Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Οι χωρισμένες με παιδί είναι το απολυτό δώρο της κοινωνίας στους άντρες για επικά γαμήσια χωρίς αύριο με πολύ όμορφες γυναίκες που δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να σε πρήζουν και έχεις χρόνο για άπυρες δραστηριότητες (Άλλες γυναίκες , φίλους , για την πάρτι σου κτλ κτλ κτλ......)

1) Δεν μένεις μαζί τους γιατί έχουν τα παιδιά τους (άρα μένεις οπου θες)
2) Έχουν δραστηριότητες παιδιών κτλ ειδικά τα μισά σκ ίσος και περισσοτερα.
3) Δεν σε πρήζουν για να κάνουν - γάμο κτλ παιδιά γιατι έχουν και τα έχουν περάσει .
4) Αν τους κάνεις κανένα δωράκι ή αν βοηθας και σε κάποιο οικονομικό θέμα θα σε έχουν σαν βασιλιά .
5) Όταν βαρεθείς λες δεν πάει με ότι δεν έχετε πολυ χρόνο μαζι και καλά ........ το καταλαβαίνει...... και χωρίζεις απλά και ωραία χωρίς δράματα.
Εγώ σε αυτήν την κατηγορία έχω βρει τις τέλειες σχέσεις για εμένα .
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ SINGLE MOTHERS. Το θέμα έχει αναλυθεί αρκούντως στην Ανδρόσφαιρα, με πρώτο διδάξαντα τον Tom Leykis. Αμέτρητα βίντεο έχουν γυριστεί για το θέμα.
https://www.youtube.com/watch?v=JUgEoHB8jhI

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.444
Πόντοι
6.255
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ SINGLE MOTHERS. Το θέμα έχει αναλυθεί αρκούντως στην Ανδρόσφαιρα, με πρώτο διδάξαντα τον Tom Leykis. Αμέτρητα βίντεο έχουν γυριστεί για το θέμα.
Μέχρι τα 30-40 χωρισμένες με παιδί θα γίνουν απαιτητικές, κάτι που ένας σωστός χωρισμένος δεν θα ήθελε.

Από 40+ τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα σε ηλικία (συνήθως) και γουστάρουν ωραία πράγματα οι ίδιες (πουτσα και αραλικι)

Π

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Δεν ξέρω απο βίντεο και απο εμπειρίες άλλων αλλά για να τα γράφουν θα έχουν την ανάλογη εικόνα.
Εγώ μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία με στόχο σχέση για ποιοτικό σεξ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.274
Αμαλιαδωτισα χωρισμένη 40 ετών τρελό σκίσιμο της έδωσα το κωλαντερο στο χέρι και μου έλεγε ευχαριστώ

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.169
Πόντοι
86
Οι χωρισμένες με παιδί είναι το απολυτό δώρο της κοινωνίας στους άντρες για επικά γαμήσια χωρίς αύριο με πολύ όμορφες γυναίκες που δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να σε πρήζουν και έχεις χρόνο για άπυρες δραστηριότητες (Άλλες γυναίκες , φίλους , για την πάρτι σου κτλ κτλ κτλ......)

3) Δεν σε πρήζουν για να κάνουν - γάμο κτλ παιδιά γιατι έχουν και τα έχουν περάσει .
4) Αν τους κάνεις κανένα δωράκι ή αν βοηθας και σε κάποιο οικονομικό θέμα θα σε έχουν σαν βασιλιά .
5) Όταν βαρεθείς λες δεν πάει με ότι δεν έχετε πολυ χρόνο μαζι και καλά ........ το καταλαβαίνει...... και χωρίζεις απλά και ωραία χωρίς δράματα.
πως δεν τα σκεφτήκαμε

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.005
Πόντοι
16.235
Τα χωρισμένα με παιδί κορίτσια μας είναι πιο δοτικά διότι έχουν πλεόνασμα αγάπης μέσα τους που δεν πήγε στον πρώην.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256

Υπερθεματιζω, γυρισα πριν λιγο απο 3ωρο υψηλης εντασης με 47ρα χωρισμενη,που τη πηδαω 4 χρονια τωρα.
Καθε φορα και καλυτερο γαμησι,σχεδον παντα και απο παντου, χωρις μνμ ,τηλεφωνα και πρηξιματα.

Παιζει ρολο βεβαια οτι επαγγελματικα ειναι δομημενη και με πολλη δουλεια και δεν εχει χρονο και διαθεση για σπασιμο νευρων αμφοτέρως.

Το καλο της Αθηνας ειναι οτι αν βλεπεσαι μπορεις να βρεις τετοιες περιπτωσεις αν και η πλειοψηφια απο νορμαλ μιλφακια θελουν σχεση

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256
Μέχρι τα 30-40 χωρισμένες με παιδί θα γίνουν απαιτητικές, κάτι που ένας σωστός χωρισμένος δεν θα ήθελε.

Από 40+ τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα σε ηλικία (συνήθως) και γουστάρουν ωραία πράγματα οι ίδιες (πουτσα και αραλικι)

Π
Οι 30+ επειδη εχουν ακομα καργα καβλες και πολυ ενεργεια, συνηθως ειναι πολυ απαιτητικες στο γαμησι,ειδικα αν ο πρωην δεν....

Οσο γραφει το κοντερ και μεγαλωνουν αρχιζουν και οι απαιτησεις. Οσες χωρισουν μετα τα 40-45 συνηθως δινουν εμφαση στο πηδημα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Καθόλου πρώην όμορφες υπάρχουν 30άρες , 35 άρες . 40 άρες που είναι μοντελάκια και γαμιούνται τέλεια και χωρίς αύριο . Οσο για τα ναυάγια δες καλύτερα τους πρώην άντρες τους που τις πληρώνουν και τους τρέχουν.
Οσοι τις γαμάμε, περνάμε σούπερ , όσοι τις πληρώνουν χωρίς να τις γαμάνε καν ...... ας πρόσεχαν ........

Δεν αμφιβάλλω ότι έχει και γαμήσιμες,το θέμα είναι όμως και πως τις γνωριζεις

Προφανώς πρέπει να βρεθείτε είτε σε κάποια κοινή δραστηριότητα,είτε μέσω δουλειάς

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256

Προφανώς πρέπει να βρεθείτε είτε σε κάποια κοινή δραστηριότητα,είτε μέσω δουλειάς
Η εμπειρια μου εχει δειξει οτι τελικα η δουλεια ειναι το καλυτερο μεσο, ουτε κυκλοι,παρεες και τριγωνα

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.005
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: 2002

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.589
Πόντοι
3.506

Ε, άμα είσαι κοινωνικός και δεν είσαι μονόχνωτος, γνωρίζεις.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
άρα πάμε σε 2 τεράστιες διαφορετικές κατηγορίες....Οι μέχρι πχ 30αρες...οκ κοριτσάκια θα τα έλεγα που μέχρι και 2 γάμους ακόμα μπορει να κάνουν ! (χαχαχα) και προφανώς έχουν μικρά παιδιά.... Και η κατηγορία 40 βαλε, πιο φθαρμενες κλπ που έτσι κι αλλιώς μιλάμε για γυναίκες άλλης σειράς. Όλες αυτες μαζί όμως εφ όσον ειναι μητέρες πάντα σου δίνουν την αίσθηση οτι λειτουργείς ότι Κλέβεις...ότι αρπάζεις και φεύγεις....Το νοιώθεις το πράγμα ότι είσαι περαστικός....Οπότε γι αυτό ολη αυτή η κριτική...Δύσκολα για κάτι μονιμότερο ...χάσιμο χρόνου αν δεν μεινεις αλλά εν τέλει φτηνότερο και καλύτερο απ το να πάς στις πουτανες....

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
θέλεις να γαμήσεις χωρισμένες με παιδί χωρίς να πάθεις ΤΙΠΟΤΑ? Μια στις δύο πουτάνες είναι χωρισμένη με παιδί...Τόσο απλό!
Κατά τ άλλα μακριά, παιδιά κάνουμε και με γυναίκες που δεν κουβαλάνε τέτοια κοινωνικά γραμμάτια στην πλάτη τους. Από την άλλη, οκ υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά τρέχα γύρευε/

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Η εμπειρια μου εχει δειξει οτι τελικα η δουλεια ειναι το καλυτερο μεσο

Εκεί όμως δεν είναι στο χέρι σου,άμα είσαι σε περιβάλλον ψωλαρίας ή δεν παίζει καμια ελεύθερη/χωρισμένη,τον ήπιες

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.025
Πόντοι
2.306
Οι 30+ επειδη εχουν ακομα καργα καβλες και πολυ ενεργεια, συνηθως ειναι πολυ απαιτητικες στο γαμησι,ειδικα αν ο πρωην δεν....

Οσο γραφει το κοντερ και μεγαλωνουν αρχιζουν και οι απαιτησεις. Οσες χωρισουν μετα τα 40-45 συνηθως δινουν εμφαση στο πηδημα
Λογικό για τισ 40-45. Γιατι αρχιζει και περνά η μπογιά τους και οσο προλαβαίνουν το απολαμβάνουν. Για αυτό και χαρίζουν εύκολα κωλο, κανουν πιπες σα να μην υπάρχει αύριο κλπ. Γιατι έτσι προσέλκυουν αντρες που θελουν να βγαλουν γούστα. Και είναι τίμιο αυτό. Δούναι και λαβείν.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.444
Πόντοι
6.255

Φίλτατε, οι 40+ έχουν αξεπεραστες καβλες σε σχεση με τις 30+

Όποιος έχει άλλη εμπειρία, επι της παραπάνω σύγκρισης, ας την παραθέσει

Π

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.444
Πόντοι
6.255
Λογικό για τισ 40-45. Γιατι αρχιζει και περνά η μπογιά τους και οσο προλαβαίνουν το απολαμβάνουν. Για αυτό και χαρίζουν εύκολα κωλο, κανουν πιπες σα να μην υπάρχει αύριο κλπ. Γιατι έτσι προσέλκυουν αντρες που θελουν να βγαλουν γούστα. Και είναι τίμιο αυτό. Δούναι και λαβείν.
Διαφωνώ, νομίζω ότι γουστάρουν να πηδιούνται ως sub sluts, διοτι κατανόησαν μετά από χρόνια μαλακίας ότι το καλό γαμήσι είναι το ζωώδες γαμήσι.

Π

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Υπερθεματιζω, γυρισα πριν λιγο απο 3ωρο υψηλης εντασης με 47ρα χωρισμενη,που τη πηδαω 4 χρονια τωρα.
Καθε φορα και καλυτερο γαμησι,σχεδον παντα και απο παντου, χωρις μνμ ,τηλεφωνα και πρηξιματα.

Παιζει ρολο βεβαια οτι επαγγελματικα ειναι δομημενη και με πολλη δουλεια και δεν εχει χρονο και διαθεση για σπασιμο νευρων αμφοτέρως.

Το καλο της Αθηνας ειναι οτι αν βλεπεσαι μπορεις να βρεις τετοιες περιπτωσεις αν και η πλειοψηφια απο νορμαλ μιλφακια θελουν σχεση
Έτσι ακριβώς , η καλύτερη φάση για ποιοτικό γαμήσι χωρίς αρνητικά θέματα.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21

Εγώ τις έχω γνωρίσει από date site βασικά αλλά και από κοινωνικό κύκλο . Πριν 10 χρόνια τα date site ήταν πολύ ευκολα τώρα δεν είναι τόσο εύκολα αλλά βγάζεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom