PartouzakiasXXL
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2025
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Εμένα πάντως με είχες τρελάνει!! Σε έχω" τιμήσει" πολλές φορές. (Αν με εννοείς χαχα)
Καλοσύνη σου,ευτυχώς που έχω iq ραντικιου,χαχα.Εμένα πάντως με είχες τρελάνει!! Σε έχω" τιμήσει" πολλές φορές. (Αν με εννοείς χαχα)
Να κάνεις και άλλη ταινία. Και εάν ψάχνεις συμπρωταγωνιστή εδώ είμαστε χαχαΚαλοσύνη σου,ευτυχώς που έχω iq ραντικιου,χαχα.
Nαι,αυτή την δουλειά θα κάνω,χαχαΝα κάνεις και άλλη ταινία. Και εάν ψάχνεις συμπρωταγωνιστή εδώ είμαστε χαχα
Για τρελό γλύψιμο
ΤοπΤο μικρό μου ετών 21 πριν την έναρξη του αγώνα....είπα να μην κόψω το κεφάλι γιατί το μαλλί της είναι η αδυναμία μου...
![]()
ξεκινά ραντεβούNαι,αυτή την δουλειά θα κάνω,χαχα
Απιστευτη!!!Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
Δεν μου χρειαζονται,να ανέχομαι με τον κάθε προβληματικό.ξεκινά ραντεβού
Βιζαρες φιλε
μπορούσες επιλεκτικάΔεν μου χρειαζονται,να ανέχομαι με τον κάθε προβληματικό.
Κουκλαρα φιλε μπραβοΠάμε λίγο ... Καλημέρα σε όλους!!!
ΌΤα ομορφότερα στήθη εδώ μέσα! Βγάλε και το παντελόνι της να την θαυμάσουμε ρε συ! Πωωω
Απιθανες
Κουκλαρα μπραβο φιλεαλλη καυλα
Και μετά ο κάθε πικροχολος λόγω απόρριψης,θα έγραφε το μακρύ και το κοντό του,χαχα.Η έτσι ,η αλλιώς,η μπήξα, η δείξα,χαχα.Η ντίβα,η σνομπ,η κομπλεξικια.Ουτε ντίβα το παίζω,ούτε η "Ουαου".Απλά μου αρέσουν οι ωραίοι κατά πρόσωπο άντρες.Βιτσιο είναι αυτό.Χα,χα.μπορούσες επιλεκτικά
Ωραιος φιλεΕυχαριστώ
δεν αναλύεται εδώ μόνο Dm αυτόΚαι μετά ο κάθε πικροχολος λόγω απόρριψης,θα έγραφε το μακρύ και το κοντό του,χαχα.Η έτσι ,η αλλιώς,η μπήξα, η δείξα,χαχα.Η ντίβα,η σνομπ,η κομπλεξικια.Ουτε ντίβα το παίζω,ούτε η "Ουαου".Απλά μου αρέσουν οι ωραίοι κατά πρόσωπο άντρες.Βιτσιο είναι αυτό.Χα,χα.