Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Rene90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
2.194
Πόντοι
201
IMG_3107.jpeg
Είναι έργο τέχνης να την κοιτάς και να λιώνεις από ηδονή...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από την κορυφή ως τα νύχια είναι κοντά καθαρό 10αρι , είναι μοναδική αιθέρια σούπερ ύπαρξη

Rene90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
2.194
Πόντοι
201

varonos75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2025
Like
1.274
Πόντοι
200
Υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για ανταλλαγή συντρόφων, same room sex ; Έχουμε σχετική εμπειρία 45+, καλή φυσική κατάσταση, περιοχή Αθήνα κέντρο σε ημιδιαμονης μεσοβδόμαδα μόνο την επόμενη βδομάδα. Ξέρω ότι θα πέσει τρολαρισμα αλλά ακούμε :) Υγ. Συγνώμη αν γράφω σε λάθος νήμα αλλά σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για τέτοια φάση .
εμεις........

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.770
Πόντοι
3.846
Υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για ανταλλαγή συντρόφων, same room sex ; Έχουμε σχετική εμπειρία 45+, καλή φυσική κατάσταση, περιοχή Αθήνα κέντρο σε ημιδιαμονης μεσοβδόμαδα μόνο την επόμενη βδομάδα. Ξέρω ότι θα πέσει τρολαρισμα αλλά ακούμε :) Υγ. Συγνώμη αν γράφω σε λάθος νήμα αλλά σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για τέτοια φάση .
Καλύτερα σε νήματα για swingers και σουιγκερόμπαρα. Και εκεί τα ίδια τρολ θα σου απαντήσουν αλλά εχεις πιο πολλές πιθανότητες να σε διαβάσει κάποιο ζευγάρι.

• Like
Αντιδράσεις: Katz

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Στείλε φωτο προσώπου κι αν μου αρέσεις,το κανονίζουμε με τον δικό μου.Θελω συγκεκριμένα πράγματα και όρους αν προκύψει ανταλλαγή.

Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
44
Πόντοι
0
και εγώ ως νέος εδώ να σας τιμήσω τα βυζάκια της γυναίκας μου

Δεν τα λες και βυζάκια. Ξεκινάς από βυζους και ανεβαίνεις. Καύλα είναι να τα χαίρεσαι και να τα περιποιείσαι

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
36
Like
3.754
Πόντοι
2.596
Καλύτερα σε νήματα για swingers και σουιγκερόμπαρα. Και εκεί τα ίδια τρολ θα σου απαντήσουν αλλά εχεις πιο πολλές πιθανότητες να σε διαβάσει κάποιο ζευγάρι.
Ευχαριστώ - θα μπω αργότερα - δυστυχώς λόγω δουλειάς μπορώ μόνο βράδυ να διαβάσω μηνύματα - θα το δοκιμάσω

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
36
Like
3.754
Πόντοι
2.596

nikos708

Γλομπεο-Μύστης