Lucky man!!!!Καλησπέρα σε όλους ... 34 ετών και μανούλα τριών η σύζυγος!!! Καλή απόλαυση , ελπίζω να αρέσει !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)
Γυναικαρα
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.224
- Πόντοι
- 441
Απλά παραθέτω το γούστο μου.Σε άλλους πχ αρέσουν τα έκφυλο μούτρα,σε άλλους οι αδύνατες,σε άλλους οι γεμάτες.Θα τον έχω που θα τον έχω από πάνω μου,γιατί να μην βλέπω κάτι ωραίο; Χαχα.Οτι θα έβγαζα θα πρέπει να τα δίνω για κουβάδες; ΧΑ,χαδεν αναλύεται εδώ μόνο Dm αυτό
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 614
- Πόντοι
- 81
Καλά λες ο καθένας με τα γούστα του.. χωρίς να κρίνεταιΑπλά παραθέτω το γούστο μου.Σε άλλους πχ αρέσουν τα έκφυλο μούτρα,σε άλλους οι αδύνατες,σε άλλους οι γεμάτες.Θα τον έχω που θα τον έχω από πάνω μου,γιατί να μην βλέπω κάτι ωραίο; Χαχα.Οτι θα έβγαζα θα πρέπει να τα δίνω για κουβάδες; ΧΑ,χα
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.224
- Πόντοι
- 441
Χωρίς να θέλω να διαφημιστώ ( δεν έχω λογο να κάνω κάτι τέτοιο) και να προβάλλω τον εαυτό μου,ξέρω ότι από μικρή είχα ωραίο πρόσωπο .Το σώμα μου υπέρβαρο για το ύψος μου ,αλλά ευτυχώς ομοιόμορφα κατανεμημένα.Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω με τον όρο ελεφαντιαση,αλλά ούτε σκιάχτρο .Μια γυναίκα με καμπύλες,(ζουμερη)χυμώδης,με γέμισμα στους μηρούς.Τι φταίω αν έχω αργό μεταβολισμό κι από μικρή τα κιλά γέμιζαν τους μηρούς; ΧΑ,ΧΑ.Καλά λες ο καθένας με τα γούστα του.. χωρίς να κρίνεται
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 614
- Πόντοι
- 81
εμ και το στήθος ξέχασες το ξέχασεςΧωρίς να θέλω να διαφημιστώ ( δεν έχω λογο να κάνω κάτι τέτοιο) και να προβάλλω τον εαυτό μου,ξέρω ότι από μικρή είχα ωραίο πρόσωπο .Το σώμα μου υπέρβαρο για το ύψος μου ,αλλά ευτυχώς ομοιόμορφα κατανεμημένα.Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω με τον όρο ελεφαντιαση,αλλά ούτε σκιάχτρο .Μια γυναίκα με καμπύλες,(ζουμερη)χυμώδης,με γέμισμα στους μηρούς.Τι φταίω αν έχω αργό μεταβολισμό κι από μικρή τα κιλά γέμιζαν τους μηρούς; ΧΑ,ΧΑ.
Γυναικαρα φιλε
Μας τρελανες φιλεΧαλαρή η γυναίκα μ στο σπιτι
![]()
Γυναικαρα!!!η γυναικα μου
Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 3.303
- Πόντοι
- 446
που ειναι αυτη η ταινια επιτελους;Σωστή σε βρίσκω!! Πάντως για να σου πω και την αλήθεια μια καβλα ήσουν στην ταινία. Έβαλες κάτω και τις μεγαλύτερες πορνοστάρ.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.224
- Πόντοι
- 441
Μιας χοντρής (θρεμμενης)με ένα ομορφόπαιδο,χαχα.Αν σου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ με φάλαινες, ελέφαντες,στην προτείνω ανεπιφύλακτα,χαχα."Η εξολόθρευση του ελέφαντα από τον πρίγκιπα με τα κρίνα",χαχαπου ειναι αυτη η ταινια επιτελους;
Τελευταία τροποποίηση:
μέσα στην κάβλα!!!!Ψωλόμουνο καυλιαρικο
nikos787kar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2025
- Like
- 2.571
- Πόντοι
- 440
psolovronths
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
Αρε μαρω πως τα λες ετσι… εισαι μια … και μοναδικη… καλα να περναςΧωρίς να θέλω να διαφημιστώ ( δεν έχω λογο να κάνω κάτι τέτοιο) και να προβάλλω τον εαυτό μου,ξέρω ότι από μικρή είχα ωραίο πρόσωπο .Το σώμα μου υπέρβαρο για το ύψος μου ,αλλά ευτυχώς ομοιόμορφα κατανεμημένα.Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω με τον όρο ελεφαντιαση,αλλά ούτε σκιάχτρο .Μια γυναίκα με καμπύλες,(ζουμερη)χυμώδης,με γέμισμα στους μηρούς.Τι φταίω αν έχω αργό μεταβολισμό κι από μικρή τα κιλά γέμιζαν τους μηρούς; ΧΑ,ΧΑ.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.224
- Πόντοι
- 441
Την αλήθεια λέω.Κι εσύ καλύτερα.Ευχαριθτω,χα,χα.Αρε μαρω πως τα λες ετσι… εισαι μια … και μοναδικη… καλα να περνας
ΜΠΟΥΓΕΛΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 955
- Πόντοι
- 81
Καυτές βυζάρες
ΜΠΟΥΓΕΛΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 955
- Πόντοι
- 81
Ζουμερή κι αφράτη. Πειρασμός!... !!! ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 2M
- Απαντήσεις
- 300
- Εμφανίσεις
- 303K
- Απαντήσεις
- 433
- Εμφανίσεις