν ότι όσο περναει ο χρόνος φαίνεται το ράφι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.234
Και οι χειρότερες εδώ που τα λέμε Ζαν ... είναι του ιδεολογικού χώρου που γουστάρεις ....
Αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....
συχνάζουν σε τεκέδες .... παρτούζες με χασικλήδες και πρεζάκηδες ...

άστα να πάν στο διάολο .
Φίλος μου με αριστερή όπως λες έκανε τα καλύτερα γαμήσια,τύφλα να είχε το μετάξι
Εσύ είσαι της δεξιάς σχολής,θες δεξιές με τουαλέτες κωστετσου γοβινι Σανέλ και αρώματα και κρέμες,αυτές τις κόβεις να κάνουν καλο πηδημα?σποστειρωμενο πηδημα κανουν

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
289
Πόντοι
21
Μην το λες...
Θα σου πω αυτό που λέω και για εμένα.
Ίσως σε πιο μεγάλη ηλικία ξυπνήσουμε σε κάποια κάτι σε στυλ"ανάγκη προστασίας από σουγκαρ νταντυ".
Έχουμε χρόνο ...
Οι γυναίκες όμως μέχρι τα 30-35 πρέπει να έχουν καθαρίσει με αυτό.Ξερουν ότι όσο περναει ο χρόνος φαίνεται το ράφι.
Είναι αλλιώς,ναι....
Αλλά στενεύουν κ για τον άντρα τα περιθώρια μετά τα 35-40.....τεσπά ..
Καλά ναμαστε...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
Ναι ζαν τη μηχανή πρέπει να τη αγοράσεις για διασκέδαση αλλά οι μουνοδουλοι σου λέει θα πάρω μεγάλη μηχανή για να βρω γκόμενα και έχεις και το σαντμαν να μας τη λέει γιατι δεν αγοράζεις μηχανη μας λεει,όταν ο ίδιος μας λέει πως στην Αθηνα όλοι γαμανε και τότε γιατί δεν έρχεται να μείνει στην Αθήνα να γαμαει?
Είναι εύκολο να το λες όταν είσαι ήδη στην Αθήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom