Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
355
Πόντοι
21
Το μασάζ είναι πρώτα απόφαση και μετα ίσως τεχνική. Απόφαση να χαλαρώσεις όσο γίνεται περισσότερο το ετερο άτομο στον χωρο. Όχι για να φανείς εσύ αλλά για να ξεκουραστεί το σώμα και ο ψυχικός κόσμος του. Έτσι ένα όμορφο κλίμα ενδείκνυται αρκεί να είναι πραγματικο. Χωρίς την αίσθηση της αγγαρείας η της ξεπετας. Αληθινά στην υπηρετηση της ανάπαυλας του άλλου.
Πολύ σωστά τα είπες αλλά δυστυχώς πρέπει να είσαι τυχερός να βρεις κάποιον που να σου το προσφέρει με την ψυχή του

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
478
Πόντοι
21

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
212
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους,

Συνάντηση με Ζετα / Ντιάνα.

Εδώ να κάνω έναν διαχωρισμό μεταξύ αισθησιασμό και αισθητική, τα δύο αυτά δεν πάνε μαζί. Ο αισθησιασμός δεν είναι τόσο υποκειμενικό όσο την αισθητική, περισσότεροι θα συμφωνήσουν αν μία γυναίκα έχει αισθησιασμό, άλλο για το εάν του αρέσει η παρουσία της (αισθητική) ενδέχεται να διαφωνήσουν.

Εδώ λοιπόν για τα δικό μου γούστα (αισθητική), η Ζέτα ναι μεν είναι μία καλό συντηρημένη 50άρα, αλλά σίγουρα είναι 50+ και όπως και να έχει είναι 50+, ίσως στα 60 μου να με τρέλαινε, τώρα σίγουρα η αισθητική της, εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Το ίδιο και η Ντιάνα η οποία είναι μία ευχάριστη μεγαλο-κοπέλα που ίσως μικροδείχνει.

Πάμε τώρα στον αισθησιασμό, πλην του σεξ ( που δεν με ενδιέφερε), εκεί και οι δύο τους τα σπάνε, και όπως έχουν πει οι προηγούμενοι η Ζετα κάνει κουμάντο

Το μαζάς είναι αισθησιακό / χαλαρωτικό μην φανταστείτε τπτ επαγγελματίες, η Ζέτα καλύτερη από την Ντιάνα.

Στο Δεύτερο κομμάτι ήταν πολύ ωραίο, ξέρανε να παίζουν μεταξύ τους, και να αισθάνεσαι την καύλα με το ανάλογο τελείωμα.

Σε εμένα φέρθηκαν αρκετά τίμια, και "ντόμπρα", ζήτηααν 130 έκαστος έδωσα 120.

Για μία φορά και για το αισθησιασμό είναι value for money

Για το αισθητικό, δεν μου ταιριάζει και δεν θα το ξανακάνω.

Μεταξύ Ζετα ή Ντιάνα, θα προτιμούσα Ζέτα αν είναι να ήταν μόνη της, δεν θα ξανα-πάρω είτε τη μία είτε την άλλη.

Να περνάτε καλά.
πως τα βρισκουμε τα κοριτσια ??

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.488
Πόντοι
1.071
Η Χριστίνα του ντελουξ για άλλη μια φορά πολυ αισθησιακή φραπεδιά. Έχει βελτιωθεί και στο μασάζ. Είναι σε καλό δρόμο. Χθεσινή δοκιμή

SmashVale

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
5
Like
266
Πόντοι
280
Μια αγγελική μασάζ στο ινστα έχει δοκιμάσει κάποιος ;; Είναι στα 100 μια ώρα κ νομίζω φτάνει μέχρι χειρομαλαξη , ίσως κ πίπα . Είχα μιλήσει στο παρελθόν δε θυμάμαι ακριβώς , αλλά μου φάνηκαν πολλά αν υπολογίσεις κ το ξενοδοχείο κ στο τέλος να μη γαμησω .
Καλημερα Μυστη,
Πηρα προ 2 μηνων.
οκ μασαζακι ωραιο, πολυ καλη πιπα και χτιριπε για εκτονωση.
απο την επικοινωνια που ειχα ξεκαθαρισε οχι σεξ, οποτε δεν ρωτησα κατι περαιτερω. αυτη ειναι η εμπειρια μου, ελπιζω να βοηθησα. τωρα αν κανει και ειπε νο δεν ξερω

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
507
Πόντοι
81
καλησπερα στην παρεα... εχει καποιος εμπειρια με μια Γιουλη Καραματζανη? σε πιο πισω αναρτησεις μερικοι την κραζανε αλλα εγω θελω να τη δοκιμασω.. η γυναικα εχει κωλαρα αλλα δεν ξερω αν ειναι αλληθνο το προφιλ της... της στελνω εδω και 2 εβδομαδες και σημερα μου απαντησε στον πληθυντικο θα μου στειλει αυτη οταν μπορεσει...

• Like
Αντιδράσεις: zelm21

ironman88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Στέλλα Κολομβιανή στον Πειραιά περίπου 55 χρ με καλό σώμα για την ηλικία της.μασαζ b2b πήρα εγώ μέτριο,πιπα καλή και σεξ στο πρόγραμμα 50ε με μπάνιο και χωρίς μασαζοκρεβατο.

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
468
Πόντοι
21
Στέλλα Κολομβιανή στον Πειραιά περίπου 55 χρ με καλό σώμα για την ηλικία της.μασαζ b2b πήρα εγώ μέτριο,πιπα καλή και σεξ στο πρόγραμμα 50ε με μπάνιο και χωρίς μασαζοκρεβατο.
Τηλ. Λινκ;

Errikos77

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.231
Πόντοι
5.047
Καλημερα Μυστη,
Πηρα προ 2 μηνων.
οκ μασαζακι ωραιο, πολυ καλη πιπα και χτιριπε για εκτονωση.
απο την επικοινωνια που ειχα ξεκαθαρισε οχι σεξ, οποτε δεν ρωτησα κατι περαιτερω. αυτη ειναι η εμπειρια μου, ελπιζω να βοηθησα. τωρα αν κανει και ειπε νο δεν ξερω
Εχουμε λινκ;

Drexan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2023
Κριτικές
15
Like
535
Πόντοι
990
Από το your massage ξέρετε αν στέλνουν Λαγονήσι;

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Όχι δεν πάει φουλ δοκίμασα γτ πιο πάνω διάβασα ότι πάει φουλ ,,, τελικά μόνο φραπέ με ρούχα
Παλιότερα πήγαινε σίγουρα πάντως, αν άλλαξε κάτι δεν το ξέρω. Αν δεν προχωράει πάντως δεν αξίζει γιατί μιλάμε για μέτριο μασάζ.

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Yourmassage και Deluxe έχουν πάρει ακραία κάτω βόλτα. Μάλλον μιλάμε για τέλος εποχής αυτών των 2 γραφείων. Κρίμα γιατί ανά καιρούς έφερναν δυνατές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom