Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 771
- Πόντοι
- 81
αυτες τις μερες με εχει πιασει μια νοσταλγια της παιδικης μου ηλικιας
ποιος αλλος το θυμαται αυτο ?
είμαι πιο παλιός.........
αυτες τις μερες με εχει πιασει μια νοσταλγια της παιδικης μου ηλικιας
ποιος αλλος το θυμαται αυτο ?
Καλημέρα. Ναι φυσικάΚυρία ,Αθήνα με την domina ogla κάνετε διπλό session?
Το νησί άντεξε πολέμους, κατοχές, εισβολές και όλα τα δεινά.Καλημέρα και καλή Κυριακή πλάσματα μου..
Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω μέχρι να βρεθείτε στα πόδια μου αλλά η υπομονή σας θα αποζημιωθεί με το παραπάνω.
Το τουρ στην Κρήτη μεταφέρεται για τον Οκτώβριο αλλά αυτή τη φορά κατεβαίνω ενισχυμένη…
Από 6 έως 16 Οκτωβρίου θα είμαι στην Κρήτη μαζί με Domina Olga !
Νομίζω δε χρειάζονται περισσότερες συστάσεις για μια από τις πιο γνωστές Αφέντρες της ελληνικής σκηνής του BDSM..
Ξεκινήστε λοιπόν να φαντασιώνεστε τη μοναδική εμπειρία να υπηρετήσετε ταυτόχρονα δύο Αφεντρες και ελάτε να κάνετε τη φαντασίωση πραγματικότητα.
Domina Olga & Isida Karra
• Ηράκλειο 6 - 10/10
• Χανιά 11 - 15/10
Καλημέρα. Όχι δεν ασχολούμαι με enema.Καλησπέρα κυρία, enema torture κάνετε ;
Γεια σας. Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου ιδιωτικώς μέσω ΠΜ να σας ρωτήσω για ένα session που θα ήθελα;Καλημέρα. Όχι δεν ασχολούμαι με enema.
Καλημέρα. Ναι φυσικά στείλε μου πμ και θα σου απαντήσω.Γεια σας. Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου ιδιωτικώς μέσω ΠΜ να σας ρωτήσω για ένα session που θα ήθελα;
Υπάρχουν κατηγορίες στις οποίες δηλώνουμε συμμετοχή;Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα πλάσματα μου.
Όοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε βίντεο, μπορούν να με καλέσουν ξεκινάμε....
Ή του πείτε Εσείς θα κάνεις ό,τι θέλω! Παίζω μια κατηγορία μόνος μου αλλά μου αξίζει Θεά μου...Καλημέρα σύμπαν...
Οι κατηγορίες που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι αυτά που ενδιαφέρουν τον καθένα...
Μόνο αν μου πει κάποιος κάνε μου ότι θελεις, τότε αλλάζει η κατηγορία.... @PaNik14
Καλά εσύ..... Περισσότερο κατηγορία από μόνη σου πεθαίνεις... ΆχρηστηΉ του πείτε Εσείς θα κάνεις ό,τι θέλω! Παίζω μια κατηγορία μόνος μου αλλά μου αξίζει Θεά μου...
Ό,τι πείτε Κυρία! Το πήρα το μάθημα μου.... Στα πόδια Σας.Καλά εσύ..... Περισσότερο κατηγορία από μόνη σου πεθαίνεις... Άχρηστη