Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 555K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πού φαντασιώνεστε να χύνετε την Domina Ίσιδα Καρρά;

• Στα μικρά ποδαράκια της

• Στα λεμονένια βυζάκια της

• Στο στητό κωλαράκι της (στα κωλομάγουλα)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Καλημέρα σύμπαν...

Οι κατηγορίες που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι αυτά που ενδιαφέρουν τον καθένα...
Μόνο αν μου πει κάποιος κάνε μου ότι θελεις, τότε αλλάζει η κατηγορία.... @PaNik14

Πρέπει να δηλώσουμε δημόσια τις κατηγορίες που θα θέλαμε να συμμετάσχουμε;

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Μας στέλνει η κυρία μια υπεύθυνη δήλωση την συμπληρωνουμε πάμε στα κεπ σφραγίδα και έτοιμοι :cheesy::cheesy: Καλημέρα σε όλο το νήμα

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.737
Οι ενδιαφερόμενοι για τα βίντεο, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες...

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις για συμμετοχή...

Μπορείς κι εσύ να έχεις την θέση σου, κάτω από τα πόδια μας....

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Ότι έχει να κάνει με δημόσιες δηλώσεις, εξευτελισμούς, θηλυκοποιήσεις κτλ κτλ τα έχει αναθέσει σε μένα....

Χτες βράδυ με έβαλε να ντυθώ γυναίκα και επί 20 λεπτά να κάνω βόλτα κοντά στη γειτονιά μου....μιλώντας ταυτόχρονα μαζί της σε ανοιχτή ακρόαση-βίντεο ανά διαστήματα στο viber, για να με ελέγχει. Φυσικά μου μιλούσε σαν το τελευταίο πουτανι και εγώ μιλώντας της φυσικά με γυναικεία φωνή.... Ευτυχώς ήταν νύχτα και είχε λίγο κόσμο και δεν πέτυχα κανέναν γνωστό (ελπίζω). Ούτε στον δρόμο, ούτε όταν έβγαινα ή έμπαινα στην πολυκατοικία.... Καλησπέρα είπαμε...;

Τελευταία τροποποίηση:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
180
Πόντοι
0
Ότι έχει να κάνει με δημόσιες δηλώσεις, εξευτελισμούς, θηλυκοποιήσεις κτλ κτλ τα έχει αναθέσει σε μένα....

Χτες βράδυ με έβαλε να ντυθώ γυναίκα και επί 20 λεπτά να κάνω βόλτα κοντά στη γειτονιά μου....μιλώντας ταυτόχρονα μαζί της σε ανοιχτή ακρόαση-βίντεο ανά διαστήματα στο viber, για να με ελέγχει. Φυσικά μου μιλούσε σαν το τελευταίο πουτανι και εγώ μιλώντας της φυσικά με γυναικεία φωνή.... Ευτυχώς ήταν νύχτα και είχε λίγο κόσμο και δεν πέτυχα κανέναν γνωστό (ελπίζω). Ούτε στον δρόμο, ούτε όταν έβγαινα ή έμπαινα στην πολυκατοικία.... Καλησπέρα είπαμε...;
Φαντάσου να κλειδωνόσουν απ' έξω και να έπρεπε να πάρεις κλειδαρά να σου ανοίξει, εκεί σε θέλω όχι στα ευκολάκια να κοιτάνε οι γάτες!

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Φαντάσου να κλειδωνόσουν απ' έξω και να έπρεπε να πάρεις κλειδαρά να σου ανοίξει, εκεί σε θέλω όχι στα ευκολάκια να κοιτάνε οι γάτες!
Μην βάζεις ιδέες στην κυρία :cheesy:

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Στις δυο το βράδυ δύσκολα για κλειδαρα... Ήμουν καύλα πάντως. Θα πήγαινα κατευθείαν γιαννιτσών για μεροκάματο, μην πάει και χαμένο το βράδυ...:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
180
Πόντοι
0
Στις δυο το βράδυ δύσκολα για κλειδαρα... Ήμουν καύλα πάντως. Θα πήγαινα κατευθείαν γιαννιτσών για μεροκάματο, μην πάει και χαμένο το βράδυ...:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Μind what you wish for, δεν θέλει και πολύ η κυρία σου να σε στείλει, και αφού της αρέσει η ιδέα της ταπείνωσης, την βλέπω να εμπλουτίζει το ρεπερτόριο.

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες θα πίστευες ότι κάπου το έχει εξαντλήσει το ρεπερτόριο... Αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως η διαστροφή της είναι ανεξάντλητη, ειδικά όταν εκνευρίζεται από υποτακτικό της. Επίσης, αρχίζω να πιστεύω ότι ακόμα κινείται στα νορμάλ για αυτήν πλαίσια...

Μια βόλτα τύπου σεξεργάτιας, σε πιάτσα ντυμένη "κατάλληλα"- με το κατάλληλο μπλα μπλα- χωρίς να με βάλει να "ψωνιστώ", ελπίζω, μου έταξε όταν κατέβω αθήνα... Για να νιώσω οικεία στο περιβάλλον μου. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ότι θα ξεκλειδώσει πολλά ταμπού μου... Περιμένω προς το παρόν να ολοκληρώσω τον δεκάλογο....

Τελευταία τροποποίηση:

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.737
Καλημέρα πλάσματα μου...

1000011526.jpg

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.737
Κάποιοι έχουν μπερδευτεί.

Όταν λέω ότι γουστάρω να κάνω και χωρίς λεφτά αυτό που κάνω, δεν εννοούμε ότι θα κάνω τηλεφωνικό συνέχεια, σε άτομα που δεν γνωρίζω καν,
( μετά από 2 τηλεφωνικά free...), ζητούν πάλι τηλεφωνικό χωρίς οικονομική επιβάρυνση και όταν αρνούμαι να με βρίζει....

Ρεε έχετε ξεφύγει?

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Κάποιοι έχουν μπερδευτεί.

Όταν λέω ότι γουστάρω να κάνω και χωρίς λεφτά αυτό που κάνω, δεν εννοούμε ότι θα κάνω τηλεφωνικό συνέχεια, σε άτομα που δεν γνωρίζω καν,
( μετά από 2 τηλεφωνικά free...), ζητούν πάλι τηλεφωνικό χωρίς οικονομική επιβάρυνση και όταν αρνούμαι να με βρίζει....

Ρεε έχετε ξεφύγει?
Μόνο εγώ θα κάνω τηλεφωνικό τζάμπα... Το μπινελίκι πάει σύννεφο... Η Κυρία με έχει κάνει πουτάνα κάγκελο:cheesy::cheesy::cheesy:

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.737
Μόνο εγώ θα κάνω τηλεφωνικό τζάμπα... Το μπινελίκι πάει σύννεφο... Η Κυρία με έχει κάνει πουτάνα κάγκελο:cheesy::cheesy::cheesy:
Εσύ με τόσο μπινελικι.....ροζ τηλέφωνο να πάρεις:2funny:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.325
Πόντοι
4.895
Στο δεκάλογο της τιμωρίας μου περιέχεται και public video... Φώτο ή στιγμιότυπα, ό.τι αποφασίσει η Κυρία, θα ανεβούνε και εδώ για όποιον ή όποια θέλει να χύνει διαδικτυακά στην τρύπα μου.

Στα πόδια Σας Κυρία.
χμμμμμ... επιλογές, επιλογές...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.325
Πόντοι
4.895
Στο δεκάλογο της τιμωρίας μου περιέχεται και public video... Φώτο ή στιγμιότυπα, ό.τι αποφασίσει η Κυρία, θα ανεβούνε και εδώ για όποιον ή όποια θέλει να χύνει διαδικτυακά στην τρύπα μου.

Στα πόδια Σας Κυρία.
@LB ακόμη αναμένουμε το τριαντάφυλλο και σίγουρα κάτι που να δείχνει πόσο όμορφα παίρνεις τα strapon της Κυρίας σου... αργείς υπερβολικά, και θα χρειαστεί να κάνω παράπονα!

Buffering Youtube GIF by _____William Wolfgang Wunderbar
Mad Hip Hop GIF by Universal Music India
Bored Come On GIF by Make it Move

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.737
Όσοι ενδιαφέρονται για cuckolding, είμαι εδώ για να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις τους....

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Καλό βράδυ σε όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom