PartouzakiasXXL
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2025
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Τι να κάνουμε, το κοινό σου το ζητάει!!!Nαι,αυτή την δουλειά θα κάνω,χαχα
Τι να κάνουμε, το κοινό σου το ζητάει!!!Nαι,αυτή την δουλειά θα κάνω,χαχα
Μωρέ ,υπάρχουν ακόμα κτηνοβατες; ΧΑ,χαΤι να κάνουμε, το κοινό σου το ζητάει!!!
Καλημέρα γυναίκα ηφαίστειοΜωρέ ,υπάρχουν ακόμα κτηνοβατες; ΧΑ,χα
Στα λόγια της έρχεσαι.Καλημέρα γυναίκα ηφαίστειο. Τι κτηνοβασια χαχα Εμένα από χθες με έχεις καβλωσει φουλ!!! Σαν σκυλί θέλω να σε πάρω!!
Μιας χοντρής (θρεμμενης)με ένα ομορφόπαιδο,χαχα.Αν σου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ με φάλαινες, ελέφαντες,στην προτείνω ανεπιφύλακτα,χαχα."Η εξολόθρευση του ελέφαντα από τον πρίγκιπα με τα κρίνα",χαχα
Και εμένα φίλε με τρέλανε. Έχω χυσει πολλές φορές για πάρτι της. Είναι σκέτη κόλαση αυτή η γυναικαραΑυτό που είδα εγώ στο ντοκιμαντέρ ήταν μια άκρως ερωτική γυναίκα , η οποία με έκανε να χύσω αρκετό σπέρμα...
αχ καυλομουναρα... !!! ....
Καλημέρα γυναίκα ηφαίστειο. Τι κτηνοβασια χαχα Εμένα από χθες με έχεις καβλωσει φουλ!!! Σαν σκυλί θέλω να σε πάρω!!
Σε μπουρδέλο site,είμαστε έτσι κι αλλιώς κύριε μου.Τι θες εσύ να γράφουν για γαλλικά και πιάνο; ΧαχαΠαλι μπουρδελο το νημα απο τους αγαπητικους της κυρα Μαριας![]()
Έλα να γυρίσουμε μια παρτούζα να τους τρελάνουμε όλους χαχαΣε μπουρδέλο site,είμαστε έτσι κι αλλιώς κύριε μου.Τι θες εσύ να γράφουν για γαλλικά και πιάνο; Χαχα
Κούρασες.... Φτάνει!!!!!!!Σε μπουρδέλο site,είμαστε έτσι κι αλλιώς κύριε μου.Τι θες εσύ να γράφουν για γαλλικά και πιάνο; Χαχα
Κι εσύ,επίσης!!!! Φτάνει.Και εσύ ποιος είσαι που θα μου στερήσεις τον λόγο; Αν δεν γουστάρεις να διαβάζεις ότι γράφω,απλά προσπέρασε.Κούρασες.... Φτάνει!!!!!!!
Να τους αποτρελλανουμε,εννοείς,χαχα.Αν ξέρεις να δαμάζεις ελέφαντες,γιατί όχι; ΧαχαΈλα να γυρίσουμε μια παρτούζα να τους τρελάνουμε όλους χαχα
Έλα,τότε να αρχίσουμε μαθήματα καρναβαλισμου και κτηνοβασιας.Χα,χαΑμα ήταν έτσι τόσο καβλα οι ελέφαντες, μόνο αυτούς θα ήθελα να πηδάω χαχα
Δηλώνουμε παρόν και εμείς...αν και κωλάκιας αυτό το σετ το έχω λιώσει στο γλείψιμο...
![]()
υπεροχη οπως παντα!!!
sexy lady
sexy ladyΤΙ ΚΑΒΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
Εμ,γιατί μερικοί τις νταρντανες τις θέλουν θεοχοντρες η συνονυμο του ελέφαντα,χαχα.Χαχα εγραψες
Έλα να γυρίσουμε μια παρτούζα να τους τρελάνουμε όλους χαχα
Πρέπει να έχεις να δείς μουνί εσυ απο την κατοχήΧαχα εγραψες