spyros1337
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
link?Είναι και στο Seeking η Κάτια
link?Είναι και στο Seeking η Κάτια
Προφανώς τώρα τοχει διαγράψει
Το να λες την αληθεια δεν χαλαει καμια εικονα, οποιος εχει βιτσια για θειες σε αποσυρση αποφασιζει και προχωραει αναλογα..120-150 ανάλογα τις καύλες της.
Βαριά φωνή ψιλόνταλικερη.
Κοιλιά με κάποιες ζαρες.
Πρόσωπο σπασμένο αφού είναι καμιά 50αρα με λίγο πεταχτά δόντια.
Τώρα κοίτα με το μήνυμα έχω καταστρέψει όλη την εικόνα που έχουν φτιάξει εδώ μέσα άρα μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος. Ωστόσο όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει σε κάτι από αυτά που έγραψα.
Στα του σεξ καλή.
Καυλα με ολη τη σημασια της λεξεως.. Και οταν "ξεκλειδωνει" σε στελνει στον παραδεισο (ή στην κολαση αναλογα με τα πιστευω του καθενος).Η κοπέλα είναι μεγάλη καβλα..
Το πρόγραμμα αυτό στα 70;; Για μια ώρα;Μετα απο αρκετο διαβασμα στο νημα, δοκιμασα και εγω την Χριστιαννα του ντελουξ, και αποφασισα να γινω κι εγω Χριστιανος! Μασαζ βελουδινο σαν την επιδερμιδα της, πετιτ κορμι, βυζακια ομορφα και κυριως στητα και για ρουφηγμα, προσωπακι καλυτερο απο τις φωτο (πολλα υποσχομενο..) και ερχομαι στο καλυτερο που ειναι αυτος ο θεσπεσιος κωλος που τον στηνει στα 4 , οταν ξεκιναει το μασαζ του φραπουτσινο.. δυστυχως για εμενα εχυσα σε δευτερολεπτα... συστηνω ανεπιφυλακτα, και σιγουρα θα επαναλαβω.
E οχι και 70 για αυτα που περιεγραψα, το κοστος μονο του σγκεκριμενου γραφειου (οπως ολοι ξερουν που ασχολουνται ενεργα με μασαζ κατ οικον) ειναι στα 70 για μια ωρα. Απο εκει και περα, αυτο το απιστευτο καυλακι δεν βγαζει τιμοκαταλογο (η μοναδικη ισως που δεν βγαζει μενου τιμων - προς τιμην της). Οσο πιο γαλαντομος εισαι τοσο καλυτερα ( για σενα!!)Το πρόγραμμα αυτό στα 70;; Για μια ώρα;
προχωραει κ σε μπριζολα αδερφε η αυτο ειναι το ταβανι της;;επισης απο μασαζ τι λεει?Καλησπέρα στην ομάδα. Δοκιμή μελινα από j”adore.Εκλεισα με το γραφείο νουρου στα 90€. 30αρα με καλή εμφάνιση και σώμα με τατουάζ.Βυζαρες ψεύτικες για πολύ γλύψιμο. Τελειώσαμε και οι 2 με πολύ λάδι στο σώμα μας και καλαμάκι στο τέλος από εκείνη. Σύνολο 120€(90νουρου+30φραπε και καλαμάκι)
Μετα απο αρκετο διαβασμα στο νημα, δοκιμασα και εγω την Χριστιαννα του ντελουξ, και αποφασισα να γινω κι εγω Χριστιανος! Μασαζ βελουδινο σαν την επιδερμιδα της, πετιτ κορμι, βυζακια ομορφα και κυριως στητα και για ρουφηγμα, προσωπακι καλυτερο απο τις φωτο (πολλα υποσχομενο..) και ερχομαι στο καλυτερο που ειναι αυτος ο θεσπεσιος κωλος που τον στηνει στα 4 , οταν ξεκιναει το μασαζ του φραπουτσινο.. δυστυχως για εμενα εχυσα σε δευτερολεπτα... συστηνω ανεπιφυλακτα, και σιγουρα θα επαναλαβω.
Σε λάθος νήμα ρωτάς![]()
prosopiki angelia marina 30 699 4154760
Είμαι η Μαρίνα, είμαι πολύ σέξι στο κρεβάτι, περιμένω να με καλέσεις, ας περάσουμε μια όμορφη και αξέχαστη στιγμή, αγάπη μου, ερχουμε στο σπιτι σου και σε καπια ξενοδοχειο Είμαι στην Αθήνα. προσωπική ανγελιαkanesex.com
Ξέρουμε κάτι για αυτήν ;; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι εγώ
Ναι μάλλον έχεις δίκαιο, απλά και αυτή το ανέβασε στην κατηγορία μασάζΣε λάθος νήμα ρωτάς![]()
στο "τελείωμα" βγάζει ρούχα;; τελικό κόστος;;Melita joy massage σχιστοματα από Ινδονησία νομίζω.
Μασάζ κοντά στο τέλειο και ανάλογο τελείωμα.
επρεπε να την διωξεις με 50 που ηθελε. και τα 30 χωρις, ειναι πολλα.Λίλιαν απο αττικά καλο καυλακι ημουν αναμεσα στο να δοκιμασω και μια σολ αλλα προτίμησα Λίλιαν η οποια το μασαζ ηταν καλουτσικο.Η κοπελα δεν μιλουσε παρα πολυ
Προχώρησε σε φραπε (ευτυχως)+30 (Στην αρχη ειπε +50 αλλα της έκοψα τη φορα γιατι ουτε ρουχα εβγαλε και δυσανασχέτησε λιγο οποτε το αφησαμε εκει χωρις να βγαλει τιποτα με 30)
φιλε δεν παρεχουν ολες οπως βλεπεις εδω μεσα..Ινέσα διάβαζα τόσα καλά λόγια, Ινέσα πήρα, αλλά απογοητεύτηκα.
Ωραία κοπέλα, πολύ ψηλή, μοιάζει με τις φωτογραφίες που στέλνει το μαγαζί, αν και είναι λίγο πιο μεγάλη. Πολύ καλή και εύκολη συνεννόηση με το μαγαζί btw.
Καθόλου σόσιαλ, αλλά αυτό εμένα δεν με πειράζει, μου αρέσει η ησυχία.
Πολύ καλό μασάζ, πραγματικά ξέρει τι κάνει σε αυτό το κομμάτι.
Όμως μηδέν αισθησιασμός στο ερωτικό κομμάτι. Το έκανε χωρίς κανένα συναίσθημα, σε mood αγγαρείας και χωρίς ιδιαίτερη τεχνική. Μπορεί να ήταν κουρασμένη ή οτιδήποτε, όμως εμένα με απογοήτευσε. Δεν περιμένω performance λυρικής σκηνής, αλλά περιμένω ένα ερωτικό/αισθησιακό μασάζ. Πρέπει να καταλάβουν οι εργαζόμενες στο χώρο αυτό ότι είναι service providers και μέρος της δουλειάς τους είναι να παρέχουν μια εμπειρία στον πελάτη.