Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.958
- Πόντοι
- 3.936
Και τη δικια σου αποψη κρατα την για τον εαυτο σου δε μας ενδιαφερει κιολας συν γιατι αυτη σαν τη σε βλεπει σαν το γκομενο τηςΑυτή είναι η άποψη σου και κράτα την και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. ΑΝ αυτό επιθυμείς με γεια σου με χαρά σου.
Στο δικό μου το μυαλό πληρώνεις για να παίξεις το σενάριο που γουστάρεις. Και όπως προείπα ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ πώς θα παίξω.
Τα μοντέλα από ΕΝ και οι περισσότερες ανεξάρτητες σε βλέπουν σαν απλά χρήματα και μάλιστα εύκολα. Δεν παίζουν μαζί σου ούτε να προσποιηθούν.
Όταν η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει πάμε σε άλλο επίπεδο. Αλλά εσύ δεν το ξέρεις αυτό για την συγκεκριμένη αφού απλά ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕΣ μαζί της.
Πάνε λοιπόν στα κορίτσια που κοιτάνε το λεπτό και άσε μας εμάς να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε και θέλουμε να ζήσουμε με το κάθε κορίτσι.
Άσε που στα 300ευρώ που πληρώνουν κάποιοι εδώ (και μαγκιά τους) στα κορίτσια θα μπορούσαν να βγουν σε ένα μαγαζί έξω και να αρχίσουν τα κεράσματα και να βρούνε κανονικά κορίτσια. Γεμάτος είναι ο τόπος.
Και επειδή είσαι και πολύ έξυπνος είναι ΠΙΟ όχι ΠΟΙΟ.
Άντε βούλωνε τώρα...

Τελος επειδη νομιζεις οτι ολοι σκαμε τα 300αρια αβερτα σαν εσενα για ενα ποιοτικο μουνι αν σου εδειχνα ποτε τι γκομενες εχω βρει με τα λεφτα της χοντρης τις οποιες εχω κανει πασα και σε καποια μελη θα σου επεφτε το σαγωνι αντε φιλακια τωρα
Τελευταία τροποποίηση: