Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256
Διαφωνώ, νομίζω ότι γουστάρουν να πηδιούνται ως sub sluts, διοτι κατανόησαν μετά από χρόνια μαλακίας ότι το καλό γαμήσι είναι το ζωώδες γαμήσι.

Π
Ισχυει 100 % . Προσφατα με 2 διαφορετικες περιπτωσεις παντρεμενων δοκιμασα να τεντωσω τα ορια που ειχα στο μυαλο μου και ειναι πολυ πιο υποτακτικες απο οτι υπολογιζα.Χωρις να ειμαι φαν του σπορ και οι 2 αδιαμαρτυρητα δοκιμασαν την σαμπανια των φτωχων και η μια το κανει πλεον φανατικα σε καθε συναντηση

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
297
Πόντοι
21
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ SINGLE MOTHERS. Το θέμα έχει αναλυθεί αρκούντως στην Ανδρόσφαιρα, με πρώτο διδάξαντα τον Tom Leykis. Αμέτρητα βίντεο έχουν γυριστεί για το θέμα.
Φίλε πεστα....
Ότι πιο τοξικο-σιχαμερο υπάρχει στο γυναικείο φύλο....
Πιο βαμπίρ,πεθαίνεις ...
Μακριά....

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256
47 λέει δε θα κρύβει και πέντε έξι χρόνια η γιαγιακα
Επειδη χρειαστηκε για κατι να μου δωσει το ΑΜΚΑ της δεν κρυβει ουτε δευτερολεπτο.Αμα τη δεις δεν εχει και αναγκη να το κανει

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Ανδρική τοξικότητα, αυτή η μάστιγα....

Η χωρισμένη με παιδί είναι πολύ καλή περίπτωση, επειδή ξέρει τι θέλει. Όταν θέλει έναν άντρα το δείχνει δε χάνει τον καιρό της με παιχνίδια.
Αν θέλει κάποιον μόνο για σεξ, θα έχει κάποιον μόνο για σεξ
Για σύζυγο δεν ψάχνονται γιατί αν δεν εγκρίνουν τα παιδιά δε γίνεται τίποτα. Αν εγκρίνουν τα παιδιά μπορεί να εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση
Κυρίως θέλει κάποιον να της δίνει σημασία ,αν την κάνεις να νιώσει σημαντική την κέρδισες και ας μην έχεις φράγκα.

Μόνο μειονέκτημα είναι ο χρόνος. Επειδή πρέπει να είναι και μητέρα έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.025
Πόντοι
2.306
Διαφωνώ, νομίζω ότι γουστάρουν να πηδιούνται ως sub sluts, διοτι κατανόησαν μετά από χρόνια μαλακίας ότι το καλό γαμήσι είναι το ζωώδες γαμήσι.

Π
Κι αυτό σωστό. Δεν είναι και μακριά απο αυτό που λεω..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
εχω παρει 1 φορα χωρισμενη με παιδι, 33 χρονων μουναρα, εδωσε και κωλο τα εκανε ολα μεχρι τελικης πτώσεως
.....εχω παρει 1 φορα χωρισμενη με παιδι, ...... Μα οι συμβουλές όσων τύπων είχαν σχέση με χωρισμένες με παιδιά, δεν αφορούσαν το ένα γαμήσι και μακριά. Αφορούσαν το να μην κάνεις σχέση με αυτές. Θα φορτωθείς παιδιά που δεν είναι δικά σου. Θα επενδύσεις χρήμα και χρόνο γι αυτά, αυτά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σε δεχτούν ως πατέρα, και οποιαδήποτε στιγμή αυτή θελήσει, θα σε διώξει όπως έδιωξε τον πατέρα των παιδιών της.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
.....εχω παρει 1 φορα χωρισμενη με παιδι, ...... Μα οι συμβουλές όσων τύπων είχαν σχέση με χωρισμένες με παιδιά, δεν αφορούσαν το ένα γαμήσι και μακριά. Αφορούσαν το να μην κάνεις σχέση με αυτές. Θα φορτωθείς παιδιά που δεν είναι δικά σου. Θα επενδύσεις χρήμα και χρόνο γι αυτά, αυτά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σε δεχτούν ως πατέρα, και οποιαδήποτε στιγμή αυτή θελήσει, θα σε διώξει όπως έδιωξε τον πατέρα των παιδιών της.
Εδώ οι περισσότεροι δεν ψάχνουμε για σχέση για γάμο κτλ ψάχνουμε καλές καβάτζες για πήδημα και οι χωρισμένες με παιδιά είναι μακράν οι καλύτερες.
Όσοι κάνουν σχέση ζωής πολύ καλά κάνουν αλλά να ξέρουν τι κάνουν , θα πρέπει να σκεφτούν με το πάνω κεφάλι και όχι με το κάτω.
Αν επενδύει κάποιος χρήματα για να τον δουν σαν πατέρα τα παιδιά έχει χάσει και καλά να πάθει.
Η προσφορά βοήθειας είναι για το καλό αυτού που βοηθάς και όχι επένδυση στο στο μέλλον.
Τα παιδιά έχουν βιολογικό πατέρα ακόμα και αν είναι ο χειρότερος που θα μπορούσαν να είχαν .
Δεν έχουν καμία υποχρέωση τα παιδιά να σε δουν σαν πατέρα , αν σε δουν ως καλό φίλο είναι υπέροχο αλλά δεν πρέπει να είναι στόχος κανενός αυτά έρχονται μόνα τους.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Μόνο αν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και μένουν μονα τους ή είναι μωρά και τα μεγαλώσετε μαζί, αξίζει να κάνεις κάτι σοβαρό με χωρισμένη μητέρα.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.589
Πόντοι
3.506
Κάνεις μεγάλο λάθος για σοβαρό σεξ είναι μακράν ...... οι καλύτερες ;)
Ακριβώς. Ακολουθούν οι παντρεμένες. Γενικά οι στερημενες που έχουν διανύσει πορεία στο παρελθόν βγάζουν μεγάλα γούστα.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Ακριβώς. Ακολουθούν οι παντρεμένες. Γενικά οι στερημενες που έχουν διανύσει πορεία στο παρελθόν βγάζουν μεγάλα γούστα.
Έτσι και το σημαντικότερο ότι έχεις άπυρο χρόνο χωρίς να σε πρήζει για τίποτα μετά .

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.510
Πόντοι
1.336
Προσωπικά, χωρισμένες μητέρες 40-45+, εάν γουστάρουν, εισαι Πασάς εφόσον είσαι σωστός απέναντι τους

Π
Υπάρχει κάποιος "εύκολος" τρόπος εντοπισμού αυτού του group, με εξαίρεση προφανώς το να της βρει κανείς στον ευρύτερο κύκλο του;

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
Όσες έγιναν πολύ νέες μανάδες λογικό να νιώθουν την έλλειψη του σεξ γιατί θέτουν την επιθυμία του εαυτού πιο μπροστά από το παιδί τους. Μερικές φορές δυστυχώς αυτό έρχεται πιο πάνω σαν προτεραιότητα. Έχω ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις που φέρνουν τους γκόμενους να τις ξεσκίσουν και δίπλα είναι το παιδί τους ή κοιτάζουν πως θα το φορτώσουν για να κάνουν ραντεβουδάκια και ταξιδάκια. Πρόσφατα είδα και μία τέτοια με ένα προβληματικό παιδί που το "πάρκαρε" σε ό,τι μαλακία κέντρο λογοθεραπείας, κατασκήνωση, παιδικό σταθμό, γείτονες ή όταν το είχε το άφηνε να λιώνει με το τάμπλετ για να μην την. Όπως μπορείτε να φανταστείτε για να κάνει ταξιδάκια με φίλες και να το παίζει καριερίστρια με μια μπίζνα που είχε φτιάξει τρώγοντας τα λεφτά του κόσμου και παίζοντας το ηρωίδα. Γκόμενο δεν ξέρω αν είχε γιατί ήταν γεμάτη και πολύ κωλοχαρακτήρας. Υπάρχουν φυσικά και πολλές -ευτυχώς- χωρισμένες γυναίκες που ενδιαφέρονται σοβαρά για το παιδί τους και σίγουρα εάν κάνουν τέτοια. Ακόμα και αν θέλουν σεξ, θα το κάνουν χωρίς αυτό να καταντήσει εξευτελιστικό για τη σχέση με το παιδί τους ή να την επηρεάσει. Προσωπικά σιχαίνομαι τις πρώτες περιπτώσεις γιατί είναι υποκρίτριες. Αν δεν ήθελαν ή δεν ήταν έτοιμες για παιδί ας το έριχναν. Σέβομαι απεριόριστα τις δεύτερες γιατί είναι σοβαροί άνθρωποι και υπεύθυνοι. Ένα παιδί σημαίνει αλλαγή επικέντρου και προτεραιοτήτων. Δεν κρίνω πώς κάνει σεξ και πόσο συχνά, αλλά με τι τρόπο εισέρχεται αυτό στη ζωή της και πόσο σημασία του δίνει σε σχέση με το παιδί της. Πολλά παιδιά, ειδικά σήμερα μεγαλώνουν μόνα τους ή σε οθόνες γιατί η μάνα κοιτάζει τη ζωούλα της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο και αυτό ισχύει και για τους άνδρες. Αν ο άλλος είναι πατέρας εξαφανισμένος τον κάνει στα μάτια μου τον απόλυτο ξεφτίλα.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.510
Πόντοι
1.336
Όσες έγιναν πολύ νέες μανάδες λογικό να νιώθουν την έλλειψη του σεξ γιατί θέτουν την επιθυμία του εαυτού πιο μπροστά από το παιδί τους. Μερικές φορές δυστυχώς αυτό έρχεται πιο πάνω σαν προτεραιότητα. Έχω ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις που φέρνουν τους γκόμενους να τις ξεσκίσουν και δίπλα είναι το παιδί τους ή κοιτάζουν πως θα το φορτώσουν για να κάνουν ραντεβουδάκια και ταξιδάκια. Πρόσφατα είδα και μία τέτοια με ένα προβληματικό παιδί που το "πάρκαρε" σε ό,τι μαλακία κέντρο λογοθεραπείας, κατασκήνωση, παιδικό σταθμό, γείτονες ή όταν το είχε το άφηνε να λιώνει με το τάμπλετ για να μην την. Όπως μπορείτε να φανταστείτε για να κάνει ταξιδάκια με φίλες και να το παίζει καριερίστρια με μια μπίζνα που είχε φτιάξει τρώγοντας τα λεφτά του κόσμου και παίζοντας το ηρωίδα. Γκόμενο δεν ξέρω αν είχε γιατί ήταν γεμάτη και πολύ κωλοχαρακτήρας. Υπάρχουν φυσικά και πολλές -ευτυχώς- χωρισμένες γυναίκες που ενδιαφέρονται σοβαρά για το παιδί τους και σίγουρα εάν κάνουν τέτοια. Ακόμα και αν θέλουν σεξ, θα το κάνουν χωρίς αυτό να καταντήσει εξευτελιστικό για τη σχέση με το παιδί τους ή να την επηρεάσει. Προσωπικά σιχαίνομαι τις πρώτες περιπτώσεις γιατί είναι υποκρίτριες. Αν δεν ήθελαν ή δεν ήταν έτοιμες για παιδί ας το έριχναν. Σέβομαι απεριόριστα τις δεύτερες γιατί είναι σοβαροί άνθρωποι και υπεύθυνοι. Ένα παιδί σημαίνει αλλαγή επικέντρου και προτεραιοτήτων. Δεν κρίνω πώς κάνει σεξ και πόσο συχνά, αλλά με τι τρόπο εισέρχεται αυτό στη ζωή της και πόσο σημασία του δίνει σε σχέση με το παιδί της. Πολλά παιδιά, ειδικά σήμερα μεγαλώνουν μόνα τους ή σε οθόνες γιατί η μάνα κοιτάζει τη ζωούλα της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο και αυτό ισχύει και για τους άνδρες. Αν ο άλλος είναι πατέρας εξαφανισμένος τον κάνει στα μάτια μου τον απόλυτο ξεφτίλα.
Συμφωνώ 1000%! Και με αυτές που είναι συνειδητοποιημένες είναι που θα περάσεις καλά! Ούτε δράματα ούτε τίποτα. Ξέρουν να ξεχωρίσουν τα του οίκου τους και τα της ερωτικής τους διασκέδασης.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Προχτες γάμησα την τελευταία μου χωρισμένη 44χρονη (με 2 παιδιά), στα σκοτεινά στενάκια στα αναφιώτικα, με τους τουρίστες να περνούν από πάνω και από κάτω χι χι. Η φάση ήταν που το έπαιζε σοβαρή κυρία στην αρχή! Δεν ήρθε σπίτι γιατί αδιαθέτησε (όντως αδιαθέτησε) και είπαμε να πάμε βόλτα (αναγκαστικά, you know) και τον έφαγε από κώλο, αφού έδωσε πρώτα πίπα εκεί χα χα. New sex story is loading χα χα

Κατά τα λοιπά συμφωνώ ότι οι χωρισμένες συνήθως είναι εύκολες και βολικές κατηγορίες και βρίσκεις και εξαιρετικές περιπτώσεις.
Προβληματικές περιπτώσεις είναι όταν θέλουν να φορτωθούν σε κάποιον και ψάχνουν κάτι σοβαρό με το καλημέρα ή τρώς πρήξιμο με το καλημέρα.
Και η περίπτωση που την ερωτεύεσαι και "μπλέκεις" γιατί δεν έχει πολύ χρόνο και ελευθερία κινήσεων..

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.441
Πόντοι
6.255
Προχτες γάμησα την τελευταία μου χωρισμένη 44χρονη (με 2 παιδιά), στα σκοτεινά στενάκια στα αναφιώτικα, με τους τουρίστες να περνούν από πάνω και από κάτω χι χι. Η φάση ήταν που το έπαιζε σοβαρή κυρία στην αρχή! Δεν ήρθε σπίτι γιατί αδιαθέτησε (όντως αδιαθέτησε) και είπαμε να πάμε βόλτα (αναγκαστικά, you know) και τον έφαγε από κώλο, αφού έδωσε πρώτα πίπα εκεί χα χα. New sex story is loading χα χα

Κατά τα λοιπά συμφωνώ ότι οι χωρισμένες συνήθως είναι εύκολες και βολικές κατηγορίες και βρίσκεις και εξαιρετικές περιπτώσεις.
Προβληματικές περιπτώσεις είναι όταν θέλουν να φορτωθούν σε κάποιον και ψάχνουν κάτι σοβαρό με το καλημέρα ή τρώς πρήξιμο με το καλημέρα.
Και η περίπτωση που την ερωτεύεσαι και "μπλέκεις" γιατί δεν έχει πολύ χρόνο και ελευθερία κινήσεων..
τα φίδια που ήταν?

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom