Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

zxcv99

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
23
Like
1.307
Πόντοι
1.011
Ζέτα deluxe δουλεύει; Από εδώ που είμαι δεν έχω το δεύτερο κινητό για να στείλω για διαθεσιμότητα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.510
Πόντοι
456
Την Melita απο Joy την εχει δοκιμασει κανεις .... εχω ορεξη για ασσιατικο μωρο ...

1. Απο μασαζ ξερει
2. Προχωραει σε κατι ...

Τα φωτα σας παρακαλω ...
Ξέρει μασάζ ,κερνάει καφέ ,αλλά μέχρις εκεί

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
Σια απο joy εχει ψωνισει κανεις?

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
304
Πόντοι
21
Καλησπερα θυμαται κανεις στη συγγρου στη νεα σμυρνη κοντα στη παλια εφορια Δ.Ο.Υ νομιζω 2 3 οροφο σε αυτο το υψος μια κολομβιανη που εκανε μασαζ?

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736
Θα εκτιμούσα πολύ πληροφορίες για Ειρήνη, Αφροδίτη και Στέλλα από VIP.
Εδώ ή σε πμ.

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
86
Πόντοι
0
Συνάντηση με Μόνικα από την κυρία Χρύσα. Αδύνατη κοπέλα, με μερικά τατουάζ, έβγαλε ρούχα, τριάντα χρονών, μασάζ καλό αλλά βιαζόταν να πάει στο επόμενο ραντεβού έκανε μία πολύ βιαστική πίπα εμε 120 ευρώ σύνολο 70 το μασάζ και 50 το στοματικό.

Χριστίνα your massage, η γνωστή Ρουμάνα του Deluxe, (ίδιο μαγαζί είναι) ωραία είναι σαν γυναίκα, μέτριο μασάζ. Στεναχωρήθηκε πολύ όταν της είπα ότι δεν παίρνω ποτέ χέρι και δεν παίρνω τα έξτρα άμα δεν είναι τουλάχιστον στοματικό και από μια μισή ώρα που είχα κλήσει λέει θα το κάνω μια ώρα γιατί χωρίς τα έξτρα δεν κερδίζει τίποτα και δεν την συμφέρει, της έδωσα 40 ευρώ tip έτσι για να χαμογελάσει ξανά το πρόσωπο της, σύνολο 100. Only massage.

Inna Senchenko, η Ίνα του Art, ήρθε από Dubai και μου ζήτησε να της πληρώσω μερικές μέρες την διαμονή της σε ένα ξενοδοχείο που διάλεξε η ίδια. Μου λέει δεν είχε δουλειά και λεφτά και ότι θα μου το πλήρωνε με μερικά massage όταν γυρνούσα από της διακοπές μου. Της το έκλεισα πλήρωσα με την κάρτα μου. Δύο μέρες πριν έρθω πίσω Αθήνα μου ζήτησε να πληρώσω και για μερικές μέρες ακόμα το ξενοδοχείο της. Διαφώνησα και άρχισε να βρίσει, να λέει ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και ότι δεν την νοιάζει γιατί θα βρει άλλων μαλάκα να της τα πληρώσει. Δεν θα το έγραφα εδώ, αλλά επειδή πάει με αυτή την νοοτροπία είπα να κάνω κάποιον άλλων να είναι πιο προσεκτικός.
Θα σας κλέψει...
Εγω αδερφε συγνωμη κιολας δεν θα ελεγα εκεινη κλέφτρα!! εσενα κορόιδο θα ελεγα!!! SORRY κιολας

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
86
Πόντοι
0
Σάρα - Λιλη απο joy ?? Eχει δοκιμάσει κανεις να πει τπτ

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
516
Πόντοι
81
Καλησπέρα και καλό μήνα!! Έχει κανείς εμπειρία με Χαρά από ντελουξ????

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
478
Πόντοι
21
Πάνε φουλ και οι τρεις που είπες ,
Ποιο πόλη θ σ έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα Αφροδίτη οκ μινιόν ειναι , η ειρήνη πάει κ αυτή φουλ αλά θέλει σιγά σιγά είναι 40αρα και , και Στέλλα δεν μ άρεσε κοντό μαλι και έχει και κιλά

• Like
Αντιδράσεις: socos

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
21
Καλησπέρα ξέρει κάποιος φίλος να μας πει μια Μαρία Ελληνίδα μελαχρινή που ήταν στο your massage ερχόταν με δικό της κρεβάτι από ότι είχα καταλάβει στα δεν αν είναι σε άλλο γραφείο ή αν δουλεύει?
Ευχαριστώ

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
εχω παρει φιλε.
για μια φορα καλη ειναι .εξαρταται τι θελεις.
επειδη ρωτησα και γω και το σκεφτομαι, πες αν θες εμπειρια σου+ κοστος για οτι πηρες να χουμε μια ιδεα

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496
επειδη ρωτησα και γω και το σκεφτομαι, πες αν θες εμπειρια σου+ κοστος για οτι πηρες να χουμε μια ιδεα

ομορφη εμφανισιακα, σχετικα αδυνατη.
απο μασαζ μην περιμενεις πολλα.
παει μεχρι χερι μονο. με 30 επιπλεον. αν γδυθει ζηταει περισσοτερα,

• Like
Αντιδράσεις: MrEco

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like