Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.224
Πόντοι
441
δεν αναλύεται εδώ μόνο Dm αυτό
Απλά παραθέτω το γούστο μου.Σε άλλους πχ αρέσουν τα έκφυλο μούτρα,σε άλλους οι αδύνατες,σε άλλους οι γεμάτες.Θα τον έχω που θα τον έχω από πάνω μου,γιατί να μην βλέπω κάτι ωραίο; Χαχα.Οτι θα έβγαζα θα πρέπει να τα δίνω για κουβάδες; ΧΑ,χα

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
614
Πόντοι
81
Απλά παραθέτω το γούστο μου.Σε άλλους πχ αρέσουν τα έκφυλο μούτρα,σε άλλους οι αδύνατες,σε άλλους οι γεμάτες.Θα τον έχω που θα τον έχω από πάνω μου,γιατί να μην βλέπω κάτι ωραίο; Χαχα.Οτι θα έβγαζα θα πρέπει να τα δίνω για κουβάδες; ΧΑ,χα
Καλά λες ο καθένας με τα γούστα του.. χωρίς να κρίνεται

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.224
Πόντοι
441
Καλά λες ο καθένας με τα γούστα του.. χωρίς να κρίνεται
Χωρίς να θέλω να διαφημιστώ ( δεν έχω λογο να κάνω κάτι τέτοιο) και να προβάλλω τον εαυτό μου,ξέρω ότι από μικρή είχα ωραίο πρόσωπο .Το σώμα μου υπέρβαρο για το ύψος μου ,αλλά ευτυχώς ομοιόμορφα κατανεμημένα.Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω με τον όρο ελεφαντιαση,αλλά ούτε σκιάχτρο .Μια γυναίκα με καμπύλες,(ζουμερη)χυμώδης,με γέμισμα στους μηρούς.Τι φταίω αν έχω αργό μεταβολισμό κι από μικρή τα κιλά γέμιζαν τους μηρούς; ΧΑ,ΧΑ.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Rene90

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
614
Πόντοι
81
Χωρίς να θέλω να διαφημιστώ ( δεν έχω λογο να κάνω κάτι τέτοιο) και να προβάλλω τον εαυτό μου,ξέρω ότι από μικρή είχα ωραίο πρόσωπο .Το σώμα μου υπέρβαρο για το ύψος μου ,αλλά ευτυχώς ομοιόμορφα κατανεμημένα.Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω με τον όρο ελεφαντιαση,αλλά ούτε σκιάχτρο .Μια γυναίκα με καμπύλες,(ζουμερη)χυμώδης,με γέμισμα στους μηρούς.Τι φταίω αν έχω αργό μεταβολισμό κι από μικρή τα κιλά γέμιζαν τους μηρούς; ΧΑ,ΧΑ.
εμ και το στήθος ξέχασες το ξέχασες

TASOS315

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
36
Πόντοι
0
1000009507.jpg
Γυναικαρα φιλε

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
3.303
Πόντοι
446

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.224
Πόντοι
441
που ειναι αυτη η ταινια επιτελους;
Μιας χοντρής (θρεμμενης)με ένα ομορφόπαιδο,χαχα.Αν σου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ με φάλαινες, ελέφαντες,στην προτείνω ανεπιφύλακτα,χαχα."Η εξολόθρευση του ελέφαντα από τον πρίγκιπα με τα κρίνα",χαχα

Τελευταία τροποποίηση:

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
180
Πόντοι
1
Αρε μαρω πως τα λες ετσι… εισαι μια … και μοναδικη… καλα να περνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom