aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.510
- Πόντοι
- 456
ΝαιΤην εχεις παρει ;
ΝαιΤην εχεις παρει ;
Πολύ σωστά τα είπες αλλά δυστυχώς πρέπει να είσαι τυχερός να βρεις κάποιον που να σου το προσφέρει με την ψυχή τουΤο μασάζ είναι πρώτα απόφαση και μετα ίσως τεχνική. Απόφαση να χαλαρώσεις όσο γίνεται περισσότερο το ετερο άτομο στον χωρο. Όχι για να φανείς εσύ αλλά για να ξεκουραστεί το σώμα και ο ψυχικός κόσμος του. Έτσι ένα όμορφο κλίμα ενδείκνυται αρκεί να είναι πραγματικο. Χωρίς την αίσθηση της αγγαρείας η της ξεπετας. Αληθινά στην υπηρετηση της ανάπαυλας του άλλου.
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά?????
Όχι δεν πάει φουλ δοκίμασα γτ πιο πάνω διάβασα ότι πάει φουλ ,,, τελικά μόνο φραπέ με ρούχαΚαλησπέρα
Η Μαίρη από dm massage φτάνει φουλ ξέρει κάποιος συναγωνιστής ;
πως τα βρισκουμε τα κοριτσια ??Καλημέρα σε όλους,
Συνάντηση με Ζετα / Ντιάνα.
Εδώ να κάνω έναν διαχωρισμό μεταξύ αισθησιασμό και αισθητική, τα δύο αυτά δεν πάνε μαζί. Ο αισθησιασμός δεν είναι τόσο υποκειμενικό όσο την αισθητική, περισσότεροι θα συμφωνήσουν αν μία γυναίκα έχει αισθησιασμό, άλλο για το εάν του αρέσει η παρουσία της (αισθητική) ενδέχεται να διαφωνήσουν.
Εδώ λοιπόν για τα δικό μου γούστα (αισθητική), η Ζέτα ναι μεν είναι μία καλό συντηρημένη 50άρα, αλλά σίγουρα είναι 50+ και όπως και να έχει είναι 50+, ίσως στα 60 μου να με τρέλαινε, τώρα σίγουρα η αισθητική της, εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Το ίδιο και η Ντιάνα η οποία είναι μία ευχάριστη μεγαλο-κοπέλα που ίσως μικροδείχνει.
Πάμε τώρα στον αισθησιασμό, πλην του σεξ ( που δεν με ενδιέφερε), εκεί και οι δύο τους τα σπάνε, και όπως έχουν πει οι προηγούμενοι η Ζετα κάνει κουμάντο
Το μαζάς είναι αισθησιακό / χαλαρωτικό μην φανταστείτε τπτ επαγγελματίες, η Ζέτα καλύτερη από την Ντιάνα.
Στο Δεύτερο κομμάτι ήταν πολύ ωραίο, ξέρανε να παίζουν μεταξύ τους, και να αισθάνεσαι την καύλα με το ανάλογο τελείωμα.
Σε εμένα φέρθηκαν αρκετά τίμια, και "ντόμπρα", ζήτηααν 130 έκαστος έδωσα 120.
Για μία φορά και για το αισθησιασμό είναι value for money
Για το αισθητικό, δεν μου ταιριάζει και δεν θα το ξανακάνω.
Μεταξύ Ζετα ή Ντιάνα, θα προτιμούσα Ζέτα αν είναι να ήταν μόνη της, δεν θα ξανα-πάρω είτε τη μία είτε την άλλη.
Να περνάτε καλά.
Καλημερα Μυστη,Μια αγγελική μασάζ στο ινστα έχει δοκιμάσει κάποιος ;; Είναι στα 100 μια ώρα κ νομίζω φτάνει μέχρι χειρομαλαξη , ίσως κ πίπα . Είχα μιλήσει στο παρελθόν δε θυμάμαι ακριβώς , αλλά μου φάνηκαν πολλά αν υπολογίσεις κ το ξενοδοχείο κ στο τέλος να μη γαμησω .
Τηλ. Λινκ;Στέλλα Κολομβιανή στον Πειραιά περίπου 55 χρ με καλό σώμα για την ηλικία της.μασαζ b2b πήρα εγώ μέτριο,πιπα καλή και σεξ στο πρόγραμμα 50ε με μπάνιο και χωρίς μασαζοκρεβατο.
Εχουμε λινκ;Καλημερα Μυστη,
Πηρα προ 2 μηνων.
οκ μασαζακι ωραιο, πολυ καλη πιπα και χτιριπε για εκτονωση.
απο την επικοινωνια που ειχα ξεκαθαρισε οχι σεξ, οποτε δεν ρωτησα κατι περαιτερω. αυτη ειναι η εμπειρια μου, ελπιζω να βοηθησα. τωρα αν κανει και ειπε νο δεν ξερω
Εχουμε λινκ;
Μιλώντας για την Τέα... ξέρουμε καμιά μαθήτρια της που ασχολείται ακόμα με το άθλημα;Εις την πούτσα μας η ανώμαλη κωλόγρια.
Είναι όμορφη;Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Σίγουρα όχι 100 με καλάμι για αυτή... Εκτός αν ξερει καλό μασάζ..Είναι όμορφη;
εγω την χαρακτηριζω ομορφη/καβλιαρα/, θα θυμηζε μια σεξυ μπαργουμανΕίναι όμορφη;
Αν τους πληρώσεις ταξίΑπό το your massage ξέρετε αν στέλνουν Λαγονήσι;
Παλιότερα πήγαινε σίγουρα πάντως, αν άλλαξε κάτι δεν το ξέρω. Αν δεν προχωράει πάντως δεν αξίζει γιατί μιλάμε για μέτριο μασάζ.Όχι δεν πάει φουλ δοκίμασα γτ πιο πάνω διάβασα ότι πάει φουλ ,,, τελικά μόνο φραπέ με ρούχα