Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441

ArthurMorgan29

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Κριτικές
2
Like
197
Πόντοι
0
Μπαινω που και που σε αυτα τα threads τύπου βυζακια / στρινγκακια / κωλαράκια απο γυναίκες / συντρόφους μας .
Το τί μούφα ανεβαίνει δεν περιγράφεται , ηδονιστική η στιγμή της ανακάλυψης κλεμμένων φωτος απο μερικούς καρμοίρηδες.
Κάνουν μπαμ ποια είναι τα αληθινά ζευγάρια , ολα τα άλλα απλός κλαυσίγελος.

petros_sketo

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
12.825
Πόντοι
2.536
Το μικρό μου ετών 21 πριν την έναρξη του αγώνα....είπα να μην κόψω το κεφάλι γιατί το μαλλί της είναι η αδυναμία μου...
1000044790.jpg

TASOS315

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
34
Πόντοι
0
Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
Απιστευτη!!!

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
μπορούσες επιλεκτικά
Και μετά ο κάθε πικροχολος λόγω απόρριψης,θα έγραφε το μακρύ και το κοντό του,χαχα.Η έτσι ,η αλλιώς,η μπήξα, η δείξα,χαχα.Η ντίβα,η σνομπ,η κομπλεξικια.Ουτε ντίβα το παίζω,ούτε η "Ουαου".Απλά μου αρέσουν οι ωραίοι κατά πρόσωπο άντρες.Βιτσιο είναι αυτό.Χα,χα.

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
603
Πόντοι
81
Και μετά ο κάθε πικροχολος λόγω απόρριψης,θα έγραφε το μακρύ και το κοντό του,χαχα.Η έτσι ,η αλλιώς,η μπήξα, η δείξα,χαχα.Η ντίβα,η σνομπ,η κομπλεξικια.Ουτε ντίβα το παίζω,ούτε η "Ουαου".Απλά μου αρέσουν οι ωραίοι κατά πρόσωπο άντρες.Βιτσιο είναι αυτό.Χα,χα.
δεν αναλύεται εδώ μόνο Dm αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom