Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (9 μέλη και 30 επισκέπτες)

Debussy

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
31
Like
1.870
Πόντοι
2.411
Μια καινούργια με το όνομα Μαριλένα στο your massage τι λέει; Έχουμε κάποια πληροφορία;

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
120-150 ανάλογα τις καύλες της.
Βαριά φωνή ψιλόνταλικερη.
Κοιλιά με κάποιες ζαρες.
Πρόσωπο σπασμένο αφού είναι καμιά 50αρα με λίγο πεταχτά δόντια.

Τώρα κοίτα με το μήνυμα έχω καταστρέψει όλη την εικόνα που έχουν φτιάξει εδώ μέσα άρα μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος. Ωστόσο όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει σε κάτι από αυτά που έγραψα.

Στα του σεξ καλή.
Το να λες την αληθεια δεν χαλαει καμια εικονα, οποιος εχει βιτσια για θειες σε αποσυρση αποφασιζει και προχωραει αναλογα..

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Η κοπέλα είναι μεγάλη καβλα..
Καυλα με ολη τη σημασια της λεξεως.. Και οταν "ξεκλειδωνει" σε στελνει στον παραδεισο (ή στην κολαση αναλογα με τα πιστευω του καθενος).

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
24
Like
2.902
Πόντοι
1.196
Μετα απο αρκετο διαβασμα στο νημα, δοκιμασα και εγω την Χριστιαννα του ντελουξ, και αποφασισα να γινω κι εγω Χριστιανος! Μασαζ βελουδινο σαν την επιδερμιδα της, πετιτ κορμι, βυζακια ομορφα και κυριως στητα και για ρουφηγμα, προσωπακι καλυτερο απο τις φωτο (πολλα υποσχομενο..) και ερχομαι στο καλυτερο που ειναι αυτος ο θεσπεσιος κωλος που τον στηνει στα 4 , οταν ξεκιναει το μασαζ του φραπουτσινο.. δυστυχως για εμενα εχυσα σε δευτερολεπτα... συστηνω ανεπιφυλακτα, και σιγουρα θα επαναλαβω.
Το πρόγραμμα αυτό στα 70;; Για μια ώρα;

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Το πρόγραμμα αυτό στα 70;; Για μια ώρα;
E οχι και 70 για αυτα που περιεγραψα, το κοστος μονο του σγκεκριμενου γραφειου (οπως ολοι ξερουν που ασχολουνται ενεργα με μασαζ κατ οικον) ειναι στα 70 για μια ωρα. Απο εκει και περα, αυτο το απιστευτο καυλακι δεν βγαζει τιμοκαταλογο (η μοναδικη ισως που δεν βγαζει μενου τιμων - προς τιμην της). Οσο πιο γαλαντομος εισαι τοσο καλυτερα ( για σενα!!)

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
355
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην ομάδα. Δοκιμή μελινα από j”adore.Εκλεισα με το γραφείο νουρου στα 90€. 30αρα με καλή εμφάνιση και σώμα με τατουάζ.Βυζαρες ψεύτικες για πολύ γλύψιμο. Τελειώσαμε και οι 2 με πολύ λάδι στο σώμα μας και καλαμάκι στο τέλος από εκείνη. Σύνολο 120€(90νουρου+30φραπε και καλαμάκι)
προχωραει κ σε μπριζολα αδερφε η αυτο ειναι το ταβανι της;;επισης απο μασαζ τι λεει?

A1T1

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2023
Like
66
Πόντοι
0

Ξέρουμε κάτι για αυτήν ;; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι εγώ

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.483
Πόντοι
1.446
Μετα απο αρκετο διαβασμα στο νημα, δοκιμασα και εγω την Χριστιαννα του ντελουξ, και αποφασισα να γινω κι εγω Χριστιανος! Μασαζ βελουδινο σαν την επιδερμιδα της, πετιτ κορμι, βυζακια ομορφα και κυριως στητα και για ρουφηγμα, προσωπακι καλυτερο απο τις φωτο (πολλα υποσχομενο..) και ερχομαι στο καλυτερο που ειναι αυτος ο θεσπεσιος κωλος που τον στηνει στα 4 , οταν ξεκιναει το μασαζ του φραπουτσινο.. δυστυχως για εμενα εχυσα σε δευτερολεπτα... συστηνω ανεπιφυλακτα, και σιγουρα θα επαναλαβω.

Συναδελφε ... λίγο μουνακι δεν σε άφησε να γλύψεις...
λίγο βιζι δεν ρουφιξες ...
... αμαρτία από το Θεό...:cheesy:

Επεισεις ... μπορείς να αναφέρεις χρέωση με τα έξτρα...

