Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Σαν νταβατζής, προμότορες, αβανταδορος, αυτοφορακιας κατά τα λεγόμενα του γνωστού Αισώπου του νήματος, που ανακάλυψε και την Μελιντα (by the way 40 ευρώ κάνει γυμνό και στα 50 είναι το 69 . Παίζει και τελείωμα στο στομα. Από την πολύ σάλτσα ξεχνάς και τις τιμές.
Στο θέμα μας. Ακολουθούν διαφημιστικά των μαγαζιών μου και τις κοπέλες που έχω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εριμητη Medusa η Melinda.
Δίπλα δεξιά ή Αϊσα
Αριστερά 2 ρουμανακι πολύ καλά. Ένα σκινι και ένα κονανικα κιλά.
Σαυτην την τριάδα μαγαζιών αξιόλογες παρουσίες. Μελίντα τοπ σε υπηρεσίες. Η Αϊσα πολύ ωραίο κορμι κ πρόσωπο αλλά αρκετά σνομπ. Το δίδυμο εξίσου κορμιά και πρόσωπα ωραία. Ισως να είναι καλές. Ψιλο μυρίζει φόλα η φαση πάντως. Δεν βγάζουν κάτι καυλωτικο πάρα την πολύ καλή παρουσία τους. Ισως τιμηθούν. Ιδικά το σκινη.
Απέναντι έλειπε η Έλενα - Ραϊσα. Διπλα σαυτο με την ινοξ πόρτα ή Βικτώρια. Καστανο ξανθο μαλλι καλό κορμακι με πιασηματα(όχι χοντρη) Ελληνίδα. Βγάζει κάτι στο σαλονι για να μπεις στο δωματιο. Αλλα δεν πείθει. Ισως αν την ξανά δω να αλλάξω γνώμη και μπω. Διπλα απο αυτο λογικά η Ειρήνη. Σκινη τσιγγανακι(σίγουρα) ελληνιδα. Όταν εμφανίστηκε στα λας βεγκας δοκιμάστηκε και ικανοποιημένος έφυγα 100%.Βεβαια φαίνεται ότι τα κοκόρια παν και έρχονται και βγάζει η μαστούρα της φουλ αρνητική εντύπωση για να μπεις. Στα διπλά δεν μπήκα. Εχει σίγουρα κάτι φακλανες γυφτο-λατινες 3ης κατηγορίας.
Στα λας βεγκας η Ισαμπελα. Μουνάρος αλλά τα σχολια αρνητικά.Οσοι έχουν περάσει. Πολυ κρίμα. Στο διπλα 2 χοντροκολες σιλικονατες γυφτο-λατινες. Αυτές οι λατινες γενικά πρέπει να χεζουν κ να κατουραν σιλικόνη και υαλορουνικο. Απεναντι στο μονο σπιτάκι μια νεαρή αμερικανο-λατινο-ισπανιδα. Οπως είπε κ η χαζή τσατσα. Καλο κορμακι γλυκιά φάτσα αλλά φολαα 100%.τουπε και βαρεμάρα στο σαλονι
Μινωταυρου στο παλιό της Αγγελικής. 2 ουκρανεζες. Μια θεία 60 χρόνων η Βικτώρια και η ψιλη νταρντανα Βερονικα. Η Βερονικα για τα χοντρά αξίζει. Εχει ωραίο χαμόγελο και καλουτσικο κορμι ψιλο και μπουτάκια κ κωλο αναλογικά οκ για το σώμα της. Στήθος μικρό.
Δίπλα στο ξύλινο μια Ελληνίδα, μπαζο γύρω στα 35.κανει χύσιμο με 30 ευρω. Προσπερνάμε. Στο Vegas η Λίντα. Λατινα αλλα όμορφη και φυσιολογικό κορμι με 8 στα 10. μαυρο μακρι μαλλί και ωραιο πατο.
Vegas 2 μια ρουμανα παρτσακλό που καλύτερα να δουλέψει σε σκάλες σε συνεργείο καθαρισμού. Απεναντι μάλλον η ρουμανα η Καρλα. Μια πολύ ομορφη ρουμανα με πολύ καλό κορμι Χρόνια είναι εδώ γύρω στα 25 με 28 το πολύ να είναι. Αλλα δεν αποδίδει τα ανάλογα όταν την δοκίμασα πριν χρόνια και με βάση τα λεγόμενα κάποιον που την έχουν δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα.
Η Βικτώρια στου Ερημίτη είναι η Νεφέλη που δουλεύει και σαν ανεξάρτητη. Έχει και το δικό της νήμα εδώ.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Με την μιρλα σου δεν εβγαλα ουτε λεπι... Πες καμμια καλη πουτανα να γαμησω οσο ειμαι εδω. Μετα το ανοιγμα των σχολειων θα την κανω μια φορα το μηνα εχομαι Ελλαδα οποτε θα υσηχασεις..
Χεστηκα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Καταθεση πριν λιγο στην Ρεβεκα Ν.Ουρανου 26, παλια ρουμανα γκομενα στο κουρμπετι, μαυρομαλα, με μικρα βυζακια το μονο μειον της, ωραιο μετριο προσωπο με προστυχο χαμογελο, κωλαρακι καλουτσικο, σωματακι με επιδερμιδα αψεγαδιαστη, μικρο μουνακι με καλη πισω τρυπουλα, το μουνακι της ειναι ιδιο με την Σουζανας της μιλφαρας, μικρο με ωραια μικρα πεταλουδισια χειλακια, προμιλφαρα θα ελεγα, δεν την εχουν παρει τα χρονια, πρεπει να ειναι καμια 35αρια.??? 40 καλοστεκουμενα........ 69 πληρωσα, 50€, ο χρονος δεν την αγγιζει, δεν εδειξε λεπτο να θελει να με ξεπεταξει... η εμπειρια μου αγγιζει κατα μεγαλο ποσοστο τα γραφομενα του συναθλητη φαρισαιου, οχι τοσο τσοντα, ισως γιατι ειναι η 1η συναντηση, αλλα ηταν μια τιμια συναλαγη.... θα την ξαναδοκιμασω σιγουρα, αν και δεν μου αφησε αυτη την γλυκα να βγω απο την πορτα και να γυρναει στο μυαλο μου....
+1 στον Φαρισαιο, και ας ανακαλυψαμε την Αμερικη, αφου κανεις δεν μας την εδειξε.... Λογικα αναφορες για δαυτη ειναι μηδαμινηνες, αλλα οπως ειδα εχει καποιες κριτικες μισες μισες.
Θα ακουλουθησει κριτικη, εχω να γραψω καμια 10αρια σιγουρα....

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Καταθεση πριν λιγο στην Ρεβεκα Ν.Ουρανου 26, παλια ρουμανα γκομενα στο κουρμπετι, μαυρομαλα, με μικρα βυζακια το μονο μειον της, ωραιο μετριο προσωπο με προστυχο χαμογελο, κωλαρακι καλουτσικο, σωματακι με επιδερμιδα αψεγαδιαστη, μικρο μουνακι με καλη πισω τρυπουλα, το μουνακι της ειναι ιδιο με την Σουζανας της μιλφαρας, μικρο με ωραια μικρα πεταλουδισια χειλακια, προμιλφαρα θα ελεγα, δεν την εχουν παρει τα χρονια, πρεπει να ειναι καμια 35αρια.??? 40 καλοστεκουμενα........ 69 πληρωσα, 50€, ο χρονος δεν την αγγιζει, δεν εδειξε λεπτο να θελει να με ξεπεταξει... η εμπειρια μου αγγιζει κατα μεγαλο ποσοστο τα γραφομενα του συναθλητη φαρισαιου, οχι τοσο τσοντα, ισως γιατι ειναι η 1η συναντηση, αλλα ηταν μια τιμια συναλαγη.... θα την ξαναδοκιμασω σιγουρα, αν και δεν μου αφησε αυτη την γλυκα να βγω απο την πορτα και να γυρναει στο μυαλο μου....
+1 στον Φαρισαιο, και ας ανακαλυψαμε την Αμερικη, αφου κανεις δεν μας την εδειξε.... Λογικα αναφορες για δαυτη ειναι μηδαμινηνες, αλλα οπως ειδα εχει καποιες κριτικες μισες μισες.
Θα ακουλουθησει κριτικη, εχω να γραψω καμια 10αρια σιγουρα....
Ουσιαστικά είναι σε αυτό που ήταν η Έλενα Ραισα η οποία πλέον πήγε απέναντι από το Medusa?

• Like
Αντιδράσεις: LB

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Μια από τις δύο τζουσι λατινες που περιγράφει ο φίλος είναι γνωστή Καταλίνα. Την έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία; Επίσης για αυτή που δουλεύει στην θέση της καρινας πριν κανένα χρόνο που την πείρα για τα 30 ευρώ καλή ήταν.
Στανταρακι μου η Καταλινα, περναω καλα....
....αλλα την αμαρτια μου θα την πω, ωρες ωρες, αφου την βλεπω να φευγει απο το δωματιο με τα βρακια στα χερια, σκεφτομαι....γιατι την πηδαω αυτη.??? :dunno:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Ουσιαστικά είναι σε αυτό που ήταν η Έλενα Ραισα η οποία πλέον πήγε απέναντι από το Medusa?
Ναι, στο ιδιο σπιτι, ενα απο τα παλια πρωτα σπιτακια της περιοχης, μπουρδελακι που δεν ειναι δυαλημενο, σαν καποια παρατημενα στην τυχη τους....μηδεν συντηρηση να περνουν μονο τα φραγκα...

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Ναι, στο ιδιο σπιτι, ενα απο τα παλια πρωτα σπιτακια της περιοχης, μπουρδελακι που δεν ειναι δυαλημενο, σαν καποια παρατημενα στην τυχη τους....μηδεν συντηρηση να περνουν μονο τα φραγκα...
Χωρίς τσα και η Ρεβέκκα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Η Βικτώρια στου Ερημίτη είναι η Νεφέλη που δουλεύει και σαν ανεξάρτητη. Έχει και το δικό της νήμα εδώ.

Αυτη ζητουσε 120αρια την ωρα, και τωρα περνει 30αρι.??? Πως νιωθουν οι πελατες της θα ηθελα να ηξερα, ή ηρθε να ψαρεψει πελατεια και να την κανει....

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Αυτη ζητουσε 120αρια την ωρα, και τωρα περνει 30αρι.??? Πως νιωθουν οι πελατες της θα ηθελα να ηξερα, ή ηρθε να ψαρεψει πελατεια και να την κανει....
Και το 30αρι, ΑΝ το αξίζει κατ εμε

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746

Εγώ μια φορά την είχα πάρει όταν πρωτοεμφανίστηκε, μικρό γλυκό κοριτσάκι που προσπαθούσε να σε ικανοποιήσει. Στο αναλ ριντινγκ έκανε και τουερκ. Δεν ξαναπήγα γιατί έχουμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας και δεν ένιωσα άνετα. Γιατί μερικοί την θάβεται τόσο; Για εμένα το μόνο που με χάλασε εκτός το νεαρό της ηλικίας της ήταν τα μικρά βυζάκια, τα οποία είναι πολύ συμπαθητικά. Επίσης είναι πολυ καλό κορίτσι για αυτό γαμιετε καλά. (Τα καλά παιδιά γαμανε καλά).

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
659
Πόντοι
81

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Σταματα ρε να εκφραζεσαι ετσι. Το οτι μπορει να εισαι καταπιεσμενος δεν σημαινει οτι πρεπει να φερεσαι και σαν μπινες.
Κατάπιεσμένος καθόλου. Μια χαρα είμαι. Καλη ζωή κάνω και με γκόμενές και ταξίδια και πουτανες. Γενικα κοινωνικά είναι νορμάλ πολύ. Δε σε αφορά βέβαια αλλά για μην νομίζεις ότι μιλάς με τελειιωμενω.
Άλλη έχουν πρόβλημα και θέλουν να δείχνονται για να καλύψουν τα κόμπλεξ τους. Οπως επίσης το να καλύπτεις την μοναξιά σου ή την συναισθηματική σου ζωή με το να γίνεσαι αγαπουλης και φιληναδα με τις πουτανες και να ξερεις τα προσωπικά τους είναι ένα θέματακι. Δες το λιγο
Επειδή θα χαθείς πάλι για καιρό και θα εμφανιστείς πάλι με τις ιστορίες σε οτι αφορα το μπίνες το αφήνω εδώ. Είσαι και σοφτ πανάθεμα σε. Παρεξηγήθηκε με το Χεστηκα. Το νάσαι βρίσω κ εγώ το μόνο εύκολο. Αλλα δεν θα σε δώσω την ικανοποίηση. Καλο ταξίδι Αισωπε. Δεν θα μας λείψεις.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.277
Πόντοι
6.835
Πρωινή βάρδια έχει κάτι που να αξίζει ρε παιδες? ή περιμένουμε την Ριτα ? Την έχω βαρεθεί κι αυτήν. Όλο διαβάζω για καινούργιες στη Βραδυνή βάρδια πρωί τιποτις?

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Πρωινή βάρδια έχει κάτι που να αξίζει ρε παιδες? ή περιμένουμε την Ριτα ? Την έχω βαρεθεί κι αυτήν. Όλο διαβάζω για καινούργιες στη Βραδυνή βάρδια πρωί τιποτις?
Σονια έρχεται παρασκευή τρομερό μωρό από πρωί μέχρι βράδυ

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.277
Πόντοι
6.835
Σονια έρχεται παρασκευή τρομερό μωρό από πρωί μέχρι βράδυ
Φίλε δοκίμασα Σονία αλλά δεν με ενθουσίασε. Ίσως δεν την πέτυχα σε καλή μέρα. Σίγουρα άνω του μετρίου και σίγουρα όχι ξεπέτα. Απλά ήταν λίγο υποτονική μαζί μου και η εμφάνιση της δεν είναι στα γούστα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom