MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.595
εχω παρει, δεν ενθουσιαστηκααν θελεις κατι καλο παρε Ινεσσα.
Στελλα ας πουμε η Χριστινα απο κει πιο καλα θεωρω
εχω παρει, δεν ενθουσιαστηκααν θελεις κατι καλο παρε Ινεσσα.
χριστινα θελει μεγαλο πορτοφολι.εχω παρει, δεν ενθουσιαστηκα
Στελλα ας πουμε η Χριστινα απο κει πιο καλα θεωρω
πιο vfm σιγουραχριστινα θελει μεγαλο πορτοφολι.
προσωπικα της εριξα ακυρο ζηταγε 70 ευρω για χερι.
στελλα δεν γνωριζω.
Για πες καμια καλη περιπτωση. βλεπω εισαι παλιος.πιο vfm σιγουρα
η στελλα ενδιαφερουσα απο deluxe και δε ζηταει τρελα λεφτα.προσπαθει στο μασαζ ωραια γκομενα ωραιος φραπεςΓια πες καμια καλη περιπτωση. βλεπω εισαι παλιος.
αν θες και πμ.
Την Melita απο Joy την εχει δοκιμασει κανεις .... εχω ορεξη για ασσιατικο μωρο ...
1. Απο μασαζ ξερει
2. Προχωραει σε κατι ...
Τα φωτα σας παρακαλω ...
Ισχύει όπως τα λέει ο φίλος.ομορφη εμφανισιακα, σχετικα αδυνατη.
απο μασαζ μην περιμενεις πολλα.
παει μεχρι χερι μονο. με 30 επιπλεον. αν γδυθει ζηταει περισσοτερα,
Λίλη μακρια.ουτε για δοκιμη ειναι η συγκεκριμενη ομορφούλα αλλα ζηταει παρα πολλα για να προχωρησει και δεν αξιζει σιγουρα τον κοποΣάρα - Λιλη απο joy ?? Eχει δοκιμάσει κανεις να πει τπτ
οταν λες παρα πολλα και οταν λες προχωρησει?γιατι γραφτηκε απο συναδελφο για χερι +30Λίλη μακρια.ουτε για δοκιμη ειναι η συγκεκριμενη ομορφούλα αλλα ζηταει παρα πολλα για να προχωρησει και δεν αξιζει σιγουρα τον κοπο
Ζητησε αλλα 100 για στοματικό.δεν θελω να ξερω ποσα θα ζητήσει για φουλ προγραμμαοταν λες παρα πολλα και οταν λες προχωρησει?γιατι γραφτηκε απο συναδελφο για χερι +30
Πες κατι συγκεκριμενο
αν οντως ζητησε 200ρα για μια πιπα οπως λες ειναι ακραια πολλα προφανωςΖητησε αλλα 100 για στοματικό.δεν θελω να ξερω ποσα θα ζητήσει για φουλ προγραμμα
Απο εμενα εφαγε χ
Σιγα την παρουσία για αυτα τα λεφτα
Καλησπέρα και καλό μήνα!! Έχει κανείς εμπειρία με Χαρά από ντελουξ????
Καμία σχέση με μινιόν η Αφροδίτη. Ύψος 1,75, πληθωρικό σώμα, γεμάτα μπούτια-κώλοςΠοιο πόλη θ σ έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα Αφροδίτη οκ μινιόν ειναι , η ειρήνη πάει κ αυτή φουλ αλά θέλει σιγά σιγά είναι 40αρα και , και Στέλλα δεν μ άρεσε κοντό μαλι και έχει και κιλά
Πολύ καλό μασάζ το κατέχει γνωστής το θέματος πολλά είδη μασάζ έχει και πρόγραμμα με φραπέ αλλά δεν είχα πάρει δεν έχω άποψη ....Καλημέρα σε όλους ξέρουμε τι παίζει με μία που εμφανίζεται συνέχεια σε Facebook και Instagram και λέγεται φωτιά και θεραπεία όποιος έχει κάνει μαζί τς και μπορεί θα ήθελα πληροφορίες έστω και p.m
Και αφου δεν έχεις άποψη και δεν έχεις πάρει πως ξέρεις ότι το κατέχει, πως είναι γνώστης του θέματος, έχει διάφορα προγράμματα και πρόγραμμα με φραπέ ρε φίλε;;;Πολύ καλό μασάζ το κατέχει γνωστής το θέματος πολλά είδη μασάζ έχει και πρόγραμμα με φραπέ αλλά δεν είχα πάρει δεν έχω άποψη ....