VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 603
- Πόντοι
- 81
εχω ζητήσει πολύ ευγενικά να τα πιάσω λίγο μια ημέρα

εχω ζητήσει πολύ ευγενικά να τα πιάσω λίγο μια ημέρα
Ένα ζευγάρι βυζιά,είναι βρε άνθρωπε.Δεν έχεις ξαναπιάσει; Χαχα.Ολες πιστεύω έχουν ένα ζευγάρι,όπως κι ένα μν,χαχα.Τωρα ο ισχυρισμός των απίστων ότι:"Ένα διαφορετικά η άλλη αίσθηση",είναι δικαιολογία.Απλα να είχαμε να λέγαμε και να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα ,όσα δεν πάνε σε δρόμο,χαχαεχω ζητήσει πολύ ευγενικά να τα πιάσω λίγο μια ημέρα![]()
δε θα τα πιάσω ποτέ κατάλαβαΈνα ζευγάρι βυζιά,είναι βρε άνθρωπε.Δεν έχεις ξαναπιάσει; Χαχα.Ολες πιστεύω έχουν ένα ζευγάρι,όπως κι ένα μν,χαχα.Τωρα ο ισχυρισμός των απίστων ότι:"Ένα διαφορετικά η άλλη αίσθηση",είναι δικαιολογία.Απλα να είχαμε να λέγαμε και να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα ,όσα δεν πάνε σε δρόμο,χαχα
Πιάσε άλλων,χαχα.Το ίδιο είναι,αμάν,χαχα.δε θα τα πιάσω ποτέ κατάλαβα
πάω να δω την ταινία μου κυρια μουΠιάσε άλλων,χαχα.Το ίδιο είναι,αμάν,χαχα.
Ώρα καλή,κύριε,χαχαπάω να δω την ταινία μου κυρια μου
Έτσι βγήκε από το μπάνιο.Ανοιχτες μπαλκονόπορτες χωρίς κουρτίνα.Πολυ θα γουσταρα να την είδαν οι γείτονες
Αυτά είναι τα καλύτερα. Να γίνω γείτονας σας τότε....Έτσι βγήκε από το μπάνιο.Ανοιχτες μπαλκονόπορτες χωρίς κουρτίνα.Πολυ θα γουσταρα να την είδαν οι γείτονες
ΕυχαρίστωςΑυτά είναι τα καλύτερα. Να γίνω γείτονας σας τότε....
Μεγάλη καυλα η κυρία εγώ και γείτονας της να μην ήμουνα θα έκοβα βόλτες στην γειτονιά της για να την βλέπουν έτσι και ναβκαυλονο ακόμα πιο πολύ
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοιΜεγάλη καυλα η κυρία εγώ και γείτονας της να μην ήμουνα θα έκοβα βόλτες στην γειτονιά της για να την βλέπουν έτσι και ναβκαυλονο ακόμα πιο πολύ
Βλέπω επισεις ότι έχει της γραμμές από το μαγιό της μπορούμε να έχουμε και μια με μαγιόΕίστε όλοι ευπρόσδεκτοι
Ευπρόσδεκτοι να την......γνωρίσουμε από κοντά και ότι προκύψει;Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι
Αρχίζει να καυλονη![]()
πως λέτε να ένιωθε????
Εγώ ξέρω τι νιώθω εγώ τώρα![]()
πως λέτε να ένιωθε????
Σε νιώθω...Έτσι βγήκε από το μπάνιο.Ανοιχτες μπαλκονόπορτες χωρίς κουρτίνα.Πολυ θα γουσταρα να την είδαν οι γείτονες
Είναι έγκυος η γυναίκα σου φίλε ;Έτσι βγήκε από το μπάνιο.Ανοιχτες μπαλκονόπορτες χωρίς κουρτίνα.Πολυ θα γουσταρα να την είδαν οι γείτονες
ΌχιΕίναι έγκυος η γυναίκα σου φίλε ;