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Αν εισαι Χριστιαν(ος) :cheesy:δεν μενεις παραπονεμενος, οποτε τα βυζακια ρουφιουνται.. οσον αφορα πιο κατω δεν ειναι στο ρεπερτοριο αν καταλαβα καλα .
Δεν υπαρχει ταριφα, μια και το κοριτσι δεν ειναι του τιμοκαταλογου (επιβεβαιωνω οτι εχει ηδη γραφτει). Οσο θες εσυ δινεις..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456

Ξέρουμε κάτι για αυτήν ;; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι εγώ
Σε λάθος νήμα ρωτάς :sunglasses:

xcentrik

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Ινέσα διάβαζα τόσα καλά λόγια, Ινέσα πήρα, αλλά απογοητεύτηκα.

Ωραία κοπέλα, πολύ ψηλή, μοιάζει με τις φωτογραφίες που στέλνει το μαγαζί, αν και είναι λίγο πιο μεγάλη. Πολύ καλή και εύκολη συνεννόηση με το μαγαζί btw.

Καθόλου σόσιαλ, αλλά αυτό εμένα δεν με πειράζει, μου αρέσει η ησυχία.

Πολύ καλό μασάζ, πραγματικά ξέρει τι κάνει σε αυτό το κομμάτι.

Όμως μηδέν αισθησιασμός στο ερωτικό κομμάτι. Το έκανε χωρίς κανένα συναίσθημα, σε mood αγγαρείας και χωρίς ιδιαίτερη τεχνική. Μπορεί να ήταν κουρασμένη ή οτιδήποτε, όμως εμένα με απογοήτευσε. Δεν περιμένω performance λυρικής σκηνής, αλλά περιμένω ένα ερωτικό/αισθησιακό μασάζ. Πρέπει να καταλάβουν οι εργαζόμενες στο χώρο αυτό ότι είναι service providers και μέρος της δουλειάς τους είναι να παρέχουν μια εμπειρία στον πελάτη.

pektis42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
15
Like
740
Πόντοι
990
Melita joy massage σχιστοματα από Ινδονησία νομίζω.

Μασάζ κοντά στο τέλειο και ανάλογο τελείωμα.

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Λίλιαν απο αττικά καλο καυλακι ημουν αναμεσα στο να δοκιμασω και μια σολ αλλα προτίμησα Λίλιαν η οποια το μασαζ ηταν καλουτσικο.Η κοπελα δεν μιλουσε παρα πολυ
Προχώρησε σε φραπε (ευτυχως)+30 (Στην αρχη ειπε +50 αλλα της έκοψα τη φορα γιατι ουτε ρουχα εβγαλε και δυσανασχέτησε λιγο οποτε το αφησαμε εκει χωρις να βγαλει τιποτα με 30)

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.419
Πόντοι
496
Λίλιαν απο αττικά καλο καυλακι ημουν αναμεσα στο να δοκιμασω και μια σολ αλλα προτίμησα Λίλιαν η οποια το μασαζ ηταν καλουτσικο.Η κοπελα δεν μιλουσε παρα πολυ
Προχώρησε σε φραπε (ευτυχως)+30 (Στην αρχη ειπε +50 αλλα της έκοψα τη φορα γιατι ουτε ρουχα εβγαλε και δυσανασχέτησε λιγο οποτε το αφησαμε εκει χωρις να βγαλει τιποτα με 30)
επρεπε να την διωξεις με 50 που ηθελε. και τα 30 χωρις, ειναι πολλα.

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.419
Πόντοι
496
Ινέσα διάβαζα τόσα καλά λόγια, Ινέσα πήρα, αλλά απογοητεύτηκα.

Ωραία κοπέλα, πολύ ψηλή, μοιάζει με τις φωτογραφίες που στέλνει το μαγαζί, αν και είναι λίγο πιο μεγάλη. Πολύ καλή και εύκολη συνεννόηση με το μαγαζί btw.

Καθόλου σόσιαλ, αλλά αυτό εμένα δεν με πειράζει, μου αρέσει η ησυχία.

Πολύ καλό μασάζ, πραγματικά ξέρει τι κάνει σε αυτό το κομμάτι.

Όμως μηδέν αισθησιασμός στο ερωτικό κομμάτι. Το έκανε χωρίς κανένα συναίσθημα, σε mood αγγαρείας και χωρίς ιδιαίτερη τεχνική. Μπορεί να ήταν κουρασμένη ή οτιδήποτε, όμως εμένα με απογοήτευσε. Δεν περιμένω performance λυρικής σκηνής, αλλά περιμένω ένα ερωτικό/αισθησιακό μασάζ. Πρέπει να καταλάβουν οι εργαζόμενες στο χώρο αυτό ότι είναι service providers και μέρος της δουλειάς τους είναι να παρέχουν μια εμπειρία στον πελάτη.
φιλε δεν παρεχουν ολες οπως βλεπεις εδω μεσα..
η ινεσ προσωπικα σε μενα φερθηκε αψογα. μου ξηγηθηκε απο την αρχη μεχρι που παει.
απλα δεν προσφερει αυτα που συνηθως ζηταμε εμεις.. το μασαζ της αξιζει.. μεχρι εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom