Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα,μηπως θυμάται κάποιος πως λέγεται μια κοπέλα από Ουκρανία γύρω στα 28,30 με κάπως κατσαρό μελαχρινό μαλλί ωραίο σώμα προς το ψηλή?Αν υπάρχει και Ινστα θα το εκτιμούσα η τουλάχιστον ένα όνομα.
Καμιά Ελληνίδα κάτω των 30 υπάρχει σε αυτό ή είναι όλες σιτεμένες???
Καλησπέρα,μηπως θυμάται κάποιος πως λέγεται μια κοπέλα από Ουκρανία γύρω στα 28,30 με κάπως κατσαρό μελαχρινό μαλλί ωραίο σώμα προς το ψηλή?Αν υπάρχει και Ινστα θα το εκτιμούσα η τουλάχιστον ένα όνομα.
Μεταγραφή ;Μήπως λέει την Εύα τώρα Έμμα που ήταν πριν για πολύ καιρό στο Athens
Είχε πάρει μεταγραφή τέλη Ιουλίου. Δεν ξέρω αν συνεχίζει.
Είναι Ρωσίδα ωστόσο αλλά η περιγραφή του Clever φέρνει κάπως.
Βεβαίως !!!!! Εύα(Έμμα πλέον εκεί) Αναστασία από toys και αρκετές άλλεςΥπάρχουν ακόμα Ρωσίδες stripers?
Την γνωστή Εύα απο AQ? Έπαιξε καμία αναβάθμιση στο πριβέ του μπάμπλυλον ή έχουμε μείνει στα κλασικά της?Βεβαίως !!!!! Εύα(Έμμα πλέον εκεί) Αναστασία από toys και αρκετές άλλες
δεν αλλάζει το έργο αυτή ακόμη και να της τάξεις θέση στον παράδεισο !!!!!!!!Την γνωστή Εύα απο AQ? Έπαιξε καμία αναβάθμιση στο πριβέ του μπάμπλυλον ή έχουμε μείνει στα κλασικά της?
Βεβαίως !!!!! Εύα(Έμμα πλέον εκεί) Αναστασία από toys και αρκετές άλλες
Δεν κατάλαβες μάλλον ή εγώ ίσως δεν το "επικοινώνησα" σωστά! Η Αναστασία από το toys εννοούσα όχι από το μπαμπυλον επειδή κάποιος ρώτησε αν υπάρχουν πλέον ρωσοφωνες στριποφακουδες...Αναστασία καλή;
Δεν κατάλαβες μάλλον ή εγώ ίσως δεν το "επικοινώνησα" σωστά! Η Αναστασία από το toys εννοούσα όχι από το μπαμπυλον επειδή κάποιος ρώτησε αν υπάρχουν πλέον ρωσοφωνες στριποφακουδες...
Ναι αν και με το σταγονόμετρο θεωρώΥπάρχουν ακόμα Ρωσίδες stripers?
Ναι έχει κάτι milfΥπάρχουν ακόμα Ρωσίδες stripers?
Η ευα/εμμα γυρισε?Βεβαίως !!!!! Εύα(Έμμα πλέον εκεί) Αναστασία από toys και αρκετές άλλες
Α δε γνωρίζω. Έχω να περάσω πάνω από 2 μήνεςΗ ευα/εμμα γυρισε?
Γιατι ελειπε για διακοπες
Βεβαίως !!!!! Εύα(Έμμα πλέον εκεί) Αναστασία από toys και αρκετές άλλες