xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.740
- Πόντοι
- 3.556
Υπέροχες βυζαρες για γλείψιμο και για χύσιμο έχει η Κυρια...

Υπέροχες βυζαρες για γλείψιμο και για χύσιμο έχει η Κυρια...
Είναι έργο τέχνης να την κοιτάς και να λιώνεις από ηδονή...
Από την κορυφή ως τα νύχια είναι κοντά καθαρό 10αρι , είναι μοναδική αιθέρια σούπερ ύπαρξη
Αγάπω αγάπω αγάπωωωωωω ρώγες υπέροχεςΚαλημερααα..
![]()
Έχει πολύ καλοστημένες καλοσχηματισμένες ιδιαίτερα θελκτικές ρώγες... Εύγε φίλε και πάλι εύγε να περνάτε σούπερ εξαιρετικά
Ωραιο μιλφακιαλλη καυλα
εμεις........Υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για ανταλλαγή συντρόφων, same room sex ; Έχουμε σχετική εμπειρία 45+, καλή φυσική κατάσταση, περιοχή Αθήνα κέντρο σε ημιδιαμονης μεσοβδόμαδα μόνο την επόμενη βδομάδα. Ξέρω ότι θα πέσει τρολαρισμα αλλά ακούμεΥγ. Συγνώμη αν γράφω σε λάθος νήμα αλλά σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για τέτοια φάση .
Βυζάκια που βγάζουν μάτικαι εγώ ως νέος εδώ να σας τιμήσω τα βυζάκια της γυναίκας μου
υπεροχακαι εγώ ως νέος εδώ να σας τιμήσω τα βυζάκια της γυναίκας μου
Καλώς τα. Να τα τιμήσουμε κι εμείς!!και εγώ ως νέος εδώ να σας τιμήσω τα βυζάκια της γυναίκας μου
Καλύτερα σε νήματα για swingers και σουιγκερόμπαρα. Και εκεί τα ίδια τρολ θα σου απαντήσουν αλλά εχεις πιο πολλές πιθανότητες να σε διαβάσει κάποιο ζευγάρι.Υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για ανταλλαγή συντρόφων, same room sex ; Έχουμε σχετική εμπειρία 45+, καλή φυσική κατάσταση, περιοχή Αθήνα κέντρο σε ημιδιαμονης μεσοβδόμαδα μόνο την επόμενη βδομάδα. Ξέρω ότι θα πέσει τρολαρισμα αλλά ακούμεΥγ. Συγνώμη αν γράφω σε λάθος νήμα αλλά σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για τέτοια φάση .
καυλα και μεσα στο μπανιο οτι καλυτεροπριν λίγο
Στείλε φωτο προσώπου κι αν μου αρέσεις,το κανονίζουμε με τον δικό μου.Θελω συγκεκριμένα πράγματα και όρους αν προκύψει ανταλλαγή.Υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για ανταλλαγή συντρόφων, same room sex ; Έχουμε σχετική εμπειρία 45+, καλή φυσική κατάσταση, περιοχή Αθήνα κέντρο σε ημιδιαμονης μεσοβδόμαδα μόνο την επόμενη βδομάδα. Ξέρω ότι θα πέσει τρολαρισμα αλλά ακούμεΥγ. Συγνώμη αν γράφω σε λάθος νήμα αλλά σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για τέτοια φάση .
και εγώ ως νέος εδώ να σας τιμήσω τα βυζάκια της γυναίκας μου
Ψάχνεις να βρεις ψεγαδι...αμ δε... ΑΨΕΓΆΔΙΑΣΤΗ φίλε η σύζυγος... Όλα τα καλά να έχετε να περνάτε όμορφα,κυρίως δηλαδή την υγεία σας !!!
Ευχαριστώ - θα μπω αργότερα - δυστυχώς λόγω δουλειάς μπορώ μόνο βράδυ να διαβάσω μηνύματα - θα το δοκιμάσωΚαλύτερα σε νήματα για swingers και σουιγκερόμπαρα. Και εκεί τα ίδια τρολ θα σου απαντήσουν αλλά εχεις πιο πολλές πιθανότητες να σε διαβάσει κάποιο ζευγάρι.
Σου εστειλα μήνυμαΣτείλε φωτο προσώπου κι αν μου αρέσεις,το κανονίζουμε με τον δικό μου.Θελω συγκεκριμένα πράγματα και όρους αν προκύψει ανταλλαγή.
Άξιος ρε!!!! άξιος!!!Βυζάρες και όχι μόνο από τις φετινές μας διακοπές!![]()
Τουμπανακι