travlindude
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Like
- 668
- Πόντοι
- 80
Thanks. Ναι, οντως. Πολλα κεφιαΠαρα πολλά μπράβο!!!!
απίστευτο....και να υποθεσω καυτή σεξουαλικά ακόμη ετσι???
Thanks. Ναι, οντως. Πολλα κεφιαΠαρα πολλά μπράβο!!!!
απίστευτο....και να υποθεσω καυτή σεξουαλικά ακόμη ετσι???
Να σε ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση όταν τη γαμας υγραινετε ;σαν μια 40αρα ας πούμεαν σου πω 60+ ;
αυτη ειναι η "πλακα" σου τυπε;Θα το ξαναπώ.Εκανα κάποια στιγμή την πλάκα μου εδώ μέσα,Αλλα μέσω μεσσενγκερ στέλνω την γυναίκα μου.Και μπορώ να το αποδείξω αυτό.
Ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι να το οργανώσουμε?
Είμαι 40 ετών παντρεμένος και ψάχνω να δοκιμάσω να πάρω πίπα.Το είχα κάνει πριν δύο χρόνια στα γρήγορα.Παιζει τίποτα
Έχω έρθει διακοπές Πάτρα.Θα ήθελε κάποιος να τον πιπωσω?
Χαθήκαμε.Θελει κανένας να παίξουμε μαλακία από κοντά?
Μιλάμε για μεγάλο όργιοαυτη ειναι η "πλακα" σου τυπε;
Μηπως εισαι χοντρος και στελνεις την γυναικομαστια σου;![]()
Από εμένα θα έχεις σίγουρα 3.Μπορώ να ανεβάσω τα δικά μου? Θέλω πολλά likes όμως
Μη μου πεις ότι είναι πουστηςαυτη ειναι η "πλακα" σου τυπε;
Μηπως εισαι χοντρος και στελνεις την γυναικομαστια σου;![]()
μη δειτε εναν ανθρωπο να περνει πιπες αμεσως να τον βγαλετε πουστη!Μη μου πεις ότι είναι πουστηςκαι απλά ψάχνεται;
![]()
Αφού είναι στα ηντα είναι Safe mode χύνεις και μέσα στην μουναρα τηςΑπο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
Και κορμί
Και βυζαρες και κορμαραΑπο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
Στα -ήντα;; Θα ορκιζόμουν, ότι βλέπω νεαρά, εαν δεν παρατηρούσα τα χέρια της, που ευγενικά μαρτυρούν τα καλοκαίρια της. Χαρά σε εσένα, που την χαίρεσαι, χαρά και σε εκείνη, που σου δίνεται!!!Απο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
Μην είσαι τόσο σίγουρος για το safe mode.Αφού είναι στα ηντα είναι Safe mode χύνεις και μέσα στην μουναρα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μονο καλα καραταει? Καυλα ειναι!!Απο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
Σε όλα δασκάλα!!Δασκάλα...
για αρμεγμαΔασκάλα...
Και αυτή αρμεγει πολύ καλα...για αρμεγμα