Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
.....εχω παρει 1 φορα χωρισμενη με παιδι, ...... Μα οι συμβουλές όσων τύπων είχαν σχέση με χωρισμένες με παιδιά, δεν αφορούσαν το ένα γαμήσι και μακριά. Αφορούσαν το να μην κάνεις σχέση με αυτές. Θα φορτωθείς παιδιά που δεν είναι δικά σου. Θα επενδύσεις χρήμα και χρόνο γι αυτά, αυτά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σε δεχτούν ως πατέρα, και οποιαδήποτε στιγμή αυτή θελήσει, θα σε διώξει όπως έδιωξε τον πατέρα των παιδιών της.
Είχα σχεση κ γω,φιλτατε μύστη,για κάνα τριαμισαρι χρόνια ..
Πιο ζητιάνα(ενώ δούλευε κ είχε κ δικό της σπίτι στην Παλλήνη ..) ,πεθαινεις....
Ποτέ δεν έκανε κίνηση να κεράσει ούτε καφέ ( ο υποφαινομενος πλήρωνε τα πάντα....φαγητά,εξόδους,τριήμερα σε νησιά με εισητηρια-διαμονη- κλπ έξοδα δικά μου....δεν με νοιάζουν τα λεφτά,απλά για την ιστορία.....
Στο πήδημα επίσης ταχε όλα ,την έκανα να χύνει κ να ξαναχυνει( εν αντιθέσει με τον πρώην σύζυγό,100 κιλά,που την είχε φαπα κ απαξίωση....μέχρι κ δικαστήρια την είχε πάει με αφορμή το παιδί ( καλά της έκανε....)....
Κ μια ωραία μέρα μου στειλε μήνυμα χωρισμού(!!!!....) ,(ενώ δεν είχε προηγηθεί κάτι αρνητικο μεταξύ μας )ότι προέκυψαν προβλήματα που δε μπορεί να διαχειριστεί....μου ευχήθηκε ότι καλύτερο....ούτε ευχαριστώ ,ούτε τίποτα...τόσο θρασυτατο σκουπίδια...προφανώς είχε χεσμενη τη φωλιά της....
Χαχαχα! Εννοείται ότι έπεσε αυτόματα Χ κ πήρε το αρχ μου μετά....κ είχε κ το θράσος να περάσει κι απ' το μαγαζί που δουλεύω ....για τόσο μισανδρη,φεμιναζι καριολα μιλάμε....
Μακριά......(Ζήτω συγνώμη για το κουραστικό σεντόνι...)

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.338
Πόντοι
456
Ποτέ δεν έκανε κίνηση να κεράσει ούτε καφέ ( ο υποφαινομενος πλήρωνε τα πάντα....φαγητά,εξόδους,τριήμερα σε νησιά με εισητηρια-διαμονη- κλπ έξοδα δικά μου....δεν με νοιάζουν τα λεφτά,απλά για την ιστορία.....
Στο πήδημα επίσης ταχε όλα ,την έκανα να χύνει κ να ξαναχυνει( εν αντιθέσει με τον πρώην σύζυγό,100 κιλά,που την είχε φαπα κ απαξίωση....μέχρι κ δικαστήρια την είχε πάει με αφορμή το παιδί ( καλά της έκανε....)....
Κ μια ωραία μέρα μου στειλε μήνυμα χωρισμού(!!!!....) ,(ενώ δεν είχε προηγηθεί κάτι αρνητικο μεταξύ μας )ότι προέκυψαν προβλήματα που δε μπορεί να διαχειριστεί....μου ευχήθηκε ότι καλύτερο....ούτε ευχαριστώ ,ούτε τίποτα...τόσο θρασυτατο σκουπίδια...προφανώς είχε χεσμενη τη φωλιά της....
Χαχαχα! Εννοείται ότι έπεσε αυτόματα Χ κ πήρε το αρχ μου μετά....κ είχε κ το θράσος να περάσει κι απ' το μαγαζί που δουλεύω ....για τόσο μισανδρη,φεμιναζι καριολα μιλάμε....
Μόνο για πήδημα είναι αυτές. Δεν αξίζει να επενδύσεις συναισθηματικά καθόλου, ναυάγια είναι όλες

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
Μόνο για πήδημα είναι αυτές. Δεν αξίζει να επενδύσεις συναισθηματικά καθόλου, ναυάγια είναι όλες
Ακριβώς ,φιλτατε....
Ανηθικες,Μισανδρες ,κομπλεξικες,και συμφεροντολογες ως το μεδούλι......
Ότι χειρότερο,κυκλοφορεί....
Μόνο παστέλωμα κ δρόμο,μετα .....

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.338
Πόντοι
456
Ακριβώς ,φιλτατε....
Ανηθικες,Μισανδρες ,κομπλεξικες,και συμφεροντολογες ως το μεδούλι......
Ότι χειρότερο,κυκλοφορεί....
Μόνο παστέλωμα κ δρόμο,μετα .....
Το χειρότερο είναι ότι το παίζουν κ ζόρικες. Αυτές που το μουνί τους έχει πιάσει αράχνες, έχουν να γαμηθούν 5-10 χρόνια

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
Το χειρότερο είναι ότι το παίζουν κ ζόρικες. Αυτές που το μουνί τους έχει πιάσει αράχνες, έχουν να γαμηθούν 5-10 χρόνια
Χεχεχε!
Όντως...
Αυτό παλι που το βάζεις;
Ρε τι τραβαμε....
Ελληνική κοινωνία,το τέλειο θέατρο του παραλόγου....

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
621
Πόντοι
6.075
Όσες έγιναν πολύ νέες μανάδες λογικό να νιώθουν την έλλειψη του σεξ γιατί θέτουν την επιθυμία του εαυτού πιο μπροστά από το παιδί τους. Μερικές φορές δυστυχώς αυτό έρχεται πιο πάνω σαν προτεραιότητα. Έχω ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις που φέρνουν τους γκόμενους να τις ξεσκίσουν και δίπλα είναι το παιδί τους ή κοιτάζουν πως θα το φορτώσουν για να κάνουν ραντεβουδάκια και ταξιδάκια. Πρόσφατα είδα και μία τέτοια με ένα προβληματικό παιδί που το "πάρκαρε" σε ό,τι μαλακία κέντρο λογοθεραπείας, κατασκήνωση, παιδικό σταθμό, γείτονες ή όταν το είχε το άφηνε να λιώνει με το τάμπλετ για να μην την. Όπως μπορείτε να φανταστείτε για να κάνει ταξιδάκια με φίλες και να το παίζει καριερίστρια με μια μπίζνα που είχε φτιάξει τρώγοντας τα λεφτά του κόσμου και παίζοντας το ηρωίδα. Γκόμενο δεν ξέρω αν είχε γιατί ήταν γεμάτη και πολύ κωλοχαρακτήρας. Υπάρχουν φυσικά και πολλές -ευτυχώς- χωρισμένες γυναίκες που ενδιαφέρονται σοβαρά για το παιδί τους και σίγουρα εάν κάνουν τέτοια. Ακόμα και αν θέλουν σεξ, θα το κάνουν χωρίς αυτό να καταντήσει εξευτελιστικό για τη σχέση με το παιδί τους ή να την επηρεάσει. Προσωπικά σιχαίνομαι τις πρώτες περιπτώσεις γιατί είναι υποκρίτριες. Αν δεν ήθελαν ή δεν ήταν έτοιμες για παιδί ας το έριχναν. Σέβομαι απεριόριστα τις δεύτερες γιατί είναι σοβαροί άνθρωποι και υπεύθυνοι. Ένα παιδί σημαίνει αλλαγή επικέντρου και προτεραιοτήτων. Δεν κρίνω πώς κάνει σεξ και πόσο συχνά, αλλά με τι τρόπο εισέρχεται αυτό στη ζωή της και πόσο σημασία του δίνει σε σχέση με το παιδί της. Πολλά παιδιά, ειδικά σήμερα μεγαλώνουν μόνα τους ή σε οθόνες γιατί η μάνα κοιτάζει τη ζωούλα της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο και αυτό ισχύει και για τους άνδρες. Αν ο άλλος είναι πατέρας εξαφανισμένος τον κάνει στα μάτια μου τον απόλυτο ξεφτίλα.
Μεγάλες αλήθειες ειπώθηκαν. δασκάλα σε δημοτικό μου λέει οτι υπάρχουν γονείς που δεν ξέρουν τι τάξη πάει το παιδί τους. Δηλαδή το παιδι μπορεί να έχει και τους δύο γονείς στο σπίτι αλλά να είναι απών. Φωνάζουν την μάνα από το σχολείο για να πάρει το παιδί της που αρρώστησε και απαντά ότι δεν μπορεί να έρθει τώρα γιατί έχει να κάνει νύχια. Διανύουμε διαφορετικές εποχές από την εποχή που οι δικοί μας γονείς μας μεγάλωσαν. Η ψηφιακή εποχή έχει διευκολύνει σε πολλά τη ζωή μας αλλά έχει κάνει και μεγάλη ζημιά.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.362
Πόντοι
4.510
Μεγάλες αλήθειες ειπώθηκαν. δασκάλα σε δημοτικό μου λέει οτι υπάρχουν γονείς που δεν ξέρουν τι τάξη πάει το παιδί τους. Δηλαδή το παιδι μπορεί να έχει και τους δύο γονείς στο σπίτι αλλά να είναι απών. Φωνάζουν την μάνα από το σχολείο για να πάρει το παιδί της που αρρώστησε και απαντά ότι δεν μπορεί να έρθει τώρα γιατί έχει να κάνει νύχια. Διανύουμε διαφορετικές εποχές από την εποχή που οι δικοί μας γονείς μας μεγάλωσαν. Η ψηφιακή εποχή έχει διευκολύνει σε πολλά τη ζωή μας αλλά έχει κάνει και μεγάλη ζημιά.
Απίστευτα πράγματα

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Αν όσο ήταν μαζί σου ήταν σωστή νομίζω όλα καλά , μετά μπορεί να της τελείωσε.
Και εμείς αν βαρεθούμε , βρούμε κάτι καλύτερο πάμε πάρα κάτω.
Έτσι είναι η ζωή και οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν όπως και οι άνθρωποι.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
Αν όσο ήταν μαζί σου ήταν σωστή νομίζω όλα καλά , μετά μπορεί να της τελείωσε.
Και εμείς αν βαρεθούμε , βρούμε κάτι καλύτερο πάμε πάρα κάτω.
Έτσι είναι η ζωή και οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν όπως και οι άνθρωποι.
Ποτέ δεν ποντάρεις σε καμία ότι είναι "σωστή"....ειδικά σήμερα...
Πολλές έχουν το ταλέντο της ηθοποιιας στο αίμα τους ...

• Like
Αντιδράσεις: kuzia

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Ποτέ δεν ποντάρεις σε καμία ότι είναι "σωστή"....ειδικά σήμερα...
Πολλές έχουν το ταλέντο της ηθοποιιας στο αίμα τους ...
Το σωστή είναι σχετικό για τον κάθε έναν μας.
Συνήθως πρόκειται για την φαντασίωση μας για την κοπέλα που γουστάρουμε.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
Το σωστή είναι σχετικό για τον κάθε έναν μας.
Συνήθως πρόκειται για την φαντασίωση μας για την κοπέλα που γουστάρουμε.
Oλα σχετικά είναι...
Απλά το θεωρώ υπανθρωπη πρακτική να στέλνεις μήνυμα χωρισμού,40 χρ γυναίκα...
Χαχα! Τραγικές...στο καλό!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.655
Πόντοι
9.931
Εγώ πηδούσα μια παντρεμένη με παιδί, η οποία όταν χώρισε μου είπε κ μένα πουλο. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!
Για καποιο λογο την βόλευε να ειναι μαζι σου οσο ηταν παντρεμένη, με τον χωρισμό απελευθερώθηκε, αλλάξαν οι καταστάσεις οπότε έπαψε να υφίσταται ο λογος που ηταν μαζι σου και σε χώρισε.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Oλα σχετικά είναι...
Απλά το θεωρώ υπανθρωπη πρακτική να στέλνεις μήνυμα χωρισμού,40 χρ γυναίκα...
Χαχα! Τραγικές...στο καλό!
Και εγώ με μήνυμα χωρίζω.
Μια φορά έκανα την μαλακία και χώρισα κατ ιδίαν και μου έπρηξε τα αρχίδια με κλάματα, και γιατί ? τι να αλλάξω ? αστα δράμα δεν το ξανά έκανα ούτε θα το ξανά κάνω .
Πολλοί άνθρωποι δεν ανέχονται τον χωρισμό νομίζουν ότι επειδή είσαι ένα χρονικό διάστημα μαζί θα είσαι και για πάντα.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.154
Πόντοι
206

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Πουσαι ρε Αγαμιτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Παικταρά μου, γνώρισε μου καμμιά να γαμήσω γιατί μόνος μου δεν... χα χα.

Οταν ξαναπάμε Λυκαβηττό ή αλλού σε τέτοια φάση, θα σε ενημερώσω να έρθεις για μάτι.
Τουλάχιστον να τον παίξεις με live θέαμα χι χι

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.107
Πόντοι
206
Οι περισσότερες χωρισμένες είχαν καποιο μοτίβο συμπεριφοράς που οδήγησε στο χωρισμό.
Ρίχνουν τον άντρα, τον αποδομούν, θέλουν να του πάρουν την εξουσία, παίζουν παιχνίδι κατηγοριών, καρατάνε σταθερά τα δικά τους θελω και περιμένουν ο άλλος να περιστρέφεται γύρω απο αυτές, πολλές φορές και τα παιδιά.
Ναρκισιστριες διαγορων ειδών, χειριστικές.
Απλά μείνετε μακρυα απο θεμα σχέσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom