Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CockaLinos

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
27
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες ήρθε... Από την στιγμή που τη πήρα από τον σταθμό των τρένων την έπιασα στα γλωσσόφιλα (πήγε να με φιλήσει στο μάγουλο χαχαχαχαχαχα)!

Πάμε στο δωμάτιο, μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο μου λέει κι έρχομαι... Ναι περιμένω της λέω...

Μπουκάρω μετά από 2 λεπτά στη ντουζιέρα, τη κολλάω στο τοίχο, της γλύφω τη πλάτη και της παίζω τη κλειτορίδα, μόλις ήταν έτοιμη να χύσει τη γυρνάω και πάω να τη πάρω στα όρθια (ακα, αφού τη ρώτησα και μου έδωσε το οκ...)! Δεν βόλευε όμως και την ξαναγύρισα όπως στην αρχή... Μόλις ήταν πάλι έτοιμη να χύσει τη πάω στο κρεβάτι και της δίνω το μουνί στο χέρι! Στο πρώτο γαμήσι που της έριξα, έχυσε 4 φορές!

Αν γινόταν να με "έπαιρνες" εκεί μπροστά στον σταθμό των τρένων θα το έκανες, μου είπε κάποια στιγμή που συζητούσαμε τα πεπραγμένα...

Γυναικάρα, 1,80 (πιο ψηλή από εμένα) και με στήθος 5αρι (το οποίο χωρίς σουτιέν δεν στεκόταν όρθιο φυσικά), μέχρι να τη πάρω 2 φορές ένοιωθα ότι δεν ήταν για τα κυβικά μου (προφανώς αυτή δεν το ένοιωσε αυτό το πράγμα... χαχαχαχα).

Συζητούσαμε χαλαρά τα προσωπικά μας για τις οικογένειες κτλ και μετά έπεφτε γαμήσι, ακομπλεξάριστη τελείως η γκόμενα και συνειδητοποιημένη!

Γενικά περάσαμε 1,5 ημέρα (2 διανυκτερεύσεις) όπου έφαγε πολύ πούτσα κι εγώ γύρισα στη γυναίκα μου ανανεωμένος και η σχέση μας πάει πολύ καλύτερα! Η χωρισμένη έφυγε χορτάτη και μου είπε ότι... έκανα πολύ καλά τη δουλειά μου...........

Τον επόμενο μήνα πιθανότατα να πάω εγώ στον τόπο της για 1 διανυκτέρευση.....
Από Βόρειο Ελλάδα η τύπισα?

τερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
598
Πόντοι
301
Με παντρεμένες ναι. Με χωρισμένες όχι, γιατί κρύβονται απο πίσω ατζέντες
Συμφωνώ απόλυτα ποτέ με χωρισμένες γιατί μετά γίνονται εκδηκητηκες ενώ οι παντρεμένες χαίρεσαι πήδημα με ασφάλεια !!!!

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
856
Πόντοι
81
Αυτό που γράφω δεν είναι καμιά τρομερή στατιστική ανάλυση, αλλά όσο να'ναι βρίσκω αξιοσημείωτο το ότι 3 στις 3 μεγαλύτερες και πιο προσεγμένες μιλφάρες που γνώρισα προσωπικά (χωρίς να παίξει κάτι) ήταν φρεσκοχωρισμένες. Την μία (που ήταν σικάτη) την κεράτωσε ο άντρας της και την παράτησε με τρια παιδιά, την άλλη (μιλάμε για σκυλί) την αμελούσε και προτιμούσε να δουλεύει όλη μέρα ο άντρας της, η τρίτη (πατόμουνο) ποτέ δεν έδειξε να σοβαρεύεται και ήταν όλη μέρα από καφέ σε νύχια, από νύχια σε κομμωτήριο, την χάζευε όλη η γειτονιά με τα κολάν της, καθόταν με κάτι άκυρους σφίχτες άεργους και απορούσαμε τι διάολο μπορεί να συζητάνε όλη την ώρα.

Προσοχή, δεν ήταν παρατημένες και με το που χώρισαν άρχισαν να προσέχουν τον εαυτό τους. Ήταν ήδη "στην πέννα". Τις δύο τις είχα γνωρίσει με τους άντρες τους τα προηγούμενα χρόνια. Απλά να το έχετε στον νου σας: μην νομίζετε ότι εσείς θα κάνετε την μαγκιά να ξυπνήσετε την σεξουάλα που κρύβει μέσα της μια αθώα νοικοκυρά. Είτε το έχει η άλλη, είτε όχι. Φαίνονται. Και ακόμα περισσότερο, αυτό που είναι αυτές και αυτό που είναι οι άντρες που διαλέγουν οδηγεί στον χωρισμό. Δεν αφήνει έτσι απλά ο άλλος τα παιδιά του να τα μεγαλώνει κάποιος ξένος. Ή μαλάκας είναι ο ίδιος ή δεν άντεχε άλλο την μλκω.

bourdel@kis7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω. Εγώ ξέρω για μια χωρισμένη δικηγόρο από Κολωνάκι. Φρεσκοχωρισμένη αλλά στον γάμο της έδινε πόνο! Ήμουνα πελάτης. Κάνω κίνηση να γαμησω η θα μ φάει ένα σορό λεφτά;

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256
Αυτό που γράφω δεν είναι καμιά τρομερή στατιστική ανάλυση, αλλά όσο να'ναι βρίσκω αξιοσημείωτο το ότι 3 στις 3 μεγαλύτερες και πιο προσεγμένες μιλφάρες που γνώρισα προσωπικά (χωρίς να παίξει κάτι) ήταν φρεσκοχωρισμένες. Την μία (που ήταν σικάτη) την κεράτωσε ο άντρας της και την παράτησε με τρια παιδιά, την άλλη (μιλάμε για σκυλί) την αμελούσε και προτιμούσε να δουλεύει όλη μέρα ο άντρας της, η τρίτη (πατόμουνο) ποτέ δεν έδειξε να σοβαρεύεται και ήταν όλη μέρα από καφέ σε νύχια, από νύχια σε κομμωτήριο, την χάζευε όλη η γειτονιά με τα κολάν της, καθόταν με κάτι άκυρους σφίχτες άεργους και απορούσαμε τι διάολο μπορεί να συζητάνε όλη την ώρα.

Προσοχή, δεν ήταν παρατημένες και με το που χώρισαν άρχισαν να προσέχουν τον εαυτό τους. Ήταν ήδη "στην πέννα". Τις δύο τις είχα γνωρίσει με τους άντρες τους τα προηγούμενα χρόνια. Απλά να το έχετε στον νου σας: μην νομίζετε ότι εσείς θα κάνετε την μαγκιά να ξυπνήσετε την σεξουάλα που κρύβει μέσα της μια αθώα νοικοκυρά. Είτε το έχει η άλλη, είτε όχι. Φαίνονται. Και ακόμα περισσότερο, αυτό που είναι αυτές και αυτό που είναι οι άντρες που διαλέγουν οδηγεί στον χωρισμό. Δεν αφήνει έτσι απλά ο άλλος τα παιδιά του να τα μεγαλώνει κάποιος ξένος. Ή μαλάκας είναι ο ίδιος ή δεν άντεχε άλλο την μλκω.
Οι γαμοι απο συμφερον για μουναρες/καβλιαρες καταληγουν παντα σε εντατικη παραγωγη κερατίνης και καποια στιγμη κουραζεται ο αντρας να βερνικωνει τα κερατα με αποτελεσμα το διαζυγιο.Βασικη προυποθεση να εχει την οικονομικη δυνατοτητα να ξαποστειλει τη πηδουκλα αλλιως το κοντερ γραφει εσαει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.016
Πόντοι
3.656
Μάγκες καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω. Εγώ ξέρω για μια χωρισμένη δικηγόρο από Κολωνάκι. Φρεσκοχωρισμένη αλλά στον γάμο της έδινε πόνο! Ήμουνα πελάτης. Κάνω κίνηση να γαμησω η θα μ φάει ένα σορό λεφτά;
.....Ήμουνα πελάτης...... Don't mix business with pleasure. Εκτός κι αν σου κάνει πρώτη κίνηση, δεν πρόκειται να πιάσει. Για Δικηγόρο μιλάμε, όχι για την Κομμώτρια τη Σούλα από το Περιστέρι

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.592
Πόντοι
3.506
Τη Μαρίνα λες;

bourdel@kis7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2024
Like
0
Πόντοι
0

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.430
Πόντοι
481
Η αίσθηση μου είναι ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες χωρισμένων με παιδί: οι φρεκοχωρισμένες και αυτές που έχει περάσει ένα αρκετά σημαντικό χρονικό διάστημα (πάνω από χρόνος).

Οι πρώτες θα σου κάτσουν από τον πρώτο καφέ, αλλά θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος ότι έχουν ήδη κάτσει, μια ώρα πιο πριν, σε έναν άλλον (με τον προηγούμενο καφέ) και ότι θα κάτσουν και στον επόμενο (που θα πάνε για ποτό, μετά από εσένα).

Οι δεύτερες έχουν σοβαρέψει υπερβολικά και θα σε αφήσουν να αγγίξεις βυζί μετά από 2-3 ραντεβού και ως εκεί.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Η αίσθηση μου είναι ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες χωρισμένων με παιδί: οι φρεκοχωρισμένες και αυτές που έχει περάσει ένα αρκετά σημαντικό χρονικό διάστημα (πάνω από χρόνος).

Οι πρώτες θα σου κάτσουν από τον πρώτο καφέ, αλλά θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος ότι έχουν ήδη κάτσει, μια ώρα πιο πριν, σε έναν άλλον (με τον προηγούμενο καφέ) και ότι θα κάτσουν και στον επόμενο (που θα πάνε για ποτό, μετά από εσένα).

Οι δεύτερες έχουν σοβαρέψει υπερβολικά και θα σε αφήσουν να αγγίξεις βυζί μετά από 2-3 ραντεβού και ως εκεί.

Όσες χωρίζουν απο μακροχρόνια σχέση

ή βρίσκουν αμέσως τον επομενο και γαμιούνται σαν νυμφομανείς

ή έχουν κοψει τελείως το σεξ και μονο ενδιαφέρον είναι τα παιδιά τους

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
312
Πόντοι
21
η μεγαλύτερη παγίδα στις χωρισμένες είναι οτι όμορφές γυναίκες που δεν θα σου μιλούσαν αν ήταν ελευθερες...ρίχνουν αναγκαστικά το πήχυ γιατι απλά ειναι χωρισμένες με παιδια (αυτομάτως προβληματικό πακέτο) και πολλοί άνδρες που δεν είχα ποτέ κανονική σχέση με πολύ όμορφη γυναίκα...παθαίνουν κόκο μπλόκο ...και καψουρεύονται...
Και όχι μονο θα αντέξουν κάθε ψυχολογικό ή οτιδήποτε προβλημαικό της ...αλλά πολύ πιθανόν να είναι υποψήφιοι για σουτάρισμα απ τη χωρισμένη !!!!!
Προσωπικά βλέπω τις γυναίκες σήμερα να διεκδικούν όχι πολλά ...διακδικούν τα πάντα!! Κι αν ειναι εμφανίσιμες...!!! Άστο..... πρέπει να προσφέρεις τα πάντα και σε καλή τιμή !!! Αυτό βλέπω γυρω μου ...
Η πιο τοξική ,ανηθικη,και μισανδρη κατηγορία γυναικών....
Μακριά........

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Οι χωρισμένες με παιδί είναι το απολυτό δώρο της κοινωνίας στους άντρες για επικά γαμήσια χωρίς αύριο με πολύ όμορφες γυναίκες που δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να σε πρήζουν και έχεις χρόνο για άπυρες δραστηριότητες (Άλλες γυναίκες , φίλους , για την πάρτι σου κτλ κτλ κτλ......)

1) Δεν μένεις μαζί τους γιατί έχουν τα παιδιά τους (άρα μένεις οπου θες)
2) Έχουν δραστηριότητες παιδιών κτλ ειδικά τα μισά σκ ίσος και περισσοτερα.
3) Δεν σε πρήζουν για να κάνουν - γάμο κτλ παιδιά γιατι έχουν και τα έχουν περάσει .
4) Αν τους κάνεις κανένα δωράκι ή αν βοηθας και σε κάποιο οικονομικό θέμα θα σε έχουν σαν βασιλιά .
5) Όταν βαρεθείς λες δεν πάει με ότι δεν έχετε πολυ χρόνο μαζι και καλά ........ το καταλαβαίνει...... και χωρίζεις απλά και ωραία χωρίς δράματα.
Εγώ σε αυτήν την κατηγορία έχω βρει τις τέλειες σχέσεις για εμένα .

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Οι χωρισμένες με παιδί είναι το απολυτό δώρο της κοινωνίας στους άντρες για επικά γαμήσια χωρίς αύριο με πολύ όμορφες γυναίκες που δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να σε πρήζουν και έχεις χρόνο για άπυρες δραστηριότητες (Άλλες γυναίκες , φίλους , για την πάρτι σου κτλ κτλ κτλ......)

Και πάλι,ούτε όλες οι χωρισμένες ψάχνονται,ούτε κάθονται σε οποιον τους την πέφτει.Άμα είναι και πολύ όμορφες,το πιο πιθανό να ψάχνουν το επόμενο κορόιδο που θα τις φορτωθεί με το παιδί τους

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Και πάλι,ούτε όλες οι χωρισμένες ψάχνονται,ούτε κάθονται σε οποιον τους την πέφτει.Άμα είναι και πολύ όμορφες,το πιο πιθανό να ψάχνουν το επόμενο κορόιδο που θα τις φορτωθεί με το παιδί τους
Φυσικά δεν είναι όλες αλλά είναι πολλές ...πάρα πολλές .
Γιατι να φορτωθείς αυτη και το παιδί ?
Τια γαμάς αν θες δίνεις και ένα δωράκι βοηθείας και ζεις ζωη και κότα .
Τωρα αν κάποιος θέλει σοβαρή σχέση ..... άλλη φάση . Εγώ εγραψα σε όσους θέλουν να καλοπερνάν για σεξ και κανα ποτάκι χαλαρό.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.336
Πόντοι
456
Υπάρχουν πολλές που ψάχνουν σχέσεις κ κουραφέξαλα. Που έχει πιάσει αράχνες το μουνί τους κ δε το δίνουν γιατί ψάχνουν τον μαλάκα που θα τις αγαπήσει κ θα τις φορτωθεί. Άστα να πάνε

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Υπάρχουν πολλές που ψάχνουν σχέσεις κ κουραφέξαλα. Που έχει πιάσει αράχνες το μουνί τους κ δε το δίνουν γιατί ψάχνουν τον μαλάκα που θα τις αγαπήσει κ θα τις φορτωθεί. Άστα να πάνε
Υπάρχουν όλων των ειδών οι γυναίκες και καλά κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες που γαμάς σούπερ και χωρίς να σου πρήζουν τα αρχ@@ . Ειδικά στα date site γίνεται χαμός.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.445
Πόντοι
6.255
Προσωπικά, χωρισμένες μητέρες 40-45+, εάν γουστάρουν, εισαι Πασάς εφόσον είσαι σωστός απέναντι τους

Π

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21

1) Δεν μένεις μαζί τους γιατί έχουν τα παιδιά τους (άρα μένεις οπου θες)
2) Έχουν δραστηριότητες παιδιών κτλ ειδικά τα μισά σκ ίσος και περισσοτερα.
3) Δεν σε πρήζουν για να κάνουν - γάμο κτλ παιδιά γιατι έχουν και τα έχουν περάσει .
4) Αν τους κάνεις κανένα δωράκι ή αν βοηθας και σε κάποιο οικονομικό θέμα θα σε έχουν σαν βασιλιά .
5) Όταν βαρεθείς λες δεν πάει με ότι δεν έχετε πολυ χρόνο μαζι και καλά ........ το καταλαβαίνει...... και χωρίζεις απλά και ωραία χωρίς δράματα.
Εγώ σε αυτήν την κατηγορία έχω βρει τις τέλειες σχέσεις για εμένα .
Οι κλασικές δικαιολογίες που συχνα λένε άνδρες ναυάγια που λέγαμε...Είπαμε...πρώην όμορφες γυναίκες που από ανάγκη ρίχνουν το πήχυ τους και δίνουν ευκαιρία σε μέτριους,ασχημούληδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις....

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Οι κλασικές δικαιολογίες που συχνα λένε άνδρες ναυάγια που λέγαμε...Είπαμε...πρώην όμορφες γυναίκες που από ανάγκη ρίχνουν το πήχυ τους και δίνουν ευκαιρία σε μέτριους,ασχημούληδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις....
Καθόλου πρώην όμορφες υπάρχουν 30άρες , 35 άρες . 40 άρες που είναι μοντελάκια και γαμιούνται τέλεια και χωρίς αύριο . Οσο για τα ναυάγια δες καλύτερα τους πρώην άντρες τους που τις πληρώνουν και τους τρέχουν.
Οσοι τις γαμάμε, περνάμε σούπερ , όσοι τις πληρώνουν χωρίς να τις γαμάνε καν ...... ας πρόσεχαν ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom